Gość: bacha Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:45 No i co ,ja tez udaje i mam to w nosie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:46 Wyczerpal sie temat??????????Komu to potrzebne do wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Foremniak poniża się IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.12.05, 18:59 Wprawdzie nie cenię zbyt wysoko polskich aktorów ( z paroma wyjatkami) ale Foremniak własnie zrównała się z poziomem gO...na w szalecie. Przegrała i teraz zrobi wszystko żeby zdyskredytowac zwycięzka rywalkę ale tak naprawdę sama sie ośmiesza. Co z tego że Cichopek kochała faceta albo tylko udawała. To był program "TANIEC z gwiazdami" a nie "KOCHANIE z gwiazdami". Wydaje mi się że ludzie głosowali na Cichopek za to jak tańczyła a nie czy kogoś pokochała czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gender1 Re: Foremniak poniża się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:05 Jak zwykle wyborcza zrobiła zamieszanie, o tych cudach donosi gazeta "Nowy Dzień", którą wydaje Agora- nie ma to jak podniesienie sobie nakałdu- totalny kretynizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! Aktorzy i politycy wogóle nie powinni udawać IP: 217.153.26.* 06.12.05, 19:05 A zimą zakwitną kasztany _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 06.12.05, 19:09 Chodziło o partnerkę OD TAŃCA!!!!!!! Hakiel nie będzie tańczył z kaską, bo musi się przygotowywać do zawodów z partnerką TANECZNĄ!!! Co za bezsens, ludzie nie głosowali na Cichopkową dlatego, że jest z Hakielem, ale że im sie podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Hakiel ma partnerke ale OD TAŃCA!!!!! IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 06.12.05, 19:12 Kasia mówiąc, że Hakiel nie będzie jej tańca uczył bo inną partnerkę miała na myśli partnerkę od tańca!! Przecież nie może jej uczyć tańca, kiedy sam się musi przygotowywać do zawodów ze swoją "partnerką" Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren "M jak Miłość wygrało"!!!! 06.12.05, 19:27 Oto całe wytłumaczenie. Nie jakieś udawanie miłości czy czegoś innego. "M jak Miłość" wygrało z "Na dobre i na złe". Ludzie takimi właśnie kryteriami się kierują. Dlaczego ten cienias z "Na wspólnej" tak daleko zaszedł? Bo jest taki fajny, uroczy , przystony itd. No i poleciały sms`y od 13-tek. Tak samo było z osobami w Idolu i innych konkursach. to nie konkurs na umiejętności, tylko na to w jakim serialu grasz. To było znakomite zagranie ze strony producentów programu, ze zaprosili Cichopek. Bo czy jest jakiś serial z większą oglądalności w Polsce. W przyszłej serii będzie Mroczek i znowu będą tłumy przed telewizorami. Bo ludzie uwielbiają ten serial i aktorzy w nim grający będą forowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V pierdu pierdu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:27 że też Wyborcza daje się w takie pierdoły, pani Foremniak przez telefon, tamta przez telefon ... a to a tamto... nikt nie potwierdza, nikt nie zaprzecza. Plotka leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alem Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.chello.pl 06.12.05, 19:38 Słuchajcie..to są bardzo młodzi ludzie. Zakochują się i odkochują jak każdy w ich wieku... to nie ma znaczenia. Najwazniejsze jest to, że pięknie razem tańczyli. Piekni i zdolni ludzie zawsze wzbudzają zazdrość i zawiść innych mniej pieknych i mniej zdolnych. Tak już jest ten świat zbudowany. Mi się bardzo podobali... tylko dla nicho glądałam ten program. Wszystkim zazdrosnym natomiast powiem jedno... nauczcie się ludzie cieszyć z sukcesów innych, bo im więcej jest szczęśliwych (młodych) ludzi sukcesu, tym świat jest piekniejszy... będzie się Wam lżej żyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seiendes Geeez, co za pie..doły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:44 Czy to portal "Życia na gorąco"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosliwa mroweczka Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.05, 19:47 udawala, jak to cichodajka.normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna40 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 19:54 Szkoda, że nikt nie pomyślał o mądrzejszym regulaminie. Widzowie jako masa są bezmyslni, ulegają manipulacji. Wstyd mi, że z powodu błędu organizatorów doszło do tak niezrcznej sytuacji. Pani Foremniak była wspaniała, nie tylko na parkiecie. Niestety, poklask otrzymała mała cwaniaczka przekonana, że jest gwiazdą (a zaledwie chwilowo pobłyskuje w tle) Żenujące. Telewizji TVN chodziło o zdobycie kasy za sms-y. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumniok Kto to tańczył do muzyki Napalm Death? IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 22:20 Podstawą działań w takich sytuacjach jest olewka total full. TVN to gumioki, chyba to jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:58 miał być oceniany taniec a nie uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VANILIA Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 83.238.167.* 06.12.05, 20:03 to idiotyczne! prasa wdziera się w życie prywatne każdego kto jest sławny. Małgorzata Foremniak i jej partner też wyglądali na parę, wszystkie gazety o tym chuczały (jej intryga "niestety" się nie powiodła)! Foremniak poprostu była PEWNA zwycięstwa, ale na szcęście wygrała młoda i świeża Kasia! Nikt nie poleciał na udawany romans mężatki no i Małgosia przegrała. Uważam że Kasi C. w pełni należało się zwycięstwo a głosujący nie wybrali jej ze względu na to, czy się zakochała w swoim partnerze, czy nie Ona POPROSTU była najlepsza! Z pewnością też jej urok osobisty i wdzięk bije na glowę Małgosię Foremniak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic jasne, co to jest cichopek ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.12.05, 20:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ktos tu nie umie przegrywac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:14 wiadomo ze w tancu liczy sie ekspresja..:P a pani blond cos chyba sobie program za gardzo do serca wziela.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m82 Re: ktos tu nie umie przegrywac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:08 idealnie napisane. "pani blond". nie obrażając blondynek... p. Foremniak to taka typowa blond z kiepskich dowcipów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanca3 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:28 a dlaczego nie miała udawać? przecież to widowisko . Brawo Pani Kasiu jest Pani świetna ! Odpowiedz Link Zgłoś
sweete Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 20:49 czy gra jest warta świeczki? naprawdę, są ważniejsze sprawy, którymi można się zająć... Jeżeli te plotki sa prawdą - gratuluję pomysłu, bo właśnie na kreowaniu wizerunku opiera się karieta w mediach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olas Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.futuro.pl 06.12.05, 21:08 Uwazam ze to p Foremniak jest nie wporządku, przecież sama stwierdziła że ucieszy się jak program wykra Kaśka. Małgorzata stwietrdziła że jest już na tyle popularna że chętnie odda pole innym i nie będzie jej przykro. Jak dla mnie to zachowuje się tak jakby wszystko się jej należało, nieładnie . A swoją drogą to Cichopek naprawde super tańczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 06.12.05, 21:31 Cichopek jest genialna w tańcu, poza tym jest piękna, seksowna, ma super ciało i udawana miłość nie ma tu nic do rzeczy. Była najlepsza i już!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.acn.waw.pl 06.12.05, 21:35 ehhh.... dobrnełam do 3/4 pierwszej strony, a mimo to ubawiłam sie :D. jedno o tancu, drudzy o różancu.... :) wspaniała sprawa Was poczytac... program był o tańcu. pary startowały w konkursie tanecznym, miały za zadanie nauczyc sie skomplikowanych i ciezkich kroków tanecznych. nauka tańca mimo, ze wydaje sie łatwa, łatwa nie jest, i wymaga wiele pracy. i podziwiam wszystkie pary, ze udało im sie w tak krotkim czasie nauczyc tego wszystkiego, na poziomie moze nie najwyzszym, ale i tak duzym. sama zaczełam jakis czas temu na powaznie tanczyc tance towarzyskie, i oglądałam program pod względem kroków, choreografii, podkładów muzycznych, itd. i nie chce tu osądzac, czy cos takiego innych ludzi, ktorzy tez to oglądali, i ktorzy tu piszą. w sumie to raczej tych drugich. wiec, nie chce osądzac, ale czy mozecie mi wytłumaczyc po jaka cholere krytykujecie innych, ktorzy oglądali ten program?! czy to ma cos na celu? nie wiem, podwyzsza to wasza samoocenę? ze wy jestescie wazniejsi, wspanialsi, bo nie ogladacie "chłamu"? bo program rozrywkowy na tvn jest dla bezmózgich? bo to papka dla głupków? społeczenstwo głupieje od tego? nie wiem, moze to ja jestem ułomna, ze to oglądam. ale ja rozumiem ludzi ktorzy oglądali to nie pod wzgledem podpatrzenia technik tanca, ale pod wzgledem popatrzenia na pary ktore tanczyły. rozumiem starsze panie, i te mniej starsze, ktore oglądały. bo jesli samemu sie nie moze tak tanczyc, to miło jest chociaz popatrzec na młodych ludzi [tak, Formniakowa tez jest młoda], ktorzy ciesza sie tym co robia. a jesli kogos interesuje to czy Cichopek i jej partner byli para i czy sa para i dlaczego wygrali, itp itd, to niech go to interesuje. co to komu przeszkadza? nie kazdy jest w stanie stawic puls biznesu, czy inne "powazne" programy. odrazu jezdzic po ludziach, to jednak przesada chyba. z resztą..... mimo wszytsko - to jest dział deser. a nie "wiadomosci". wrzyccie na luz. deser kojazy sie z czym co jest na koniec, słodkim, i takim niepowaznym. a jesli ktoś nadal nie rozumie zasady działania tej rubryki... to przykro mi. moze kiedys zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:36 Czyżby Pani Małgorzacie zazdrość dała się we znaki..? Kasia ślicznie tańczyła, czuła taniec...Pozdrówka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacQoo Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 21:40 Już znamy jeden przykład popisu pod publiczke, wiecej nam nie trzeba... Kazdy zna Andrzeja L. Populistą stanowcze NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 06.12.05, 21:43 MAŁGORZATA JEST DO BANI JAKO AKTORKA TEŻ JEST BEZNADZIEJNA , KASIA BRAWO TA FOREMNIAK JEST ZAWIATNA I OBRZYDLIWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol_7 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:53 A kogo tak naprawdę interesuje kto z kim gdzie i ile razy... Śmieszne, udawali - nie udawali - wygrali i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLL07 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? nie , ona t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:54 Nie ona tylko grała , jest aktorką i dobrze wykonuje swój zawód Odpowiedz Link Zgłoś