ossey 17.10.07, 15:05 Swietna robota...a takich Sawickich zlinczowanych i wykorzystanych sa pelne nasze wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogucjusz Re: Bede bronic CBA 17.10.07, 15:06 ossey napisał: > Swietna robota...a takich Sawickich zlinczowanych i wykorzystanych sa pelne > nasze wiezienia. Nie. Takich Sawickich jest pełen obecny rząd. --- Szambo i Obrzydliwość Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany a ten posel PiS, ktory wyludzil chyba 140 tys 17.10.07, 15:11 na mieszkanie?? nie przypominam sobie konferencji Kaminskiego ani Jaroslawa w tamtej sprawie... a to tylko jedna pierwsza z brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: I o czym to swiadczy 17.10.07, 15:17 ze chcial prywatyzowac spoldzielnie mieszkaniowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Kradziez to bardzo pospolite 17.10.07, 15:30 przestepstwo...afera Sawickiej ma wymiar polityczny bo dotyczy przemyslen eks polityka PO wws prywatyzacji sluzby zdrowia i to jest wlasnie najwazniejsze w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bede bronic CBA 17.10.07, 15:14 Rozumiem Twoją radość, bo złapanie łapownika może cieszyć, ale czy nie uważasz że użycie służb w celach politycznych jest naganne? Czy nie można było do procesu poczekać? Ale uczciwie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Nie...bo potrzebne jest przelozenie na wybory 17.10.07, 15:20 Z drgiej strony kazde zamieszanie polityka w nieczyste zagrywki bedzie polityczne. Konferencja osiagnela dwa cele...strach przed wzieciem lapowki od nawet pozornie znajomego oraz efekt propagandowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re:Nie...bo potrzebne jest przelozenie na wybory 17.10.07, 15:22 ossey napisał: > Z drgiej strony kazde zamieszanie polityka w nieczyste zagrywki bedzie politycz > ne. > Konferencja osiagnela dwa cele...strach przed wzieciem lapowki od nawet > pozornie znajomego oraz efekt propagandowy. Czytaj - WYBORCZY! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re:Nie...bo potrzebne jest przelozenie na wybory 17.10.07, 15:22 Jeszcze raz grzecznie zapytam bo chyba nie czytasz uważnie. Czy robienie tego TRZY DNI przed wyborami nie jest wykorzystywaniem służb? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re:Nie...bo potrzebne jest przelozenie na wybory 17.10.07, 15:24 O co ja pytam, przecież tytuł Twojego postu już sam za siebie świadczy: "Nie...bo potrzebne jest przelożenie na wybory" Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Oczywiscie...i wlasnie o to chodzi 17.10.07, 15:32 o osiagniecie celu wyborczego. Uwazam ze to bylo konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re:Oczywiscie...i wlasnie o to chodzi 17.10.07, 15:44 No to się obnażyłaś w końcu mentalnością kaczyńskich. No i głupotą straszną, bo najwyraźniej nie rozumiesz co to państwo demokratyczne. Przekonasz się zapewne jak Twój wielki wódz przed trybunałem stanie. Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
anovi_2007 Re:Nie...bo potrzebne jest przelozenie na wybory 17.10.07, 16:08 to, że mimo tych wszystkich akcji antykorupcyjnych ta pani dała się sprowokować, świadczy o tym jacy tam specjaliści od manipulacji ludźmi pracują. co mi się bardzo nie podoba. ona miała super reputację, a tak nią zakręcili, że wpakowała się w takie kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Bede bronic CBA 17.10.07, 16:21 boblebowsky napisał: > Rozumiem Twoją radość, bo złapanie łapownika może cieszyć, ale czy nie uważasz > że użycie służb w celach politycznych jest naganne? Czy nie można było do > procesu poczekać? Ale uczciwie proszę. A kto wrzeszczał że sprawę Putry ;utajniono;(?)przed wyborami samorządowymi,czyżby to nie PO?Trzeba być konsekwentny w swych sadaćh.Hipokryci! Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Bede bronic CBA 17.10.07, 15:35 W tej formie cba jest NIE DO OBRONY. Czy ty nie widzisz, ze cba jest totalnie wykorzystywana do niszczenia kaczorowych wrogow i... to we wlasnej parti!!!? Kaczory maja w DUPIE sciganie przekretow prywatyzacyjnych!!!! Ponoc bylky w Polsce uklady, uwolowskie, postkomunistyczne, awsowskie itd. Co wykryto???? Podzielone Polske, zaklady ulegaly LIKWIDACJI po wycinaniu ich "poledwic" (to opanowala komusza mafia, bo oni dyrektorowali tym zakladom i potem je Na swoj "ku..ki" sposob prywatyzowali) Kaczor stworzyl z tych samych powodow ci lenin czeka do zniszczenia i wyciecia swoich tzn minn. "swojego" kaczmarka Jak temu obludnemu i cynicznemu szulerowi mozna wogole wierzyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: A tak poza komunistyczna propaganda 17.10.07, 15:44 co masz do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: A tak poza komunistyczna propaganda 17.10.07, 15:55 Tylko się pogrążasz i to coraz głębiej. Nawet swojego rozumu nie masz, jeżeli każdy kto ma inne zdanie od ciebie i wodza to komunista. . Wypisz wymaluj jareczek. A komunistyczną propagandę sobie wypraszam. To ty na razie swoimi tekstami zniżasz się do tego poziomu. Bez szacunku, Over Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 jeżeli ktoś się bierze na poważnie za politykę to. 17.10.07, 16:01 powinien przewidzieć wszystkie możliwe sytuacje w tym próbę skorumpowania tym bardziej , że były wcześniejsze przykłady "planowanej korupcji" Widać p.Sawicka nie miała predyspozycji bycia posłem i dała się podprowadzić jak przedszkolak ,ktoremu obiecuje sie lizaka za zjedzenie obiadu.Powiadam nie po raz pierwszy na tym forum : człowiek uczciwy nie da sie skorumpować. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: jeżeli ktoś się bierze na poważnie za polityk 17.10.07, 16:13 Zgadzam się z Tobą złociutka jak nigdy dotąd. Pani Sawicka powinna zgnić w więzieniu jeśli to prawda i nikt normalny tego nie kwestionuje. Konferencja w tej sprawie na trzy dni przed wyborami to jest użycie służb specjalnych do celów politycznych i kropka. Nie mówiąc już o wpływaniu w ten sposób na wyrok sądu. Wszystko ok ale po wyborach a najlepiej po wyroku sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 i ja sie z Tobą zgadzam 17.10.07, 16:15 boblebowsky napisał: > Zgadzam się z Tobą złociutka jak nigdy dotąd. Pani Sawicka powinna zgnić w > więzieniu jeśli to prawda i nikt normalny tego nie kwestionuje. > Konferencja w tej sprawie na trzy dni przed wyborami to jest użycie służb > specjalnych do celów politycznych i kropka. Nie mówiąc już > o wpływaniu w ten sposób na wyrok sądu. Wszystko ok ale po wyborach a najlepiej > po wyroku sądu. .....ale! Jesli na pare dni przed wyborami wciska mi sie kit o wirusie przywiezionym z Filipin przy protescie ich ambasadora to mi majtki z wrazenia opadają :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: i ja sie z Tobą zgadzam 17.10.07, 16:17 To miło że tak się zgadzamy, ale dlaczego mi z pijanym olkiem wyskakujesz jak bym był jakimś fanem jego lub jego farbowanej formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 przykład zafałszowania ten sam 17.10.07, 16:19 boblebowsky napisał: > To miło że tak się zgadzamy, ale dlaczego mi z pijanym olkiem wyskakujesz jak > bym był jakimś fanem jego lub jego farbowanej formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: jeżeli ktoś się bierze na poważnie za polityk 17.10.07, 16:30 Madame, czlowiek uczciwy z definicji musi miec swoja klase swoje dochody niezalezne od funkcji pelnionego stanowiska. Czlowiekiem, ktory w d... ma kase ale rozumie co znaczy "dobro panstwa". ALE kogo szanowne spoleczenstwo wybiera w wyborach??? Wybiera mianowicie misztalow albo "wypierdkow" lecacych na panstwowa kase. Spoleczenstwo polskie, nie jest spoleczenstwem w zalozeniach i rozumieniu jakiegokolwiek panstwa europejskiego. To zlepek: zer indywidualistow, zlodziei, kryminalistow, ludzi wspanialych (ktorzy nie maja szans sie przebic). Zastanowiles sie kiedys dlaczego tak wielkie panstwo w srodku Europy zostaly z mapy wygumkowane? Polacy sa inni od otaczajacych nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
anovi_2007 Re: jeżeli ktoś się bierze na poważnie za polityk 17.10.07, 16:18 A Myślę, że CBA zmanipulowało tą biedną kobietę, dali sobie na to bardzo dużo czasu. A teraz manipulują opinia publiczną ujawniając te nagrania. I Pan/pani też dała sobą zakręcić skoro im tak ufa i takie poglądy głosi. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Bede bronic CBA 17.10.07, 16:18 ossey napisał: > Swietna robota...a takich Sawickich zlinczowanych i wykorzystanych sa pelne > nasze wiezienia. Tylko kto o nich słyszał? Dlaczego nie organizuje się codziennie konferencji prasowych na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś