Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsza kobieta świata

09.12.05, 11:18
Fajnie by było jak by wygrała.
BO TO MY BYLIBYŚMY ORGANIZATORAMI W PRZYSZLYM ROKU:-))
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: 193.59.95.* 09.12.05, 11:53
      Wytłumaczcie mi, skoro juz jest ustalony skład półfinału, a w nim brak Polki,
      to jak ona może zostać miss świata? Beznadziejne to pytanie na początku.
      • poiuyt666 to Ci tłumaczę 09.12.05, 13:46
        o tym, kto będzie w półfinale zadecydyją SMSy. "dzikie karty" otrzymało kilka
        dziewczyn - laureatek konkursu bikini. a ta, która zwyciężyła konkurs talentów
        będzie nawet wyżej, bo "15" to chyba późniejszy etap niż półfinał.
        ot co.
        czytamy ze zrozumieniem. 20 minut dziennie. codziennie
        • agaj.agaj Re: to Ci tłumaczę 09.12.05, 19:20
          Nie badz taki sarkastyczny. A jak juz musisz to nie w stosunku do "ani", a
          raczej w stosunku do autora tej notki. Logika wskazuje, ze jezeli Polki nie ma
          w polfinale, to nie moze jej byc w finale. Ja tez tak to zrozumialem. Jezeli
          jest jakis inny regulamin to autor notatki powinien o tym wspomniec.
          • Gość: jaskiniowiec z UW UHG UGH UGH HENIA BOCHNIARZ JEST SUPER UGH IP: *.gl.digi.pl 09.12.05, 21:04
            toz to piekna kobieta w mojej jaskini dobrze by miala
            • mlasskacz Ale masz gust, chłopie, ale masz gust.... 09.12.05, 21:36
    • merle5 To jest nieuczciwe 09.12.05, 11:56

Polska bedzie miala dwie kandydatki bo tej Miss:
      www.french.xinhuanet.com/french/2005-12/05/content_190606.htm
      rodzina pochodzi z Krakowa.

• Gość: Mo'Hair-Rosenfeld ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:32
        rosenfeld - to na pewno z Polski. Tu mamy samych rosenfeldow, wiesehtalow itp.
        :)
        • Gość: vinc0 Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:16
          I Wassermanów.
    • Gość: xyz Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:16
      super... miss world zobacze sobie, ale losowanie grup MŚ już nie... extra.
      Ciekawe, które wydarzenie jest zdaniem większosci widzów ważniejsze ??
      • Gość: xyz Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:17
        i tu i tu nie mamy zadnych szans co prawda... :))
      • Gość: taddy Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 09.12.05, 13:12
        Oczywiscie ze wybranie tej najladniejszej gdyz to dla wszystkich a pilka
        tylko dla kibicow - fanatykow
        • Gość: Michu Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.05, 13:27
          Eee tam. Jak dla wszystkich. Jakies wybory miss mnie w ogole nie obchodza. A
          pilka nozna zawsze napedzala gospodarke (sprzedaz biletow, stroi, budowa
          stadionow, wszelkich gazdetow, zwiekszony naklad prasy, turystyka-naplyw
          kibicow itd itp) Pilka nozna to wielki biznes. Bedac z jednymi z najlepszych
          mamy szanse organizowac wlasne finaly, a to jest czysta kasa. Nawet w koszykach
          sa zespoly nie wzgledem miejsc (poza pierwszym) tylko pod katem geograficzno-
          ekonomicznym. Polsce i swiatu duzo wiecej daje pilka nozna niz wybory miss
        • dagmaranowicka Re: Najpiękniejsza kobieta świata 09.12.05, 20:07
          bzdura.pilka jest wazniejsza...i ciekawsza.tym bardziej ciekawsza, ze
          najpiekniejsza kobieta swiata jestem JA, a wybory mam gdzies.niech sie te chude
          laski ciagaja po wybiegu...ja i tak jestem the best.
          • Gość: thorn Sprostowanie IP: *.tvk.torun.pl 09.12.05, 23:22
            Zgadza się, piłka jest ważniejsza od jakichś tam wyborów. Natomiast
            najładniejsza na świecie jest Emila z poczty na moim osiedlu. Przykro mi
            dagmaro, w tym przypadku nie ma miejsc ex-aequo.
    • Gość: seb Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.man.polbox.pl 09.12.05, 13:09
      nasza rzeczywiście jest słodziutka...
    • Gość: kane Malwina imię w sam raz dla Miss :/ IP: *.compower.pl 09.12.05, 14:07
      • Gość: Warszawiak Malwina potrzebuje CIEBIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:22
        Miss World. Krapkowiczanie oddają głosy na Malwinę Ratajczak. Nadal wierzą, że
        ma ona szansę wejść do półfinału konkursu na najpiękniejszą kobietę świata.

Krapkowice - opolskie miasteczko, które słynęło niegdyś z produkcji butów, a
        aktualnie - z tego, że pochodzi stąd Malwina Ratajczak. Dziewczyna w sobotę
        startuje w konkursie Miss World. Teraz walczy o wejście do półfinału konkursu,
        zbierając głosy SMS-owe i telefoniczne.
        O Malwinie myśli się tu właśnie nad maszynami do produkcji butów.

- O Malwuni - poprawia się Grzegorz Nagaba, właściciel firmy produkującej buty
        w krapkowickim Otmęcie. - Już wysłałem SMS-a i jeszcze parę wyślę. Trzeba
        dziewczynie pomóc, bo to krajanka!
        W zakładzie Nagaby pracuje mama Malwiny, Danuta. Koleżanki pani Danuty
        pamiętają, jak dziewczynka, co to ledwo wyrosła ponad stół, przychodziła do
        mamy. Dlatego imię misski zdrabniają, jak dziecku.
        - Pieniędzy na Malwunię nie żałuję. Przed chwilą na nią głosowałam - zapewnia
        pani Izabela Blania.
        Na blacie maszyny, przy której pracuje Dorota Krześniak, też leży telefon
        komórkowy, a w nim raport potwierdzający oddanie głosu na dziewczynę z
        Krapkowic:
        - Pewnie, że są święta i teraz każdy grosz się liczy. Nikomu tu się nie
        przelewa, ale na Malwusię zagłosujemy, te dwa złote za SMS-a to znowu nie
        majątek - mówi Dorota.
        O pięknej Polce z Krapkowic mówi się w tutejszych sklepach, na przykład w takim
        z tanią odzieżą:

- Ja to nawet ją znam - oświadcza klientka, Iwona Grzella. - Kiedyś Malwina
        dorabiała sobie, pracując w tej samej firmie co ja. Nie ma wątpliwości, że jest
        ładna i gdyby dostała tytuł Miss World - to byłoby sprawiedliwie.
        - Ale pewnie nie dostanie, bo coś jej tam ze startem głosowania SMS-owego nie
        wyszło. Organziatorzy pozawalali, ale winnych nie ma - powątpiewa za to Marek
        Bień. - Trzeba teraz dziołchę ratować, wysyłać SMS-y, i nadrobić spóźnienie.
        Starosta krapkowicki, Albert Macha, podchodzi do sprawy z właściwą stanowisku
        powagą:
        - Zaraz zaczynamy posiedzenie zarządu, uczulę jego członków, aby głosowali na
        Malwinę, co najmniej tak jak ja. Bo ja to już wczoraj napisałem sms-a. Córka
        zadzwoniła do mnie z Opola i powiedziała, żeby głosować - wyjaśnia starosta.
        Sekretarz powiatu krapkowic-kiego Jan Nadbrzeżny składa samokrytykę: - Jeszcze
        nie zagłosowałem. Mam nową komórkę, nie wyznaję się na niej. Syn do mnie
        przyjedzie i pomoże.

Zaś pracownica ochrony w opolskim starostwie o Malwinie nic nie wie: - A kto to
        jest, ta Malwina? - pyta. - Nic nie wiem o żadnej miss.

Ważne
        Należy głosować na 2 dziewczyny z grupy północnoeuropejskiej (tu jest też
        Malwina).
        Kod Malwiny to MW214
        Głosować na Polkę można, dzwoniąc pod numer 0400-207-014 lub wysyłając kod
        MW214 na numer 7220. Link bezpośrednio na stronę TVP o konkursie i pozostałych
        kandydatkach z grupy północnoeuropejskiej: Kliknij tutaj!
        ww6.tvp.pl/4770,20051206276371.strona
        • Gość: Wilma Flinstone Re: Malwina potrzebuje CIEBIE! IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 09.12.05, 21:32
          A ja myslalam, ze nalezy glosowac na najladniejsze...
    • Gość: bacha Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:34
      kurcze, a nasza ani w konkursie talentów ani bikini nie wygrała?! co z nią?
      • Gość: basiahm Glosuj online! <a href="http://www.missworld.tv/" target="_blank"& IP: *.58-98-172.ppp.wakwak.ne.jp 09.12.05, 17:21
        • Gość: Uwaga Re: Glosuj online! <a href="<a href="http://www.misswo" target IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:12
          Dziesiaj w Uwadze jest Malwina!!! Na TVN!
    • Gość: li Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:36
      o rany, ale wygibasy musza robic... A co na to p. Sroda? :) powinna chyba
      zaprotestowac!
    • Gość: toffa Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:54
      nie wierzę ze wygra Polka! ma za krótkie włosy :(
    • Gość: Dzis w TVN 19.45 Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:13
      W UWADZE na TVN o skandalu reportaż!
    • Gość: thorn Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.tvk.torun.pl 09.12.05, 20:12
      Mnie ten finał ani ziębi, ani parzy. Nie oglądam tego typu imprez, bo po
      poerwsze i tak nigdy nie wygrywa moja faworytka, tylko jakaś poprawnie
      polityczna, taka co chce ratowac świat. Po drugie, najważniejsze, będę zakuwał
      do sprwadzianu z geodezji, pan Kapuściński byłby niepocieszony, gdybym go
      zawiódł (-;
      • xnw4 Ciesz sie! 09.12.05, 22:50
        Ciesz sie, ze nie musisz juz
        uzywac suwaka logarytmicznego i
        tablic geodezyjnych do 5 miejsc po przecinku.
        • Gość: thorn Szczerze się cieszę IP: *.tvk.torun.pl 09.12.05, 23:06
          Także z dalmierzy elektrooptycznych, Microstation, Auto Cada, kurtek
          przeciwdeszczowych, z tego, że Polska jest w jednej grupie z Niemcami, Ekwadorem
          i Kostaryką, że upierdliwy sąsiad jedn*ł w ramkę (czyt. is dead). Po prostu
          ku**a świat jest piękny (-:
    • Gość: Wilma Flinstone Hmmmm...A to juz nie jest po ptokach??? IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 09.12.05, 21:36
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3050363.html
    • Gość: Schuja Malwina to twarzowiec IP: *.server.ntli.net 09.12.05, 21:51
      Sorry, ale to chyba dobrze ze ten pasztet Malwina nie pokaze sie wsrod pieknych
      kobiet
      • Gość: thorn Re: Malwina to twarzowiec IP: *.tvk.torun.pl 09.12.05, 22:14
        Lepiej twarzowiec niż bezmózgowiec. Dlatego nawet lepiej niż dobrze, że ten
        pasztet (lub: ta pasztetowa - wersja dla pań Środy i Jarugi) nie wejdzie do
        finału, oszczędzi sobie cierpień dziewczyna. Też nie chciałbym znaleźć się wśród
        dzieowji których jedynym zmartwieniem jest nie los świata, tylko, cyt. "o k***a,
        paznokć mi się złamał".
        • Gość: klo MALWINA JEST NAJPIEKNIEJSZA . IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.05, 22:33
          Nie ma dyskusji.
          • mieszko966 Re: MALWINA JEST NAJPIEKNIEJSZA . 09.12.05, 22:53
            Zgadzam się!! Już nie pamiętam, kiedy poprzednio mieliśmy taką piękną Miss. :-)
        • setorika Re: Malwina to twarzowiec 09.12.05, 22:52
          dobre ;)
          • lol76 Re: Malwina to P A S Z T E T ! ! ! 10.12.05, 15:14
            Zwyczajna pasztetowa!!! Nic dodac, nic ujac.
    • mieszko966 Re: Najpiękniejsza kobieta świata 09.12.05, 22:52
      Stary, to nie Eurowizja. Tu nie obowiązuje zasada, że kto wygra ten organizuje
      kolejne wybory. Tu liczy się kasa, wpływy i ładne krajobrazy. ;-)
    • Gość: homo3 Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 01:41
      Hej to nie eurowizja !!! Najlepsze wybory Miss world byly w RPA w Sun City.Ale
      tez tez sa fajne ;-)
    • lipniak Co sie stalo z misskami 10.12.05, 01:58
      Ciekawsze byloby pokazanie, co sie stalo ze wszystkimi krolewnami pieknosci, co
      zrobily dalej ze swoim zyciem. Entuzjazm wielu opadlby conieco.
    • Gość: bodybag Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.server.ntli.net 10.12.05, 04:22
      ja zawsze glosuje na na psa chichuaua, co go rznie pol zakrystii w bazylice w licheniu (bo to bazylika przez male l). konkursy pieknosci ..bleeee. a kiedy zorganizuja mistrzostwa swiata w byciu dozorca? lub tez czempions liig w chowanego ego? nie pozdrawiam ...
    • Gość: anoreksja_bulimia Wystawa ludzkiego miesa. IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.05, 07:46
      Cieszta sie! Bedzie co poogladac.
      To, ze wiekszosc waszych corek (bez jakichkolwiek szans na tytul "miss" w
      przyszlosci) cierpiec bedzie na depresje, zaburzenia odzywiania i kilka innych
      rownie przyjemnych dolegliwosci, nie ma oczywiscie z takimi imprezami zadnego
      zwiazku.
    • Gość: Colleen Re: Najpiękniejsza kobieta świata IP: *.chello.pl 10.12.05, 15:43
      Wszystkie mowia ze chca sie udzielac charytatywnie, zbawic swiat itp. Powinny byc dla takich dodatkowe pytania typu "a co zrobilas do tej pory w tym celu".
    • Gość: :) Najpiękniejsza jest Jolanta Kwaśniewska IP: *.unregistered.media-com.com.pl 10.12.05, 15:43
      Nie ma piękniejszej kobiety w Polsce niż żona naszego wspaniałego prezydenta. Olek ma gust!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka