Dodaj do ulubionych

i do pań pytanie

27.11.05, 00:37
co z nimi robić, z facetami znaczy. Hę??
Obserwuj wątek
    • mrug Re: i do pań pytanie 27.11.05, 02:08
      Nie odpowiem.
      Bo się nie poczuwam.
      • pinkpanther Re: i do pań pytanie 27.11.05, 11:27
        tak oficjalnie to ja się wolę nie wypowiadać
        • pinkpanther Re: i do pań pytanie 27.11.05, 11:28
          spytaj Colę
    • jadzka42 Re: i do pań pytanie 27.11.05, 12:45
      Jak to co?

SEX, SEx, SEX
      • pinkpanther Re: i do pań pytanie 27.11.05, 13:33
        no ale w pewnym wieku mniej im się chce
        ja myślę że sprawdzony spsób to kapusta w pomidorach. wezmę przepis od mamy i
        wkleję w wątku kulinarnym
        • mrug Re: i do pań pytanie 27.11.05, 13:40
          Że niby zamiast?
          • pinkpanther Re: i do pań pytanie 27.11.05, 13:44
            nie zamisat ale to sprawdzony afrodyzjak - żaden się nie oprze
            • jadzka42 Re: i do pań pytanie 27.11.05, 13:47
              Rozwiązaniem mogłoby być mieć kilku lecz w pewnym wieku to też chcą kwę pić
              oprócz sexu a tyle kawy to ja nie piję.
              • pinkpanther Re: i do pań pytanie 27.11.05, 14:23
                ja lubię kawę no ale fakt - co za dużo to niezdrowo!
                • mmmal Re: i do pań pytanie 28.11.05, 10:45
                  nie będę dla nich tracić mojej pysznej kawy!
                  ani miodu.
                  jeszcze czego
                  • pinkpanther Re: i do pań pytanie 28.11.05, 11:10
                    no ale przepis na kapuchę i tak ci dam
                    • mrug Re: i do pań pytanie 28.11.05, 11:31
                      Tylko uwaga!
                      Bo z tej kapusty, to mogą być dzieci!
                      • mmmal Re: i do pań pytanie 28.11.05, 11:50
                        potrawka z bociana w kapuście?!
        • columbia Re: i do pań pytanie 28.11.05, 11:58
          pinkpanther napisała:

> no ale w pewnym wieku mniej im się chce
          ja stosuję siłę lub szantaż....sprawdza się...

> ja myślę że sprawdzony spsób to kapusta w pomidorach. wezmę przepis od mamy i
          > wkleję w wątku kulinarnym
          poproszę!
    • columbia Re: i do pań pytanie 28.11.05, 11:55
      ja mam parę pomysłów, ale nie mogę tak tego publicznie....bo się wstydzę....
    • roborobi Re: i do pań pytanie 16.03.06, 23:49
      Jak to co: głaskać i pieścić ;)
      • mmmal Re: i do pań pytanie 17.03.06, 10:49
        a juści ;)
        • pinkpanther Re: i do pań pytanie 17.03.06, 11:00
          nie no ja prosze żeby dla odmiany ktoś mnie pogłaskał
          • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 11:42
            Czy pieszczoty też pani zamawia ;)
            • pinkpanther Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:04
              tak, dzisiaj na czternastą!
              • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:06
                Wirtualne czy realne ;)
                • pinkpanther Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:54
                  wolę się nie narażać pani robiowej, więc niech będzie wirtualnie
                  • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:07
                    hmmm, znowu dostanę łomot, ale to nic ;)
              • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:23
                No i gdzie pani się podziała, ja już wszystkie instrumenty mam gotowe ;)
    • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:08
      jak to co?
      wykorzystywac ile wlezie:)
      • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:10
        Fizycznie czy uczuciowo, a może finansowo?
        • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:11
          przede wszystkiem fizycznie....do noszenia zakupow, do sprzatania, do masowania
          stop

do bycia wykorzystywanymi uczuciowo to chyba "my" jestesmy bardziej sklonne
          • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:19
            Sprzątanie odpada ;), reszta może być ;)

Miło, że "my" napisałaś w "" ;).
            • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:25
              mi tez milo:)
              czemu nie chcesz sprzatac??
              • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:30
                :), widzę, że dzisiaj masz lepszy nastrój.
                Wystarczy mi gotowanie ;) i robienie zakupów.
                • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:32
                  uuu fiu fiu...no to i tak jak na "waszą" płeć to duzo:))

szukasz żony czy cuś,ze tak sie pięknie reklamujesz???
                  • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:35
                    Dzięki ;), czyli sprzątanie odbada ;).

Żonę już mam, ustawiła się dobrze - no nie ;).
                    • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:43
                      no dobrze..ale moze zbierasz jakis haremik czy cos...bo facet z takimi
                      osiwadczeniami jak "moge robic zakupy" to jest cuś dziwnego:)
                      • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:49
                        To tak z czystej oszczędności ;). Haremik ;), tylko czy bym podołał z tymi
                        stopami ;)
                        • pinkpanther Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:55
                          ustalilibyście grafik
                        • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 12:55
                          acha..to jak z oszczednosci to jescze da sie zrozumiec

a tampony tez kupujesz jak trzeba?

a mnie nikt nie chce drapac po plecach;(
                          dlaczego faceci tego nie lubia?
                          • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:09
                            Jak leżysz na plecach - to jak mamy drapać ;). Co innego jak kobieta przejmuje
                            inicjatywę, wtedy to można dużo więcej zdziałać ;).
                          • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:10
                            Tak - podpaski też kupuję ;).
                            • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:11
                              jeju..mow jeszcze..moze zostaniesz moim ideałem faceta:)
                              • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:18
                                Stary już jestem :(, oczywiście mówię tak znając Twój wiek.
                                A o co chcesz jeszcze zapytać ;).
                                • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:25
                                  no np jakie podpaski sa najlepsze:)
                                  stary to znaczy ile?
                                  70?
                                  • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:28
                                    Przekroczyłem wiek Chrystusowy ;).

Podpaski, jakie najlepsze? Tego to ja nie wiem (reklamy podpasek znam), ale
                                    żona nie lubi ze skrzydełkami ;).
                                    • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:31
                                      no no..a ja jescze nie widzilam faceta ktory by kupowal podpaski, choc nie wiem
                                      co w tym wstydliwego
                                      • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:42
                                        Od kiedy pamiętam to to robiłem ;), nie widzę z tym problemu. Chyba większy
                                        problem mam z kupowaniem prezerwatyw ;)
                                        • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:45
                                          niby ludzka rzecz upuszczac plyny:)

a prezerwatywy to sie jednoznacznie z uprawianiem sexu kojarza...ale przez
                                          kobiety nie maja takich problemow z tabletkami anty cos tam:) choc moze to
                                          troche inaczej..

widzilam kiedys faceta ktory poszedl ze swoja dziewczyna do ginekologa...byli
                                          przechodnio i on poszedl z nia i zaczekal..i nie wstydzil sie siedziec w
                                          poczekalni..i fajnie ze to zrobil

po tym fakcie zaczelo mnie to zastanawaic..i spytalam kilku facetow czy
                                          poszliby ze mna do ginekologa badz ze swoja dziewczyna (Ci drudzy to w
                                          przypadku kiedy nie byli moimi facetami)....i zaden nie poszedby...
                                          • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:51
                                            no przecież

dokładnie, jeszcze mnie zastanawia czy lepiej kupować u pani młodej, średniej,
                                            czy takiej po 60-tce?

To chyba normalne ;), że facet idzie z dziewczyną do ginekologa!

Rozumiem, że taki facet przestał być kandydatem na chłopaka ;)
                                            • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 13:52
                                              no ale z innych powodu..ale juz tyle o tym napislam, ze nie chce mi sie o nim
                                              gadac...pewnie w kwietniu jescze duzo o ni napisze
                                              • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:00
                                                Rocznica będzie (poznania czy rozstania)?

P.S. Ciekawe - co taki facet, który nie idzie do ginekologa z kobietą, by
                                                powiedział na wspólny poród ;)
                                                • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:03
                                                  przyjedzie z innego kraju...i bedzie mnie dreczyc chyba..choc z jego smsow to
                                                  co inne mozna wyczyctac..ale skoro je wogole pisze to chyba znaczy,ze nie
                                                  bedzie spokojnie

nie wiem co by powiedzial o porodzie..moze by sie zgodzil ale potem by sie nie
                                                  przyzal,ze byl:)

im chyba nie chodzilo o to, ze to paskudne czy cos...tylko, ze to "obciach"
                                                  przy znajomych..jeszcze ktos by go zobaczyl
                                                  • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:10
                                                    Tęsknisz?

Ja tam sie tego nie wstydzę, wiem co to poród bez partnera i z ;)

• tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:15
                                                    dostalam takiego kopa 15 lutego, ze az trzesly mi sie rece przez godzine

po takim czyms to, zeby sie uspokoic trzeba natychmiast sie pozbyc wszystkich
                                                    uczuc/odczuc

nawet nie jestem zla czy cos...zrozumialam

tylko boje sie tego co bedzie w kwietniu...wolalabym,zeby juz nie wracal..zeby
                                                    bylo tak jak jest
                                                  • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:18
                                                    Przykre

Tak trzymaj

;)

A musisz sie z nim widzieć?
                                                  • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:22
                                                    chyba jednak sie zobaczymy..bo niby po co mial teraz pisac smsy jak ja
                                                    napialam,zeby skasowal moj numer bo ja skasowalam i wogole

choc nie wiem..moze zle odczytuje te jego smsy

moze wcale nie odkreca kota ogolnem
                                                  • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:23
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36464&w=38548597
                                                    cala sytuacja z smsem
                                                  • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:24
                                                    hhhmmmmmmm, szkoda, że kogoś innego nie poznałaś, może inaczej byś mogła to
                                                    odczytać ;).
                                                  • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:32
                                                    że niby jakies jest twoje zdanie na ten temat??
                                                    że niby co on knuje?
                                                  • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:42
                                                    Ciężko mi coś wywnioskować z SMS-a o treści "........". Z linka wywnioskowałem
                                                    tylko, że razem mieszkaliście i że Ty go kochałaś (lub dalej kochasz). Druga
                                                    opcja jest taka, że chciałabyś się jakoś odegrać (oczywiście mniej
                                                    prawdopodobna). Trzecie moje pytanie: "wraca na zawsze do Polski" czy na jakiś
                                                    czas?
                                                  • tygrysio_misio Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:45
                                                    bledne wnioski:)

-nie mieszkalismy
                                                    -nie chce sie odegrac
                                                    -chce miec spokoj
                                                    -na zawsze
                                                  • roborobi Re: i do pań pytanie 17.03.06, 14:51
                                                    - rozumiem, że tylko parę rzeczy u niego zostawiłaś;

- ale chciałabyś, aby Cię z innym chłopakiem zobaczył;

- to zrozumiałe, bo teraz wiesz, że to jednak nie było to;

- jeżeli wraca na zawsze: to niestety ma jakieś plany wobec Twojej osoby - nie
                                                    koniecznie natury sercowej :(
      • mrug Re: i do pań pytanie 17.03.06, 15:30
        tygrysio_misio napisała:

> jak to co?
        > wykorzystywac ile wlezie:)
        >
        >

Tak.
        Ale seksualnie...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka