Gość: aabytakdalej IP: *.system / *.system-net.pl 29.11.05, 00:22 Niechcący całkiem wpadłem w TV na rozdawanie jakiś róż od "GALI" ale to co miała na sobie "konferansjerka" nieco mnie zaskoczyło, hmm, czy kogoś też ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazkax Re: Gala i róże 29.11.05, 18:46 to bylo nie smaczne i nie podobne do pani popek .zwykla komercja czy brak samokrytycyzmu? a moze takie bylo zalozenie rezysera ,nic do powiedzenia-tylko do pokazania.sama gala -powiedzmy taka sobie,tylko nie wiem o co chodzilo z tymi rozami? kto wymysla takie bzdurne i nadete konkursy? Odpowiedz Link Zgłoś
lulka99 Re: Gala i róże 30.11.05, 10:57 .zenada. wiekszosc pań wygladala tragicznie. Jesli to zamierzenie organizatora to znalazla sie jedna osoba ktoora nie ugiela sie presji i wygladala jak zwykle swietnie.zgadnijcie kto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybcia Re: Gala i róże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:53 No pani Popek pokazała naleśniki pod pachami.FE! Odpowiedz Link Zgłoś