anahella 18.08.05, 21:42 ze moj nick jest jedyny i niepowtarzalny, a tu prosze: taki kwiatek: www.mybirthcare.com/favorites/F/Latin/meaning.asp?name=Anahella Poszukajcie swoich nickow, a nuz okaze sie, ze takie imiona istnieja:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac Re: a ja myslalam... 18.08.05, 21:47 Eee tam nie martw się, zawsze mogę Ci wymyślić inny. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: a ja myslalam... 18.08.05, 23:33 a dziekuje, jak mi sie Anahella znudzi to zostane La comptesse de Valbon :> Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: a ja myslalam... 18.08.05, 21:58 Kurcze, u mnie też cały tłum ;) www.google.com/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl-PL%3Aofficial_s&hl=pl&q=habitus&lr=lang_pl&btnG=Szukaj+w+Google Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: a ja myslalam... 18.08.05, 22:13 Zeby nie było żadnych konfuzji - nie jestem wentylatorem dachowym. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: a ja myslalam... 19.08.05, 09:04 jako balsam www.cefarm-poznan.com.pl/details.php?id=83043&offset=400&lit=S Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: a ja myslalam... 20.08.05, 19:19 A ja mam satysfakcję, iż jestem pierwszym Freewolf’em, który kiedykolwiek pojawił się na bezkresnych błoniach Internetu. Obecnie wiem, że w WorldWideWeb’ie jest już kilkunastu innych, ale wszyscy pojawili się po mnie, a wielu z nich ściągnęło nick’a ode mnie, odwiedzając miejsca, w których czasem przebywam. :] Odpowiedz Link Zgłoś