inna_mama 11.02.05, 19:56 czy komus udalo sie wyjsc z pokoju z zolta komoda???? www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php Jak to zrobic???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elendemme Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 20:00 juz jestem, slucham, co jzu masz i gdzie sie zatrzymalas? Odpowiedz Link Zgłoś
elendemme Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 20:03 przeszlam calosc wiec z checia sluze pomoca, w koncu moze ja sie na cos przydam :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna_mama Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 20:08 w Crimson mam 3 klucze (2 od komody, jednym chyba mozna zamek w drzwiach przekrecic ale to wszystko), kablem podlaczylam wieze, mam kasete, baterie, kartke z adresem url i pudeleczko na ktorym polozylam obraczke i nie moge jej zdjac. W szufladzie odkrylam plyty cd ale nic nie moge z nimi zrobic. W niebieskim pokoju mam olowek i kartke na ktorej napisalo mi sie "help me" i jakas dziwna kapsulke pusta w srodku. I pstrykam sobie w przycisk na scianie. znalazlam nastepna gierke: ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/game.htm Odpowiedz Link Zgłoś
elendemme Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 20:11 heheh, zajmijmy sie pokojem z zolta komoda:), URL wpisz wnowym oknie przegladarki, plyty da sie wziac, klikaj na nie ile wlezie, musisz znalezc jeszcze druga obraczke i cos bialego i podliznego (jakby patyczek) klikaj klikaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
inna_mama Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 20:21 nie otwiera mi sie ta strona z kartki:( jaki tam jest adres? moze zle widze Odpowiedz Link Zgłoś
elendemme Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 20:31 inna_mama napisała: > nie otwiera mi sie ta strona z kartki:( > jaki tam jest adres? moze zle widze takagism.fasco-cs.com/yellow_chamber.html Odpowiedz Link Zgłoś
elendemme Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 20:35 mam imprezke wiec bede tu zagladac rzadziej, jak ude ci sie wyjsc z pokoju to wchodzisz do tego drugiego -ponizej, nie do tego niebieskiego, tamjest dopiero ciekawie, milej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:37 Gdzie ta bateria,pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Bo mnie zaraz coś trafi Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.05, 18:45 Ło jejku, ale się zdziwiłam, jak ją znalazłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anmawe Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:45 Jak udało ci się znaleźć baterię, męczę ie już z tym od dłuższego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ana3030 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 08:51 Ja jestem w pokoju z zolta komoda i nie wiem co dalej mam zrobic. Niech mi ktos pomoze, plisss. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ana3030 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:12 Gdzie jest plytka CD?????????Nigdzie jej nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magdalenka201 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:02 Mam juz wszystko opocz 1 obraczki,moze mala podpowiedz.HELPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magdalenka201 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:24 A w tej drugiej grze o co chodzi.Pytam bo nie znam angielskiego.Moze jakis krotki opis, jesli ktos gral.Widze ze tez jest pokoj, ale nie wiem co te kwadraciki znacza Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.05, 22:04 nie mogę ruszyć... mam chyba wszystko... nie wiem co zrobić z liczbami z url i z jednym z 3 kluczyków... Nie mogę wyjść z pokoju... Może delikatna sugestia... Film mi nie pomógł... Będe wdzięczna za szybką odp... Bo nie wiem jak pójde spać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 00:19 film bardzo pomaga! tanczacy pan cos ci pokazuje! i potrzebne ci bedzie to co pod tym adresem jest... Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 11:02 nadal nie wiem co mam dalej robić... film mi nic nie mówi... qrde nie umiem nic wymyśleć... i po co to puste pudełko na płytę ? POZDRAWIAM i proszę o jakąś dobitniejszą podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 12:32 Tez sie wlasnie zmagam z ta gra. Mozesz mi powiedziec o jaki film Ci chodzi? I czy wymyslilas cos z tymi liczbami? Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 13:18 film musisz cierpliwie obejrzej do konca, pod koniec tanczacy facet pokazuje pewien punkt, zaznaczony krzyzykiem; PO SKONCZENIU filmu klikasz ze dwa razy dokladnie w ten punkt - znajdziesz sejf; ale musisz miec do niego kod (klucz juz masz) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 14:09 jak klikam to wychodzi mi z filmu, a po filmie jak przechodzę na tą pustą ściane, klikam i klikam i nic... chyba coś źle robie... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 15:42 Przejdz na strone z pusta sciana. Wlacz film. Poczekaj na sam koniec i nie klikaj. Gdy tancerz pokaze ci punkt najedz na niego myszka. Dokladnie na niego. Nie klikaj! Dopiero po skonczeniu filmu, gdy ci sie pokaze pusta sciana, nie ruszajac myszka kliknij pare razy. Juz bardziej przystepnie opisac nie umiem ;-) Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 16:23 wielkie dzienx :) przeszłam :) teraz męcze się w drugim pokoju... mam sporo rzeczy, ale nie wiem jak ruszyć :// wiem wiem powtarzam się... Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 16:34 mam zapalniczke, jakieś karteczki ze znakami, puszke, włosy, zdjecia kadzidełka, fiolke z lekami i z jakąś kartką... i znowu stoję... ;)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 17:16 Czy ktoś wyszedł z niebieskiego pokoju, bo ja nie umiem. Mam ołówek, kartke z napisem HELP ME i trupią czachą i żółty pojemnik do wysyłania wiadomości. Wiem też że można przesuwać obraz, ale nic mi to nie pomaga. Prosze o jakąś małą podpowiedź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 17:40 poruszaj obrazam, spadnie i będziesz miała banknot, co dalej jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 17:46 W zielonym pokoju mam pudełko na CD, 4 karteczki z chińskimi znaczkami, kadzidełka, butelkę z lekami i kartką, puszkę ciepłego piwa (fuuuj), włosy, dwa zdjęcia i ramkę na zdjęcia. I stoję... Dominisiu, gdzie znalazłaś zapalniczkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 17:48 pod koszem na śmieci... ale dopiero jak chyba z 10 minut szukałam w innych miejscach, także pod koszem to się pojawiła Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 18:09 Nie spada!!! ;-( Jak długo mam ruszać i na który róg klikać? Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 18:14 raz na lewy raz na prawy, podobno kluczen do rozwiązania w zielonym pokoju z kostkiem jest ciepłe piwo Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.05, 12:51 o jakiej wy grze mowicie??? bo przecuiez w FASCO jest tylko jeden pokoj-jak z nioego wyjdziesz-koniec gry!!! a diamond baby jest szary z tego co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 18:16 Błagam, jak odpalić ten film???? Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 18:19 inka28 napisała: > Błagam, jak odpalić ten film???? musisz znaleźć najpierw dwie obrączki i jakąś rurke białą (lub patyczek jak ktoś woli) położyć na skrzynce w odpowiednie miejsca, włożyć do środka baterie i kasete i odpalić na pustą ściane :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 18:27 Acha:))) Dzięki, teraz szukam drugiej obrączki, pewnie jutro będzie post "Błagam, gdzie jest druga obrączka?" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 18:47 A nie, znalazłam:) Teraz kombinuję śrubokrętem cuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 19:08 Wykombinowałaś coś jeszcze Dominisiu w zielonym (niebieski zostawiam na razie na później). Może ktoś inny wie, co zrobić dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 19:26 niestety nic nie wymyśliłam... koniec z tym na dziś bo mi mózg wyparuje :) do jutra w raziem czego pisz na forum :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 19:30 W niebieskim znalazłam jeszcze złoty kluczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aster100 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:25 Gdzie znalazlas druga obraczke .1 na komodzie a druga?Pomoz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.05, 21:32 Kliknęło mi się jakoś tak pod zasłoną w oknie, ale tak szybko, że się sama zaskoczyłam. Teraz rozpracowuję drugi pokój:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aster100 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:50 Dziekuje bardzo juz wszystko mam.Znalazlam sejf a pozniej na stoliku liczby jak mam wrocic zeby wpisac liczby do sejfu.Probuje i nic,wracam do poczatku gry.Jak mam zrobic zeby przejsc do drugiego pokoju?Prosze podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zielono czerwony;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 01:27 udało mi się przejść dwa pokoje ale nie weim co zrobic w tym trzecim czyli niebieskim:((ma ktos pomysly??meczy mnie ten pokój ;))) podobnie jak gra MY DIAMOND BABY ;))w pokoju zielonym trzeba kombinowac no i uwolnić kościotrupa z więzu szyfrowego ;))a piwo ma byc chłodne w końcowej rozgrywce ;))) i`m happy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 11:29 Musisz klikac w cyferki na sejfie w te liczbe z karteczek:) A linka z liczbami otworz sobie w innym oknie moze:) Ja walcze z drugim i trzecim pokojem, bo mi brak cierpliwosci:) w niebieskim zrobilam juz chyba wszystko co sie dalo i nic! Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 11:41 To tak jak ja... Stoję i w drugim i w trzecim. W zielonym z miejsc na rzeczy znalezione wynika, że brakuje mi dwóch i nie mam już pomysłów gdzie mogą być. Jestem na etapie klikania w kościotrup. A nuż widelec coś tam jeszcze będzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:05 To moze skupmy sie na zielonym? Ja mam okladke plyty, 6 kartek z chinskimi znakami, piwo sie chlodzi w lodowce, kadzidelka, zapalniczke, fiolke z 2 tabletkami i katka, wlosy zmienione w karke ze znakami, 2 zdjecia i ramke. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:09 No to jesteś dalej, ja mam na razie okładkę na płyty, płytę CD, 4 kartki z chińskimi znaczkami, kadzidełka, zapalniczkę, butelkę z tabletkami i kartką, złoty klucz, puszkę ciepłego piwa, włosy, dwa zdjęcia + ramkę na zdjęcia i zieloną, rozłożoną kostkę do gry Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:11 Brakuje mi właśnie tylko dwóch kartek z chińszczyzną. Skąd je wziąć??? Teraz jestem na etapie palenia kadzidełek. Może jak wypalę je do końca, to coś się stanie i mnie oświeci? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:12 Moje pytanie - gdzie byla kostka do gry i klucz? Jedna kartka jest na zyrandolu i na desce pod sufitem. I sprobuj potraktowac wlosy zapalniczka, zobaczysz cos ciekawego:) Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:17 Klucz jest na lewej ręce kościotrupa, zaraz przy nadgarstku. Nie widziałam go, szczerze mówiąc, po prostu kliknęłam przypadkiem. Kostka jest w czerwonym kocu Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:18 Dzieki! Znalazlas pozostale dwie kartki i spalilas wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:20 No właśnie jeszcze nie. Gdziekolwiek klikam na planszy z żyrandolem, to mi z niej wychodzi. Na razie się poddaję, idę robić obiad. Walcz sama póki co i informuj o ważnych znaleziskach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:31 Juz mowie. Otworzylam kluczykiem pamietnik ii przeczytalam go. Przekartkuj go do konca to znajdziesz plyte CD. Z karteczek ulozylam kostke, trzeba je poukladac na rozlozonej kostce dopasowujac do wzoru z karki z wlosami i z tej z pudelka z lekami. Teraz kombinuje dalej. Ustaw sie na wprost tej szafki z kadzidelkami i dzwonkiem i wtedy klinkij w zyrandol. Mi sie w ten sposob udalo te dwie karteczki sciagnac:) Ja obiad robie dopiero za jakis czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
anmawe Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.05, 15:13 Gdzie są te kadzidełka? Odpowiedz Link Zgłoś
anmawe Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.05, 16:22 Dobra, już wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bialaa Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 15.04.05, 13:58 HEEEELLLLPPPPPP - gdzie jest 6 ta kartka ze znakiem hinskimmmmm?????? na zyrandolu jest jedna, na gramudze druga, trzecia byla pod poduszka, czwarta w rogu na szafce, piata w lodowce... a szosta?????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zielono-czerwony;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:19 kostke sie układa ;))ale zeby ja ulozyc trzeba wziac pierw koc z kosciotrupa i wlasnie z tego koca wydobyc rozlożona kostke na ktorej trzeba umiescic karteczki z chinskich ciasteczek ;)))) jeszcze jakies wskazowki ??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z-c;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:38 jeżeli kostka ułożona piwo schłodzone kościotrup uwolniony to można sieustawić na wprost szafki położyc piwo(schłodzone) płyte z cd i kadzidełka no i jazda;) prawie koniec;) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:42 kosciotrup cholera nie uwolniony!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: guniak Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:50 włóżcie zdjecie do ramki:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:50 wlozylam, ale czyje - jego czy jej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: guniak Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:52 ja wkladalam jego, ale nie wiem czy ma to znaczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:53 a jak kosciotrupa uwolnic? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zc;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:54 kombinowac :))wykombinowalem po tygodniu hehehehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 12:58 mam tak na szafce - zimne piwo, kadzidelko sie pali, jego zdjecie w ramce, plyta CD i wale w dzwonek i "something still missing" Bo sobie cos zrobie!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zc;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:00 chyba nikt nie czyta moich postów więc juz nie bede wam pisać choć to przeszedłem :)))powodzenia;D Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:01 nie idz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: guniak Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:05 a kostke masz ulozona?? Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:06 A u mnie koniec świata. Komp mi się zawiesił, przeszłam od początku. Nie mam nadal tych dwóch kartek i zapalniczki!!! Zapalniczka się pojawi później (chyba), ale te dwie kartki mnie do szału doprowadzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:09 mam ulozona kostke:) Larunian - ustaw sie tak, zebys miala drzwi po prawej, sciane po lewejj, tak na wprost kąta i kliknij w zyrandol. Jakos jasniej tego nie napisze, ale sie staram:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zc;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:16 a więc ostatni poscik z podpowiedzią :D CO DO UWOLNIENIA KOŚCIOTRUPA TO POMYŚLCIE O TYM JAKI BYŁ KOD W POKOJU CZERWONYM I KOMBINUJCIE;)) JAK JUZ WSZYSTKO BEDZIE OK TO NA SZAFKE MACIE POLOŻYC: zimne piwo, pudełko w którym jest cd i kadzidełka!!!!!A POTEM ZADZWONIC!!!!I ... Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:17 Wielkie dzięki, do stóp ci padam. Piwo stawiam i co tylko jeszcze chcesz. Mam w końcu te dwie kartki!!! Bogini ty moja ;-) Dobra, kombinuję dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:21 no bez przesady:) z-c ja probowalam z kodem z tamtego pokoju, tylko ze ludzie maja rozne kody, ja mialam jeden, moj kolega ktory to rozwiazywal u siebie mial inny, ale poprobuje. Jak mi sie uda, to tez Cie zatytuluje bogiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:25 Nie idzie:( Krolestwo za kod do zamka! A poza tym to glupia gra, przeciez te kosci da sie bez problemu reka wyjac z takiej rowerowej blokady, bleeee;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: black_and_white Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.state.gov 19.04.05, 15:35 Podaje wskazowke jak znalez numer kodu, aby uwolnic blokade. Otworzcie zoly notatnik, ktory jest w szafie. Tam sa daty April 11, April 12 i tak dalej, Czyli 0411 i 0412 odpowiednio i tak dalej, az dojdziecie do ostatnie daty zapisanej w notatniku. Poniewaz w kazdej grze ten kod otwierajacy moze byc rozny, ale zaczynajac od 0411, 0412, 0413 ... wreszcie ktorys traficei. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zc;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:26 ja mialem chyb 0291 w pokoju czerwonym ;))a u kosciotrupa nie nalezy przekrecac wszystkiego tylko jak sie najedzie na ten zamek to zaczac od lewej strony i wpisywac 0 2 a na trzecim to juz sami sie powinniscie dowiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: guniak Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:28 kodu do zamka poszukac nalezy w dzienniku, to jest data urodzin tej dziewvczyny wymienionej w dzienniku.Za kazdym razem w zaleznosci kiedy sie gra (data) kod jest inny, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:32 Dzieki, tak myslalam ze to ma byc data z dziennika, ale zwiodl mnie ten kod z czerwonego:):) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:35 Mam, ide po piwko z lodowki:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 13:32 Ja mam w czerwonym 4569 i niestety nie pasuje. Twoj numer tez. Szlag mnie tarfi zaraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bialaa Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 15.04.05, 14:05 moje piwo nie jest schłodzone-whyyyyyyy? trzymalam je tyle w lodowie,ze powinno byc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nika Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.68.192.* 18.04.05, 13:09 ja jestem w niebieskim pokoju i za cholerę nie chce mi spaść obraz - już nie wiem co mam dalej robić Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:53 niewazne czyje i tak znaczenia na końcu nie ma ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
domininisia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 15:58 przeszłam pokój z kościotrupem... teraz niebieski... sugestie mile widziane... mam kartke ( z napisem), banknot (który pomazałam), długopis i pigułkę do wysyłania tekstu.... co dalej... myślałam, o przekupieniu kogoś, do kogo prowadzi ta niby winda :)) ale nie działa :)) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 19:21 Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać jakąś wskazówkę dotyczącą niebieskiego pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zc;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:29 0215 Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 19:54 Przeszłam niebieski!!! Idę po szampana, bo piwo to za mało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mały Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:55 no to jak w takim razie ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 20:00 Potraktuj telefon jak komórkę Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 20:02 Napiszę to inaczej, bo chyba za mało podpowiedziałam. Po takiej podpowiedzi jak ta przed chwilą, to by mnie tylko szlag trafił. Napisz SMSa na telefonie. Jak będzie potrzebna jeszcze jakaś podpowiedz, to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zc;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:08 yuppppppppppppppi przeszedłem też niebieski więc już wszystko !!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 20:14 Gratulacje! Teraz męcze się z zest riddle, ale to już całkiem inne forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=514&w=20398537 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zc;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:18 ja bym wolał MY DIAMOND BABY tam to juz nie wiem co pobrac - znalazłem jakis klucz podłóżkiem ale wziąć go nie moge :/ moze ktos w to tez gra i moze udzielic kilku rad???? ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/game.htm Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 20:36 Link do Forum MY DIAMOND BABY forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=514&w=20534994&v=2&s=0 i jeszcze jeden tu więcej pisze ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=20448475 Sorry, że tak długo, ale musialam znaleźć te linki Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZC;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:48 DZIĘKI WIELKIE!!tego drugiego linka nie widziałem albo go ominąłem ale przydatrny jest ;) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zc;) Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:00 czego w tym niebieskim brakuje i ja to zdobyc ?? numer telefonu ??:))czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 23:23 tak, musisz miec numer telefonu; aha i jeszcze pieniadze; co do numeru - wyslij prosbe o pomoc Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.02.05, 15:57 Przeszłam też wszystkie pokoje, teraz się przerzucam na MY DIAMOND:) Dzięki wszystkim za rady:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmgromacka Re: FASCO-CS pomocy- zielony!!!!! 19.02.05, 21:21 powiedzcie jak podnieść ten kosz pod którym ma być zapalniczka i jak schłodzić piwo??????? Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: FASCO-CS pomocy- zielony!!!!! 19.02.05, 21:54 piwo wstawic oczywiscie do lodowki, tam gdzie bylo a z podniesieniem kosza to nie wiem, zawsze z tym problem jest... chyba trzeba za 1szym podejsciem do kosza, zaraz po wyjeciu puszki z lodowki, ale glowy nie dam... Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
larunian Re: FASCO-CS pomocy- zielony!!!!! 20.02.05, 11:39 Ja też nie wiem jak z tą zapalniczką. Grałam w to dwa razy, za pierwszym bez problemu podniosłam ten kosz (obok lodówki) i zapalniczka była, a za drugim razem miałam już wszystko oprócz właśnie zapalniczki. Grałam chyba ze 4 godziny, a jej dalej nie było. W związku z tym zielonego pokoju nie udało mi się skończyć, ale żółty i niebieski przeszłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmgromacka Re: FASCO-CS pomocy- zielony!!!!! 20.02.05, 15:09 przeszłam wszystkie trzy!!! żeby wziąć zapalniczkę, trzeba otworzyć lodówkę, zamknąć, obejrzeć to, co się z niej wyjęło i wtedy kosz się da podnieść no a pod nim czeka zapalniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz1 Re: FASCO-CS pomocy- zielony!!!!! IP: 217.153.84.* 28.04.05, 20:52 zaraz mnie coś trafi. kostka ułożona, kadzidełko sie pali, ramnka z jego zdjęciem, piwo schłodzone, płyta w pudełku a ja nadal nie mogę wyjść o co chodzi doradzcie mi bo soie coś zaraz zrobie siedze już nad tym tydzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sancezz Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.05, 19:08 prosze o jakas pomoc do pierszego pokoju ten z tym patyczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mmgromacka Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.02.05, 22:12 a czego konkretnie nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martyna Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:16 Jak mam wziąć karteczke z lampy? Nie mogę nigdzie jej znaleźć! I jakim kodem muszę uwolnić kościotrupa? POMÓŻCIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martyna Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:50 Jestem w niebieskim pokoju, mam kartkę z napisem HELP ME i z trupią czaszką, długopis... Po co moge przesuwać obraz? Jaki numer wykręcić? Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martyna Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:05 No ja właśnie jestem dokładnie na tym samym i nie wiem niestety co mam robić...? czy ktos mi pomoze?? Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.05, 01:55 o ile pamietam kartke z napisem trzeba wyslac poczta pneumatyczna i potem zgodnie z odpowiedzia wykrecic numer telefonu; dla ulatwienia dodam, ze na klawiaturce telefonu sa literki:)) i obraz zdjac i zabrac to co pod nim jest Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vi Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.shl.pl / *.shl.pl 25.03.05, 19:31 piwo zimne, kadzidelko sie pali, ramka i plyta ustawione, kostka ulozona, kosciotrup wolny, a ja nie moge wyjsc z pokoju :( help!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vi Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.shl.pl / *.shl.pl 25.03.05, 19:37 Wyszłam ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joasia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.187.51.* 04.04.05, 08:28 Ludzie pomóżcie mi gdzie jest trzeci klucz w czerwonym pokoju.Mam wszystko,kod do sejfu film odtworzyłam ale nie mam 3-go klucza chyba do sejfu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nika Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.68.192.* 18.04.05, 13:38 prosze ...jak wyjśc z tego niebieskiego ????jak obsłużyć sie tym telefonem i co wbić Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.84.* 19.04.05, 20:02 nie wiem czy ktoś w to jeszcze gra, ale mam pytanie? jak ułożyć tą kostkę? na tej kartce po włosach pokazały mi się cyfry jak na kostce. skąd mam wiedzieć który znaczek odpowiada liczbie oczek, a po drugi na kartce po włosach jest układ oczek nijak niepasujący do siatki po kostce (tej zielonej. Jesli ktoś może to poradzcie.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plis Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 20.04.05, 04:37 w crimson room odtworzylem film, pojawil mi sie sejf. mam z linka kod do niego, ale to nie sa dobre liczby. czy mam cos jescze wykombinowac, czy po prostu cos sie sp. i musze zagrac jeszcze raz? widze, ze przede mna ludzie ten sam problem mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kinia Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 23.04.05, 23:58 gdzie jest to białe coś w czerwonym pokoju??? jakimś cudem znalazłam drugą obrączkę, ale wciąż nie mogę puścić filmu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.84.* 24.04.05, 18:16 witam. podnieś poduszke a następnie kliknij na zagłowek, tam jest ten brakujący "patyczek" jak już masz dwie obrączki i ten " patyczek" połóż to na czerwonym pudełku. bedziesz mogła to otworzyć. umieść baterie i kasetke na właściwym miejscu a uruchomisz projekcje. miłego oglądania :o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
castaneta Pliiiiz - kluczyk w zielonym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 08:22 Jak znaleźć kluczyk do pamiętnika w zielonym pokoju? Mam wszystko inne a to dziadostwo mi blokuje, wrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
izea JA CHCĘ WYJŚĆ Z ZIELONEGOO!!!!!!!!!!!!!!!:-) 28.04.05, 15:08 Mam już wszystko a nie mogę wyjść z zielonego pokoju:-( Stoi jego zdjęcie w ramce, piwo, kadzidełka i CD i ciągle czegoś brakuje...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: D_S Re: JA CHCĘ WYJŚĆ Z ZIELONEGOO!!!!!!!!!!!!!!!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:33 Mam ten sam problem co ty :| Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: D_S Re: JA CHCĘ WYJŚĆ Z ZIELONEGOO!!!!!!!!!!!!!!!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:15 W 3 pokoju niewiem jaki jest numer tel prubuje wpisac help x me ale nie dziala wiec jaki jest ten numer? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gracz1 Re: wreszcie to usrostwo przeszedłem IP: 217.153.84.* 28.04.05, 22:39 już myślałem że się pochlastam ale sie wreszcie udało yuuuuuuupi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:26 Może to śmieszne, ale ja baterii znaleźć nie mogę:(( Ktoś pomoże?? Odpowiedz Link Zgłoś
madmok Re: ?? 29.04.05, 09:57 a jaki jest szyfr di sejfu - ten z linku nie pasuje:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.05, 21:00 www.milkandcookies.com/links/12619/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja czyli nie ty HEEELPPPP!!!11 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.05, 22:16 Utknęłam w pokoju z żółta komodą :( Skąd mam wziąć patyczek do pudełeczka (2 obrączki mam) no i baterie... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: HEEELPPPP!!!11 29.05.05, 23:08 patyczek jest miedzy materacem a szczytem lozka - musisz podniesz poduszke, bateria za lozkiem - stan na wprost sciany na ktorej nic nie ma i kliknij w rog przy lozku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja czyli nie ty Re: HEEELPPPP!!!11 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.05, 23:20 ech juz olalam tą grę bo nie dzialał adrss url jak sie okazało :((( trudno ale przyznam szczerze, że gry w stylu "uwolnij się" są super!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elena NA POMOOOC!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 01:34 Ludzie jestem w zielonym !!!!! utnkenal!!!! Mam już: zapalone kadzidło piwo stoi plyta lezy zdjęcie jego w ramce też. Ale: nie wiem co zrobic z pudelkiem na dusze. Kościotrupa uwonilam ale nie chce się ruszyć z miejsca (mam go ruszyć) Jak otworze drzwi to mnie straszy coś, mam to wypłoszyć ale jaaak????? Nie wiem co zrobic ze zdjęciem dziewczyny to już prawie koniec !!! Poratujcie ci ktorzy przeszli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asia Re: NA POMOOOC!!!! IP: *.epsa.pl 07.06.05, 11:58 Ja tez utknelam! :( Mam wszystko tak jak Ty i nic! Co z tym pudelkiem na dusze? A moze jeszcze cos innego trzeba zrobic? Pomozcie - Wy ktorzy wiecie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja czyli nie ty Re: FASCO-CS pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 23:31 Dajcie mi link do innych pokoi (do tego z kościotrupem i niebieskiego )z Crimsona juz wyszłam :((( Odpowiedz Link Zgłoś