Dodaj do ulubionych

Nic mi sie nie chce!!!!

20.09.02, 10:45
Jestem w pracy ale chciałbym mieć czas wolny.
Obserwuj wątek
    • Gość: kla Re: Nic mi sie nie chce!!!! IP: *.gerda.pl / 192.168.193.* 20.09.02, 13:13
      No nie mów, tez siedzę dzisiaj w pracy i tez(WYOBRAŻASZ TO SOBIE?!) nic mi się
      nie chce.
      Cóż w chwilach takich jak ta (tzn. zupełnie kryzysowych) najlepiej zobić sobie
      kawę. Ewentualnie schować się pod biurkiem i czytać książkę (oczywiście szukamy
      zagubionego długopisu)
      Pozdrawiam i nie martw się na peno wytrzymasz :)
      • Gość: Imagine Re: Nic mi sie nie chce!!!! IP: *.unl.edu 27.09.02, 17:09
        Gość portalu: kla napisał(a):

> No nie mów, tez siedzę dzisiaj w pracy i tez(WYOBRAŻASZ TO SOBIE?!) nic mi
        się
        > nie chce.
        > Cóż w chwilach takich jak ta (tzn. zupełnie kryzysowych) najlepiej zobić
        sobie
        > kawę. Ewentualnie schować się pod biurkiem i czytać książkę (oczywiście
        szukamy
        >
        > zagubionego długopisu)
        > Pozdrawiam i nie martw się na peno wytrzymasz :)

Widze, ze jestescie na prawidlowej drodze rozwoju duchowego. Normalnemu
        czlowiekowi wlasnie powinno sie nic nie chciec. Jestesmy human beings a nie
        human doings, czy mam racje ? Nie zartuje, zawsze taki bylem, wpatrzony w okno,
        gdy nauczyciele cos tam trabili, schowany gdzies po katach, gdy szefowie akurat
        mnie poszukiwali. Nie cierpie pracy, tej zarobkowej, to smycz na moim zyciu.
        Pozdrawiam was, Imagine.
        • alias Re: Nic mi sie nie chce!!!! 27.09.02, 18:54
          Smycz na życiu he he he. Ameryki to Imagine nie odkryłeś. Już starożytni na to
          wpadli. To taka pułapka w którą sami się wpakowaliśmy. Jak myślicie, czy kiedyś
          ludzkość potrafi się z tego całkiem wyzwolić? Bo jak na razie to pomimo
          wszystkich zdobyczy nauki, techniki, jesteśmy coraz bardziej od niej
          uzależnieni. Coraz bardziej absorbuje nas i nasz czas. Cześć, idę wypełnić
          totolotka.
          • Gość: Imagine Re: Nic mi sie nie chce!!!! IP: *.unl.edu 27.09.02, 19:06
            alias napisał:

> Smycz na życiu he he he. Ameryki to Imagine nie odkryłeś. Już starożytni na
            to
            > wpadli. To taka pułapka w którą sami się wpakowaliśmy. Jak myślicie, czy
            kiedyś
            >
            > ludzkość potrafi się z tego całkiem wyzwolić? Bo jak na razie to pomimo
            > wszystkich zdobyczy nauki, techniki, jesteśmy coraz bardziej od niej
            > uzależnieni. Coraz bardziej absorbuje nas i nasz czas. Cześć, idę wypełnić
            > totolotka.

Jestes moim bratem. 10 procent dla mnie jak wygrasz cos. OK ?
            Pozdrawiam leniwie, Imagine.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka