mi_fiori 09.06.05, 17:44 Zarys historyczny od czasow introdukcji wyrabianych piet i palcow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Ponczosznictwo bezszwowe 10.06.05, 03:29 Ja bym o takie z palcem -> do japonek<- poprosila Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ponczosznictwo bezszwowe 10.06.05, 08:54 O! 2Maszyny do wyrobu gońców skórzanych do czółenek tkackich" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ponczosznictwo bezszwowe 23.06.05, 04:47 a niewiasty coraz czesciej szefuja bez ponczo i nic to. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ponczosznictwo bezszwowe 23.06.05, 13:00 ale proponowałbym z wycięciem na piętę, ponoć sie zezsuwa i kobiety narzekają a jak się wytnie, to przestaną narzekac...i taniej wyjdzie, bo materii mniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Ponczosznictwo bezszwowe 23.06.05, 14:01 materiał z wycięcia można naszywać na łokcie w swertach, żeby się nie wyciągały Jaka jest nagroda za wniosek racjonalizatorski? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ponczosznictwo bezszwowe 23.06.05, 14:53 z mojej skromnej stony wyrazy uznania,choc przyzwyczajon ym do wysokich lotow Twych. z okazji fiesty tu panujacej zapraszam tez do hali Belgrad na specjaly w stylu bigosu w kruchym ciescie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ponczosznictwo bezszwowe 23.06.05, 15:51 hmmm ale czy to się zwróci? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ponczosznictwo bezszwowe 23.06.05, 23:22 anchan napisała: > materiał z wycięcia można naszywać na łokcie w swertach, żeby się nie wyciągały ----> a z napietkow czarnych rajstop robic przepaski (na oko, choc biodrowe tez by mozna) dla piratow. > > Jaka jest nagroda za wniosek racjonalizatorski? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ponczosznictwo bezszwowe 24.06.05, 01:49 pirat z czarna opaska na oku powiedzial do siedzacej mu na ramieniu papugi: od tej pory bede zakladal szkla kontaktowe sam , thank you very much. Odpowiedz Link Zgłoś