brezly 25.05.05, 10:50 Jutro pani w koncu tego diwidika z Barejom wyslem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakurz O kurzcze! 25.05.05, 10:53 To Maciej K. i majself bedziem ogladac pospolu :) Juz sie ciesze na to dreptanie przed skrzynka na slimaki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Jeszcze 25.05.05, 10:54 sie pochwale: Dostalam Skrzypka na dachu. Ze zrodla :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Jeszcze 25.05.05, 11:03 Jak powiada jeden taki internetowy znajomy: Siur! Zicher! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jeszcze 25.05.05, 11:09 A mi kiedys taki jeden ex-wroclawski nowojorczyk ze swiadomoscia uwarunkowan kulturalnych tlumaczyl ze ten skrzypek to dla niego jak dla mnie zespol "Slask". Ale o tyle znaczacy dla mnie ze jest to jeden z nielicznych utworow, przy ktorych NO sie wzrusza :-)) I to bez wzgledu na podejmowane straszliwe pozorne wysilki. My teraz ogladamy w DVD Marka Piegusa i sie zachwycamy :-)) Byli kiedys aktorzy, kurcze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Jeszcze 25.05.05, 11:15 Ze Slaskiem trafnie-celnie w obie strony, i jakby mapy nie rozlozyc. Ha. No tez sie wzruszam, chyba glownie z uwzglednieneim aury topolowej :) Wytezylam pamiec, ale MP nie wrocil sie :( Odpowiedz Link Zgłoś