Dodaj do ulubionych

Putin może zadzwonić nawet o 4 rano

04.07.05, 11:58
wlasnie do mnie wczoraj ktos rano dzwonil, chyba z 15 razy i odkladal
sluchawke, kiedy slyszal moj glos. dobrze, ze sie wyjasnilo.
Obserwuj wątek
    • Gość: buhahah dzwoni i mówi : " ja tiebia ljublju Gerhard IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.07.05, 12:08
      bleeeeeeee
      • Gość: kolo zauważcie, że wszystkie zdjęcia Putina są robione IP: 83.175.158.* 04.07.05, 14:09
        z "dołu do góry", wynika to z faktu, że Putin jest mały jak Pinokio i go
        wkurza, gdy wśród ludzi wygląda jak konus
        • Gość: hehe NO TO NIC TYLKO SIE LECZYC W PZP PANIE PUTIN-JELOP IP: *.chello.pl 04.07.05, 19:39
          co za palant - ciekawe co bedzie jak mu sie 2 kadencja skonczy >?????
        • Gość: lorek tak jak nasza kaczusia... IP: *.chello.pl 04.07.05, 19:54
          jak prezydentem zostanie nasz milusi kaczuch bedziemy mieli wojne karlow:)
        • Gość: ted Re: zauważcie, że wszystkie zdjęcia Putina są rob IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.07.05, 02:02
          bo on jest konus, ma pecha ze rosja tez jest konus hehehehmoze jakies zyczenia
          wzrostu mu wyslac mailem heheheh
      • Gość: strun Re: dzwoni i mówi : " ja tiebia ljublju Gerhard IP: 212.160.139.* 04.07.05, 20:47
        Chyba mówi tak:ja tiebia nie ljublju nu patamu szto ty nie w kamsamolje.
    • pazio 11 telefonów? Czy to już choroba? 04.07.05, 12:46
      11 telefonów? Czy to już choroba? Czy tylko dziwactwo?
      • Gość: dzekson2 Re: 11 telefonów? Czy to już choroba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:06
        5 jest do agencji towarzyskich 4 do busha a reszta do kumpli
      • Gość: Hans Klos Nie. Wszystkie sa popsute. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.05, 22:18
        ot takije hobby.
      • Gość: noscript Re: 11 telefonów? Czy to już choroba? IP: *.mn.res.rr.com 05.07.05, 05:02
        havelkowa mila trzy nocniki???
        i zesrala,sie na shodach!!!
    • Gość: savoir vivre Putinek zadzwoń do Olka, bo biedaczek siedzi tak IP: 193.109.212.* 04.07.05, 12:58
      i płacze, że o nim zapomniałeś. Nigdzie z nim nie wyjdziesz, nigdzie nie
      zaprosisz. Tak nie można.
      • Gość: MM To zdjecie jest najlepsze... IP: 212.19.63.* 04.07.05, 13:15
        Putin z aureola... Swiety!!! A conajmniej aniol. :-)
        • Gość: Schuja Re: To zdjecie jest najlepsze... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.05, 13:39
          Juz to raz gdzie indziej napisalem , ale ujadacie tu wszyscy na Putina jak
          KUNDLE na niedzwiedzia.Tchorzliwie i z daleka.Zeby bylo wszystko jasne, Putin
          jest mi obojetny.Jak juz to respekt do jego osoby, ze tyle osiagnal jako
          czlowiek.
          • jan_r_k Spoko, Gerhard! 04.07.05, 13:50
            Gość: Schuja IP: *.dip0.t-ipconnect.de

Gerhard, spoko! Nie wiedziałem, że ty znasz polski...
            Jan K.
            • Gość: Schuja Re: Spoko, Gerhard! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.05, 14:12
              Jasiu ! Przeciez nie ukrywam mojego IP . Ani to dowcipne , cos napisal ,ani nie
              ma ZADNEJ tresci. Tak krotko i bez sensu pisza zazeyczaj osoby , ktore mimo
              znajomosci polskiej mowy , maja problemy cos z trescia i w dodatku do rzeczy
              sformulowac. Dla twojej wiadomosci ;moj IP-numer jest zwiazany z moim miejscem
              pracy.Obywatelsko, narodowo i jako czlowiek jestem zwiazany z Großherzogtum
              Luxemburg.
              • Gość: genek Re: Spoko, Gerhard! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:35
                oto głos potomka dawnych volkseutchy
          • wojciech.brys Re: To zdjecie jest najlepsze... 04.07.05, 13:59
            co osiagnal jako człowiek??? Rosja nie jest mi obojetna- troche tam czasu
            spedzilem i mam troche wspomnien, ale Putin w koncu pokazal swoja prawdziwa
            twarz- tj. taka jaka widzialem zyjac i rozmawiajac z Rosjanami. Zawsze bylem
            pod wrazeniem, jak dobrze udaje mu sie odgrywac męża stanu w europie i wodza w
            kraju. teraz widac, ze ten spokojny, opanowany rasowy polityk, to
            zakompleksiony ,malostkowy wychowanek poprzedniego systemu
            • Gość: Schuja Re: To zdjecie jest najlepsze... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.05, 14:22
              Teraz , jak to mowia w Austrii, ty Wojciechu jestes dran.Brysiu. Zeby sie tak
              lekcewazaco o kims wypowiadac , trzeba wpierw osiagnac podobny poziom. Jest
              glowa tak ogromnego panstwa , obcuja z nim inne ogolnym szacunkiem darzone
              glowy panstw i ty mu chcesz przygadywac.Ja osobiscie bym sie tego
              wstydzil.Mialbym to odczucie wlasnego kundlizmu.Ot , wiejski burek.Nigdy sie na
              wystawe psow rasowych nie dostenie , ale poszczekac moze.Ze tam tego nik z
              bioracych udzial w imprezie nie uslyszy i nie zauwazy.A co tam.Burek szczeka
              dalej.
              • werrka Re: To zdjecie jest najlepsze... 04.07.05, 20:43
                Ale numer! nastepny, ktory po nocach spac nie moze. Takie same numery, nocne telefony, nocne narady - wycinal Hitler, Stalin, kilku co bardziej szurnietych cezarow w Rzymie itp.itd. ...
                • werrka Re: To zdjecie jest najlepsze... 04.07.05, 20:49
                  no wladcy rzymscy bez telefonow sie musieli obywac, poslancow mieli. Ale mi dowcip wyszedl :))))))))))))))))
              • wojciech.brys Re: To zdjecie jest najlepsze... 04.07.05, 21:24
                taka juz rola tego forum. kazdy moze powiedziec co mu sie podoba, a glupi ten
                ktory sadzi, ze cos to zmieni. mam to szczescie, ze moge zaszczekac , a ty masz
                szczescie, ze mozesz tego posluchac. moi przyjaciele z rosji, nie zawsze maja
                takie prawo. na jedynej w promieniu 800km uczelni obowiazuje jedna ideologia, w
                kanalach informacyjnych mozna zobaczyc tylko jednego polityka. kazdy ma prawo
                powiedziec co chce, ale musi sie liczyc z trudnosciami w biznesie, nauce,
                urzedach...

mam wrazenie ze szczekasz, ale nigdy dalej na wschod jak w przemyslu to nie
                byles. mam racje? mam!
              • ewa.wilkowska Re: To zdjecie jest najlepsze... 05.07.05, 19:40
                Schuja, wypchaj sie.
                To jest deser i tu sie nalezy wyluzowac.
                • Gość: Schuja Re: To zdjecie jest najlepsze... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.05, 11:45
                  No Ewa.W. Co znaczy wyluzuj sie.Wiecej juz nie moge.Natomiast co do wypchania
                  sie to bedzie z tym trudniej.Moge sie , jezeli juz , na kogos albo w kogos
                  wpchac.Wybieraj. Co chcesz na deser?
          • Gość: gromax tak jak szuja IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 18:57
            ujadacie wszyscy chowając się za monitorem dokładnie tak jak szuja. dokładnie
            tak jak i on dowalacie komu się da, .
            jesteście kundle jak szuja. tchórze plujący z daleka.

i żeby było jasne - szuja jest mi obojętny. co najwyżej mogę go szanować jako
            człowieka przede wszystkim za to, że wszędzie widzi polaczków nawet tam gdzie
            ich nie ma. no chyba że tak bardzo dobrze czuje się wśród swoich
    • Gość: Bruno Walicki Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.pllin / 217.96.28.* 04.07.05, 14:10
      DEBIL
      • Gość: Schuja Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.05, 14:51
        Walicki, Bruno. No chlopie , zaimponowales mi.Malo kto moglby cie przebic w
        celnosci prezentacji wlasnej osoby.
    • Gość: Qba No jaki slodki! Zupelnie jak Batiuszka Stalin! IP: 217.153.161.* 04.07.05, 14:28
      No jaki slodki! Zupelnie jak Batiuszka Stalin!
    • Gość: telefon Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:34
      Głupi jest ten Putin jak but..z lewej nogi naturalnie. Mógł sobie
      kupić sympatię Polaków zapraszając do Krolewca. Ale nie chciał. Myślę ,
      że jego następca będzie mądrzejszy.
    • Gość: hotstuff Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.server.ntli.net 04.07.05, 15:06
      ciekawe, ile ma zegarkow na nodze...
      • Gość: Stanisław Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:39
        To, że jest szefem znaczącego państwa, nie przesądza jeszcze jakim jest
        człowiekiem, i że nie może podlegać ocenie. Dla mnie to taki mały hitlerek. A to
        że Szreder okazuje mu przyjaźń - to prawdopodobnie tylko pozory - w głębi nim
        pogardza. Już kiedyś była przyjaźń pomiędzy tymi agresorami i wiemy jak to się
        dalej potoczyło.
        • Gość: Schuja Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.05, 17:38
          Stasiu!Nareszcie normalny ,ludzki nick.Musialem cos przekrecic albo ty mnie
          inaczej zrozumiales.Jasne , ze ze mozna i nalezy go,Putina oceniac. Sprawa
          tylko w jakiej kategorii chcesz go oceniac ; jako polityka czy jako
          czlowieka.Dla Putina , jako polityka najwazniejszym kryterium dla jego oceny ,
          jest i bedzie efekt jego dzialan dla DOBRA Rosji. Przeciez tego samego
          oczekujesz od polskich politykow odnosnie twojego kraju.I pamietaj przy tym ,
          ze polityka prowadzona przez Putina jest wykladnia wszastkich sil politycznych
          i grup interesow w Rosji.Nie zawsze robi to co by chcial.Wiesz chyba ,stoi w "
          Ksieciu" , ze polityka to sztuka zawierania kompromisow. Dlatego twoje
          porownanie Putina do Adolfa uwazam za po prostu wstretne.W ten sposub obrazaz
          troche wszystkie ofiary Adolfa.Inna sprawa to oceniac Putina jako prywatnego
          czlowieka.Nie wierze ,ze znasz go osobiscie.Awiec nie mozsz o nim nic
          negatywnego opowiedziec .Wszystko byloby zwykla plotka i pomowieniem.Mysle , ze
          mamy nasze wzajemne poglady wyjasnione.Pozdrowienia.
        • werrka Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano 04.07.05, 20:48
          Swiete slowa Stanislawie! Stalin tez byl szefem znaczacego, i to bardzo, panstwa, a rozsadni i przytomni ludzie nie mieli do niego zafania. A ludzie typu Schuja zachwycali sie nim bo przeciez taka kariere zrobil, bo przeciez szef wielkiego panstwa. Ech..... na ludzka slepote to i bolesna nauka wyplywajaca z historii nie poradzi.
    • Gość: meritum3 Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:40
      Pozuje na "batiuszkę Stalina czy co ?
    • Gość: jacol a ja lubię Putina IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.07.05, 18:22
      ma charakter i wyobraźnię umawia się z Niemcami i Francuzami o tranzyt przez Polskę - tego by Pietrzak nie wymyślił
    • satyronx RIBENTROPP & MOLOTOV 04.07.05, 18:54
      przed podpisaniem tego ukladu byla zapewne niezla wymiana telefonow... zapewne
      sie nie zapowiada na nowy rozbior polski ale przez jej polityczny rozlam i
      glupote na nowo dwa nasze sasiednie kraje maja lepsze stosunki z soba jak z
      nami......
    • 4bani GÓWNO MNIE TO OBCHODZI 04.07.05, 20:08
      Interesuje mnie ile za ten nędzny tekst wział jeszcze gorszy dziennikarzyna.
    • Gość: judaszysko Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: 212.11.57.* 04.07.05, 21:24
      Czy wyście z byka spadli - c h u j mnie to obchodzi, co ten ćwok robi...
    • Gość: ASD i znowu nie ma Kwasa ! IP: 212.126.9.* 04.07.05, 22:36
      co za bezczelny komuch !
      • obywatelpiszczyk Re: i znowu nie ma Kwasa ! 05.07.05, 00:01
        Putinowi należy się szacunek jako zręcznemu politykowi. I wyzywane go od debili
        jest debilizmem właśnie.
        Niestety, Putin uczył się sprawowania władzy w KGB. Sprawowanie i utrzymywanie
        władzy w Rosji to zawsze była sprawa dość trudna i często kończąca się dość
        niewesoło.

Putinowi powoli osuwa się grunt pod stopami. Dlatego sięga do starych,
        wypróbowanych metod jak: szukanie wrogów poza granicami (Polska), odwracanie
        uwagi społeczeństwa sukcesami sportowymi (Szarapowa), spotkania na szczycie,
        czy też pokazowe procesy "podpadniętych" oligarchów (ten-tam-od-Łukoilu).

Widzicie, gdyby któryś z amerykańskich prezydentów próbował odgrywać takie
        szopki i posuwał się do kontrolowania mediów, to zaczęła by się totalna
        rozpierducha. Wszyscy wyszliby na ulice bronić swoich praw obywatelskich.

Problem z Rosjanami, jest taki, że nie mają pojęcia co to takiego demokracja
        (myślą, że ma to coś wspólnego z wyborami, w których można głosować na kogo się
        chce). A praw i obowiązków obywatelskich nie poznaliby nawet gdyby te
        wyskoczyły z krzaków i kopnęły jednego z drugim w dupę.

Komuna zostawiła Rosjan bez żadnego systemu wartości oraz bez pojęcia co robić
        z życiem i ewentualnie zarobionymi, większymi pieniędzmi.Zostawiła ich bez
        wiedzy o kryteriach oceny polityków (łączy to ich z polakami). Mamy więc znowu,
        stary, uklepany schemat "wielkiego wodza, ojca narodu, budowniczego i
        architekta pokoju itp, itd..."

Miejmy tylko nadzieję, że Rosjanie się w końcu obudzą i zaczną uczyć demokracji
        od tych od których warto się uczyć - czyli anglosasów, niestety.

Howgh
    • Gość: ted Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.07.05, 02:03
      facet przewrocilem sie ze smiechu , gratulacje
    • Gość: ted Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.07.05, 02:06
      putinjest malym prezydentem malo znaczacego kraju i moze nas Polakow w d...
      pocalowac.nie tacy faszysci jak on probowali sobie drozke do gdanska przez
      polske zrobic. na pohybel konusowi
    • Gość: zychor Re: Putin może zadzwonić nawet o 4 rano IP: *.ny5030.east.verizon.net 05.07.05, 05:18
      Przestancie o nim gadas, zajmijcie sie swoimi sprawami !!!!!!!
    • Gość: Józek Do mnie też ostatnio zadzwonił IP: *.hydral.com.pl / *.hydral.com.pl 05.07.05, 09:02
      Powiedziałem mu, że pomyłka i odłożyłem słuchawkę...
    • Gość: saksy w Niemczech Do Kwacha najwyzej Michnik zadzwoni IP: *.b.dial.de.ignite.net 15.07.05, 02:49
      ... co jakis czas, albo kolesie sldupscy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka