Dodaj do ulubionych

KONKURSY INTERNETOWE

15.02.11, 15:20
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO WZIĘCIA UDZIAŁU W KONKURSACH
1. CZYTASZ ARTYKUŁY ( W SUMIE OTWIERASZ JE TYLKO) I ZBIERASZ PUNKTY A PÓŹNIEJ WYMIENIASZ NA CENNE NAGRODY NAPRAWDĘ WARTO - MOŻNA ZBIERAĆ DODATKOWE PUNKTY ZA LOGOWANIA - OTO LINK
przeczytamwszystki...0c0861a2541956e
2. ODPOWIADASZ NA ZAGADKI I ZBIERASZ PUNKTY, KTÓRE WYMIENIASZ NA NAGRODY
www.giftsisland.pl...lecajacy=djanka
3. WYPEŁNIASZ KUPONY LOTTO, GRASZ W FAJNE GRY, LICYTUJESZ A TO WSZYSTKO ZA DARMO I ZDOBYWASZ CENNE NAGRODY
odlotek.pl/zaproszenie/114577
:oczami:
W RAZIE JAKICHKOLWIEK PYTAŃ PROSZE PISAĆ NA GG 240852
Obserwuj wątek
    • roztan-czona Re: KONKURSY INTERNETOWE 08.04.11, 12:51
      Wygraj buty w konkursie Zebrobranie apps.facebook.com/zebrobranie/?ref=bookmarks&count=5 ostatnia szansa na wygraną
    • marzena8308 Re: KONKURSY INTERNETOWE 12.04.11, 12:04
      Bardzo proszę o głosy !

JUTRO KONIEC

greenado.home.pl/pub/index2.php/userProfile/2946
      Konkurs tylko do 13 kwietnia do godziny 15!!!

odklikam pw!!!!!
      • szogun79 Re: KONKURSY INTERNETOWE 12.10.11, 11:08
        mozecie mi pomóc, proszę pod zdjęciem jest poleć działa jak lajk, klikajcie odwdzięczam się tym samym www.tvn24.pl/13476,2470263,0,0,1,1,pracodawcy-rp,62,galeriamax.html
    • mariolka1234_only Re: KONKURSY INTERNETOWE 22.04.11, 10:53
      Konkurs "Gwarek fashion - my new passion"!!! Przyślijcie do nas swoje zdjęcie, na którym prezentujecie własną wiosenno-letnią stylizację: d.lewandowska@gwarek.pl ! Tym razem laureatów będzie trzech: zwycięzca głosowania wszystkich fanów, zwycięzca wyłoniony przez "Gwarka", a także nowa kategoria - zwycięzca głosowania finalistów! Finaliści będą mogli głosować na siebie nawzajem (nie można głosować na swoją własną stylizację, można oddać głos na innego finalistę)! Trzech zwycięzców i trzy nagrody!!!
      Facebook - gwarek.pl
    • azgheros2 Re: KONKURSY INTERNETOWE 27.04.11, 14:35
      Różne konkursy internetowe serwisy z konkursami staram się opisać na swoim blogu: INTERNETOWE KONKURSY. Zapraszam
      • jutyfa Re: KONKURSY INTERNETOWE 15.06.11, 12:50
        Ja biorę udział w konkursie fotograficznym - Żywot rzeczy martwych: konkurs.fotokursy.com.pl
        Bardzo kreatywne prace wszyscy wrzucają.
        • lefete Re: KONKURSY INTERNETOWE 16.06.11, 13:33
          Moja siostra poprosiła mnie o udzial w konkursie Eveline Cosmetics, dla zwiększenia szansy wygranej ;) Konkurs konczy się jutro, na pewno trzeba mieć paragon za zakup kosmetyku i wypełnić formularz na stronie: www.konkurs.eveline.eu That's All :)
          • buscemi_01 Re: KONKURSY INTERNETOWE 17.06.11, 11:45
            dzieki za namiar
            wczoraj kupilam serum push-Up do biustu i wyslalam zgloszenie.
            czasem dobrze połazić po forach :))
        • superlenka Re: KONKURSY INTERNETOWE 16.06.11, 13:47
          Ja teraz biorę udział w konkursie na FB. Niezła zabawa bo trzeba wymyślić nazwę dla pasztetowego pożeracza. Ogólnie aplikacja jest fajnie zrobiona a pomysł z animowaną postacią dla firmy jest fajny. Jaki wygram to później wszyscy będę nazywać to zielone coś imieniem, które wymyśliłam hehe! Dla zainteresowanych link do aplikacji www.facebook.com/Profi?sk=app_216924904991602 . tylko nie wymyślajcie za fajnych bo wtedy nie będę miała szans:P
          • wikky Re: KONKURSY INTERNETOWE 29.06.11, 07:53
            Ja w poniedziałek trafiłam na konkurs na www.facebook.com/mitsubishi.mitcar Trzeba rozpoznać model Mitsubishi na podstawie fragmentu zdjęcia. Do wygrania są gadżety. Konkurs trwa jeszcze do czwartku.
    • agusiaczek121 Re: KONKURSY INTERNETOWE 05.07.11, 11:18
      Witam wszystkich, dla miłośników czytania polecam 2 konkursy na facebooku, organizowane przez księgarnie internetowe pouczyc.pl i poczytac.pl

www.facebook.com/event.php?eid=123196074434434
      www.facebook.com/event.php?eid=199305706787672
      Do wygrania ciekawe nagrody książkowe z różnorodnych kategorii: m.in. "Na krańcu świata" z autografem Martyny Wojciechowskiej i wiele innych. Zasady bardzo proste, dlatego warto;)
      • malajulia-to-ja Re: KONKURSY INTERNETOWE 13.09.11, 10:50
        Ja polecam konkurs w którym do wygrania zestawy kosmetyków o łącznej wartości 10 tyś.

sekreturody.com/konkurs/
        Zobaczcie jakie zadanie jest proste.
        • monipri Re: KONKURSY INTERNETOWE 22.09.11, 12:46
          Marka Grant's zorganizowała konkurs (quiz), w którym do wygrania, co tydzień, jest iPod touch.

Aby wziąć udział w konkursie należy:
          wejść na www.facebook.com/CzasZwalnia
          wejść w zakładkę QUIZ
          odpowiedzieć na 5 krótkich pytań quizowych
          opisać, w jakiej sytuacji zwalnia ci czas...

W konkursie do wygrania:
          - 3 x iPOD touch 4G 8GB

Na konkurs składają się 3 Edycje, które odbywają się w następujących przedziałach czasu
          a. 20.09 - 25.09.2011
          b. 28.09 - 02.10.2011
          c. 05.10 - 09.10.2011
          Każda Edycja zakończona jest wyłonieniem jednego zwycięzcy, który otrzyma Nagrodę.
    • emigo80 Re: KONKURSY INTERNETOWE 13.09.11, 12:38
      Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie opinii w sklepie Asport. Co tydzień autor najciekawszej opinii o dowolnym produkcie otrzyma nagrodę. Więcej szczegółów:
      www.asport.pl/informacje/74/konkurs-opinii/
      • sylwia_karlinska Re: KONKURSY INTERNETOWE 17.08.12, 16:31
        Hej, jestem tu nowa nie wiem nawet jak zrobić nowy temat, ale czytam o tych wszystkich konkursach i sama wpadłam na jeden ciekawy, a bardziej na świetny produkt. Jeśli chodzi o konkurs to on jest tu: www.facebook.com/SklepSIGG#!/SklepSIGG/app_130340883708703
        jeśli chodzi o produkty to można je znaleźć tu:
        www.sklepSIGG.pl
        są to świetne butelki, mega designerskie i przede wszystkim mooodne ;)
        co w ogóle o nich myślicie? czy wam też się podobają?
        Pozdrawiam
    • monipri Re: KONKURSY INTERNETOWE 23.09.11, 15:37
      jest fajny konkurs na FB
      wystarczy wejśc na www.facebook.com/CzasZwalnia?sk=app_164944563584634 , wypełnic quiz i gotowe - co tydzień do wygrania jeden iPod touch 4G :0
      • monipri Re: KONKURSY INTERNETOWE 23.09.11, 15:44

jest fajny konkurs na FB
        wystarczy wejśc na www.facebook.com/CzasZwalnia?sk=app_164944563584634 , wypełnic quiz i gotowe - co tydzień do wygrania jeden iPod touch 4G :0
        • migotka_9 Re: KONKURSY INTERNETOWE 02.12.11, 23:52
          Zapraszam na www.facebook.com/LaptopyTechnotop?ref=tn_tnmn im nas więcej, tym szybciej odbędzie się konkurs,w którym można wygrac torbę na laptopa!
          • beattka.mom Re: KONKURSY INTERNETOWE 31.05.12, 22:46
            na nk są lepsze nk.pl/#KubusWaterrrSport
    • white_mouse Re: KONKURSY INTERNETOWE 28.09.11, 20:24
      Ja polecam Wam konkurs na fb, codziennie do wygrania podwójne bilety na pociąg
      www.facebook.com/pociagdomiejsc
      • mrukmrukmruk Re: KONKURSY INTERNETOWE 18.10.11, 09:30
        Ja polecam z kolei konkurs na facebooku Polski Hydraulik - można wygrać nawigację i Iboxa, trzeba tylko osiągnąć niezły wynik w grze Dokręć śrubę, można też zapraszać znajomych za co ma się więcej punktów.
        • wolna_kinia Re: KONKURSY INTERNETOWE 20.11.11, 13:04
          A ja polecam fajny konkurs na profilu Antka Soplicy www.facebook.com/#!/antek.soplica
          Wystarczy prosić znajomych o pomoc i samemu pomagać:) A do zgarnięcia iPad2 albo Asus :)
    • grabka11 Re: KONKURSY INTERNETOWE 24.11.11, 10:16
      przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=65dca54f7656471bb080bf1a3a92f3ab
      • malinowa_mi Re: KONKURSY INTERNETOWE 03.12.11, 12:36
        manhattan ma na fb konkurs, do wygrania kosmetyki: www.facebook.com/ManhattanCosmetics, trwa chyba do 7.12.
    • koralina5 Re: KONKURSY INTERNETOWE 29.11.11, 14:11
      A ja fotkę swojego stołu wrzuciłam www.facebook.com/domzpomyslem i już nawet parę głosów zebrałam
    • inka650 Re: KONKURSY INTERNETOWE 30.11.11, 16:35
      Na fanpage'u jest zorganizowany konkurs, gdzie można wygrać olejek do kąpieli Gala. Proste zasady : www.facebook.com/photo.php?fbid=284230501616547&set=a.276578905715040.68820.173500522689546&type=1&theater
      • solight Re: KONKURSY INTERNETOWE - KUFEREK EVELINE 30.11.11, 18:25
        Na Fan Page'u Eveline Cosmetics został zorganizowany konkurs 'KUFEREK EVELINE' , można w nim wygrać roczny zapas kosmetyków Eveline, aparat Sony i iPhone'a, konkurs trwa do 31.12.11 więc czasu jeszcze jest sporo. Link do aplikacji na FB:
        www.facebook.com/EvelineCosmeticsPoland?sk=app_243221882406092
        oraz do jasno określonych reguł konkursowych:
        konkurs.eveline.eu/konkurs.html
        Polecam!
      • marzi_o Re: KONKURSY INTERNETOWE 06.12.11, 15:17
        Witajcie:)
        Zachęcam do udziału w konkursie DrBeta na facebooku:
        - do wygrania są 3 zestawy oljeków eterycznych
        - trzeba odpowiedzieć na 2 pytania!
        - każdy z uczestników otrzymuje "drobiazg"
        Tu znajdują się wszystkie informacje
        www.facebook.com/DrBeta
        Pozdr.,
        M
    • gruszkazfartuszka Re: KONKURSY INTERNETOWE 01.12.11, 08:33
      Tutaj można sobie łatwiutko wygrać podwójne bilety do kina i gadżety Heyah :) www.facebook.com/Heyah?sk=app_217205988352671
    • lila99.1 Re: KONKURSY INTERNETOWE 07.12.11, 12:48
      Na storino znowu konkurs: www.facebook.com/storinopl Storino umożliwia dostęp do plików w chmurze z dowolnego miejsca z dostępem do internetu. Za darmo można przechowywać 1GB, ale osoba, z której polecenie zarejestruje się do Storino najwięcej osób otrzyma aż 5 GB
    • migotka_9 Re: KONKURSY INTERNETOWE 13.12.11, 14:48
      Konkursy, które trwają do piątku 16.12.2011:

Konkurs, w którym można wygrać torbę na laptopa, wystarczy przesłać zdjęcie naklejki na laptopa: www.facebook.com/LaptopyTechnotop

Konkurs w którym wystarczy wysłać noworoczne postanowienie i można wygrać terminarz na rok 2012: www.facebook.com/pomyslynaprezent
      • robsonos Re: KONKURSY INTERNETOWE 14.12.11, 11:13
        Konkurs Największa choinka na facebooku. Do wygrania iPad 2, a codziennie pendrivy.
        Dodatkowo PKO BP przekaże pieniądze na dom pomocy społecznej.
      • kos-ko Re: KONKURSY INTERNETOWE 02.02.12, 13:03
        Obecnie jest na FB winmaru fajny KONKURS FOTOGRAFICZNY - "To, co kocham najbardziej" www.facebook.com/WinmarFB?sk=app_328162953864530
        Do wygrania torby Loop Vanguard Messenger.
        • chimerasta Re: KONKURSY INTERNETOWE 25.04.12, 12:28
          Konkursik na nk.pl/#grupy/279572 , fajne dla wszystkich lubiących przebieranki. - Stylizacja na lata 80-te.
          • sadowski.d Re: KONKURSY INTERNETOWE 11.05.12, 11:37
            www.sledzimykonkursy.pl/
    • a.s.26 Re: KONKURSY INTERNETOWE 04.05.12, 17:23
      Najlepsze nagrody są do zgarnięcia tutaj: multiklik.pl. W dodatku to dziecinnie proste - klikasz i wygrywasz!
      • beattka.mom Re: KONKURSY INTERNETOWE 31.05.12, 22:45
        dla rodziców i dzieciaków nk.pl/#aplikacje/KubusWaterrrSport
    • fanka_facebooka Re: KONKURSY INTERNETOWE 01.06.12, 13:26
      Od 4 rusza na facebooku i na ekranach w sieci sklepów RTV Euro AGD konkurs dla kibiców. Do wygrania sprzęt - TV '40 i aparaty fotograficzne. Szczegóły: www.facebook.com/pages/Najlepszy-Kibic/121651444638136
      • beattka.mom Re: KONKURSY INTERNETOWE 03.06.12, 17:11
        ten jest fajny ale na naszej klasie :) jeżeli macie aktywne dzieciaki w domu to polecam! nk.pl/#KubusWaterrrSport
        • marisienka Re: KONKURSY INTERNETOWE 03.06.12, 18:50
          beattka.mom napisała:

> ten jest fajny ale na naszej klasie :) jeżeli macie aktywne dzieciaki w domu to polecam! nk.pl/#KubusWaterrrSport

patrząc na tamtą galerię konkursową, to nawet nie musza być super olimpijczykami, a wystarczy że nagrają filmik jak chłopiec strzela gola, albo dziewczynka tanczy w balecie, będzie to duzo lepsze niż grafika frugo, pilkarza czy podobne, które nie spełniaja regulaminu

• marisienka Re: KONKURSY INTERNETOWE 03.06.12, 18:51
          beattka.mom napisała:

> ten jest fajny ale na naszej klasie :) jeżeli macie aktywne dzieciaki w domu to polecam! nk.pl/#KubusWaterrrSport

a dla poprawności, lepie próbujcie z tego linka, jest wygodniejszy
          http://nk.pl/KubusWaterrrSport

• onelupa Re: KONKURSY INTERNETOWE 05.06.12, 14:16
          na naszej klasie dalej sporo dziecikow ma konta takze lokalizacja dla nich dobra, podesle kuzynom :)
    • prze-mcio Re: KONKURSY INTERNETOWE 04.06.12, 16:12
      facebook.com to fajna strona i niektóre profile polskich marek :) ja np. lubię profil Heyah, bo jest niesamowicie luźny i często mają konkursy, warto zaglądać :)
    • robsonos Re: KONKURSY INTERNETOWE 21.06.12, 13:23
      „Jeden dla wszystkich! ASUS Transfomer Pad”
      Do wygrania powyższy tablet.
      W konkursie należy napisać zakończenie komiksu, który znajduje się na stronie konkursowej.
      Więcej tech.wp.pl/asus_konkurs.html
    • sylwia_karlinska Re: KONKURSY INTERNETOWE 17.08.12, 16:32
      Hej,

jestem tu nowa nie wiem nawet jak zrobić nowy temat, ale czytam o tych wszystkich konkursach i sama wpadłam na jeden ciekawy, a bardziej na świetny produkt. Jeśli chodzi o konkurs to on jest tu: www.facebook.com/SklepSIGG#!/SklepSIGG/app_130340883708703
      jeśli chodzi o produkty to można je znaleźć tu:
      www.sklepSIGG.pl
      są to świetne butelki, mega designerskie i przede wszystkim mooodne ;)
      co w ogóle o nich myślicie? czy wam też się podobają?

Pozdrawiam
      • rdembinski Re: KONKURSY INTERNETOWE 24.08.12, 00:16
        Widzę, że konkursy internetowe nadal są dość popualrne, a i często wykorzystuje się do nich Facebooka. Może i ja też jakiś konkurs wymyślę. Co powiecie na wygranie kosmetyków?
        • anastazzjaa Re: KONKURSY INTERNETOWE 08.09.12, 11:15
          Znalazłam fajny konkurs na FB, wystarczy przesłać zdjęcie gdzie zabraliśmy Żubrówkę w podróż i można zgarnąć fajne nagrody!
          www.facebook.com/zubrowkapl
          • marc_polo Re: KONKURSY INTERNETOWE 11.10.12, 17:01
            Konkurs enki
            Do wygrania 3 podwójne bilety na mecz Real Madryt – Borussia Dortmund 6 listopada wraz z przelotem i zakwaterowaniem.

n.pl/sport/pilkarski-konkurs-platformy-n
            • mir123bych Re: KONKURSY INTERNETOWE 28.10.12, 18:21
              Fajny ten konkurs enki. Niezła nagroda ja już wysłałem smsa, dzisiaj ostatni dzień :)
    • dorota.k2 Re: KONKURSY INTERNETOWE 07.11.12, 12:27
      Na profilu banku PKO na fb pojawiła się aplikacja. Aplikacja ma formę sprawdzianu wiedzy z zakresu najnowszej historii, polityki, stosunków międzynarodowych i podstaw ekonomii. Jeśli chcecie sprawdzić swoją wiedzę to polecam: apps.facebook.com/pkobp-olimpiada/
      przy okazji można wygrać bony do sklepu empik, czytniki e-booków i iPad2
      • marketta Re: KONKURSY INTERNETOWE 10.11.12, 11:28
        Na fanpage Nivea pojawiła się informacja o drugiej turze konkursu "Stwórz mężczyznę marzeń" Nivea. www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/mezczyzna_marzen Macie ochote na 5 dni w spa w hotelu Bryza dla dwóch osób? :)
      • pikadooor Re: KONKURSY INTERNETOWE 29.04.13, 15:41
        na profilu Bielendy konkurs, choć ja w to tylko gram, bo jest spoko, ale jak ktoś ma ochotę powalczyć o nagrody, to proszę: apps.facebook.com/celluloid_bielenda/game
    • cary_mary Re: KONKURSY INTERNETOWE 03.05.13, 10:33
      Zapraszam do udziału w konkursie VEDARA, w którym można wygrać zestaw ekskluzywnych kosmetyków marki: www.vedara.pl/content/26-konkurs-z-vedara-
    • adiel Re: KONKURSY INTERNETOWE 24.07.13, 11:21
      Tu są fajne nagrody: www.modanazdrowiekonkurs.pl. Do wygrania fiaty 500, pralki, zmywarki, nianie elektroniczne, kosmetyki etc. Nagród jest aż 150, więc warto spróbować, nuż się uda Chodzi o to (tak w skrócie), żeby zebrać jak największą rodzinę konkursową. Ilość członków tej rodziny weryfikuje ilość kodów konkursowych przydzielonych danej rodzinie (jeden kod na rodzinę, smsem otrzymuje go pierwsza osoba z rodziny przystępująca do zabawy, która po prostu przekazuje go dalej). Najlepiej sami sprawdźcie na stronie, bo myślę, że szkoda stracić okazję na fajną nagrodę.
    • truf-lowa Re: KONKURSY INTERNETOWE 24.07.13, 12:27
      Słuchajcie, tu jest fajny konkurs: www.modanazdrowiekonkurs.pl. Ja się czaję na rower:D Ogólnie trzeba się zgłosić na stronie i zbierać jak najwięcej ludzi do rodziny konkursowej. Najliczniejsze rodziny wygrywają. Myślę, że szanse na wygraną są duże, bo jest aż 110 nagród głównych i 40 pocieszenia. Jak wypełnię wszystko to zapraszam do mojej rodziny;)
    • pawelk213 Re: KONKURSY INTERNETOWE 10.08.13, 10:33
      Jeśli ktoś był na wakacjach i ma fajną fotkę może ja zgłosić do tego konkursu www.tanie-loty.com.pl/najlepsze-miejsce-w-jakim-bylem-konkurs.html
      • fikolak Re: KONKURSY INTERNETOWE 23.08.13, 08:41
        Ktoś już wspominał: Modanazdrowie.pl ma ciekawy konkurs. Do wygrania jest fiat 500, rower, pralka, bony, kosmetyki - na bogato:)
      • sylwia_lestat Re: KONKURSY INTERNETOWE 08.06.16, 21:23
        Fajną opcją jest loteria Kibicuje!Wygrywam. Wystarczy kupując piłkarskie gadżety odebrać zdrapki i wziąć udział w losowaniu nagród. Dużo osób już wygrało. Kolejne losowanie pod koniec czerwca i można jeszcze zgarnąć tablety. Może ktoś będzie chciał spróbować i mu się poszczęści kibicujewygrywam.pl/gadzety-kibica?utm_source=game&utm_medium=click&utm_campaign=kibicuje%20wygrywam
        • rusak84 Re: KONKURSY INTERNETOWE 20.06.16, 18:24
          Sylwia_lestat a gdzie takie gadżety mogę zakupić? Zaciekawiłaś mnie. :)
          • plincia1 Re: KONKURSY INTERNETOWE 02.07.16, 09:53
            Rusak84 gadżety możesz kupić m.in. w Inmedio czy Relay. Tu masz pełną listę sklepów kibicujewygrywam.pl/mapa-salonow Sama promocja trwa, ja wczoraj rejestrowałam kody, bo kupiłam książkę naszego trenera w prezencie dla brata na imieniny. Już 01.08 jest ostatnie losowanie i można zgarnąć jeszcze 4 vouchery na mecz.
      • marcelinamarcelina Re: KONKURSY INTERNETOWE 14.10.16, 14:44
        Szybki konkurs! Stwórz swoją #metkotikonę - wybierz symbol ze strony www.metkotikony.pl i wymyśl do niego kreatywny opis. Opis ten ma być kontynuacją zdania „zamiast tracić czas na pranie i prasowanie…” i ma pokazać Twój pomysł na lepsze spędzenie wolnego czasu. To naprawdę fajna i inspirująca zabawa, dołącz! Do wygrania 20 nagród, w tym vouchery na markowe koszule! Czas trwania zabawy - do 06.11.2016 r. Szczegóły na www.metkotikony.pl/konkurs
      • wiktorsmok Re: KONKURSY INTERNETOWE 26.03.18, 21:43
        Znana firma ze światka motoryzacyjnego ogłosiła niedawno konkurs. Na ich stronie wystarczy odpowiedzieć na parę pytań i można wygrać ciekawe akcesoria do auta czy innego jedno/dwu/cztero śladu. k2.com.pl/wyzwanie
      • minow343 Re: KONKURSY INTERNETOWE 18.07.18, 12:14
        Konkurs fotograficzny "Kolory natury" organizowany przez producenta kosmetyków, leków i suplementów, firmę GAL gal.com.pl/konkurs-foto-2018/o-konkursie-2018.html
      • konrad8489 Re: KONKURSY INTERNETOWE 23.08.18, 12:18
        Ja ze swojej strony mogę polecić zbiór aktualnych konkursów na upolujnagrode.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka