miachal22 16.05.07, 10:12 jestem studentem i nigdy do tej pory nie mialem papierosa w ustach, ale chcialbym zapalic, ale nie wiem jak to sie robi:/ moze mi ktos w tym pomoc?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_pr Re: nauka palenia 17.05.07, 13:10 popros jakiegos pierwszego lepszego napotkanego palacza Odpowiedz Link
dioptriac Re: nauka palenia 22.05.07, 11:45 Witam, szanowny panie Michale. Muszę przyznać, iż zadał pan pytanie, na które odpowiedź ma istotne znaczenie dla ludzkości. Jest to dość skomplikowana czynność. Sztuka palenia nie jest rzeczą łatwą. Składa się z wielu złożonych czynności psychofizycznych. Najpierw należy pójść do sklepu i nabyć odpowiedni rodzaj papierosów (odpowiadający naszym wymaganiom). Następnie, z zachowaniem wszystkich reguł BHP, otworzyć paczkę i zajrzeć do środka. Wyjąć pojedynczy papieros i uchwycić pomiędzy dwa palce: wskazujący i środkowy, prawej lub lewej ręki, w zależności od upodobania. Następnie koniec białej części podpalić wcześniej zakupioną zapalniczką. Odpowiedz Link
artemisia_gentileschi Re: nauka palenia 28.05.07, 14:43 Pozwole sobie ze wzgledu na pewne trudne do zrozumienia dla laika niejasnosci uzupelnic ten wyklad. Otoz przed przypaleniem papierosa zapalniczka nalezy go umiescic w ustach, od strony filtra (to ta pomaranczowa koncowka). Zycze powodzenia:) Odpowiedz Link
fanofthedaddycool Re: nauka palenia 14.04.08, 00:22 Mnie uczyła koleżanka w szóstej klasie podstawówki, że należy włożyć papierosa do ust, zapalić, a następnie zaciagnąć się, wzdychając przy tym z przerażeniem "YYYYhh, mama idzie!!!" :) Odpowiedz Link
ola12111 Re: nauka palenia 09.02.08, 22:56 no...nie...student i jeszcze nie pali... ja pierwszy raz jarałam w wieku 11 lat, teraz mam 16 i jakos tak ciągle... niewiem nie da sie przestac.. bo jak sie zacznie to nie mozna przestac... Odpowiedz Link