shrek_ 20.09.02, 10:45 Jestem w pracy ale chciałbym mieć czas wolny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kla Re: Nic mi sie nie chce!!!! IP: *.gerda.pl / 192.168.193.* 20.09.02, 13:13 No nie mów, tez siedzę dzisiaj w pracy i tez(WYOBRAŻASZ TO SOBIE?!) nic mi się nie chce. Cóż w chwilach takich jak ta (tzn. zupełnie kryzysowych) najlepiej zobić sobie kawę. Ewentualnie schować się pod biurkiem i czytać książkę (oczywiście szukamy zagubionego długopisu) Pozdrawiam i nie martw się na peno wytrzymasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Nic mi sie nie chce!!!! IP: *.unl.edu 27.09.02, 17:09 Gość portalu: kla napisał(a): > No nie mów, tez siedzę dzisiaj w pracy i tez(WYOBRAŻASZ TO SOBIE?!) nic mi się > nie chce. > Cóż w chwilach takich jak ta (tzn. zupełnie kryzysowych) najlepiej zobić sobie > kawę. Ewentualnie schować się pod biurkiem i czytać książkę (oczywiście szukamy > > zagubionego długopisu) > Pozdrawiam i nie martw się na peno wytrzymasz :) Widze, ze jestescie na prawidlowej drodze rozwoju duchowego. Normalnemu czlowiekowi wlasnie powinno sie nic nie chciec. Jestesmy human beings a nie human doings, czy mam racje ? Nie zartuje, zawsze taki bylem, wpatrzony w okno, gdy nauczyciele cos tam trabili, schowany gdzies po katach, gdy szefowie akurat mnie poszukiwali. Nie cierpie pracy, tej zarobkowej, to smycz na moim zyciu. Pozdrawiam was, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
alias Re: Nic mi sie nie chce!!!! 27.09.02, 18:54 Smycz na życiu he he he. Ameryki to Imagine nie odkryłeś. Już starożytni na to wpadli. To taka pułapka w którą sami się wpakowaliśmy. Jak myślicie, czy kiedyś ludzkość potrafi się z tego całkiem wyzwolić? Bo jak na razie to pomimo wszystkich zdobyczy nauki, techniki, jesteśmy coraz bardziej od niej uzależnieni. Coraz bardziej absorbuje nas i nasz czas. Cześć, idę wypełnić totolotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Nic mi sie nie chce!!!! IP: *.unl.edu 27.09.02, 19:06 alias napisał: > Smycz na życiu he he he. Ameryki to Imagine nie odkryłeś. Już starożytni na to > wpadli. To taka pułapka w którą sami się wpakowaliśmy. Jak myślicie, czy kiedyś > > ludzkość potrafi się z tego całkiem wyzwolić? Bo jak na razie to pomimo > wszystkich zdobyczy nauki, techniki, jesteśmy coraz bardziej od niej > uzależnieni. Coraz bardziej absorbuje nas i nasz czas. Cześć, idę wypełnić > totolotka. Jestes moim bratem. 10 procent dla mnie jak wygrasz cos. OK ? Pozdrawiam leniwie, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś