kattarinna 25.11.05, 10:41 No to mamy nowe powiedzonko MOCHEROWY HUMOR hehehe;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kattarinna Niezle... 25.11.05, 10:43 No to mamy nowe powiedzonko MOCHEROWY HUMOR hehehe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna Lutek mowi, ze to radio... 25.11.05, 11:18 i ze kazdy PISuar bedzie musial to nosic obowiazkowo aby na biezaco sluchac wystapien waznych politykow PIS i rzadu u Rydzyka. Aby odbior byl bez zaklocen zalecane sa dluzsze antenki poza wiekszymi miastami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Czy każdy pisuar musi być zakrywany takim beretem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:28 Tak, każdy pisuar powinien być zakrywany takim beretem bo w czasie odlewania się byłby to naturalny filtr, taka mała oczyszczalnia ścieków, która zwiększyła by podaż deficytowej wody pitnej w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Policyjny serwis informacyjny Prezesa Centrum IP: *.krakow.sint.pl 26.11.05, 20:30 \\\\\\\ Policyjny serwis informacyjny Prezesa Centrum ... Serwis informacyjny Prezesa Niezależnego Obywatelskiego Centrum Badania i Monitoringu Stopnia Zdeprawowania Demoralizacji i Patologii w Policji . Pawła Witkowskiego TEL. 0 602 318 302 e-mail pablow0@op.pl fmpis www.fmpis.strefa.pl/forum/viewforum.php?f=9&sid=fb33f8dda728b932a9639847f9ffe8ca Wyczyny gangu z Siemiradzkiego 24 i gangu CBŚ - Kraków . www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=336&sid=eaa3551ab95bec235c7e2b262d73589e Czy znasz właściciela samochodu widocznego na zdjęciu ? www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=337 Przestępcza sitwa - czy tylko w Gdańsku ? www.fmpis.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=331 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Wlasciciel sklepu z elegancka odzieza... IP: *.cable.mindspring.com 08.12.05, 08:34 No to na elegancji to on sie zna jak kot na gwiazdach... Odpowiedz Link Zgłoś
bujda1 Re: GUMIAKI 25.11.05, 21:16 Niech jeszcze założy walonki. Nie obrazaj syberyjskich walonek, one mojemu ojcu "krainie szczesliwosci" zycie uratowaly. A un niech gumiaki zalozy, to bardziej pasuje do krawata w ukosne pasy. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.o ida juz kontenery moheru z Chin,przemylalem wszyst 25.11.05, 12:44 ko!! Odpowiedz Link Zgłoś
bujda1 Re: ida juz kontenery moheru z Chin,przemylalem w 25.11.05, 21:19 rydzyk.o napisał: > ko!! Mam businesowa rade dla ciebie. Zatrudnij ministrantow,za loda, i niech sprzedaja pod kosciolami po mszy. Zostaniesz "Beretowym Rockefellerem". Porada zadarmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpuś Re: Lutek mowi, ze to radio... IP: *.cvdnet.eu.org / *.cvdnet.eu.org 25.11.05, 15:02 w nsdap brunatne koszule a w pis moherowe berety:) Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Lutek mowi, ze to radio... 26.11.05, 11:27 kochanka.dorna napisał: > i ze kazdy PISuar bedzie musial to nosic obowiazkowo aby na biezaco sluchac > wystapien waznych politykow PIS i rzadu u Rydzyka. Aby odbior byl bez zaklocen > zalecane sa dluzsze antenki poza wiekszymi miastami . Ty z tą swoją nienawiscią idz do psychiatry. Ja wchodzę powoli w pokolenie moherowych beretów, francuski inwestor odebrał mi 50% moich zarobków i powoli za dobrą prace (moim zdaniem)będzie mnie stać tylko na moherowy beret (przy niebotycznych zarobkach inwestora)Będe popierał każdego kto nie będzie pogardzał połową narodu polskiego bo Polska to też moherowe spracowane "starszawe" biedne nie ze swej winy BERETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jądrek Re: Lutek mowi, ze to radio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 14:58 W tym sezonie mają być modne Moherowe Kalesony /ale tylko dla posiadaczy moherowych jaj/. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Lutek mowi, ze to radio... 28.11.05, 06:34 Mam prpozycję- każdy PiS-owiec powinien paradować w moherowym bereciku. Już widzę wizerunek Lutka- te uszy, ten nosek:-) Brat Pana Prezydenta Elekta też by "piknie" wyglądał. Tylko musi mieć obowiązkowo berecik z moherkową antenką. Pan Prezydent Elekt też może w takim rynsztunku moherkowym paradować. A duet poselski Bielan & Kamiński to był by widoczek!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: Niezle... IP: 193.144.79.* 25.11.05, 17:19 Proponuje mocherowy chumor, zeby lepiej pasowalo kattarinna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojcec Dyrektor Re: Samo "h" IP: *.aster.pl 25.11.05, 12:35 czy ty aby Basieńko nie masz na myśli 3-literowego słowa, zaczynającego się na "h"??? A fe! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_imieniu_basienki Re: Samo "h" IP: 217.153.174.* 25.11.05, 13:21 Kolego, pokrecilo ci sie juz na amen... to co masz na mysli pisze sie wlasnie przez "ch". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ F ,BCN Re MOHAIR : Samo "h" n txt IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 25.11.05, 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OO GRZYBEK Przecież wiadomo jakie słowo jest na CH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:34 I może być dopiero dopieczenie do żywego co jest przykre Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Samo "h" 26.11.05, 11:54 Gość portalu: Basieńka napisał(a): > > MOCHEROWY > > Byk. Cholera wnuczki mnie rozproszyły albo na starość mam dyslekcje.Przepraszam za byka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnioskodawca Każdy pisuar powinien być zakrywany takim beretem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:24 i w czasie odlewania się byłby naturalny filtr, taka mała oczyszczalnia ścieków, która zwiększyła by podaż wody pitnej w kraju. Każdy pisuar powinien być zakrywany takim beretem. Odpowiedz Link Zgłoś
fuutott Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 10:52 Jeszcze dwa tygodnie i bez beretu ani rusz. Liczba szatana czy zwykły przypadek prosze pana. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynakrasnal Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 11:04 szczesliwy kraj innych problemow brak poza kwestia nakrycia pustej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.nyc.res.rr.com 26.11.05, 04:38 Nie kumasz czaczy koles, wlasnie o to chodzi, ze u oszolomow madrosc manifestuje sie wlasnie rodzajem i wielkoscia nakrycia glowy. Nawet pozycja spoleczna zalezy glownie od tego jaki rodzaj okrycia debil, zlodziej i oszust ma na glowie. Patrz uwazniej na religiantow i psychicznych ortodoksyjnych przedstawicieli kultow oraz organizacji paramilitarnych. Im mniej we lbie tym czapka wieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:06 TOLERANCJA dla Radykalnej prawicy chyba tylko!!!! Oburzajace zachowanie prezydenta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo A jakie miał włosy i krawat? IP: *.chello.pl 25.11.05, 11:09 Żeby się solidaryzować z sejmowymi koalicjantami radny Kazimierz Koralewski powinien jeszcze założyć krawat w biało-czerowne pasy oraz ostrzyc na bardzo krótko. Nikt już wtedy nie będzie miał wątpliwości że ma do czynienia z wielkim patriotą i człowiekiem zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezja8 Re: A jakie miał włosy i krawat? IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.05, 12:16 Gość portalu: Theo napisał(a): > Żeby się solidaryzować z sejmowymi koalicjantami radny Kazimierz Koralewski > powinien jeszcze założyć krawat w biało-czerowne pasy oraz ostrzyc na bardzo > krótko. Nikt już wtedy nie będzie miał wątpliwości że ma do czynienia z wielkim> > patriotą i człowiekiem zasad. Po takim spreparowaniu powinien brać udział w lekcjach PATRIOTYZMU - Kto ty jesteś? Beret mały. Jaki znak twój? Kaczor biały... itd. itp. Podobno od przyszłego roku będzie wprowadzony jeszcze jeden nowy przedmiot, a mianowicie SZYDEŁKOWANIE MOHEROWYCH KOALICJI. Abba Rydzyk już pracuje nad treścią tego rewolucyjnego podręcznika. PiSygnaturka: Tera Kurna Moherały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.11.05, 11:16 moher w glowie zamiast mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.lukas.com.pl 25.11.05, 11:25 1. to bardzo dobrze swiadczy o kulturze i szacunku do godla i innych kolegow 2. ciekawe ze PiS mowi cos o tolerancji w swietle ostatnich wydazen i ich podejscia do mniejszosci seksualnych i nietylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karramba Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 25.11.05, 11:40 taaaak... oni najwiecej wiedza o tolerancji... hipokryzja na gorze nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w/w Mohery NIE, zboczeńcy TAK!To jest wasza tolerancja IP: 195.164.48.* 25.11.05, 11:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzik W twoim przypadku to będzie CHumor raczej IP: 44,1.* / 193.193.181.* 25.11.05, 11:36 Ale inicjatywa zacna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr A panu radnemu do głowy nie przyszło, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.05, 11:42 że nie wypada siedzieć w pomieszczeniu - na obradach rady miejskiej - w nakryciu głowy? Beret nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: To pewnie premier pojedzie do Brukseli w bere IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:57 Tusk bedzie nosił berecik mohrowy- dla zmylenia " przyjaciólł" z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:58 nic dziwnego zbliżają się wybory i wszystkie chwyty dozwolone a jak ktoś raz pociągnie z tego 'koryta' to żal sie z nim rozstawac. PiS i tak już pokazał że na rządzenie nie ma pomysłu więc jedyną deską ratunku jest 'mocher' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca oszołomów Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.piotrkow.net.pl 25.11.05, 12:04 widać że pseudoyntelektualiści zapatrzeni w Nadredaktora nawet nie wiedzą że moher pisze się przez H. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 12:12 Hmm, a ja chciałam sobie zrobić moherowy sweterek. Chyba muszę puszukać innej włóczki. Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 12:10 Na zdjeciu bardzo ladnie.Przypomina mi zrzuconego spadochroniarza "Cichociemnych" na powstancza Warszawe 1944 r. Pedaly i lewaki az sie pienia ze zlosci.A jak sie ma lewak do islamskich chust dla kobiet na glowie.Nie pienia sie! Hipokryci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jsb22 Chinki lubią moherowe berety.. 25.11.05, 12:23 Mam złą wiadomość dla PO i Tuska osobiście. Dzisiejsze zdjęcia z Chin, z kolejki po wodę, ujawniają wiele Chinek w ... moherowych beretach. Ta naganna , podstępna i zdradziecka działalność Ojca Rydzyka - wciąganie narodu chińskiego do armii moherowych beretów wymaga co najmniej pilnego zwołania Rady Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.11.05, 12:33 Oni rzeczywiście są pop.....eni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: 210.84.56.* 25.11.05, 12:34 Nie wiem kto to jest Kazio,ale wyglada w "tej beretce",jak pedzio, czy o to mu chodzilo ?! A tatus maslaczek slimaczac sie ... szuka namietnie nastepcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalberto Nakrycie głowy ludzi dumnych. IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.05, 12:45 Gratuluję ! Mam nadzieję, że to nie podróbka. Orginalna moherowa tkanina powstaje z koziej wełny ( kozy gatunku Angora z długą sierścią jak u owcy ). Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa nie dumnych a durnych 25.11.05, 13:01 Kurski mowil o wyborcach PIS: "ciemny lud"... Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Jak to bylo? 25.11.05, 12:49 Juz wiem: "Po czym poznac chama w lecie? Po antenie na berecie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Jak to bylo? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:16 Po czym poznać stracha na wróble ? Po kapeluszu. Odpowiedz Link Zgłoś