all2 20.12.05, 10:36 1. Pączek z jabłkiem 2. Słoiczek czosnku marynowanego z ziołami 3. Kawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awee Re: Sniadanko 20.12.05, 11:40 Jeśli śniadanko, to dlaczego kawa a nie kawka ? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Sniadanie (poprawa) 20.12.05, 11:49 1. Pąk z jabłem 2. Słój czosnu marynowanego z ziołami 3. Kawa Awee, w jednej sieci telefonicznej chyba Ci robią na złość... czyżbyś nie płaciła rachunów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Sniadanie (a może tak?) 20.12.05, 12:11 czosnek i jabłko było przecież dobrze :) 1. Jedno małe ciasto drożdżowe z mąki pszennej smażone na głębokim tłuszczu, zazwyczaj nadziewane. Z jabłkiem. 2. Nieduże naczynie szklane czosnku marynowanego z ziołami. 3. Kawa na szczęście jestem w innej sieci gdzie nie zdrabniają na potęgę. a na złość robią mi nie tylko tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Sniadanko 21.12.05, 08:42 all2 napisała: > 1. Pączek z jabłkiem > 2. Słoiczek czosnku marynowanego z ziołami > 3. Kawa ... 3. kawusia :)) _________________________________________________ anet5 palców, zwykła dziewczyna z podlasia ;) Odpowiedz Link Zgłoś