Dodaj do ulubionych

co to ja chciałem powiedzieć, aha:

• mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.11.05, 20:28
      Gdzie te bramki dla naszych?!
      • mateuszwierzbicki Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.11.05, 21:05
        może oglądzasz Mrugu jakąś inną dyscyplinę sportu?
        • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.11.05, 22:00
          no właśnie, gdzie te bramki - ja się pytam...??
          • mateuszwierzbicki Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.11.05, 22:11
            zlikwidowali bramki? jakies nowe przepisy?
            • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.11.05, 22:16
              zabrali słupki i została sama siatka...
              • mateuszwierzbicki Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.11.05, 22:18
                może oni ryby łapią albo motyle?
                • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.11.05, 22:35
                  ja myslę, że to są biedronki...
                  • mateuszwierzbicki Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.11.05, 22:49
                    oni po prostu grają w owady!
    • mrug Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:10
      Benfica!;)
      • carmen_80 Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:15
        No i czerwoni odpadli...
        • mrug Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:16
          I dobrze.;)
          • carmen_80 Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:19
            A czytałeś Mrugu, o polskim pływaku,
            co przyjarał Marysię i go zdyskwalifikowali...
            to jest dopiero wyczyn :P
            • mrug Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:22
              Czytałem.
              Pewnie nie wytrzymywał stresu związanego z pływalnią...;)
              • carmen_80 Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:24
                To jest coś...
                pewnie wziął na odwagę, bo się bał, że utonie...:)
                • mrug Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:26
                  Ale pewnie się tłumaczył, że to w leku przeciwalergicznym było...;)
                  • carmen_80 Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:29
                    E tam w leku, wody z chlorem się nałykał...
                    • mrug Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:31
                      Przebywał w pomieszczeniu gdzie palą. Ale, oczywiście, jak się o tym
                      zorientował, to natychmiast wyszedł!;)
                      • carmen_80 Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:35
                        gdzie palą inni pływacy zapomniałeś dodać...:)
                        • mrug Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:37
                          Dla kurażu...;)
                          • carmen_80 Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:38
                            A może to te fajki były co je Hajto szmuglował...??
                            • mrug Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 07.12.05, 23:43
                              Hajto, to dla własnych potrzeb szmuglował.
                              Jak się pali po dziesieć paczek dziennie, to trzeba się odpowiednio na
                              przyszłość zabezpieczyć.;)
                              • mmmal Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 12:33
                                jejq, przecież palił, bo chciał odpłynąć...

hehe, u mnie w firmie na korytarzu jest sztuczny kwjotek z liśćmi marysieńki ;)
                                • carmen_80 Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 14:44
                                  >jejq, przecież palił, bo chciał odpłynąć...

Zatem pewno go wyrzycili, bo się z resztą nie podzielił,
                                  kady by chciał "popływac"...;)
                              • carmen_80 Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 14:46
                                Zawsze mię to fascynowało,
                                jak piłkarze po meczu mają jeszcze siłę zajarać...
                                • mateuszwierzbicki Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 18:57
                                  nawet nie wiesz, jak wtedy papieros smakuje
                                  • eexx Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 19:23
                                    oj tak, na przyklad na szczycie gory na ktyora sie ledwo wlazlo
                                    • mateuszwierzbicki Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 19:39
                                      a wiesz, że naprawdę mi zawsze na tatrzańskich szczytach smakował
                                      • eexx Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 19:41
                                        a mi nawet na Gubalowce:)
                                        • mateuszwierzbicki Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 19:46
                                          i pod Reglami :)
                                          • eexx Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 19:48
                                            ale pod warunkiem ze na 2 pietrze schodami
                                            • mateuszwierzbicki Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 19:55
                                              jak tam ostatnio byłem, to żadnych pięter nie widziałem, ale może się coś
                                              zmieniło ;)
                                              • eexx Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 19:57
                                                ja w srodku nigdy nie bylem a w takich willach zwykle bylo pietro (przypuszczenie)
                                                • mateuszwierzbicki Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 20:07
                                                  a, Ty o tym :)
                                                  ostatni raz w górach byłem chyba w 89 r. i wyobraź sobie, że na szlakach było
                                                  niemal pusto. Kiedy od Granatów w kierunku Krzyżnego szedłem Orlą Percią, nie
                                                  spotkałem nikogo. Inna sprawa, że od początku chmury ciemne wisiały i burza
                                                  dopadła. To było straszne i jednoczesnie piękne. Kiedy z Krzyźnego zbiegałem do
                                                  doliny Pańszczycy, w metalowy krzyż na przełęczy walnął piorun. Towarzyszowi
                                                  wycieczki włosy stały dosłownie dęba, bo nic na głowie nie miał. Mnie nie
                                                  stały, bo miłem bandankę :)
                                                  • eexx Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 20:11
                                                    a Ty o czym? w gorach ostatnio w 89-tym, a ostatnbio tam byles?:)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 20:16
                                                    ostatnio w 89! zrozumiałem, ze pod Reglami jakies domy powstały :)
                                                  • eexx Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 20:21
                                                    hmmm o nazwie Pod Reglami, i chyba nie tam a ostatnio to to mysle o okresie przed wojennym:)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 20:33
                                                    czyli nie o Drogę Pod Reglami szło. A nazwy czegos innego nie kojarzę. Chodzi a
                                                    jakąś zakopiańska willę?
                                                  • eexx Re: Nie pozostaje mi nic innego, jak rzec... 08.12.05, 22:07
                                                    tak, bardziej do kontekstu mi willa pasowala niz droga. na drodze to sie zwykle chodzi a to juz wysilek a w willi mozesz siedziec i palic:)
    • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 09.12.05, 23:32
      Polska mistrzem świata!

Tak dla porządku...
      • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 09.12.05, 23:41
        Hurra! Hurra! Hurra!
        • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 09.12.05, 23:42
          TAK!;)
          • carmen_80 400! 09.12.05, 23:44
            4 setki z tej okazji! ;)
            • tempe sportowcy których podziwiam 09.12.05, 23:45
              trener żeńskiej reprezentacji Wybrzeża Kosci Słoniowej w piłke siatkową
              • carmen_80 Re: sportowcy których podziwiam 09.12.05, 23:49
                podziwiam czy zazdroszczę...??
                bo mi już literki skaczą i niedoczytałam...:D
              • mrug Re: sportowcy których podziwiam 09.12.05, 23:53
                Pomnikowy?
                • tempe Re: sportowcy których podziwiam 10.12.05, 00:03
                  wspaniała!
                  • mrug Re: sportowcy których podziwiam 10.12.05, 00:06
                    Jak Sowiński w okopach Woli?
                    • eexx Re: sportowcy których podziwiam 11.12.05, 13:31
                      juz o naszym drasiaczku zapomniliscie:(?
                      • carmen_80 Re: sportowcy których podziwiam 11.12.05, 13:44
                        No coś Ty...! Jak byśmy śmieli...;)
                        Mam jego plakat nad łóżkiem ;P
                        • mateuszwierzbicki Re: sportowcy których podziwiam 11.12.05, 15:37
                          bobsleista z Jamajki
                          • mateuszwierzbicki Re: sportowcy których podziwiam 11.12.05, 15:38
                            skoczek narciarski Eddy zwany Orłem
                            • carmen_80 Re: sportowcy których podziwiam 11.12.05, 15:40
                              To Twoi idole...??
                              • mateuszwierzbicki Re: sportowcy których podziwiam 11.12.05, 16:00
                                rzekłas Carmencita :)
                                • carmen_80 Re: sportowcy których podziwiam 11.12.05, 16:05
                                  Tako rzecze Carmencita /czy jakoś tak...:P/
                                  • mateuszwierzbicki Re: sportowcy których podziwiam 11.12.05, 16:28
                                    ,,Also sprache Zaratusta" Fryderyk Nietsche
                                    • mateuszwierzbicki Re: sportowcy których podziwiam 11.12.05, 16:29
                                      NIETZSCHE oczywiście miało być
                                      • eexx Re: sportowcy których podziwiam 12.12.05, 18:28
                                        jaki sport uprawial?
                                        • tempe Re: sportowcy których podziwiam 12.12.05, 22:14
                                          ekstremalny
                                          • mrug Re: sportowcy których podziwiam 12.12.05, 22:17
                                            Wymagający nadludzkiego wysiłku.
                                            • tempe Re: sportowcy których podziwiam 12.12.05, 22:28
                                              i woli niebylejakiej
                                              • mateuszwierzbicki Re: sportowcy których podziwiam 12.12.05, 22:30
                                                rzut młotem do filozofowania uprawiał :)
                                                • eexx Re: sportowcy których podziwiam 13.12.05, 13:03
                                                  a nie kamieniem?
                                                  • mateuszwierzbicki Re: sportowcy których podziwiam 13.12.05, 13:04
                                                    nie, to był młot :)
                                                  • eexx Re: sportowcy których podziwiam 13.12.05, 13:07
                                                    cos sie unowoczesnil
                                                  • mateuszwierzbicki Re: sportowcy których podziwiam 13.12.05, 13:19
                                                    Nietzsche? :)
                                                  • eexx Re: sportowcy których podziwiam 13.12.05, 13:30
                                                    kamien byl przed mlotem
    • tempe co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 12:08
      Grzegorz

"Rasiak zagrał w meczu z Chelsea jak młody buk"
      cytat z onetu
      zrotflakowałem się
      • mateuszwierzbicki Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 14:23
        no co, jak młode takie drzewo może zagrał
        • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 15:19
          bardzo adekwatny komentarz,
          czy cos nie tak z bukowym drewnem?
      • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 15:22
        Czy Grzegorz wróci kiedyś do Polski?

- Będzie ciężko, w Anglii już zapuścił korzenie.
        • mateuszwierzbicki Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 15:33
          Grzegorz nie rzuci ziemi, skąd jego ród
          • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 15:43
            skąd jego łut
            • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 15:44
              skąd jego ług
              • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 15:48
                no skąd?
                • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 15:55
                  Ba!
                  Żebym to ja wiedział!
                  • mateuszwierzbicki Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 16:56
                    Rasiak wie
                    • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 16.12.05, 18:02
                      img176.imageshack.us/my.php?image=rasiak9ni.jpg
                      • carmen_80 To chyba zapowiedź filmu SF 16.12.05, 18:09
                        "Dostałem piłkę 30 metrów od bramki, przerzuciłem ją nad obrońcą i przymierzyłem
                        z półobrotu. Piłka z odpowiednią siłą wpadła w samo okienko bramki Lenny'ego
                        Pidgleya" - powiedział Rasiak o bramce zdobytej w 15. minucie.
                        sport.onet.pl/1213647,wiadomosci.html
                        • eexx Re: To chyba zapowiedź filmu SF 16.12.05, 18:19
                          i znowu zastapi wszystkich 11-tu w reprezentacji
                          • carmen_80 Re: To chyba zapowiedź filmu SF 16.12.05, 18:23
                            Nawet 12-stu...
                            • mateuszwierzbicki Re: To chyba zapowiedź filmu SF 16.12.05, 19:30
                              Rasiak kontra inne druzyny z grupy
                              • eexx Re: To chyba zapowiedź filmu SF 16.12.05, 22:46
                                i to wszystkie naraz
                                • carmen_80 Re: To chyba zapowiedź filmu SF 17.12.05, 11:49
                                  Grupa A:
                                  -Niemcy
                                  -Rasiak
                                  -Ekwador
                                  -Kostaryka...
                                  • tempe Re: To chyba zapowiedź filmu SF 17.12.05, 13:16
                                    raczej
                                    gruppa A
                                    Rasiak
                                    koledzy Rasiaka
                                    Rasiak
                                    Rasiak
                                    • carmen_80 Re: To chyba zapowiedź filmu SF 17.12.05, 13:45
                                      To RAsiak ma jakiś kolegów...??
                                      • mateuszwierzbicki Re: To chyba zapowiedź filmu SF 17.12.05, 16:29
                                        ma, małe rasiaki
    • carmen_80 księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 30.12.05, 19:32
      -Z kim spotkają się polscy piłkarze
      w drugiej rundzie mistrzostw...??
      -Z polskimi kibicami na Okęciu...;)
      • mateuszwierzbicki Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 30.12.05, 20:11
        spotkają się ze swoim przeznaczeniem
        • eexx Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 31.12.05, 14:59
          to znowu Wemblej beda wspominac, ach to przeznaczenie
          • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 31.12.05, 15:09
            nie da sie przed nim uciec...;)
            • eexx Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 31.12.05, 15:20
              rasiak ucieknie
              • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 31.12.05, 15:31
                nie ma szans...nabawił się kontuzji...;)
                • eexx Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 31.12.05, 16:29
                  o to jakis pozytek z niego
                  • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:01
                    zastanów się co "mówisz"...:

"Jeśli Paweł Janas powoła mnie do kadry na mundial,
                    będę wypoczęty – powiedział „Gazecie Wyborczej”
                    Grzegorz Rasiak, napastnik Tottenhamu.

aż mię ciarki przeszły...;)
                    • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:10
                      To właściwie Grzesiu mógł całe życie nie grać!
                      Dopiero byłby wypoczęty!
                      • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:16
                        jak młody buk...;P
                        • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:17
                          Co najmniej!;)
                          • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:20
                            już nie mogę się doczkać mundialu...;)
                            • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:25
                              Grzesiu też.
                              W końcu sobie coś pogra...
                              • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:26
                                chyba piłki kolegą popodaje...;)
                                ale jak zwał tak zwał...:D
                                • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:30
                                  Główką popodaje...;)
                                  • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:32
                                    to już jego sprawa czym...;)
                                    • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:35
                                      nie sczyma
                                      poda

zaklaszcze Djoda
                                    • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:35
                                      Masz rację.
                                      Nie wnikajmy w to...;)
                                      • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:35
                                        wręcz przeciwnie
                                        wnikajmy w tło
                                        • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:37
                                          tło jak zawsze biało-czerowne...;)
                                          • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:40
                                            czarowne to lato bedzie
                                            nie mogę sie już doczekać
                                            • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:42
                                              w pierwszym odruchu przeczytałam czerowne,
                                              a krew się może polać...;)
                                              • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:44
                                                po wygraniu eliminacji wystarczy wygrac fuxem cztery mecze
                                                pan dziennikarz ogłosił dzisiaj w gw możliwość miszczostwa
                                                • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:50
                                                  ja czytałam tylko marzenia na 2006 w metro,
                                                  "Ronhaldinio nie dał rady naszemu Dudkowi"...;)
                                        • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:38
                                          Grzesiowi świetnie to wychodzi.
                                          • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:40
                                            Aż się rozmarzyłam na samo wspomnienie jego imienia...;)
                                            Grzesio...ah Grzesio...;)
                                            • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:40
                                              Lubański
                                              ????????
                                              • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:42
                                                za mała byłam...;(
                                              • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:43
                                                Grześ?
                                                Lubański?

No, może trochę z narodowości podobni...
                                                • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:44
                                                  bo Włodzimierz to Ilicz
                                                  • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:45
                                                    a wszyscy szczekamy na Lato
                                                  • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:49
                                                    Prehistoria.
                                                    Teraz putiny.
                                                  • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:51
                                                    te Razputiny
                                                    jedynastu Razputinów
                                                  • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:56
                                                    Orgia na boisku.
                                                  • carmen_80 Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:58
                                                    oni tak sami ze sobą, czy z czirliderkami...??
                                                  • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 02.01.06, 23:59
                                                    ten person zdziurę w płocie
                                                  • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 03.01.06, 00:00
                                                    A to zdziura!
                                                    Na takie drewno się połakomić!
                                                  • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 03.01.06, 00:14
                                                    i to tez bym zwalił na szarańczę
                                                  • eexx Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 04.01.06, 17:32
                                                    oj Tempe....
                                                    co Ci szarancza winna
                                                  • tempe Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 05.01.06, 11:44
                                                    eexx napisał:
                                                    > oj Tempe....
                                                    > co Ci szarancza winna

siedem lat chudych
                                                  • mrug Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 05.01.06, 13:59
                                                    Lusterko się zbiło.
                                                  • eexx Re: księżyc oświetla dziś stare wątki...;) 05.01.06, 16:32
                                                    co w tym zlego ze schudniesz:)
    • mrug Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 11:35
      sport.onet.pl/1225886,wiadomosci.html

Garść pomysłów z onetu:

"Makalele zagra Wesley Snipes, a Roberta Huth'a - Dolph Lundgren."

"Samuela Eto'o zagra Morgan Freeman. A Beckhama - Bruce Willis."

"Wyprodukuja 20 nastepnych czesci o kolejnych watkach transferowych
      Chelsea (podtytuł) POteęga Murinho
      Chelsea 2 Ronaldinho
      ...
      Chelsea 14 Rasiak "

"A kto zagra Rasiaka?
      Tylko Zenek Pereszczako się nadaje - to będzie jego życiowa rola !!!"
      • carmen_80 Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:08
        ;D
        Już nie mogę doczekać się premiery...;)
        • mrug Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:13
          Chyba sobie nagram...;)
          • carmen_80 Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:15
            Na pewno będzie się dało wcześniej ściągnąć z netu,

...nawet nim skończą kręcić...
            • mrug Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:25
              Ale to jednak trzeba będzie zobaczyć na dużym ekranie!
              • carmen_80 Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:28
                W takim razie nie wiem, czy już nie trzeba będzie rezerwować biletów,
                wiesz co się będzie działo przy kasach...!
                Gorzej niż wyprzedaż w sklepie (nie) dla Idiotów...:)
                • mrug Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:37
                  W razie czego kupi się u konika.
                  • carmen_80 Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:41
                    Dla pewności wolałabym już zarezerwować sobie miejscówkę...;)
                    • mrug Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:51
                      Tylko nie za bliso ekranu, bo widoku olbrzymiej twarzy Mourinho mogłabyś nie
                      wytrzymać...;)
                      • carmen_80 Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:54
                        Toż ja nie dla Mourinho ide do kina...;)
                        • mrug Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 12:57
                          Dla tej świnii Kluneja?!
                          • carmen_80 Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 13:09
                            Oczywiście, że nie...ale rola Rasiaka, to jest wyzwanie...:D
                            Już widzę, Oskara dla naszego Zenia...:P
                            • mrug Re: Ale będzie ubaw...;) 09.01.06, 13:10
                              Zbytniej charakteryzacji nie potrzebuje...;)
                              • carmen_80 500...drugi raz dzisiaj zamykam setkę...;) 09.01.06, 14:00
                                nooo...taki z niego przystojaniak!
                                • eexx Re: 500...drugi raz dzisiaj zamykam setkę...;) 09.01.06, 16:42
                                  a jesli dostanie role slupka w bramce?
                                  • tempe Re: 500...drugi raz dzisiaj zamykam setkę...;) 09.01.06, 19:47
                                    lubo rola słupa przy ognisku indiańskich tortur
                                    • eexx Re: 500...drugi raz dzisiaj zamykam setkę...;) 09.01.06, 20:15
                                      za dobrze by mu bylo
    • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.01.06, 19:30
      Żadnego wpisu, a tu takie losowanie było...
      • pinkpanther Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.01.06, 19:31
        taa??
        • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.01.06, 19:36
          E tam takie...
          Skoro grupa bez Anglii, to nie ma o czym mówić...;)

Za to Olimpiada się zbliża...!
          • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.01.06, 19:55
            Chrzanić Olimpiadę!
            Tu o prawdziwym sporcie się rozmawia!;)
        • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.01.06, 19:56
          noo...;)
          • tempe pamiętacie 28.01.06, 23:15
            takiego gościa - Angel
            napisał książkę pt. "Futbol na tak"
            widziałem na wyprzedaży w Geant
            sezon obfity - zapisy przyjmuję
            • mrug Re: pamiętacie 29.01.06, 00:22
              Przy zakupie dwóch egzemplarzy, trzeci gratis?
              Zakupiłeś?
              • tempe Re: pamiętacie 29.01.06, 00:28
                a Mrug jak zwykle na nie
                a ja na tak
                nie?
                • mrug Re: pamiętacie 29.01.06, 00:30
                  Engelki Cię wezmą za to do nieba.
                  A mnie nie.
                  • tempe etam 29.01.06, 00:37
                    obaj zostaniemy przed telewizorem
                    • mrug Re: etam 29.01.06, 00:41
                      Na wieki wieków...
                      • eexx Re: etam 30.01.06, 13:05
                        a ktory telewizor bedzie pokazywal?
                        • tempe Re: etam 30.01.06, 20:29
                          ten co my przed nim
    • tempe co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 18:29
      wiadomości sportowe dla Mruga:
      sport.onet.pl/1300211,0,0,wia,1256636,turyn2006.html
      • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 20:38
        I znów patrzymy na wschód :(.
        • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 20:43
          raczej z ufnością w przyszłość co nam miesi
          kontekst jest taki:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=25773147&a=25773147
          • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 20:53
            Skrót poproszę ;).
            • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 20:55
              ja nierobirobotny
              choć i nie roborobitny
              • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 21:04
                Wiedziałem, że moge na Ciebie liczyć ;).
                • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 21:16
                  po zachęcie streszczę

bób jest w pytę
                  ziele niepobite
                  • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 21:27
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=17869790&a=36206087
                    Najnowszy hit Kinii ;).
      • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 21:01
        To nic dziwnego, że nie mają dobrego boba.
        Z tym trzeba na lato poczekać...
        • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 21:05
          Chciałeś też chyba napisać "lata poczekać" do tego lata ;).
    • tempe co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 18:35
      sport.onet.pl/1256882,wiadomosci.html
      od killera do bo hetera

astronomowie mówią że pełnia będzie dopiero na miszczostwach
      • mateuszwierzbicki Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 20:24
        om miszcz
        • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 20:45
          wielki Ohm

reper
          busola orjentująca ekstrema miszczostwa
          alef
          absolwent kursów wieczorowych
          prof. dr Feelgood
      • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.02.06, 21:02
        Też wstrząsnęła mną ta wiadomość.
        Budynek urzędu Powiatowego w Suwałkach niebezpiecznie się zarysował przez to.
        • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 09.02.06, 10:07
          O Boshe...a ja pierwsze czytanie miałam takie:
          "Grzegorz Rasiak został w środę wyróżniony..."
          Ale więłam kilka oddechów i wszystko wróciło na dawne miejsce...;)
          • carmen_80 Skandal! 09.02.06, 10:13
            Nie docenili naszego Grzesia!
            sport.onet.pl/1257282,wiadomosci.html
            Trzeba zrobić zrzut! ;)
            • roborobi A może jednak ;) 09.02.06, 11:08
              Dziennikarz ma zawsze racje:
              sport.onet.pl/1257278,wiadomosci.html
              • carmen_80 Re: A może jednak ;) 09.02.06, 11:34
                Jedna jaskółka wiosny nie czyni...;)
                • eexx Re: A może jednak ;) 09.02.06, 11:40
                  w cepeli mozna kupic rozne drewniane ptaszki, w tym i jaskolki
                  • carmen_80 Re: A może jednak ;) 09.02.06, 11:42
                    A drewnianą nogę też można...? :)
                    • roborobi Re: A może jednak ;) 09.02.06, 11:45
                      Noga nogą, ale tak głowa ;).
                      • eexx Re: A może jednak ;) 09.02.06, 11:47
                        noge tez w ksztalcie ciupagi
    • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.02.06, 13:38
      Wiadomości z boisk piłkarskich:
      sport.onet.pl/1259350,wiadomosci.html
      • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.02.06, 13:44
        Cóż za niespodzianka...?? :D
        • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.02.06, 13:46
          Chłopak sie odblokuje i królem strzelców na MŚ zostanie ;).
          • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.02.06, 14:11
            W to ani przez moment niewątpiłam...;)
            • mateuszwierzbicki Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.02.06, 14:42
              chciałem Tempe sie zapytać, o co to ja chciałem, aha, doszło?
    • carmen_80 Olimpiada, olimpiadą... 20.02.06, 17:00
      sport.onet.pl/1264227,wiadomosci.html
      Ach, ten Maciek...;)
      • roborobi Re: Olimpiada, olimpiadą... 20.02.06, 17:10
        żeby tak Rasiak, chociaż w III lidze angielskiej ;)
        • carmen_80 Re: Olimpiada, olimpiadą... 20.02.06, 17:41
          może Rasiak powinien po prostu zmienić fryzjera...;)
          • roborobi Re: Olimpiada, olimpiadą... 20.02.06, 20:40
            że mu nikt jeszcze nie podpowiedział ;)
    • tempe co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 21:53
      mimo anglofilstwa

B A R C A !
      • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 21:55
        poprosze o wynik ;)
        • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 22:04
          Własnie BArca straciłam bramkę
          • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 22:12
            :(, czyli 0:1
            • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 22:15
              Czyli tak...:(
              A na dodatek grają z przewagą zawodnika
              i jakoś nie umieją tego wykorzystać...
              albo szczęścia troszki brak...
            • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 22:17
              1:1 dwa samobóje...;)
              • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 22:22
                Dzięki, ja nie mogę oglądać :(
                • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 22:25
                  Druga połowa lepsiejsza...
                  Barca miała kilka okazji, ale zabrakło szczęścia.

Ale gooooooool....!!!
                  1:2 dla Barcy...;D
                  • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 22:30
                    :D.
                    • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 22:31
                      5 minut do końca...;)
                      • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 22.02.06, 22:39
                        Kóniec...Barca górą czekamy teraz na rewanż...;)
                        • carmen_80 Komentaż Gmocha o Messim... 22.02.06, 22:52
                          "ten chłopak gra, bo ma z tego ogromną radochę" ;P
                          • roborobi Re: Komentaż Gmocha o Messim... 22.02.06, 22:53
                            Dzięki ;)
                            • tempe aha 22.02.06, 23:26
                              płaszcz trenera Rijkaarda!

gdzie kupić, pliiizzz?
                              • carmen_80 Re: aha 22.02.06, 23:40
                                Doprawdy nie wiem, ale jak znajdę niezwłocznie dam Ci znać...;)
                          • tempe Re: Komentaż Gmocha o Messim... 22.02.06, 23:24
                            fajny ten Messi
                            i buźka jak malowana

ale co to chciałem rzec-
                            Chelsea!
                            Terry!
                            • carmen_80 Re: Komentaż Gmocha o Messim... 22.02.06, 23:34
                              No ta buśka nie taka słodka jak Ronaldhinio...;)
                              Ale gra - pierwsza klasa...;)
                              Terry robił co mógł rzeczywiście, ale niestety nic mu to nie pomoglo...;)
                              No może tyle tylko, ze mogli wyrzej pzregrać...
                              • carmen_80 Re: Komentaż Gmocha o Messim... 22.02.06, 23:39
                                wyŻej...!!! Ah jak ja nie lubię w stresie i pośpiechu pisać...;/
                              • tempe Re: Komentaż Gmocha o Messim... 22.02.06, 23:58
                                Carmenera cara mia
                                przecież oni w 10 grali - widac było?
                                ni
                                • mrug Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 09:28
                                  tempe napisał:

> Carmenera cara mia
                                  > przecież oni w 10 grali - widac było?
                                  > ni

I w 10 szło im zdecydowanie lepiej niż w 11...
                            • mrug Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 09:27
                              Dlaczego on wygląda jak młody Polański?

I dzięki temu mamy także swój polski akcent...
                              • carmen_80 Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 10:09
                                Kto...?? Gmoch...?? ;D
                                • mrug Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 10:54
                                  Gmoch jest jedyny w swoim rodzaju...;)

Messi.
                                  • carmen_80 Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 11:45
                                    Kiedyś mnie bawił (Gmoch) ale mi minęło,
                                    już ich słuchać nie mogę w tym studiu...:)
                                    I tak dobrze, że nie rozpisywali wczoraj każdje akcji po kolei...
                                    • mrug Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 11:50
                                      Wczoraj było o tyle dobrze, że mogłem sobie przełączyć na hokej.;)

A Gmocha zapamiętam za uderzenie "gappą" - wg niego, to jest coś pomiędzy
                                      "piętką" a "szpicem"...;")
                                      • carmen_80 Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 11:55
                                        Po za tym Gmoch wygląda jakby był zawsze najebany...
                                        ...a może jest...?? ;P

PS. Widziałeś jak Finowi wczoraj wybili zeby...??
                                        Bo ja niestety tylko o tym czytałam...:P
                                        • mrug Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 12:00
                                          Jesli chodzi Ci o tego Fina na "P", to on już wcześniej nie miał siekaczy...;)

Gmoch tak wygląda przez swoją żuchwę. Pierwszy raz widziałem człowieka, króry ma
                                          ja większą od całej głowy...;)
                                          • carmen_80 Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 12:10
                                            chyba nie o tego...
                                            sport.onet.pl/1300211,0,0,wia,1266433,turyn2006.html
                                            • mrug Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 12:16
                                              aa...to widziałem...
                                              To fajny atak będą mieli...;)
                                              • carmen_80 Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 12:21
                                                Chyba zacznę hokej oglądać, choć to akurat średnio mnie pociąga...;)
                                                • mrug Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 12:23
                                                  Fajny jest!
                                                  Prawie tak jak curling...;)
                                                  • carmen_80 Re: Komentaż Gmocha o Messim... 23.02.06, 12:31
                                                    Ale prawie robi wielką różnicę...;)
      • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 23.02.06, 09:25
        tempe napisał:

> mimo anglofilstwa
        >
        > B A R C A !

uber alles
    • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.02.06, 07:57
      Rasiak - strzelił bramkę i to w wygranym meczu ;)
      sport.onet.pl/1268404,wiadomosci.html
      • carmen_80 Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 10:20
        "Tym, co nazywają mnie Rasialdo lub Drewnialdo radzę zobaczyć kilka moich bramek
        z pobytu w Derby, gdzie trafiałem do siatki po strzałach z przewrotki."
        Szkoda, że tego nie widziałam...;P

sport.onet.pl/1270048,wiadomosci.html
        • tempe Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 10:44
          przewrócił się?

rzeczywiście - widziałem jedną bramkę
          Rasialdo przedryblował trzech albo czterech gości
          wyglądało jak zbiorowa hipnoza
          długo nie mogłem się otrząsnąć - odciałem się od rodziny kolegów sieci
          • carmen_80 Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 10:48
            Nie wiem, czy Ci współczuć Tempe, czy zazdrościć...? :)
            Ależ to musiało być nieprawdopodobne przeżycie...
            • tempe Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 11:02
              nie uwierzyłabyś
              próbowałem odszukać wśród korespondencji tobym przesłał
              ale zatarłem ślady
              po pierwszych sukcesach za morzem sadziłem że wykwalifikowani piłkarze angielscy
              traktują go jako trzeci słupek niezbędny do zagrań bilardowych

teraz myślę że jest ofiarą nagonki massmediów
              on i bracia Kaczyńscy
              • carmen_80 Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 11:10
                Tempe jak mogłeś!!
                Toż to trzeba było dla potmonych pozostawić,
                wnukom się nie będzie teraz czym pochwalić,
                żeśmy żyli w tych samych czasach
                co najsłynniejszy piłkarz na świecie Rasialdo...:)

A po za tym to dziennikarze to źli ludzie są...
                • tempe Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 11:15
                  dam dysk do zbadania
                  • carmen_80 Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 11:17
                    Wyskoczył...?? A nie mówił pan doktór, żeby ciężkich rzeczy nie dźwigać...??
                    Ale może choć na jakieś masaże dostaniesz skierowanie...;)
                    • tempe Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 11:25
                      podźwignąłem się przy wielkiej tajemnicy
                      co ją noszę i ten co mi ją mailem przysłał i ci co posłałem
                      perły przed wieprze
                      potrzebne teraz kąpiele błotne w sanatorium
        • mrug Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 12:29
          Tysiące Polaków nie mogą się mylić...
          • tempe Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 12:32
            i to jak mogą
            • mrug Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 12:43
              Rasiak im dokopie.
              • tempe Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 12:46
                przewrotką z półobrotu
                • mrug Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 01.03.06, 12:51
                  Takim drewnem dostać, to musi boleć. Co prawda Rasiak jest jak młody buk, a to
                  dość miękki materiał, ale z kolei chłop z niego jak dąb!
                  • carmen_80 Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 13:31
                    A widzieliście tą bramkę z przewrotki wczoraj,
                    bo ja akurat musiałam wyjśc do ubikacji...:)
                    • mrug Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 13:35
                      Obraz zaczął wtedy bardzo snieżyć...;)
                      • carmen_80 Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 13:44
                        Taaa...to pewnie dlatego nie uznali,
                        sędzia niedowidział...;)
                        • mrug Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 13:46
                          Oni ciągle łamią karierę Rasiakowi...
                          • carmen_80 Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 13:55
                            Wczoraj to był mecz jego życia, cąłe 90 minut...;)
                            • mrug Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 14:03
                              Tylko mu Amerykanie przeszkadzali...chamy jedne!;)
                              • roborobi Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 14:12
                                "Ci Amerykanie nie są tacy źli, najpierw napadną, a potem przeproszą" - czy
                                jakos tak to B. Smoleń mówił ;).
                                • mrug Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 14:15
                                  Było coś takiego...;)
                                  Ale Rasiaka nawet nie przeprosili...;)
                                  • roborobi Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 14:21
                                    Cholercia, a ja takiego dobrego meczu nie oglądałem ;)
                                    • mrug Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 14:23
                                      Żałuj...;)
                                      • carmen_80 Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 14:32
                                        Oj, żałuj, żałuj...było co oglądać, nawte piłkę tzreba bylo wymienić...;)
                                        • mrug Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 14:35
                                          Ale w sumie, to nudno było...;)
                                          Ale grzywa Szymkowiaka...;)
                                        • roborobi Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 15:01
                                          No tak jakas taka pomarańczowa była ;). Linie mało widoczne ;)
                                          • carmen_80 Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 15:07
                                            Żółta była, żółta w niebieskie paski nawet...;)
                                            • roborobi Re: Forma Rasiaka rośnie...;) 02.03.06, 15:15
                                              Daltonizm mój się odezwał ;). Oczywiście, że żółta. Przy kompie siedziałem
                                              tyłem do telewizora (bez głosu), bo żona Eski słuchała.
    • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 01.03.06, 14:39
      sport.onet.pl/1270291,wiadomosci.html
      P.S. [*]

Przepraszam za prywatę, ale darzę ten klub szacunkiem.
    • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.03.06, 13:35
      Acha...Stelmachowie są do bani!;)
    • carmen_80 Piłkarskie Oskary 06.03.06, 10:08
      Po pierwsze gdzie jest Oskar dla naszego ulubionego napastnika,
      skandal, zaraz napiszę o anulowanie wyników...!!!
      Druga sprawa - mecz roku...nie skomentuje! :P
      PS. Mam nadzieję Robi, że choć jesteś z Wawy to jednak...

sport.onet.pl/1272982,wiadomosci.html
      • roborobi Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 10:26
        OK. Teraz zapomnij kto z kim grał i powiedz czy mecz nie był ładnym widowiskiem.
        P.S. Z tym napastnikiem ulubionym to skandal, a on nawet druga bramę strzelił ;)
        • carmen_80 Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 11:52
          Tego się nie da zapomnieć...:)
          • roborobi Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 11:54
            Bedzie rewanż, oby było ciekawie ;)
            • eexx Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 14:03
              oj bardzo ciekawie, jak beba kawal blachy odbierac na stadionie nie swoim:)
              • roborobi Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 14:11
                Polonia kiedyś odbierała na stadionie Legii i jakoś wszyscy umieli się
                zachować. Legia dostała 0:3, a Polonia zdobyła mistrza ;).
                • eexx Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 14:13
                  czasem są wyjątki
                  • roborobi Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 14:22
                    "Piłka jest okrągła a bramki są dwie"
                    ;).
                    • eexx Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 14:30
                      a ja bym zmodyfikowal do jednej
                      • roborobi Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 14:33
                        Nie to nie to samo, przecież jest jeszcze druga połowa ;).
                        • pat73 Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 16:21
                          to jedna brawka z mozliwoscia przestawiania bylaby hokejowa
                          • roborobi Re: Piłkarskie Oskary 06.03.06, 16:25
                            Wole taką od rugby ;)
    • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 07.03.06, 22:49
      Wiadomo o co chodzi...;)
      • carmen_80 Ronaldinhooooooooo...!!! 07.03.06, 23:02
        :)
        • mrug Re: Ronaldinhooooooooo...!!! 07.03.06, 23:06
          No...;)
          • carmen_80 Re: Ronaldinhooooooooo...!!! 07.03.06, 23:07
            Oglądałam kiedyś mecz Brazyli, po francusku chyba...
            i mniej więcej tak się darli przy każdym podaniu piłki do w.w.

• tempe nooooooooo...!!! 08.03.06, 11:55
    • fuzzy7 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 07.03.06, 23:27
      Legia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pzdr,
      Fuzzy :o)))))))
      • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 00:22
        Szczególnie w Kielcach się popisała!!!
      • tempe pani Admin: 08.03.06, 11:55
        proszę usunąć ten post
      • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 12:19
        Tak...tak...;)
        • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 19:36
          stanowczo Tak:)
          • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 19:40
            Proszę się derbami zająć ;)
            • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 19:45
              krolewska stolica sobie poradzi:)
              • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 19:48
                z piwem zawsze ;)
                • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 19:59
                  z piwem derbowym?
                  • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 20:03
                    królewskim, nie ma to jak derby Krakowa ;)
                    • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 20:15
                      Tak...zaszyć się w domu i zabarykadować drzwi...;)
                      • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 20:21
                        ja mam C+.
                        • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 20:32
                          a ja nie...a wyjście do pubu nie wchodzi w rachubę...:)
                          • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 20:35
                            Tak, może kiedyś doczekamy czasów jak będzie można z rodziną pójść na mecz
                            derbowy ;).
                            • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 20:40
                              przesadzacie do pubu mozna tylko w kilku bija jak sie zle trafi komu kibicowac
                            • fuzzy7 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 08.03.06, 22:45
                              roborobi napisał:

> Tak, może kiedyś doczekamy czasów jak będzie można z rodziną pójść na mecz
                              > derbowy ;).
                              O...! To jest moje marzenie...

Pzdr,
                              Fuzzy :o))))))))

PS
                              Legia, Legia, Legia !!!!
                              • tempe Pani Admin: 08.03.06, 22:54
                                prosze usunąc pe es z tego posta
                                • eexx Re: Pani Admin: 08.03.06, 22:58
                                  ale nie samo ps tylko co pod nim tez:)
                                  • fuzzy7 Re: Pani Admin: 08.03.06, 23:06
                                    eexx napisał:

> ale nie samo ps tylko co pod nim tez:)
                                    OK! Niech zostanie skasowane samo PS a napisy pod nim zostaną!

Pzdr,
                                    Fuzzy :o)))))))
                                • fuzzy7 Re: Pani Admin: 08.03.06, 22:59
                                  tempe napisał:

> prosze usunąc pe es z tego posta

Hehehehehe, nie denerwuj się drugą drużyną..., której kibicuję jest Polonia
                                  Warszawa, a trzecią Wisła Kraków, a czwartą Cracovia, bo uwielbiam Kraków, a
                                  szczgólnie, a co tam napiszę jedną Krakuskę...

Pzdr,
                                  Fuzzy
                                  • tempe Re: Pani Admin: 08.03.06, 23:07
                                    alez się nie denerwuję nic a nic

Pani Admin
                                    proszę usunąć drugą drużyne z tego posta a następne dwie przesunąć odpowiednio
                                    na miejsca pierwsze i drugie
                                    tylko prosze nie pomylić kolejności bo to ważne
                                    w a ż n e p o w t a r z a m - zwłaszcza w tem tygodniu
                                    kibiców tu się tempi

pozdro
                                    • eexx Re: Pani Admin: 08.03.06, 23:10
                                      usunąć druga z posta? czyli????
                                      • fuzzy7 Re: Pani Admin: 08.03.06, 23:13
                                        Albo usunąć tylko PS i już...

Pzdr,
                                        Fuzzy :o))))))))
                                        • eexx Re: Pani Admin: 08.03.06, 23:41
                                          PiS? i juz:)
                                  • roborobi Re: Pani Admin: 09.03.06, 08:56
                                    Moja kolejność jest trochę inna ;).
                                    Ostatnio nawet Korona wysoko poszła w górę ;)
                                    • fuzzy7 Re: Pani Admin: 11.03.06, 11:50
                                      roborobi napisał:

> Moja kolejność jest trochę inna ;).
                                      > Ostatnio nawet Korona wysoko poszła w górę ;)
                                      Wiem, ale ja tak trochę przez znajomości - mój kolega ze studiów (SGH) jest tam
                                      hmm... dyrektorem, czy vice-prezesem...
                                      Piłkarzem nigdy w życiu nie był, zajmuje się tam sprawami finansowymi w tym
                                      klubie.

Pzdr,
                                      Fuzzy
                                      • roborobi Re: Pani Admin: 11.03.06, 12:03
                                        W Koronie?
                                        • fuzzy7 Re: Pani Admin: 11.03.06, 12:07
                                          roborobi napisał:

> W Koronie?
                                          Hehehehehe... no nie, na Łazienkowskiej w Warszawie!

Pzdr,
                                          Fuzzy

PS
                                          Legia, Legia, Legia...
                                          • roborobi Re: Pani Admin: 11.03.06, 12:16
                                            Eeeee tam, myślałem, że na Konwiktorskiej ;).
                                            • eexx Re: Pani Admin: 12.03.06, 22:14
                                              co jest na Łazienkowskiej?
                                              • roborobi Re: Pani Admin: 13.03.06, 12:21
                                                Stadion Legii, a na Konwiktorskiej stadion Polonii ;).
                                                • eexx Re: Pani Admin: 13.03.06, 12:29
                                                  dzieki robi,
                                                  jezdzac na wycieczki poza miasto tam jeszcze nie trafilem....:)
                                                  • roborobi Re: Pani Admin: 13.03.06, 12:37
                                                    Nie ma za co. I tak to wiedziałeś ;).
                                                    Gwardia na Racławickiej, Olimpia na Górczewskiej itd.
                                                  • eexx Re: Pani Admin: 13.03.06, 12:39
                                                    Raclawice to blisko Krakowa
                                                  • roborobi Re: Pani Admin: 13.03.06, 12:48
                                                    Wadowice też, a tam Skawa taki mały klub piłkarski ;)
                                                  • rzesa20 Re: Pani Admin: 13.03.06, 12:50
                                                    to może się wybierz do Wadowic, niedaleko bym miała.... ;)
                                                  • eexx Re: Pani Admin: 13.03.06, 12:56
                                                    robi znasz wszystkie kluby w polsce?
                                                  • roborobi Re: Pani Admin: 13.03.06, 13:05
                                                    Nie :(. Pamiętam jeszcze mój ulubiony: Polonez Warszawa (niestety już nie
                                                    istnieje)
                                                  • roborobi Re: Pani Admin: 13.03.06, 13:06
                                                    albo ja do Ciebie. Niestety ja tam jestem tylko w gościach - jak mnie zaproszą :
                                                    (.
    • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 09.03.06, 08:54
      AC MILAN...
    • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 12.03.06, 22:19
      Derby.
      Jak na razie dwie ofiary...wiadomosci.onet.pl/1276964,11,item.html
      • tempe co to ja chciałem powiedzieć, aha: 12.03.06, 22:52
        1-1
        • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.03.06, 12:13
          myslisz ze po jednej ofiarze z obu stron?
          • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.03.06, 12:19
            Jedna przerzyła ;). Niedopatrzenie jakieś czy co?
    • rzesa20 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.03.06, 12:15
      może i ja się udziele w sportowym wątku... małysz wygrał!!!! ;)
      • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.03.06, 12:20
        A mówiłaś, że nie lubisz skoków ;)
        • rzesa20 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 13.03.06, 12:28
          nie lubię, ale dziś przypadkiem w radiu przeżywali przez 15 min jak to małysz
          ładnie skoczył i wygrał ;)
    • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.03.06, 21:45
      Barca jeszcze bramki nie strzeliła :(
      • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.03.06, 22:36
        No i 0:0 :(.
        • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.03.06, 23:19
          Przyznaje się bez bicia, żadnego meczu dziś nie widziałam...;)
          • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.03.06, 23:20
            Ja też, ale słuchałem ;), no i na momenty patrzyłem ;)
            • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.03.06, 23:28
              Na momenty to ja w Magdzie M. patrzyłam...
              aleśmy się z kumpelą ubawiły...;)
              • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.03.06, 23:32
                Kiedy powtórka, oczywiście Magdy ;)
                • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.03.06, 23:35
                  Bo ja wiem...??
          • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 28.03.06, 23:52
            Polskę oglądałem gazetę czytając
            zgroza
            • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 29.03.06, 00:46
              Pstrykałem sobie przez dwa kanały. Czy Reyes zmienił Jelenia?
              • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 29.03.06, 00:49
                nie dogonił
                • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 29.03.06, 00:59
                  Robin Hood zarżnął jelenia dla biedoty?
                  • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 29.03.06, 19:45
                    Robin chyba Rasiaka zerznal na opal, bo go nie widzialem
                    • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 29.03.06, 19:50
                      No i bardzo dobrze, że go nie widziałeś...;)
                      • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 29.03.06, 20:01
                        a byl? czy tylko ja mialem takie szczescie
                        • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 29.03.06, 20:02
                          On nawet jak jest to go nie ma...;)
    • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 01.04.06, 17:21
      Wisła-Polonia 2:0, holender polonia przegra :(. %3 min. meczu :(
      • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 01.04.06, 18:01
        No i koniec 2:0 dla Wisły po słabym meczu :(
        • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 01.04.06, 18:08
          za kazdym razem jest "po slabym meczu":)
          ale dla wisly
          • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 01.04.06, 18:13
            Szkoda, że Polonia im nosa nie utarła ;)
            • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 01.04.06, 18:19
              niech legii utrze i wytrze
              • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 01.04.06, 18:22
                No nie wiem ;). Chyba jednak będę kibicował Legii ;)
              • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 01.04.06, 18:23
                zarowno polonia jak i wisla
    • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 26.04.06, 22:51
      Barca.
      Ale tak cichutko bo nudno było...
      • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 26.04.06, 22:56
        to barka?
        • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.04.06, 08:44
          Na bezwietrznej tafli wody.
          • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.04.06, 13:00
            taktycznie
            faktycznie
      • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.04.06, 13:36
        >Ale tak cichutko bo nudno było...

I o to chodzi! ;)
        • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.04.06, 19:23
          C H O L E R A ! ! !
          • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.04.06, 19:32
            Eexxie, tyś jest paskudnym milanistą?;)
            • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 27.04.06, 20:50
              ale tylko tyle przyszlo mi do glowy, Twoim wzorem z 1 postu tego watku.
              a to po tym jak spojzalem na nasza tabele
    • tempe co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 21:54
      Litwo, ojczyzno moja, ty jesteś jak zdrowie
      • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 22:09
        D.U.P.A.
        • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 22:10
          Możesz rozwinąć ten skrót :)
          • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 22:42
            Drewno Upadło Piłkarskie Apogeum
            • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 22:46
              :), pewnie drewniana piłka była :
              P.S. Lub Rasiak grał :)
              • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 22:50
                to i to a pilka z normalnej zmieniala sie w drewniana jak ja polscy kopacze dotykali
              • qoobaq Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 23:17
                ty to se uwazaj gdzie Rasialda obrazasz bo jakby on nie spartolil tu sie moze
                pokazac mscicielka i bedziesz mial porobione jak w ruskim czolgu 8-)
                • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 23:29
                  Ja obrażam, przecież kontrakt dzisiaj podpisał :)
                  sport.onet.pl/1315811,wiadomosci.html
                  • qoobaq Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 23:38
                    ja to tam nie wiem bo pilke nozna z wyjatkiem tej w wykonaniu Boba Marleya
                    zlewam z gory na dol, ale jedno wiem na pewno : Z RASIALDA ZARTOWAC NIE WOLNO !
                    A jak nie wierzysz zapytaj CArmen , ona ci przedstawi sp[rawy w nalezytym
                    swietle 8-)
                    • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 03.05.06, 09:49
                      Nooo...dobrze Qubek gada...;)
                      Jak trzeba jaśniej wyjasnić, możemy wyjść na zewnątrz...:P
                      • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 03.05.06, 11:23
                        zapalek tez nie mozna uzywac?
                        • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 03.05.06, 11:39
                          czytałam, że jeden wyszedł po zapałki i nie wrócił,
                          więc się Eksiu zastanów...;)
                          • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 03.05.06, 11:43
                            no to wezme kgos ze soba aby az tak z zapalkami sie nie mozolic. jesli az tak zgubne sa
                    • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 03.05.06, 21:48
                      qoobaq napisał:

> ja to tam nie wiem bo pilke nozna z wyjatkiem tej w wykonaniu Boba Marleya
                      > zlewam z gory na dol, ale jedno wiem na pewno : Z RASIALDA ZARTOWAC NIE
                      WOLNO !
                      > A jak nie wierzysz zapytaj CArmen , ona ci przedstawi sp[rawy w nalezytym
                      > swietle 8-)

No tak, Carmen jednak może się zlituje nade mną :)
                      • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 14:41
                        Prześlij podanie, w dwóch kopiach, i złóż na dziennik podawczy,
                        po uiszczeniu oczywiście opłaty skarbowej,
                        do 14 dni roboczych mozna się spodziewać odpwoiedzi...:)
                        • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 14:45
                          odpowiedz moze byc niekoniecznie w wersji urzedowej
                          • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 14:47
                            niekoniecznie...:P
                            • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 14:51
                              semi/full kontakt?
                              • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 14:55
                                brońd o wyboru pozostawię przeciwnikowi...;)
                                • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 15:00
                                  a jak wybierze poduszki?
                                  • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 15:09
                                    Może nawet kisiel...;)
                                    • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 15:59
                                      budyn
                                • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 18:37
                                  Jak moge wybrać to wolę walke na klaty :)
                                  • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 23:01
                                    z Cezarią?:)
                                    • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 05.05.06, 00:08
                                      Dlaczego z Nią? Przecież Carmen staje do walki :)
                                      • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 05.05.06, 10:46
                                        Tak a widzisz jakies szanse? dla siebie oczywiscie:)
                                        • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 05.05.06, 11:19
                                          Przecież z Kobietą nie trzeba wygrać, ale docenić Jej walory :)
                                          • eexx Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 05.05.06, 14:14
                                            to juz jest zwyciestwo
                                            • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:28
                                              Jak to zwał tak zwał :)
                        • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 04.05.06, 18:36
                          Poszło, nie wiem czy doszło :)
                          • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 16:11
                            Co poszło, bo nic nie doszło...;)
                            • nowy_lepszy_frustrolleador Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 16:27
                              a mialo cos pojsc?
                              • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 16:41
                                Robi mówi, że poszło...;)
                                • nowy_lepszy_frustrolleador Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 16:42
                                  ale to dawno
                                  • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 16:49
                                    dawno i nie prawda...??
                                    • nowy_lepszy_frustrolleador Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 16:57
                                      moze prawda ale o co szlo?
                                      • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 16:58
                                        Kto by to pamiętał...;)
                                        • nowy_lepszy_frustrolleador Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:04
                                          ja napewno nie:)
                                          • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:06
                                            Skleroza...?? Uuuu...poważna sprawa...;)
                                            • nowy_lepszy_frustrolleador Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:12
                                              inny stan swiadomosci
                                              • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:16
                                                A jak to można osiągnoąć...??
                                                • nowy_lepszy_frustrolleador Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:21

przez nieuwage:)
                                                  • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:23
                                                    a ile to kosztuje...??
                                                  • nowy_lepszy_frustrolleador Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:28
                                                    nie umiem wycenic
                                                  • carmen_80 Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:33
                                                    bezcenne...??
                                                  • nowy_lepszy_frustrolleador Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:37
                                                    robi i jak wygladam?
                                                  • roborobi Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 06.05.06, 17:39
                                                    Całkiem całkiem :)
            • tempe Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 02.05.06, 22:51
              Dupiane
              Upały
              Płacz
              Alboapopleksja
          • mrug Re: co to ja chciałem powiedzieć, aha: 03.05.06, 07:24
            Dupiasta D.U.P.A.!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka