gradufka Re: Maaaaaaaaaaaaaax! 01.08.05, 22:11 No i doigrałeś się. Masz swój wątek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 01:17 zwiałem nie po angielsku. a w ogóle jak wy to robicie że macie wpis z datą 01.08.05 i o godz 19cośtam. a ja sie wpisywałem o 23:3ileś CO? czy wy nagiancie czas czy jak? pantera to rozumiem bo jest adminem i pwenie zan takie triki (albo mój cholern y windows pada). ale i tak czuje sie pobity w te klocki. a moze jestem w matrixie? a co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 01:20 pewnie sie pojawi czasem an tym wątku od bluzgów. i bede bluzgać jak nigdy przetem. a moze mnie widzicie przez satelity szpiońskie? matrix! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 01:26 a przejżałem schemat. jednak podróże w czasie. 0 szans na przetrwanie jak zanim bluzgne już ktoś napisze "bez takich..." ,no ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 09:58 Ja się tam wcale nie wpisałam, tylko wysłałam post-pusty post, a to nie to samo. Wszystko zgodnie z prawem autonomicznym wątku. Dowód: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=27209355&a=27218253 Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 10:13 nie wiem, czy zadowoli to pana maxia, ale obiecuję, że cię stamtąd nie wytnę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 17:19 Hop , hop , hop szklankę piwa hop , hop , hop szklankę piwa hop , hop , hop szklankę piwa hop szklankę piwa hop ! dnem mojej duszy jest pierwotna mściwość a moim herbem jest soczysta larwa zdębiałych koni lawiny , lawiny i oficerów zasmucone miny Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 17:37 znalazłem taki *.doc z tekstami z radia ma ryja, niestety nie można sie przy nim nudzić, więc wyśle tylko 1 cytat. oto:dobranocka w RM: – Masz na imię Wojtuś? Jak pięknie i bardzo ładnie zaśpiewałeś piosenkę, więc mamy dla ciebie nagrodę. Mam w ręku kasetę o podwórkowych kółkach różańcowych. Chcesz taką kasetę? – Nie! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 17:51 przepraszam ale to też musiałem dorzucić: telefon do RM: – Ja jestem już babką, mam 75 lat. Tyle lat żyłam z alkoholikiem – już zaczynam płakać – i urodziłam z tym alkoholikiem córkę, która wyszła za mąż też za alkoholika. Urodzili dziecko, też alkoholika... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 21:02 panie maksiu nie będę teraz mogła spać po nocach przez pana Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 22:20 to jest mój wątek i nie życze sobie by sie ktoś na niego wpisywał, tak właśnie napisał Maxymus Maksymalny a ja się nie wpisuję, podkreślam- nie wpisuję się, tylko wysyłąm posty bez wpisywania się to taki kruczek obłażę przepis proszę sie więc nie czepiać bo wszystko jest legalne Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Wątek Pana Maxia 02.08.05, 23:06 a to cwane posunięcie, godne twojego cwaniackiego ceaniactwa, lis witalis przy tobie to pimpek :) pomysłowość podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio konkurs 03.08.05, 18:13 mam pomysł, ale nie wiem czy nuda do takich pomysłów dobra. ponieważ pinkpantera lubi horrory to może by tak zrobić konkurs z wiedzy o strasznych filmach? np. ktoś zadaje pytanie a inni odpowidają. pytania mogą dotyczyć postaci z filmu, albo cytatów itp. ja zadam pytanie na próbe: z jakiego filmu pochodziły postacie: apone, drake, vasqez (a byli to żołnierze) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: konkurs 03.08.05, 21:07 zgooglowałam że z Alienów - oglądałam tylko pierwszego i byłam w dwustu procentach zachwycona! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: konkurs 03.08.05, 22:06 zgadza sie!! ale to z alien2, obejrzyj koniecznie 2 i ewentualnie 3 Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Pan Maksio dostaje nagrodę 03.08.05, 21:08 bo wymyślił fajny konkurs Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Pan Maksio dostaje nagrodę 03.08.05, 22:07 a z jakiego to horroru: "hej szwedzi!" - Mc Ready; "to nie szwedzi tylko norwegowie" - doktor (nie pamiętam jaki) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pan Maksio dostaje nagrodę 03.08.05, 22:40 łoj ja taka dobra to nie jestem... (Jej Różowośc trochę zbladła) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Pan Maksio dostaje nagrodę 04.08.05, 00:01 Ja wiem! To o moim kocie było... "The Thing" Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Pan Maksio dostaje nagrodę 04.08.05, 17:19 no men, zgadza sie Thing, a już myślałem że nikt sie nie skropli Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pan Maksio dostaje nagrodę 05.08.05, 09:45 grunt to zgodna praca grupowa! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Pan Maksio dostaje nagrodę 05.08.05, 14:01 tak najlepiej wycisnąć kroplę Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio popijawa sie udała 08.08.05, 09:49 słyszałem od towarzyszki gradufki że nieźle popiliści i daliście rady. to dobrze, cieszy mnie to, im więcej zdeprawowanej pijącej młodzieży tym lepiej, czarna dusz mi się cieszy he ha. już widły ostrze i smołe gotuję (dla pantery różową zapachową, szkoda futra niszczyć). a czy gradzio przekazał komuś "formację cmętarz" (ponoć pisze się "smętarz"). polecam, ta muza "normalnych dołuje a psychopatów rozluźnia", istny horrorkor. pozdrawiam z dalekiego południa hihihihihihihhahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: popijawa sie udała 08.08.05, 09:56 Ten smętarz, to dla zwierząt? Dla kota może? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: popijawa sie udała 08.08.05, 10:46 z tego co widziałam, płyta została przekazana.... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe popijawa sie udała 08.08.05, 12:46 "wnętrzności sie ciągną po szynach kilometrami"* * -z przekazanej przez Gradufkę płyty Formacji Cmentarz którą na moment odłożyłem po wytrwałym słuchaniu a z ktorej teksty będę cytował i wykorzystywał na inne sposoby, które mi jeszcze w głowie nie powstały a za którą serdecznie Panu_Maksiowi dziękuję bowiem nic tak ducha ęnteligęcji nie odświeża jak porządny horrorkor "o q... ten trup się rusza ząbi z grobu powstało!!!"** ** -jak * Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: popijawa sie udała 08.08.05, 13:03 "Włókna mózgu mam nasycone potęgą o wyłupanych oczach." "Dzisiejszy świat wymiotuje jednolitością przeżyć." To aforyzmy, a teraz próbka poezji. Nike, która się kocha ona się kocha monsieur Herbert nie waha %u2013 kocha! robi to z tym żołnierzem w koleinach na szaro. całuje się z nim na szali losu. pieści się z nim, jak bitwa z powietrzem. żadna tam rzeźba. żaden rozkaz. owszem wzruszona, ale szczytem. niech odda mu się. przecież chłopak otworzy się jutro na przestrzał. Nike niech nie bierze zapłaty z obola za miłość we wrzosowiskach ognia niech Nike kocha się z każdym żołnierzem idącym na Śmierć bo ta z nim kochać się nie będzie! Mała próbka twórczości pana, którego imię litościwie pominę, a któryż to reklamował się swego czasu na FK. Musiał być zainspirowany twórczością, wspomnianej tu, formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: popijawa sie udała 08.08.05, 13:09 Byle tylko formanty cmentarne nie stały się inspiracją życiową, choć pewnie je człowiek wielkiej wrażliwości napisał. W końcu znajomy Maksymusa. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: popijawa sie udała 08.08.05, 13:18 Teksty mają pewną głębię. Tak, mniej wiecej, dwa metry... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: popijawa sie udała 08.08.05, 13:25 Chi, chi, właśnie udało mi się napisać o głębi na innym wątku. Ale przy dwóch metrach, o ile nie jest to woda zatrutego jeziora Maksymusa,widoczność powinna być całkiem dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: popijawa sie udała 08.08.05, 13:31 kalafiory naprzeciw brokułów że nie mieli wspólnej Pani Od Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: popijawa sie udała 08.08.05, 13:36 "żadna tam rzeźba. żaden rozkaz. owszem wzruszona, ale szczytem" aj aj aj aj lajk yt Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: popijawa sie udała 08.08.05, 13:56 ło jesu a ja nie zdierżyłam cytowanego tekstu do końca Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio co do foramacji... 14.08.05, 22:50 co do foramacji... ten tego ciesze sie że sie niektórym podoba w końcu ta "muza normalnych dołuje" a nudziarzy rozluźnia:) sprostuje że typa który pisał texy i śpiewał nie znam osobiście, ma on ksywke "ławek" i jest z warszawki. znam kolesia co mu podkład to jest dźwięk, znaczy muzyke nagrywał. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: co do foramacji... 15.08.05, 08:45 Źródłem fałszywych informacji jest Silbe. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia pytanie...w sprawie płyty przywiezionej przez G. 14.02.06, 13:02 czy to jest "Formacja Cmentarz"...czy po prostu "Cmentarz"? i prosimy o wiecej informacji...grupa robi u nas furorę! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: pytanie...w sprawie płyty przywiezionej przez 14.02.06, 13:13 Odpowiem za Maksia, że to "Formacja Cmentarz". Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: pytanie...w sprawie płyty przywiezionej przez 14.02.06, 13:24 Max, kiedy Ty wreszcie będziesz w Pol? Nie mów tylko, że wsiąkłeś w tamtejszość! Tu ludzie za Tobą tęsknią. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: pytanie...w sprawie płyty przywiezionej przez 14.02.06, 13:35 ostatnio na nudzie panuje wirus pt "Real" Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: pytanie...w sprawie płyty przywiezionej przez 14.02.06, 13:35 no właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: pytanie...w sprawie płyty przywiezionej przez 14.02.06, 13:36 ..no właśnie "tęsknią"..i no własnie "real"... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: pytanie...w sprawie płyty przywiezionej przez 14.02.06, 13:37 okropne słowa, okropne Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio lordi 16.02.06, 11:05 czesc. jak tam pogoda w polsce? pizdzi co? hehe tu tez pizdzi ale o kilkanascie stopni mniej. i wiecie co ... zimniej nie bedzie, - to taka podziera polakow z angielskiej zimy. codziennie ogaldam wiedomosci zeby wiedziec co tam w polityce, i na kogo akurat bluzgac, i jak mowia o polskiej zimie to zawsze ktos mowi cos mniej wiecej takiego "w angli jest 1 stopien, i wlasnie jest zima, hehe a wiecie co ?... najlepsze ze zimniej juz nie bedzie". i robi sie weselej. ja bede w polsce 10 kwietnia na 11 dni. zainteresowanych prosze o ustawienie sie w kolejce do calowania maxowych roczek i wpisania sie na liste, bo tak dla dowcipu zlozylem podanie do izby lordow zeby mnie mianowali lordem, i w sumie to sie zgodzili. od dzis prosze sie do mnie zwracac (nie na mnie!) wasza maxymalnie lordowska mosc. przywoze ksiecia karola i ta pudernice kamile. ten karol i ta kamila to mi sie czasem po nocach snia i sa w tych snach coraz brzydsi. fuj, dziady. ja tez taki bede Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: lordi 16.02.06, 13:47 Cześć, Maksie, a wiesz,że jak lordy jadą z wycieczką za granicę to zawsze przywożą prezenty takie jak np. kawałek paznokcia Jaśnie Księcia Kamola albo korale Uszanowania Godnej Pudernicy Karomili? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: lordi 16.02.06, 14:32 i fundują wszystkim nudnym znajomym nocleg w hotelu i spa Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: lordi 22.02.06, 15:52 nie liczcie, tak? Czyli już Ci sałata uderzyła do głowy, drogi Maksymusie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: lordi 25.02.06, 13:15 salata, bila i czerwoan, lodowa tez. rozne odmiany kaputy i jeszcze wiecej salaty, jestem BOGATY, mam whuj salaty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: lordi 25.02.06, 18:57 morfologia mózgów przypomina kapustę że zauważe bez związku kapusta kopie w usta Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: lordi 27.02.06, 03:40 oj dostale kapusta w leb, niespodziwanie zdradziecki saracen ugodzil mnie glabem kapuscianym w samo serce, widze koniec juz bliski, podejme wysilek, zrobie pare krokow w strone wschodu, gdzie ojczyzna moja. tam padne i uschne jak sciete drzewo nigdy nie wydawszy owocow. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Wątek Pana Maxia 30.03.06, 23:25 podaje numer konta na ktore prosze wplacac kase zebym se nowy dresik albo buciki mogl kupic 4545 4545 74 774 7849 3"£V kkk FCUK Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Wątek Pana Maxia 30.03.06, 23:27 cwaniak jeden sam jakieś pundy zarabia a nas na złotufki chce naciągać Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Wątek Pana Maxia 30.03.06, 23:29 hehe plac nie narzekaj, ja moze flaszke postawie jak sie spotkamy, a fiskus cie skroi za free i Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek Pana Maxia 30.03.06, 23:33 no to ja wzoszę toast za polskich chłopaków na obczyźnie Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Wątek Pana Maxia 30.03.06, 23:36 ja tylko herbatką mogę ale co tam... czirs Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek Pana Maxia 30.03.06, 23:40 ja właśnie wypiłam ostatnie dwa reddsy Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek Pana Maxia 01.04.06, 16:52 A ja zjadłam dwie grahamki w autobusie, którym jechałam na gape, mimo zagrożenia kanarniczego. Może być jako toast? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Wątek Pana Maxia 01.04.06, 17:05 biedne grahamki nic przecie złego nie uczyniły prócz jazdy bez biletu srogaś! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek Pana Maxia 03.04.06, 20:12 bo to była gra w hamki musiałam być sroga Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: Wątek Pana Maxia 09.06.06, 22:59 gdzie bluzgaczka? kurwa bede bluzgac tu!! kurwa macccc! jebana!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Wątek Pana Maxia 10.06.06, 03:04 Kurrrrrrrrrrwa spać mi się chce nie kurwa bluzgać, po chuju mi było ten mecz oglądać :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś