brezly 23.05.05, 17:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2667443.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:31 Nie chce i juz, to juz bylo jak mawia moj ulubiony Leper:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:35 czy to jest organ przedwojennego OZoNu? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:40 Chyba nie, ale u nas nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 23.05.05, 17:43 tak mi sie zdawalo, ze to nie ta Rzplita. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 08:29 Kupilem w pl. jeden z numerow tego Ozonu i widzialem te ichnie dowcipy "tytuly mejli w skrzynce". Okropnie mnie rozsmieszyly zwlaszcza te do Ojca Dyrektora. Ogolny profil pisma - tygodnik jak "Rzeczpospolita", moze ciut bardziej konserwatywny, ale bardzo uwazny zeby nie zdryfowac w strone bardzo prawa. To tak po lekturze jednego numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 09:39 kupuję toto od pierwszego numeru i chciałabym przestać i nie potrafię (a chciałabym bo z Polityki na pewno nie zrezygnuję). Uważam że jest nieco lżejszy w formie od Polityki i Siarkazmy są świetne, a zwłaszcza zamieszczane w nich co 2 tygodnie horoskopy może ze mną coś nie tak, ale wydawało mi się, że Rzeczpospolita to dziennik... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 10:14 Znaczy, Jagutka masz racje ze "Rz" to dziennik, ja to wiem, chcialem na kliamt wskazac, ale mnie moze jezyk sie platac, bo wlasnie walczylem z miejscowym zeznaniem podatkowym, ktore zwyciekso wlasnie oddalem i teraz spiewam wiazanke piesni triumfalnych z "Bogurodzica" i "Tak warto zyc" zespolu 1-2-3 na czele, no. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 10:55 jak już napisałam co napisałam, to pomyęlałam, że pewnie właśnie o klimat Ci chodziło, ael czegoś takiego jak edycja postów własnych na forach GW nie ma. Nawet nie wiedziałam że "Rz" jest w klimacie podobna do Ozonu, abowiem w formacie jest dla mnie niestrawna do czytania. Czemuś nie lubię czytać gazety leżąc na niej... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:06 Zaraz, bo jeszcze nie widzialam na oko wlasne, tzn przestrzennosc Rzplitj jest mi znana i brakuja mi saznia w rekach; to Ozon w formie powloki? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:50 a ne, ozon to w formie zewnętrznej wprost politykę njusłika przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:52 Dzieki. To juz mi sie zwizualizowalo we wlasciwym formacie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:52 No, wprost to tylko uwentualnie zewnetrznie pozistale przypomina. Mam jakas nieuleczalna niezdolnosc do spokojnego czytania Wprost. Trudno powiedziec czemu, ale jakos nie dajem rady. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 11:55 Nieuchronnosc skojarzennia z napedem na zle wiesci? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:04 Nawet nie. Jakas taka atmosferka. Znaczacy byl w tym wzgledzie numer z tematem tytulowym "ludzie sukcesu kolo 50-tki znajduja sobie nowe, mlodsze zony". I leci wyliczenie: biznesmen X i panna X', artysta Y i panna Y', etc. Ze zdjecioma i komentarzyma. I jakies takie ze to nieuchronnie gospodarki wolonrykowej wynika. Albo "moda na cos tam". Ze zas to cos ostatnio panowie Pi, Ro, Sigma i Tau uprawiaja. Np. graja w polo. A do tego jeszcze wszystko jest na wysokim C. Nie ma klopotow ani sukcesow. Sa tylko upadki i triumfy. Nawet mnie Tym przy tym nie utrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:09 Tyma ni ma. Wprost nieczytalne się zrobiło. Można tylko zerknąc na Sawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:09 Brezly, przecietnosc najtrudniej sie sprzedaje... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:31 a ja to tylko o formie jak najbardziej zewnętrznej mówiłam, bo ja wprost jakoś tak w ogóle nie czytam... drzewiej zdarzyło mi się to przeglądać i nic na czym bym wzrok skupić chiała nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 12:47 Moja uwage przyklowa czasami cos z Pleybija, ale to chyba nie ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:18 o, mojej uwagi to jakoś nie przykłuwa nic z Plejboja... no, kiedyś to może obecny red.nacz. ale wówczas, kiedy był dziennikarzem Polityki, tudzież agentem w realityszoł... a istnieje u nas jakiś plejgerl??? bo może by coś tam przykłuło moją uwagę.... Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:33 Ten redaktor wystepowal kiedys w tv w tescie na IQ. Zdobyl max. ilosc punktow i mnie zagial, co prawda nieznacznie ale do tej pory nie moge mu tego darowac. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:42 cóż, ja zawsze uważałam, że najseksowniejszy u facet jest mózg, choć akurat u tego pana to fizyczność też robi niezłe wrażenie... sama nie robie testów na ajkju, bo po co mi to??? pszeciesz i tak wjem, rze jezem mondra... Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:46 mundrosc to insza sprawa a yntelygencja to insza sprawa, tak mówio Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:53 a jeśli o musk idzie, to mnie się najbardziej podoba dziki musk od kota... nie to co szanel od allura, ale też niezły... no, ale on jest raczej blak niż łajt... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:50 aha, yntelygętna tesz jezdem... podejżewam rze moje ajkju i ikju morze wynośić nieskończoność, wjenc jak zrobiem test o zamkńentej skali pónktóff to i tak fpełni ńe odda mojej yteligęcj... takrze zamjas traćić czas na rozwjązywaniej jakihśtam testuff wole sobje zrobić manikir Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:51 Czy to aby na pewno to forum, a nie Kozmo? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:54 wszędzie gdize występuję jestem jednakowo mądrapięknaiinteligętna, więc czemuż i tu tego nie zaakcentować... ale fakt, dziewczyny a i boje z Kozmo pozwolili mi w pełni to zauważyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:55 Brezly, masz cus do Kozmo, tam pieknie wszak Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:02 Uwielbiam Kozmo po prostu. Lawje miloscia czysta wszystkie czyli ol. A jak sie kiedys zastanawialy co to jest "cytad" i jednej sie przypomnialo ze o taka postac z "Pszczolki Mai" to juz po prostu wyjsc nie moglem z siebie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:04 O tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20430&w=15187799&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 13:58 a tak do adremu, to pod linkowanym artykułem (przedrukiem?) piękna dyskusja się rozwinęła... szok ile luda wzięło to na poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:06 Jakis socjolog powinien sie tym zajac, mnie sie nie chce liczyc ale na oko to tych z poczuciem humoru mniej niz 10% Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:09 hyhy, już dawno stwierdzono, że od kiedy przestaliśmy być najweselszym barakiem jakiegoś tam obozu, to z wesołością u nas kiepsko... tamta dyskusja zdaje się to potwierdzać... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Olo! Masz! :-))) 24.05.05, 14:13 Poczucie humoru zanika wraz z zanikiem inteligencji jako klasy. Zbieznosc nieprzypadkowa jak sadze :-) Odpowiedz Link Zgłoś