Dodaj do ulubionych

Najstarszy człowiek w Ekwadorze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:43
Moja babka doleci do 120 jak nic. Na razie ma 95 lat , ale jje jak chłop do
mócki , nic jej nie jest .Takze najstarszym człowiekiem za jakieś 20 lat
bedzie moja babka Jot ! ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: Brednie A jak to udowodnic... IP: *.mysmart.ie 09.12.05, 19:07
      Dobra, dobra. W akta jej zagladali ze podali wiek? Ja sobie tez moge w aktach
      pozmieniac. Mam nadzieje, ze ja normalnie naukowcy profesorki sprawdzili jak
      biale myszki i weglem C14 przebadali dokladnie. Bo inaczej nie uwierze!
      • Gość: Agata Re: A jak to udowodnic... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:21
        hehe, a w C14 to ja nie uwierze, bo na zywych metoda z C14 nie zadziala.. A rocznych przyrostow nie mamy. No i klops.
        • Gość: Skuteiro W Nowej Rudzie mieszka chłop, który też ma 116 lat IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.05, 00:59
          www.gazeta-bawarska.pl
        • Gość: KLusek Re: A jak to udowodnic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:08
          mozna to sprawdzic badajac kosci
          • Gość: Agata Re: A jak to udowodnic... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 13:22
            Z jaka dokladnoscia? Nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze blad jest wiekszy niz kilka lat?
      • wj_2000 Re: A jak to udowodnic... 11.12.05, 19:09
        Jeśli żyją dzieci, wnuki i prawnuki, a wszystko to ma wpisy w księgach
        parafialnych, to trudno mieć wątpliwości. Przynajmniej duże. No, mogli pomylić
        rok czy dwa, ale jak daty urodzin dzieci wskazują że rodziłą mając lat, dajmy
        na to, 20, 22, 25, 30, 33, to co może sie nie zgadzać?
    • Gość: maja Re: Najstarszy człowiek w Ekwadorze IP: *.wrzosy.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:32
      szkoda ze nie ma zdjecia
      • Gość: Kosynier09 południowy styl i liryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 02:27
        cytując, a raczej parafrazując (trudne słowo) wspólną produkcję 3-ha i wY3,
        najdłużej jak widać żyją latynosi - więc wrzuć na luz człowiek. a co do
        długowiecznych japończyków, których też jest wielu - odp. a: jedzą ryż i ryby,
        mało piją, bo niewiele pić mogą. dieta rulezz?. b: technologia - ulepszyli
        baterie, na których jechał breżniew.
        po kieliszku dobrego argentyńskiego wina - nie kupujcie francuskiego, u nas
        niegodnie drogie i siarkowe - uważam ten post za udany. cheers, sante, prost
        • Gość: pix Najdluzej zyja Gruzini IP: *.ri.ri.cox.net 10.12.05, 12:45
          Byli tacy co zyli 130 i wiecej

Kiedys byl wywiad a gruzinem w wieku 126 lat, ktory mnowil ze pije, pali, je
          jak czlowiek i nie wiedzial dlaczego tak dlugo zyje, ale mu to nie przeszkadzalo
          • Gość: pix Re: Najdluzej zyja Gruzini IP: *.ri.ri.cox.net 10.12.05, 12:47
            a jego ojciec powiedzial, ze woli zeby to syn mial ten rekord dlugowiecznosci w
            wieku 126 lat, a nie on, bo po co mu cos takiego na stare lata
    • Gość: ale-o-co-chodzi Re: Najstarszy człowiek w Ekwadorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:22
      Ale przecież jeszcze niedawno na Gazecie napisali że najstarszy Polak obchodzi
      swoje urodziny.
      I miał wtedy 118 lat. Józef Pawłowski, czy jakoś tak...
      • Gość: lat19 Re: Najstarszy człowiek w Ekwadorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:53
        A może zmarł??:> Takie rzeczy się zdarzają jak się ma 118 lat ;)
    • koaa Re: Najstarszy człowiek w Ekwadorze 09.12.05, 23:09
      ale my krotko zyjemy skoro najstarszy przezył ledwo 100 wiosen
    • Gość: Stanisław Re: Najstarszy człowiek w Ekwadorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:14
      Co to "mócka"?
      • Gość: jasnowidz Re: Najstarszy człowiek w Ekwadorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:42
        domyślam się że młócka, młócenie ziaren i te pe
      • Gość: Ryś Re: Najstarszy człowiek w Ekwadorze IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.05, 18:03
        Mócka to w języku polskim młócka.
    • Gość: Stanisław Re: Najstarszy człowiek w Ekwadorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:15
      Co to za czasownik "jje"?
    • adrian14 Re: Wykurzmy eSBeka z Policji ! 10.12.05, 07:57
      Post został zgłoszony do usunięcia a autor do ukarania,
      • Gość: Miś Zmiana obyczajow kobiet IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 10.12.05, 13:42
        Zgadzam sie z najstarsza kobieta na swiecie - mi tez nie podoba sie
        rozluznienie obyczajow wsrod kobiet. Pol roku temu moja zona powiedziala, ze
        musi sie ode mnie wyprowadzic i zamieszkac sama. Powodem bylo, ze nie podoba
        jej sie instytucja malzenstwa. Powiedziala, ze byla bardziej szczesliwa zanim 7
        lat temu wyszla za mnie za maz. Mieszkala wtedy sama i co rok lub pol roku
        zmienial sie jej narzeczony czy jak to sie teraz nazywa facet, ktory co kilka
        dni przychodzil aby miec sex (scisle mowiac miala ona ochote na sex raz lub dwa
        razy w miesiacu okolo jajeczkowania).
        • Gość: titta Re: Zmiana obyczajow kobiet IP: *.botany.gu.se 10.12.05, 18:00
          To po co sie z taka zeniles? Nieprzewidujacy?
          Ale moze ty tez zmieniales dziewczyny i nawet nie zauwazyles ze cos moze byc
          nie tak...
    • Gość: radmis Najstarszym jest... IP: *.radkow.sdi.tpnet.pl 10.12.05, 08:23
      nie wiecie o P.Janie P.który mieszka w Woliborzu k\Nowej Rudy ur.27.02 1890 r
    • radmis Re: Najstarszy człowiek w Ekwadorze 10.12.05, 08:28
      Nie wiecie o p.Janie P.który mieszka w Woliborzu k\Nowej Rudy urodzony jest
      27.02.1890 r.I ma się całkiem nie zle.
    • danzig74 kibicka 10.12.05, 15:53
      jak bidulka przezyje porazke z Polska ?
      • Gość: jach Re: kibicka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.05, 10:06
        większe problemy może mieć z przeżyciem zwycięstwa jak zadużo popije i pójdzie
        w tango
    • ezpa7z9 Najdlużej żyją Gruzini najdłuższe mają Murzyni... 11.12.05, 22:04
    • Gość: turtlezzz Oj, lepiej żeby nie oglądała meczu z Polską.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:08
      Bo za jednym zamachem Ekwadorczycy stracą dwa towary eksportowe :/ Trzeba prosić naszych żeby dali sobie nawbijać..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka