Dodaj do ulubionych

SZUKAM GRUPY TANCZACEJ W KLUBACH W SZCZECINIE!!!!

30.09.05, 16:56
Czesc =) Tancze od 12 lat i nadal chcialbym to robic, niestye nie mam juz
mozliwosci tanczenia w grupie w ktorje dotychczas trenowalam (powod: rozpad
grupy) Teraz pomyslalam o czyms innym, tzn o tanczeniu w grupie, wystepujacej
w klubach w Szczecini!Jezeli ktos posiada informacje na temat takiej grupy to
prosze o kontakt pod adresem email martusia_mm@op.pl! Dzieki i pozdrawiam :*
Obserwuj wątek
    • zuzaankaaa Re: SZUKAM GRUPY TANCZACEJ W KLUBACH W SZCZECINIE 30.09.05, 18:22
      witam!!!!!!!!!!
      rowniez dolaczam sie do prozby!!!!
      czy cos sie jeszcze dzieje w tym kierunku w naszym pieknym szczecinie?
      • martusia_mm Re: SZUKAM GRUPY TANCZACEJ W KLUBACH W SZCZECINIE 30.09.05, 19:40
        Dzieki za wsparcie hehe =D
        • neufra Re: SZUKAM GRUPY TANCZACEJ W KLUBACH W SZCZECINIE 07.10.05, 23:40
          Podstawowe pytanie jaki styl tańca interesuje ciebie i w jakiej grupie
          tańczyłaś? A postaram ci pomuc ;-)
          • martusia_mm Re: SZUKAM GRUPY TANCZACEJ W KLUBACH W SZCZECINIE 11.10.05, 17:20
            No jeżeli chodzi o styl tańca to interesuje mnie taniec nowoczensy: disco-
            dance,disco-show, hip-hop.A w jaki sposób jetses w stanie mi pomóc?! Posiadasz
            jakies info na temat takich grup, czy sama tańczysz w takiej grupie. Prosilabym
            o jakies szczegolowe informacje.Z gory diekuje =)
            • neufra Re: SZUKAM GRUPY TANCZACEJ W KLUBACH W SZCZECINIE 12.10.05, 23:33
              Co do disco-dance To moge Ci zaproponować jeden z najbardziej znanych i
              renomowanych klubów czyli Shock-Dance . jest tam naprwde dużo grup o różnych
              poziomach zawansowania. Robiom naprwade wspaniałe show i co najważniejsze nie
              zamykają oczu na inne gatunki tańca lecz rozwijają się . Lecz tu nie znajdziesz
              hip-hop'u.
              Disco-show i (Pozwole to co tam robiom nazwać sobie) disco-hip-hop znajdziesz w
              studiu tanca "paa". Jest to zespół o długiej tradycji który swoje pierwsze
              kroki stawiał w tańcu modern. Lecz z upływem lat przeszedł na disco i ( co
              musze pochwalić) bardzo ciekawie łączą hip-hop z disco. Naprawde piękny efekt.
              Że tak ujme "wciskają się gdzie się da" co przynosi wspaniałe rezultaty.
              Również jest to zespół alternatywny , mają na swoim koncie liczne
              osiągnięcia.Moim osobistym zdaniem daja mniejsze show od Shock-dance, ale to co
              robią to jest kawał dobrego tańca.
              Hip-hop w szczecinie kojażony jest z "Dance factory". Tu stawia się
              przedewszystkim na hip-hop . Owszem równiesz choreographie łączą w sobie
              elementy innych gatunków tańca. W zależności od poziomu zaawansowania i wieku
              układy są mniej lub bardziej dziewczece- kobiece . Czasem są przepełnione
              temperamentem (czyli typowy amerykański hip-hop i funky)

Są to 3 główne Szczecicińskie zespoły które rywalizują między sobą a zarazem
              współpracują. Trzymając Szczecin w wysokiej randze tanecznej nie tylko w
              polsce ale i na świecie.

Mam nadzieje że w jakiś sposób (ubogi) ale zawsze to coś rozjaśniłam ci
              sytuacje . Teraz wybór należy do ciebie . Lecz jesli ci żaden zespół nie
              podpasował po tym ogólnikowym opisie . To daj mi znać a napisze o innych
              szczecińskich zespołach, a jeśli to ci wystarczy to napisz który zespół a
              podam ci dokładne namiary na odpowiednich ludków.
              Pozdrawiam
              • martusia_mm Re: SZUKAM GRUPY TANCZACEJ W KLUBACH W SZCZECINIE 13.10.05, 16:29
                Przykro mi ale chyba się nie zrozumiałyśmy hehe =) Ja tanczylam w jednym z tych
                klubow ktore wymienilas, ale teraz mi chodiz o gryupy tanczenej ktore tancza w
                klubach - "dyskotekach". A tak a propo to tancyzlas w ktoryms z tych klubow?/Bo
                wypowiadasz sie na ich temat, a szczerze powiem, że niestety masz błedne info.
                na temat tych grup!!!Ale mimo wsystko dziekuje za dobre checi!
                • neufra Re: SZUKAM GRUPY TANCZACEJ W KLUBACH W SZCZECINIE 14.10.05, 23:56
                  Odnośnie jakich klubów mam "błędne info" ? Jeżeli chodzi o twój dawny klub
                  czyli jak się domyślam " paa" to musze ci przyznać racje że wiem tylko tyle ile
                  osoba trzymająca się w środowisku tanecznym powinna. Bo nie znam osobiście
                  żadnej osoby tańczącej lub która zkończyła współprace z w.w . klubem.
                  Co do zespołów tańczących w dyskotekach. Przepraszam ale nie moge ci nic
                  doradzić . Bo są to grupy które albo tańczą latino lub estradowy.
                  I nie wiem czy tobie by to odpowiadało.
                  pozdrawiam.
                  • martusia_mm Re: SZUKAM GRUPY TANCZACEJ W KLUBACH W SZCZECINIE 15.10.05, 11:23
                    Niestety nie chodzilo mi o ten klub tylko Dance Factory, ale mniejsza o to!
                    Dzieki za dobre checi =)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka