Gość: GSM IP: *.chello.pl 12.05.01, 02:04 Ten kto napisal te slowa: "Traffic" wydaje mi się daniem zbyt letnim, utworem bezosobowym." powinien dac sobie spokoj z pisaniem recenzji. 3 godziny wspanialego kina, Del Toro niesamowity, 10 gwiazdek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaczek Re: Traffic 12.05.01, 12:14 Masz rację, to naprawdę dobry film. Widziałam go na Festiwalu w Berlinie i zrobił na mnie duże wrażenie. Narkotyki to nie tylko temat o narkomanach i ich bagnie, ale także o produkcji wręcz przemysłowej, przemycie i wielkich pieniądzach, które zaślepiają (patrz przypadek żony bossa narkotykowego). Wątek z Douglasem trochę słabszy od innych, ale aktorsko wszyscy są świetni. Del Toro jest jednak najlepszy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Traffic IP: 217.99.12.* 12.05.01, 13:39 Suuuper filmik. Polecam wszystkim. Ekstra klimacik. Del Toro rządzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWJ Re: Traffic IP: *.dialup.mindspring.com 12.05.01, 15:36 Przyczyna tego ,ze "Traffic" wydaje sie recenzentowi bezosobowym i letnim jest brak gloryfikacji przestepstwa. Takie filmy jak "Francuski Lacznik" czy "Ojciec Chrzestny" romantyzowaly brutalny swiat przestepczy. Moze tez ogladajac je bylismy po prostu mlodsi, bez doswiadczenia, szukajacy egzotyki w akurat zlym miejscu. "Trafic" jest filmem rzetelnym a nie romantyczna bajka Odpowiedz Link Zgłoś