Dodaj do ulubionych

Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z gwi...

• soundtropolis ReHmmmm ale o co chodzi co się narobiło 05.12.05, 23:32

• mr.yez Co to jest taniec z gwiazdami? 05.12.05, 23:41
      Co to jest taniec z gwiazdami?
    • Gość: Tomek Kasia i Marcin górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:48
      Głosowałaem z Kasią i Marcinem. Taniec towarzyski to klasa i eleganacja,
      folklorystyczne i futurystyczne (jak np.: Final Countdown Małgosi i Rafała)
      akcenty nie powinny mieć miejsca. Dlatego nie dziwię się, że wiekszość
      głosujących, którzy jak można było się przekonać po wynikach głosowania - zna
      się na tańcu i wybrała kunszt taneczy oraz klasyczy styl - wybrało właśnie Kasię
      i Marcina. Nie zmienia to jednak mojej opinii, że najlepszym "zawodowym"
      tancerzem w tej edycji był Rafał Maserak. Szkoda wielka, że tak wysoko doszedł
      Kuba. Agnieszka Rylik i Patrycja Markowska wraz ze swoimi partnerami były
      zdecydowanie lepsze. Kuba miał wspaniałą partnerkę, ale sam był beznadziejny.
      Podobnie z resztą wielką pomyłką były występy drewnianego Deląga i
      przestępującego z nogi na nogę Gąsowskiego. A co do jurorów: mimo, że bardzo
      cenię Panią Beatę, to jej egzaltacja i całkowita nieznajomość sztuki tanecznej
      (co dziwi znając jej korzenie) dyskredytowały jej obecniość w tym gronie.
      Serdecznie pozdrawiam wszystkich dla których taniec to coś więcej niż
      przebieranie nogami.
    • demis1 Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g 06.12.05, 07:08
      Foremniak i jej PARTNER to pokazali KLASE TANCA.Na Cichotek głosowała mlodziez
      ktora zupełnie nie zna i nie wie co to klasa TANCA .Dla ogromnej grupy
      ZWYCIZCAMI TEGO KONKURSU SA MALGOSIA I JEJ PARTNER>
    • Gość: Antonio Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: 195.160.253.* 06.12.05, 08:54
      ale żenada... kto oglada taki shit?
    • Gość: MM Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.bph.pl 06.12.05, 09:17
      Foremiak podobała mi sie o wiele bardziej. To niesprawiedliwe,że wygrała
      Cichopek. Nie będę jej oglądała w M jak miłość.
    • Gość: dan Re,A CO Z CHLOPAKIEM MARCINA-FILIPEM, IP: *.rosvle01.mi.comcast.net 06.12.05, 10:10
      czy teraz cos zmieni sie w ich zwiazku?
    • Gość: ashanti Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 06.12.05, 10:34
      wydaje mi sie ze to niesprawdieliwe ze wygrała "chichopkowa" poniewaz wczesniej
      byla bardzo wygimnastykowana i rozciagnieta w przeciwienstwie do małgosi ktora
      dodajmy jest odniej o przynajmniej 10 lat starsza !! Małgosia lepiej sie
      prezentowała byla wyszsza szczuplejsza , miala klase widac ze pod koniec czuła
      wszystkie tanca niemal prawdziwa tancerka a co do uczucia to predzej widziałąm
      je pomiedzy Maserakiem i małgosia niz kasia i marcinem . No coz mlodzi chce sie
      promowac :) ciekawe co teraz moze sesja KAsia w Playboy lub Ckm ,,,,????
    • Gość: macio Foremniak jest znacznie starsza IP: *.crowley.pl 06.12.05, 10:42
      a bardzo atrakcyjna, ma klasyczny typ urody. Wielką zaletą Cichopek teraz jest
      młodość i apetyczna świeżość, ale myślę, że jednak w wieku Foremki będzie
      wyglądać o wiele gorzej niż ona teraz.
    • Gość: Macs Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.snabbfoto.se 06.12.05, 11:23
      W moherowym kraju musi wygrac moherowa mlodziez. Tu bardziej poplaca cukierkowo
      ladnie i "po bozemu" roznych marzen moherowych tesciowych niz fajne pomysly,
      zadziornosc, innowacyjnosc i prawdziwa zabawa tym co sie lubi...
      • Gość: B Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: 217.168.132.* 06.12.05, 11:57
        Zgadzam się, kiedy zobaczyłam i usłyszałam Dirty Dancing zrobiło mi się
        niedobrze. mogli chociaz z tego skoku zrezygnować, nawet nei dlatego że nieudany
        -po prostu mniej kiczu. Poszli na łatwiznę i opłaciło się ....
    • aiwaplatz Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g 06.12.05, 11:26
      Wyborna jak może reklamuje swoja tubę telewizyjną - TVN.
    • Gość: ol wątpliwy "HIT"! = KIT IP: 212.160.138.* 06.12.05, 12:05
      A w ogóle to, o co chodzi bo nie oglądałam ani jednego odcinka tego
      pseudo „hitu” ups.
      tzn kitu
    • winndar Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g 06.12.05, 14:05
      O ile w pierwszych etapach lepsza była Cichopek to już w półfinale, a zwłaszcza
      w finale bezdyskuyjnie górą była Foremniak. Cichopek poza kręceniem nieco
      przygrubawym tyłkiem nie zaprezentowała tym razem niczego interesującego.
      Zniknięła gdzieś świeżość, rozmach i żywiołowośc z poprzednich programów, a w
      zamian nic. Szkoda tylko, że jury już chyba przed konkursem postanowiło
      głosowac na remis, bo tym razem jednak przewaga pary Foremniak-Maserak była
      wyraźna we wszystkich elementach, a już miażdżąca w wyrazie artystycznym.
      Ponieważ i tak o wyniku decydowali telewidzowie większego znaczenia to nie
      miało.
      Swoją drogą TVN miał szczęście, że udało mu się w jednym konkursie trafić na
      dwie fantastycznie tańczące pary, co uczyniło program bardzo emocjonującym i
      zapewniło olbrzymią oglądalność.
    • yasemin Byla prawie naga!Dlaczego nikogo to nie razi???? 06.12.05, 16:22
      Zawsze uwazalam KAsie Cichopek za skromna i dumna kobiete, a tu (pierwszy
      taniec w finale) taki negliz!!! I za to przyznali jej dodatkowy punkt?? Cos tu
      nie tak, to wszystko teraz idzie za daleko!!!!!
    • Gość: zdegustowana Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: 82.160.8.* 06.12.05, 19:48
      gwiazdy i nie gwiazdy tanczyly pieknie, ale ta Skrzynecka? infantylna jakas, nie
      do przelkniecia, niestety
    • Gość: widz Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 06.12.05, 21:08
      A kto to ta Cichopek ? Gwiazda jednego programu tv czy chociaż dwóch ?
    • Gość: anonimowy Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.olsztyn.mm.pl 09.12.05, 18:13
      bardzo sie ciesze ze Kasia wygrał - byl naprawdę rewelacyjna
    • Gość: pp Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.mt.pl / *.mt.pl 12.12.05, 22:11
      nienależało się jej Małgosia była lepsza!!!
    • negritta ssssspoko:) 13.12.05, 16:10
      moze sie troche spoznilam ale po co sie klocic.Foremniak lepiej tanczy tance
      standardowe- robila to bosko i zwiewnie ale za to kasia cichopek zajebiscie
      wywijala biodrami ijest bosko rozciagnieta. wygrana nalezala sie obu
      dziewczynom.
    • Gość: Ewelina Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.75.49.146.mielec49.ptc.pl 13.12.05, 18:14
      To dobrze, że wygrała Katarzyna Cichopek. Należałł jej się. Tańczyła wspaniale
      • Gość: Michał Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 18:20
        To nie jest prawda droga Ewelino;-). Kasia Cichopek się potykała prawie w
        każdym tańcu;-) i tańczyła bez gracji. Co innego Małgosia ForeMNIAK :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka