homosexualista2 09.12.05, 11:18 Fajnie by było jak by wygrała. BO TO MY BYLIBYŚMY ORGANIZATORAMI W PRZYSZLYM ROKU:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: 193.59.95.* 09.12.05, 11:53 Wytłumaczcie mi, skoro juz jest ustalony skład półfinału, a w nim brak Polki, to jak ona może zostać miss świata? Beznadziejne to pytanie na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
poiuyt666 to Ci tłumaczę 09.12.05, 13:46 o tym, kto będzie w półfinale zadecydyją SMSy. "dzikie karty" otrzymało kilka dziewczyn - laureatek konkursu bikini. a ta, która zwyciężyła konkurs talentów będzie nawet wyżej, bo "15" to chyba późniejszy etap niż półfinał. ot co. czytamy ze zrozumieniem. 20 minut dziennie. codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: to Ci tłumaczę 09.12.05, 19:20 Nie badz taki sarkastyczny. A jak juz musisz to nie w stosunku do "ani", a raczej w stosunku do autora tej notki. Logika wskazuje, ze jezeli Polki nie ma w polfinale, to nie moze jej byc w finale. Ja tez tak to zrozumialem. Jezeli jest jakis inny regulamin to autor notatki powinien o tym wspomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskiniowiec z UW UHG UGH UGH HENIA BOCHNIARZ JEST SUPER UGH IP: *.gl.digi.pl 09.12.05, 21:04 toz to piekna kobieta w mojej jaskini dobrze by miala Odpowiedz Link Zgłoś
merle5 To jest nieuczciwe 09.12.05, 11:56 Polska bedzie miala dwie kandydatki bo tej Miss: www.french.xinhuanet.com/french/2005-12/05/content_190606.htm rodzina pochodzi z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo'Hair-Rosenfeld ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:32 rosenfeld - to na pewno z Polski. Tu mamy samych rosenfeldow, wiesehtalow itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:16 super... miss world zobacze sobie, ale losowanie grup MŚ już nie... extra. Ciekawe, które wydarzenie jest zdaniem większosci widzów ważniejsze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:17 i tu i tu nie mamy zadnych szans co prawda... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taddy Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 09.12.05, 13:12 Oczywiscie ze wybranie tej najladniejszej gdyz to dla wszystkich a pilka tylko dla kibicow - fanatykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.05, 13:27 Eee tam. Jak dla wszystkich. Jakies wybory miss mnie w ogole nie obchodza. A pilka nozna zawsze napedzala gospodarke (sprzedaz biletow, stroi, budowa stadionow, wszelkich gazdetow, zwiekszony naklad prasy, turystyka-naplyw kibicow itd itp) Pilka nozna to wielki biznes. Bedac z jednymi z najlepszych mamy szanse organizowac wlasne finaly, a to jest czysta kasa. Nawet w koszykach sa zespoly nie wzgledem miejsc (poza pierwszym) tylko pod katem geograficzno- ekonomicznym. Polsce i swiatu duzo wiecej daje pilka nozna niz wybory miss Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: Najpiękniejsza kobieta świata 09.12.05, 20:07 bzdura.pilka jest wazniejsza...i ciekawsza.tym bardziej ciekawsza, ze najpiekniejsza kobieta swiata jestem JA, a wybory mam gdzies.niech sie te chude laski ciagaja po wybiegu...ja i tak jestem the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Sprostowanie IP: *.tvk.torun.pl 09.12.05, 23:22 Zgadza się, piłka jest ważniejsza od jakichś tam wyborów. Natomiast najładniejsza na świecie jest Emila z poczty na moim osiedlu. Przykro mi dagmaro, w tym przypadku nie ma miejsc ex-aequo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.man.polbox.pl 09.12.05, 13:09 nasza rzeczywiście jest słodziutka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Malwina potrzebuje CIEBIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:22 Miss World. Krapkowiczanie oddają głosy na Malwinę Ratajczak. Nadal wierzą, że ma ona szansę wejść do półfinału konkursu na najpiękniejszą kobietę świata. Krapkowice - opolskie miasteczko, które słynęło niegdyś z produkcji butów, a aktualnie - z tego, że pochodzi stąd Malwina Ratajczak. Dziewczyna w sobotę startuje w konkursie Miss World. Teraz walczy o wejście do półfinału konkursu, zbierając głosy SMS-owe i telefoniczne. O Malwinie myśli się tu właśnie nad maszynami do produkcji butów. - O Malwuni - poprawia się Grzegorz Nagaba, właściciel firmy produkującej buty w krapkowickim Otmęcie. - Już wysłałem SMS-a i jeszcze parę wyślę. Trzeba dziewczynie pomóc, bo to krajanka! W zakładzie Nagaby pracuje mama Malwiny, Danuta. Koleżanki pani Danuty pamiętają, jak dziewczynka, co to ledwo wyrosła ponad stół, przychodziła do mamy. Dlatego imię misski zdrabniają, jak dziecku. - Pieniędzy na Malwunię nie żałuję. Przed chwilą na nią głosowałam - zapewnia pani Izabela Blania. Na blacie maszyny, przy której pracuje Dorota Krześniak, też leży telefon komórkowy, a w nim raport potwierdzający oddanie głosu na dziewczynę z Krapkowic: - Pewnie, że są święta i teraz każdy grosz się liczy. Nikomu tu się nie przelewa, ale na Malwusię zagłosujemy, te dwa złote za SMS-a to znowu nie majątek - mówi Dorota. O pięknej Polce z Krapkowic mówi się w tutejszych sklepach, na przykład w takim z tanią odzieżą: - Ja to nawet ją znam - oświadcza klientka, Iwona Grzella. - Kiedyś Malwina dorabiała sobie, pracując w tej samej firmie co ja. Nie ma wątpliwości, że jest ładna i gdyby dostała tytuł Miss World - to byłoby sprawiedliwie. - Ale pewnie nie dostanie, bo coś jej tam ze startem głosowania SMS-owego nie wyszło. Organziatorzy pozawalali, ale winnych nie ma - powątpiewa za to Marek Bień. - Trzeba teraz dziołchę ratować, wysyłać SMS-y, i nadrobić spóźnienie. Starosta krapkowicki, Albert Macha, podchodzi do sprawy z właściwą stanowisku powagą: - Zaraz zaczynamy posiedzenie zarządu, uczulę jego członków, aby głosowali na Malwinę, co najmniej tak jak ja. Bo ja to już wczoraj napisałem sms-a. Córka zadzwoniła do mnie z Opola i powiedziała, żeby głosować - wyjaśnia starosta. Sekretarz powiatu krapkowic-kiego Jan Nadbrzeżny składa samokrytykę: - Jeszcze nie zagłosowałem. Mam nową komórkę, nie wyznaję się na niej. Syn do mnie przyjedzie i pomoże. Zaś pracownica ochrony w opolskim starostwie o Malwinie nic nie wie: - A kto to jest, ta Malwina? - pyta. - Nic nie wiem o żadnej miss. Ważne Należy głosować na 2 dziewczyny z grupy północnoeuropejskiej (tu jest też Malwina). Kod Malwiny to MW214 Głosować na Polkę można, dzwoniąc pod numer 0400-207-014 lub wysyłając kod MW214 na numer 7220. Link bezpośrednio na stronę TVP o konkursie i pozostałych kandydatkach z grupy północnoeuropejskiej: Kliknij tutaj! ww6.tvp.pl/4770,20051206276371.strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilma Flinstone Re: Malwina potrzebuje CIEBIE! IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 09.12.05, 21:32 A ja myslalam, ze nalezy glosowac na najladniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:34 kurcze, a nasza ani w konkursie talentów ani bikini nie wygrała?! co z nią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiahm Glosuj online! <a href="http://www.missworld.tv/" target="_blank"& IP: *.58-98-172.ppp.wakwak.ne.jp 09.12.05, 17:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga Re: Glosuj online! <a href="<a href="http://www.misswo" target IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:12 Dziesiaj w Uwadze jest Malwina!!! Na TVN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:36 o rany, ale wygibasy musza robic... A co na to p. Sroda? :) powinna chyba zaprotestowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffa Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:54 nie wierzę ze wygra Polka! ma za krótkie włosy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzis w TVN 19.45 Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:13 W UWADZE na TVN o skandalu reportaż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.tvk.torun.pl 09.12.05, 20:12 Mnie ten finał ani ziębi, ani parzy. Nie oglądam tego typu imprez, bo po poerwsze i tak nigdy nie wygrywa moja faworytka, tylko jakaś poprawnie polityczna, taka co chce ratowac świat. Po drugie, najważniejsze, będę zakuwał do sprwadzianu z geodezji, pan Kapuściński byłby niepocieszony, gdybym go zawiódł (-; Odpowiedz Link Zgłoś
xnw4 Ciesz sie! 09.12.05, 22:50 Ciesz sie, ze nie musisz juz uzywac suwaka logarytmicznego i tablic geodezyjnych do 5 miejsc po przecinku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Szczerze się cieszę IP: *.tvk.torun.pl 09.12.05, 23:06 Także z dalmierzy elektrooptycznych, Microstation, Auto Cada, kurtek przeciwdeszczowych, z tego, że Polska jest w jednej grupie z Niemcami, Ekwadorem i Kostaryką, że upierdliwy sąsiad jedn*ł w ramkę (czyt. is dead). Po prostu ku**a świat jest piękny (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilma Flinstone Hmmmm...A to juz nie jest po ptokach??? IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 09.12.05, 21:36 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3050363.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Malwina to twarzowiec IP: *.server.ntli.net 09.12.05, 21:51 Sorry, ale to chyba dobrze ze ten pasztet Malwina nie pokaze sie wsrod pieknych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Re: Malwina to twarzowiec IP: *.tvk.torun.pl 09.12.05, 22:14 Lepiej twarzowiec niż bezmózgowiec. Dlatego nawet lepiej niż dobrze, że ten pasztet (lub: ta pasztetowa - wersja dla pań Środy i Jarugi) nie wejdzie do finału, oszczędzi sobie cierpień dziewczyna. Też nie chciałbym znaleźć się wśród dzieowji których jedynym zmartwieniem jest nie los świata, tylko, cyt. "o k***a, paznokć mi się złamał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo MALWINA JEST NAJPIEKNIEJSZA . IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.05, 22:33 Nie ma dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: MALWINA JEST NAJPIEKNIEJSZA . 09.12.05, 22:53 Zgadzam się!! Już nie pamiętam, kiedy poprzednio mieliśmy taką piękną Miss. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Re: Malwina to P A S Z T E T ! ! ! 10.12.05, 15:14 Zwyczajna pasztetowa!!! Nic dodac, nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: Najpiękniejsza kobieta świata 09.12.05, 22:52 Stary, to nie Eurowizja. Tu nie obowiązuje zasada, że kto wygra ten organizuje kolejne wybory. Tu liczy się kasa, wpływy i ładne krajobrazy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo3 Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 01:41 Hej to nie eurowizja !!! Najlepsze wybory Miss world byly w RPA w Sun City.Ale tez tez sa fajne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Co sie stalo z misskami 10.12.05, 01:58 Ciekawsze byloby pokazanie, co sie stalo ze wszystkimi krolewnami pieknosci, co zrobily dalej ze swoim zyciem. Entuzjazm wielu opadlby conieco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodybag Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.server.ntli.net 10.12.05, 04:22 ja zawsze glosuje na na psa chichuaua, co go rznie pol zakrystii w bazylice w licheniu (bo to bazylika przez male l). konkursy pieknosci ..bleeee. a kiedy zorganizuja mistrzostwa swiata w byciu dozorca? lub tez czempions liig w chowanego ego? nie pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoreksja_bulimia Wystawa ludzkiego miesa. IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.05, 07:46 Cieszta sie! Bedzie co poogladac. To, ze wiekszosc waszych corek (bez jakichkolwiek szans na tytul "miss" w przyszlosci) cierpiec bedzie na depresje, zaburzenia odzywiania i kilka innych rownie przyjemnych dolegliwosci, nie ma oczywiscie z takimi imprezami zadnego zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colleen Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.chello.pl 10.12.05, 15:43 Wszystkie mowia ze chca sie udzielac charytatywnie, zbawic swiat itp. Powinny byc dla takich dodatkowe pytania typu "a co zrobilas do tej pory w tym celu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Najpiękniejsza jest Jolanta Kwaśniewska IP: *.unregistered.media-com.com.pl 10.12.05, 15:43 Nie ma piękniejszej kobiety w Polsce niż żona naszego wspaniałego prezydenta. Olek ma gust! Odpowiedz Link Zgłoś