brezly 09.06.05, 10:59 Wiatr koncepcji od morza? :-) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2753218.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 11:38 no nareszszscie, słyszałem o tym jeszcze ..hmmm ...przed wojną... Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 11:40 eee, bez prądu. Kot potrzebuje monitora do spania (znam takiego, co potrafi sam sobie właczyć). Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 11:45 No, to cyber-cafe robic obok. Albo tam hot-spoty. Podpowiadam haslo reklamowe: bezdomne koty na hot-spoty! Swoja droga, to dobrze ze nie ma problemu bezdomynch losi (czyt. uosi):-) Drzejms, a wy to o jakiejs chatce dla ottka nie myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 12:20 brezly napisał: > No, to cyber-cafe robic obok. cyber cafe nie wypali bo ciągle by myszy ginęły :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 12:23 Selekcje wprowadzic i tylko te nielowne wpuszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 14:21 selekcje to tylko w trejdi dżezi modnych klubach się robi -jak kociarstwo zobaczy selekcjonera na wejściu to się imprezy zacznie domagać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 14:19 brezly napisał: > No, to cyber-cafe robic obok. Albo tam hot-spoty. Podpowiadam haslo reklamowe: > bezdomne koty na hot-spoty! > Swoja droga, to dobrze ze nie ma problemu bezdomynch losi (czyt. uosi):-) > > Drzejms, a wy to o jakiejs chatce dla ottka nie myslicie? my sami już CHATKI NIE MAMY...NIE MA NAS!!!!!wykocurzyli nas... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 14:22 Czy nad wami jakas klatwa wisi czy co? Za sciana mamy pozostalosc po was. Wiesz jak ciagnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 14:23 drzejms-buond napisał: > my sami już CHATKI NIE MAMY...NIE MA NAS!!!!!wykocurzyli nas... nie tyle że nas tak całkiem nie ma - ale przegnali znowu w inny kąt.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 14:32 ta,ta..klątwa... bbiblie czytaliście...? o wypedzeniu na srodku pustyni już było... teraz będzie 7 lat nieszczęść.. ja tam lojalny jezdem..powiedziałem,że bez DZIEWIARZY NIGDZIE NIE IDE..to NIE IDE!!! i basta Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 14:35 To mile, James co mowisz, ale skad ta klatwa na was? Macie zamiar 40 lat tak wedrowac? Etap Zlotego Cielca juz byl? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 14:39 ja juz nigdzie wędrować nie będę... niech mnie ukamienują tu i teraz..ja zmęczony jestem.. ja do jakiegoś kota się przytulę, nerki podleczę... i jakoś to życie minie zanim z PIOTREM przyjdzie sie spotkać tylko czy on ma te klucze do bram..? tu nie jestem pewien. W Gazecie pisali,że zgubił... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Chatka dla kotka 09.06.05, 12:20 mojemu wystarcza telewizor pod warunkiem że lampka nocna stojąca na nim jest włączona :) Odpowiedz Link Zgłoś