vaud 03.10.05, 08:17 pa, dziergajcie radosnie, ja ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 03.10.05, 14:55 ide, gdyz wiedza nie poczeka, az przyjde pozniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Xieuga wYchodkow 4 03.10.05, 16:53 idę, bo juz dawno gtemu powinnam była to zrobić, ale jakieś takie dziwne odnoszę wrażenie, że przyrosłam do krzesła... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 04.10.05, 14:36 bylam, krzyknelam na puszczy, a teraz juz wychodze. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 07.10.05, 01:59 Nocna Zmiana wychodzi, ale moze jeszcze wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 07.10.05, 17:32 No to ide. Powracajacym z bummelu bede przesuwal, zawieszal, montowal kolki oraz podziwial w okolicy lustra. Jak rowniez za pozno zauwazal. W zaleznosci od tego kedy Szlak Bummelu prowadzil. Czesc, miziulcy serdeczni. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 10.10.05, 17:15 Oddalam sie z wolna. Znaczy, jakby kto jeszcze co napisal to bede, ale wogole to nie , no :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xieuga wYchodkow 4 10.10.05, 19:02 No ja się niedługo oddalam do fabryki. Ale też jakbby co zajrzę. Kran. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xieuga wYchodkow 4 08.12.05, 09:45 Idę. Nie chcem ale muszem bo mi się klawiatura na twarzy odciska. Wpadnę nocnie. K. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 12.10.05, 23:33 Niniejszym wibracyjnie dobijam watek i zegnam sie do srody. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 19.10.05, 19:09 ide sie uczyc. Zostawiam miche winogron, zielonych, bezpestkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 20.10.05, 08:45 Zostawiam pol michy winogron przyniesionych przez Vaud i wzmocniona dawka glukozy ide konczyc prace remontowe w lazience. Szpachla, paca, zaprawa i na mur! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 20.10.05, 17:21 Odplywam ale moze jeszcze dzis jeszcze zajrze. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 21.10.05, 06:35 ide sie zdrzemnac przed egzaminem. Zostawiam pol dzbanka herbaty z cytryna. Jest tez pare kanapek z kielbasa ( bulki z makiem), ale bez masla, bo nie mam. Kielbasa dosc tlusta, to nie stanie kosca w gardle. Bulki prosto od krowy. Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 21.10.05, 17:33 Trzymajac kciuki za Vaud sie oddalam. Sprawdzcie czy palacz bierze regularnie syrop i poic go herbata z maslem i ciepla PoloCocta, bo tego go wzielo. I ma nie latac po kotlowni bo przeziebi grype, a ja chorobsku nie beda herbaty z imoprtowanymi cytrynami robil, ani nie pozwole zeby na zakladzie z chlopem w jednym lozku w kotlowni lezala, co to to nie. Szlafrok dostanie i poscieli sie jej w dawnym budynku Obrony Cywilnej. Cziiiiiiiiirzzzz! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 23.10.05, 17:26 Palacz zdazyd mi podrzucic wirusa. Ide sie kurowac. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 24.10.05, 07:49 Ide szukac jakiejs kozy, bo mi w kadrach dali kozla, a ten nie daje sie uzywac do ogrzewania pomieszczen. A propos, to grypa palacza poleciala z nim Teneryfe. Mowi ze woli byc samolcoia jak ptasia. Apropos, widzielista?: www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=120&layout=1 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 24.10.05, 08:11 Lomatko:)))) Panie Brezly, trociniak moze byc, poki co? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 24.10.05, 17:21 Oddalam sie. Byla kontrol, to znaczy jeden kontrol i dwie kontrole z nim. Zaraz sie cieplej zrobilo, mialem na te okolicznosc jeszcze flaszke czegos co Trociniak na dzialce goni, tak ze i bez kozy bylo cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 24.10.05, 20:50 millefiori napisała: > Gdzie lizol, pani Wodko? ----> przyjaciel palacza wypil... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xieuga wYchodkow 4 25.10.05, 01:01 Wcale nie weszlam tak naprawde. A zajmowalam sie zgadywaniem, jaka jest prawdziwa data urodzenia takiego jednego z sasiedztwa. Podaje trzy jedynie sluszne. A jeszcze niedawno dywagowalysmy z sasiadkami, ze to nic nie szkodzi, ze mieszkamy przy klinice psychiatrycznej. Zbudowanej z zyskow osiagnietych na handlu zywym towarem przez rodzine de Meuron. Ech... A chcecie zobaczyc tak w ogole? www.architectes.ch/file.php?file_id=351 Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 25.10.05, 09:42 Uuuu :-) Ide cos powalczyc z materia. Bede pozniej. Naraziejczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xieuga wYchodkow 4 25.10.05, 09:45 A pamiętasz przodka Iljona Tichego o którym sąsiedzi mówili że ojciec bił materię a syn żonę ? Idę się niebawem położyc bo dzieję znowu nocnie. Pewnie przyjdzie Piękna Fiori i zgarnie tysięcznik. Na zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 25.10.05, 16:15 Polowicznie. Wrocila wypiekniona Fiori, swieza jak poranna rosa, (do Oj. jade, no co?) ale nie zgarnela tysiecznika, bo sie zagadala z kuma, ktora na Absolutnie Powalajaca Pieknosc w beauty parlorze zrobiono. Dodam, ze bez uzycia zadnych szpachlowek, nitro ani innych srodkow do makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 26.10.05, 16:28 Pa, Kolektywie! Zamklam dzial i jade do braci-Slowakow. Jutro zas do Oj, bo mam o jakiejs balkanskiej godzinie samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 26.10.05, 17:20 Ide sobie. Nie mam wrazenie ze jutro czwartek. Mi dzis na piatek cos wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 27.10.05, 17:30 Zaczyna mi wygladac ze sie ze zegnam z soba z wczoraj. Solipsyzm jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Xieuga wYchodkow 4 02.11.05, 20:19 Ide sfilcowanymi frędzlami Panterki uszczelnić północno ściane chałupy przed zimom. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 03.11.05, 17:30 Ide. Kosmaty mowi ze nasmazy wszystkim zeberek na ostro ze palce lizac. Obadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 03.11.05, 17:47 Kosmatego spotkalam i spytal, czy on takie pasemka na glowie moze miec. Ja mu na to, ze u mnie to natura i blond popielaty z platyna i srebrnosiwym mu na czarnym nie wyjdzie, odbarwiac przedtem trzeba. To on poszedl do labu i zabral perhydrol, 30% i nie wiem, co z tego wyniknie. Wpadne jeszcze wieczorem z bojtlikiem i folia aluminiowa, a po drodze sprawdze, moze jaka farbe dostane, bo kwasowe bezposrednie to musialabym klasc na wrzatek, a kadziowe dopiero po zaprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 04.11.05, 09:58 na innym watku, pani Fiorciu , sa juz efekty tego farbowania. Panie Brezly, ja juz w kimonko jedwabne, bo niewyspana mamusia trzaska talerzami od samego rana. Uroczej protestacji zycze. Prosze zdac sprawe ( w 3 egzemplarzach do kadr), jak wrocicie do cieplego! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 04.11.05, 10:00 Sziur. Wciagne tylko protestacyjne kalesony z troczkami w hasla o demokracji i niewtykaniu nosa urzednikow w. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 04.11.05, 17:11 No to se ide. Pewnie jeszcze z domu zajrze. Aha, chcialem dodac cos naprawde waznego: NO wynalazla jakis sklep z ekstremalna czekowlada. Wczoraj przyniosla gorzka (60% kakao) wymieszana z ziarnami czerwonego pieprzu. Polecam, naprawde niezle. Mowi ze w tej co tez probowala w sklepie (cynamon-rozmaryn) cynamon zdominowal rozmaryn. Naraziejczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 08.11.05, 07:49 A jest bio na dokladke, ta czekolada? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xieuga wYchodkow 4 08.11.05, 08:53 Odchodzę aczkolwiek niechętnie. K. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xieuga wYchodkow 4 09.11.05, 11:34 Ja muszę coś ogarnąć i ugotować. I to się nazyawa dzien wolny... K. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 09.11.05, 15:39 O, do pani Kranowej tez dolecial Duch Marioli. Wrocil teraz do Budy i ciagnie mnie do kuchni, na wywijanie golabkow... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 11.11.05, 15:53 Ide sie udzielac towarzysko. Na tradycyjny, pragermanski Happy Hour. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 18.11.05, 17:31 Podazam w plasach. Planowany na dzisiejszy wieczor i na jutro upior i prasowanie, z powodu zaiskrzenia i padniecia pralki, zostal odlozony do przyszlego tygodnia i przybycia naprawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 21.11.05, 17:27 Naprawca, oprawca, sprawca, uprawca, przeprawca. Sobie ide, blyskajac na czerwono tylna dioda. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 21.11.05, 17:57 Doprawca, zaprawca... Tys taki jesienno-zimowy robaczek swietojanski, Brezly? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xieuga wYchodkow 4 24.11.05, 15:20 Znowu nie wiem, czy Dobra Ksiege wzielam :) Lece uprawiac rozmaite wschodnie sztuki walki tudziez agitowac. W pozniejszym terminie wydziergam sobie jakis transtarent albo choragiewke. Rozwiany Kurz Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 28.11.05, 22:38 Zwijam nitki i siebie w klebek. Pani Effciu, Pani Vaudko, pana Brezlego dzis nie bylo, a jutro, nie wiadomo: jak beda panie wychodzic, to bardzo prosze, nastawcie kawe dla porannej zmiany, bo nie wiem, czy zdaze. Dzieki z gor Budanskich, dziejcie przykladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 28.11.05, 22:48 Zas sie zaparl, serwer taki jeden, IBMowska jego faktura. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 28.11.05, 22:50 Pni to ma spanie na zamowienie. Pamietam z Budy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Xieuga wYchodkow 4 29.11.05, 11:45 Lecę na zakupy a po południu fabryka. Ale zajrzę jeszcze w międzyczasie. Może Fiori wpadnie Ci potowarzyszyć :) Chyba że przymarzła do dywanów. Kran:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Xieuga wYchodkow 4 30.11.05, 07:46 jan.kran napisała: > Może Fiori wpadnie Ci potowarzyszyć :) > Chyba że przymarzła do dywanów. > Kran:) Nie wpadlam, bo wypelnialam Wazne Formularze. Dywanow sniegiem czyscic nie moge, z powodu niesprzyjajacych warunkow atmosferycznych (opady deszczu). Aha, zapomnialam dodac w instrukcji pralniczej. Przed czyszczeniem sniegiem dywan nalezy schlodzic, zeby snieg sie na nim nie topil. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xieuga wYchodkow 4 30.11.05, 16:27 Wracaj z szostkou albo na szostce! PS: Nie wiem, dlaczego na szostce. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 01.12.05, 07:03 Zostawiam kakao i ovomaltine. Jeszcze cieple. Do tego bajgle z maslem orzechowym. Licze na Wasz udzial w udziewie. Ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xieuga wYchodkow 4 01.12.05, 23:20 Po mozzarelle ide zapomniana w wehikule. Do lodowki daleko, to zawloke cala do pulapki. Nie krepujcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 02.12.05, 10:53 Odziewam sie i oddziewam sie. Z rozdziawem ide w splot przedsizonowych materii. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Xieuga wYchodkow 4 07.12.05, 15:30 vaud napisała: > oddalam sie pospiesznie. Warunki niesprzyjajace? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 07.12.05, 19:44 brezly napisał: > vaud napisała: > > > oddalam sie pospiesznie. > > Warunki niesprzyjajace? :-)))) ----> yhyhy! No przesz rodzina za drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xieuga wYchodkow 4 09.12.05, 00:18 I znowu slaneczko zaszlo, zostawiajac na pamiatke szereg niezapomnianych, intensywnych, a takoz jakze konstruktywnych doswiadczen. Ech, jak sobie tak przedstawic, ile prawic zostalo uscisnietych od wschodu do zachodu (czasoprzestrzennie rzecz ujmujac), ilez dziel sztuki wzbudzilo admiracje wrazliwych dusz, ile szlachetnych postanowien... Szczerych spojrzen prosto w oczy... Czy tez tak Was czasem nachodzi, w stanie patologicznego zmeczenia? Kurz starty. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Xieuga wYchodkow 4 09.12.05, 04:38 uo rety, tak, Kurzu, ale raczej: ile znowu drzew scieto, ile zon pobito na smierc ile zarcia wyrzucono. Brr, w stanie takiego zmeczenia jest kobranocka. Brr, brr... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: 00:00 14.12.05, 11:59 Kurz obluzowal jakos sznurki ktorymi serwer wiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: 00:00 14.12.05, 13:16 Gdziez tam rozpycham. Rozpylam. Nawiasem pytajac, czy mozna miec alergie na siebie samego? W sensie nie- metaforycznym? PS: Dzien doberek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: 00:00 14.12.05, 13:20 Powaznie to zdaje sie ze tak. Mozna. Jak na kota mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xieuga wYchodkow 4 15.12.05, 15:14 Pa! Pa! Po Potomka Podazam Preudko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Xieuga wYchodkow 4 15.12.05, 15:16 ...co sie zakrecila za wlasnym ogonem do watku obok :) Odpowiedz Link Zgłoś