kanuk 16.06.05, 18:09 to dlatego mamusia z tatusiem wywieraja na ciebie taka presje juz teraz ,kiedy uczeszczasz do prywatnego przedszkola, aby cie bylo stac na najlepszego terapeute,kiedy dorosniesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Widzisz, dziecko 16.06.05, 18:19 tatusiu, to ta pełta to w końcu tera, czy dopiero jak dorosnę??? i co to w ogóle jest ta pełta??? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Widzisz, dziecko 16.06.05, 19:13 o,to juz sie nie niepokoic prosze ja siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Widzisz, dziecko 16.06.05, 19:41 czyzbym mial jakies ukryte talenta ? nie wydaje mi sie. a litalia ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Widzisz, dziecko 17.06.05, 08:44 kanuk napisał: > O-le ! "Ole!" - Tak sie zaczyna litalia do sw. Peuty. I Berii? CZy jeszcze nie tera? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Widzisz, dziecko 17.06.05, 13:23 "Do LOT-u,do lotu , do lotu bedzie szła" i Berii? on byl pro-sie, Pani . Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Widzisz, dziecko 17.06.05, 15:20 Oj, DoLO Ty, moja do LO ;) Znaczy, lec wyksztalc sie ogolnie. A u mnie w miescie, gdzie podlotkiem bywszy, to bylo Liceum Lotnicze, tralala! Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Widzisz, dziecko 17.06.05, 15:29 hehe ,kiedys myslalem,ze odlotowe wakacje znacza,ze musze potem odleciec:)) tak wiec bylem z tym "terminem" niejako pogodzony :) w takim Liceum Lotniczym to sie latalo "w ramach zajec " ? :) szkola Orlatek ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Widzisz, dziecko 17.06.05, 15:38 kanuk napisał: > hehe ,kiedys myslalem,ze odlotowe wakacje znacza,ze musze potem odleciec:)) ===> :-D > tak wiec bylem z tym "terminem" niejako pogodzony :) > w takim Liceum Lotniczym to sie latalo "w ramach zajec " ? :) > szkola Orlatek ? =>Tak wlasnie! A miejsce, w ktorym Orlatka z owego Liceum ladowaly na spadochronach nazywalo sie... Przylep :) Do tej pory jest tam lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Widzisz, dziecko 17.06.05, 15:52 nazwa lotniska adekwatna,zwlaszcza jesli sie spadochron nie otworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Widzisz, dziecko 17.06.05, 15:53 Klucz wszystkiego jest zawsze w tej zwlaszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Widzisz, dziecko 17.06.05, 16:01 w otwarte serce latwiej zajrzec zwlaszcza bez plaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Widzisz, dziecko 17.06.05, 21:59 czy to nie dziwne, ze w zadnym ludzkim jezyku nie ma pojecia "piekne jak lotnisko"? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Widzisz, dziecko 18.06.05, 02:46 po wyladowaniu kazde jest piekne. przynajmniej do czasu odprawy celno- bagazowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Widzisz, dziecko 19.06.05, 01:30 albo juz po niej,(tej odprawie) kiedy nie skonfiskowano nam czekoladek od/dla cioci, maku na makowiec, miodu pitnego, szesciu oscypkow, kawalka kielbasy dobrze obsuszonej i nasion maciejki. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Widzisz, dziecko 21.06.05, 03:10 wszystkie w/w produkty sa do nabycia na miejscu, w razie czego... Odpowiedz Link Zgłoś