Dodaj do ulubionych

Olo! Masz! :-)))

23.05.05, 17:12
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2667443.html
Obserwuj wątek
    • olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:31
      Nie chce i juz, to juz bylo jak mawia moj ulubiony Leper:)
      • millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:35
        czy to jest organ przedwojennego OZoNu?
        • olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:40
          Chyba nie, ale u nas nigdy nic nie wiadomo
          • millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:43
            tak mi sie zdawalo, ze to nie ta Rzplita.
            • olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:48
              W kazdym razie podpucha niezla
              • millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:54
                Z nazwa?
                • brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 08:29
                  Kupilem w pl. jeden z numerow tego Ozonu i widzialem te ichnie dowcipy "tytuly
                  mejli w skrzynce". Okropnie mnie rozsmieszyly zwlaszcza te do Ojca Dyrektora.
                  Ogolny profil pisma - tygodnik jak "Rzeczpospolita", moze ciut bardziej
                  konserwatywny, ale bardzo uwazny zeby nie zdryfowac w strone bardzo prawa. To
                  tak po lekturze jednego numeru.
                  • karmilla Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 09:39
                    kupuję toto od pierwszego numeru i chciałabym przestać i nie potrafię (a
                    chciałabym bo z Polityki na pewno nie zrezygnuję). Uważam że jest nieco lżejszy
                    w formie od Polityki i Siarkazmy są świetne, a zwłaszcza zamieszczane w nich co
                    2 tygodnie horoskopy

może ze mną coś nie tak, ale wydawało mi się, że Rzeczpospolita to dziennik...
                    • brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 10:14
                      Znaczy, Jagutka masz racje ze "Rz" to dziennik, ja to wiem, chcialem na kliamt
                      wskazac, ale mnie moze jezyk sie platac, bo wlasnie walczylem z miejscowym
                      zeznaniem podatkowym, ktore zwyciekso wlasnie oddalem i teraz spiewam wiazanke
                      piesni triumfalnych z "Bogurodzica" i "Tak warto zyc" zespolu 1-2-3 na czele, no.
                      • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 10:55
                        jak już napisałam co napisałam, to pomyęlałam, że pewnie właśnie o klimat Ci
                        chodziło, ael czegoś takiego jak edycja postów własnych na forach GW nie ma.
                        Nawet nie wiedziałam że "Rz" jest w klimacie podobna do Ozonu, abowiem w
                        formacie jest dla mnie niestrawna do czytania. Czemuś nie lubię czytać gazety
                        leżąc na niej...
                        • millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:06
                          Zaraz, bo jeszcze nie widzialam na oko wlasne, tzn przestrzennosc Rzplitj jest
                          mi znana i brakuja mi saznia w rekach; to Ozon w formie powloki?
                          • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:50
                            a ne, ozon to w formie zewnętrznej wprost politykę njusłika przypomina
                            • millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:52
                              Dzieki. To juz mi sie zwizualizowalo we wlasciwym formacie.
                            • brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:52
                              No, wprost to tylko uwentualnie zewnetrznie pozistale przypomina. Mam jakas
                              nieuleczalna niezdolnosc do spokojnego czytania Wprost. Trudno powiedziec czemu,
                              ale jakos nie dajem rady.
                              • millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:55
                                Nieuchronnosc skojarzennia z napedem na zle wiesci?
                                • brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:04
                                  Nawet nie. Jakas taka atmosferka. Znaczacy byl w tym wzgledzie numer z tematem
                                  tytulowym "ludzie sukcesu kolo 50-tki znajduja sobie nowe, mlodsze zony". I leci
                                  wyliczenie: biznesmen X i panna X', artysta Y i panna Y', etc. Ze zdjecioma i
                                  komentarzyma. I jakies takie ze to nieuchronnie gospodarki wolonrykowej wynika.

Albo "moda na cos tam". Ze zas to cos ostatnio panowie Pi, Ro, Sigma i Tau
                                  uprawiaja. Np. graja w polo.

