mr.yez Co to jest taniec z gwiazdami? 05.12.05, 23:41 Co to jest taniec z gwiazdami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Kasia i Marcin górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:48 Głosowałaem z Kasią i Marcinem. Taniec towarzyski to klasa i eleganacja, folklorystyczne i futurystyczne (jak np.: Final Countdown Małgosi i Rafała) akcenty nie powinny mieć miejsca. Dlatego nie dziwię się, że wiekszość głosujących, którzy jak można było się przekonać po wynikach głosowania - zna się na tańcu i wybrała kunszt taneczy oraz klasyczy styl - wybrało właśnie Kasię i Marcina. Nie zmienia to jednak mojej opinii, że najlepszym "zawodowym" tancerzem w tej edycji był Rafał Maserak. Szkoda wielka, że tak wysoko doszedł Kuba. Agnieszka Rylik i Patrycja Markowska wraz ze swoimi partnerami były zdecydowanie lepsze. Kuba miał wspaniałą partnerkę, ale sam był beznadziejny. Podobnie z resztą wielką pomyłką były występy drewnianego Deląga i przestępującego z nogi na nogę Gąsowskiego. A co do jurorów: mimo, że bardzo cenię Panią Beatę, to jej egzaltacja i całkowita nieznajomość sztuki tanecznej (co dziwi znając jej korzenie) dyskredytowały jej obecniość w tym gronie. Serdecznie pozdrawiam wszystkich dla których taniec to coś więcej niż przebieranie nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
demis1 Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g 06.12.05, 07:08 Foremniak i jej PARTNER to pokazali KLASE TANCA.Na Cichotek głosowała mlodziez ktora zupełnie nie zna i nie wie co to klasa TANCA .Dla ogromnej grupy ZWYCIZCAMI TEGO KONKURSU SA MALGOSIA I JEJ PARTNER> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonio Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: 195.160.253.* 06.12.05, 08:54 ale żenada... kto oglada taki shit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.bph.pl 06.12.05, 09:17 Foremiak podobała mi sie o wiele bardziej. To niesprawiedliwe,że wygrała Cichopek. Nie będę jej oglądała w M jak miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re,A CO Z CHLOPAKIEM MARCINA-FILIPEM, IP: *.rosvle01.mi.comcast.net 06.12.05, 10:10 czy teraz cos zmieni sie w ich zwiazku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashanti Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 06.12.05, 10:34 wydaje mi sie ze to niesprawdieliwe ze wygrała "chichopkowa" poniewaz wczesniej byla bardzo wygimnastykowana i rozciagnieta w przeciwienstwie do małgosi ktora dodajmy jest odniej o przynajmniej 10 lat starsza !! Małgosia lepiej sie prezentowała byla wyszsza szczuplejsza , miala klase widac ze pod koniec czuła wszystkie tanca niemal prawdziwa tancerka a co do uczucia to predzej widziałąm je pomiedzy Maserakiem i małgosia niz kasia i marcinem . No coz mlodzi chce sie promowac :) ciekawe co teraz moze sesja KAsia w Playboy lub Ckm ,,,,???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Foremniak jest znacznie starsza IP: *.crowley.pl 06.12.05, 10:42 a bardzo atrakcyjna, ma klasyczny typ urody. Wielką zaletą Cichopek teraz jest młodość i apetyczna świeżość, ale myślę, że jednak w wieku Foremki będzie wyglądać o wiele gorzej niż ona teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macs Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.snabbfoto.se 06.12.05, 11:23 W moherowym kraju musi wygrac moherowa mlodziez. Tu bardziej poplaca cukierkowo ladnie i "po bozemu" roznych marzen moherowych tesciowych niz fajne pomysly, zadziornosc, innowacyjnosc i prawdziwa zabawa tym co sie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: 217.168.132.* 06.12.05, 11:57 Zgadzam się, kiedy zobaczyłam i usłyszałam Dirty Dancing zrobiło mi się niedobrze. mogli chociaz z tego skoku zrezygnować, nawet nei dlatego że nieudany -po prostu mniej kiczu. Poszli na łatwiznę i opłaciło się .... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g 06.12.05, 11:26 Wyborna jak może reklamuje swoja tubę telewizyjną - TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol wątpliwy "HIT"! = KIT IP: 212.160.138.* 06.12.05, 12:05 A w ogóle to, o co chodzi bo nie oglądałam ani jednego odcinka tego pseudo „hitu” ups. tzn kitu Odpowiedz Link Zgłoś
winndar Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g 06.12.05, 14:05 O ile w pierwszych etapach lepsza była Cichopek to już w półfinale, a zwłaszcza w finale bezdyskuyjnie górą była Foremniak. Cichopek poza kręceniem nieco przygrubawym tyłkiem nie zaprezentowała tym razem niczego interesującego. Zniknięła gdzieś świeżość, rozmach i żywiołowośc z poprzednich programów, a w zamian nic. Szkoda tylko, że jury już chyba przed konkursem postanowiło głosowac na remis, bo tym razem jednak przewaga pary Foremniak-Maserak była wyraźna we wszystkich elementach, a już miażdżąca w wyrazie artystycznym. Ponieważ i tak o wyniku decydowali telewidzowie większego znaczenia to nie miało. Swoją drogą TVN miał szczęście, że udało mu się w jednym konkursie trafić na dwie fantastycznie tańczące pary, co uczyniło program bardzo emocjonującym i zapewniło olbrzymią oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin Byla prawie naga!Dlaczego nikogo to nie razi???? 06.12.05, 16:22 Zawsze uwazalam KAsie Cichopek za skromna i dumna kobiete, a tu (pierwszy taniec w finale) taki negliz!!! I za to przyznali jej dodatkowy punkt?? Cos tu nie tak, to wszystko teraz idzie za daleko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: 82.160.8.* 06.12.05, 19:48 gwiazdy i nie gwiazdy tanczyly pieknie, ale ta Skrzynecka? infantylna jakas, nie do przelkniecia, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 06.12.05, 21:08 A kto to ta Cichopek ? Gwiazda jednego programu tv czy chociaż dwóch ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.olsztyn.mm.pl 09.12.05, 18:13 bardzo sie ciesze ze Kasia wygrał - byl naprawdę rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.mt.pl / *.mt.pl 12.12.05, 22:11 nienależało się jej Małgosia była lepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
negritta ssssspoko:) 13.12.05, 16:10 moze sie troche spoznilam ale po co sie klocic.Foremniak lepiej tanczy tance standardowe- robila to bosko i zwiewnie ale za to kasia cichopek zajebiscie wywijala biodrami ijest bosko rozciagnieta. wygrana nalezala sie obu dziewczynom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.75.49.146.mielec49.ptc.pl 13.12.05, 18:14 To dobrze, że wygrała Katarzyna Cichopek. Należałł jej się. Tańczyła wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Kasia Cichopek wygrała ''Taniec z g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 18:20 To nie jest prawda droga Ewelino;-). Kasia Cichopek się potykała prawie w każdym tańcu;-) i tańczyła bez gracji. Co innego Małgosia ForeMNIAK :-) Odpowiedz Link Zgłoś