gaz.gaz.gaz.na.ulicach 26.04.04, 20:54 ... zaczadzeni? ;) Jako niepalacy milosnik palaczy chce przemoznie rozmawiac o petach i dymie! :))) Pragne rozmowcow:) Over. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamparampa Re: Martwe forum - wszyscy... 26.04.04, 21:45 Ja jestem : ) I dzisiaj wypaliłem tylko 5 papierochów :) Czuję się lekko radioaktywny [od izotopów w fajkach], ale jeszcze mogę rozmawiać... Jak się czujesz bez papierosów ? :) Odpowiedz Link
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Martwe forum - wszyscy... 26.04.04, 23:50 Bosko. Trabie o tym w kazdym z tutejszych watkow. Zastosowalam metode autosugestii. A potem w jakims seansie hipnotycznym na mp3 uslyszalam, ze uwalnianie sie od nalogow polega wlasnie na swiadomym doswiadczeniu ssania i glodu i znalezieniu w tym przyjemnosci. Wowczas ten glod nieoczekiwanie przemija. Najbardziej podoba mi sie to, ze nie przesladuje zaprzyjaznionych palaczy:) Wrecz odwrotnie. Lubie im mowic, ze bede wdychac ich dym:) To jest zabawne. Odpowiedz Link
mumin-63 Re: Martwe forum - wszyscy... 03.05.04, 02:21 Martwe dusze--taaaak ...beda wsrod nas niebawem, ... Autosugestii poddalas sie sama ,bez zadnych przeciwwskazan??? Nie wierze... mumin aha ...pozdr ;) Odpowiedz Link
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Martwe forum - wszyscy... 03.05.04, 15:17 Ja mowie o autosugestii w sensie potocznym, o grze z wlasnym umyslem. Jakie przeciwwskazania mialyby tu wchodzic w gre? :) Powiem Ci, ze czesto czuje sie jak martwa dusza nie palac. Nikotyna wprawiala mnie w takie drzenie a teraz jestem spokojna jak Budda. Wraz z odstawieniem nikotyny nastapila pewna zmiana osobowosciowa. Odpowiedz Link