A do tego jeszcze wszystko jest na wysokim C. Nie ma klopotow ani sukcesow. Sa
                                  tylko upadki i triumfy.
                                  Nawet mnie Tym przy tym nie utrzyma.
                                  • anchan Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:09
                                    Tyma ni ma. Wprost nieczytalne się zrobiło. Można tylko zerknąc na Sawkę.
                                  • millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:09
                                    Brezly, przecietnosc najtrudniej sie sprzedaje...
                                    • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:31
                                      a ja to tylko o formie jak najbardziej zewnętrznej mówiłam, bo ja wprost jakoś
                                      tak w ogóle nie czytam... drzewiej zdarzyło mi się to przeglądać i nic na czym
                                      bym wzrok skupić chiała nie było...
                                      • olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:47
                                        Moja uwage przyklowa czasami cos z Pleybija, ale to chyba nie ten watek?
                                        • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:18
                                          o, mojej uwagi to jakoś nie przykłuwa nic z Plejboja... no, kiedyś to może
                                          obecny red.nacz. ale wówczas, kiedy był dziennikarzem Polityki, tudzież agentem
                                          w realityszoł...
                                          a istnieje u nas jakiś plejgerl??? bo może by coś tam przykłuło moją uwagę....
                                          • olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:33
                                            Ten redaktor wystepowal kiedys w tv w tescie na IQ. Zdobyl max. ilosc punktow i
                                            mnie zagial, co prawda nieznacznie ale do tej pory nie moge mu tego darowac.
                                            • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:42
                                              cóż, ja zawsze uważałam, że najseksowniejszy u facet jest mózg, choć akurat u
                                              tego pana to fizyczność też robi niezłe wrażenie...
                                              sama nie robie testów na ajkju, bo po co mi to??? pszeciesz i tak wjem, rze
                                              jezem mondra...
                                              • anchan Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:46
                                                mundrosc to insza sprawa a yntelygencja to insza sprawa, tak mówio
                                                • brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:49
                                                  Mózg kontra musk? White nierzadko?
                                                  • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:53
                                                    a jeśli o musk idzie, to mnie się najbardziej podoba dziki musk od kota... nie
                                                    to co szanel od allura, ale też niezły... no, ale on jest raczej blak niż
                                                    łajt...
                                              • olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:46
                                                I dowcipna i piekna
                                                • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:50
                                                  aha, yntelygętna tesz jezdem... podejżewam rze moje ajkju i ikju morze wynośić
                                                  nieskończoność, wjenc jak zrobiem test o zamkńentej skali pónktóff to i tak
                                                  fpełni ńe odda mojej yteligęcj... takrze zamjas traćić czas na rozwjązywaniej
                                                  jakihśtam testuff wole sobje zrobić manikir
                                                  • brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:51
                                                    Czy to aby na pewno to forum, a nie Kozmo? :-))
                                                  • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:54
                                                    wszędzie gdize występuję jestem jednakowo mądrapięknaiinteligętna, więc czemuż
                                                    i tu tego nie zaakcentować... ale fakt, dziewczyny a i boje z Kozmo pozwolili
                                                    mi w pełni to zauważyć :))
                                                  • olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:55
                                                    Brezly, masz cus do Kozmo, tam pieknie wszak
                                                  • brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:02
                                                    Uwielbiam Kozmo po prostu. Lawje miloscia czysta wszystkie czyli ol. A jak sie
                                                    kiedys zastanawialy co to jest "cytad" i jednej sie przypomnialo ze o taka
                                                    postac z "Pszczolki Mai" to juz po prostu wyjsc nie moglem z siebie :-))
                                                  • brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:04
                                                    O tu:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20430&w=15187799&v=2&s=0
    • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:58
      a tak do adremu, to pod linkowanym artykułem (przedrukiem?) piękna dyskusja się
      rozwinęła... szok ile luda wzięło to na poważnie...
      • olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:06
        Jakis socjolog powinien sie tym zajac, mnie sie nie chce liczyc ale na oko to
        tych z poczuciem humoru mniej niz 10%
        • czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:09
          hyhy, już dawno stwierdzono, że od kiedy przestaliśmy być najweselszym barakiem
          jakiegoś tam obozu, to z wesołością u nas kiepsko... tamta dyskusja zdaje się
          to potwierdzać...
          • brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:13
            Poczucie humoru zanika wraz z zanikiem inteligencji jako klasy. Zbieznosc
            nieprzypadkowa jak sadze :-)
            • millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 16:10
              Zostaje tylko rechot glupawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka