Gość: kotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:46 a świstak siedzi i zawija..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loginblox Tajemnica nieśmiertelności odkryta? 17.01.06, 10:51 a wiek emerytalny od ilu lat bedzie sie liczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Będziemy pracować w nieskończoność, bez emerytur IP: *.flashnet.pl 17.01.06, 11:10 Oto nowa nadzieja na zrównoważony budżet PiSs :D Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Będziemy pracować w nieskończoność, bez emery 17.01.06, 16:31 Gość portalu: Oliveira napisał(a): > Oto nowa nadzieja na zrównoważony budżet PiSs :D Odcięcie ryja od koryta musi baaardzo "Oliviera" beleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: Będziemy pracować w nieskończoność, bez emery IP: *.chello.pl 17.01.06, 18:19 a wyobrażacie sobie wiecznego Rydzola, czy lEPPERA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAlineczka Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.onlink.net 17.01.06, 13:19 emeryturka dopiero po 1000 roku. Boze za co chcesz nas tak bardzo pokarac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorian Dr DORIAN GREY IP: 80.51.186.* 17.01.06, 15:11 Zapomnieli podać, że ten doktor nazywa się Dorian Grey ;) To wnuk tego Doriana z "Portretu..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Dr DORIAN GREY IP: *.adsl.proxad.net 18.01.06, 01:34 Facet zdecydowanie za duzo pije w tym pubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemo Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:29 zawsze możesz zacząć terapie dopiero po dożyciu wieku emerytalnego. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasanowa Ile kobiet mozna miec :))) przez ten czas :))) IP: *.range86-139.btcentralplus.com 17.01.06, 22:22 WOW, super - ile mozna miec kobiet :))) Bo nie wyobrazam sobie zyc 300 lat z jedna maruda :))) Z drugiej strony boje sie zeby Ziobro nie wymyslil kary pozbawienia wolnosci np. 200 lat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEbaX Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.devs.futuro.pl 17.01.06, 10:52 a w polsce dyskusja o wyzszosci kosciola krakowskiego nad torunskim... i dlatego jestesmy w 7 lidze i dlugo z niej nie wyjdziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos naiwniacy :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:52 juz to widze. nie beda umierac hehehehe :) az sie zdziwia istotki naiwne hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdk Re: naiwniacy :))))) IP: *.ds5.agh.edu.pl 17.01.06, 12:13 To oczywiste, że kiedyś będzie to możliwe (no chyba, że pierdutnie wczesniej w naszą błekitną planete jakiś meteor). Kwestia tylko kiedy :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: naiwniacy :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:49 gdyby ludzie nagle przestali umierać to planeta szybko by sie przeludnila... nawet jeśli będzie możliwe nieograniczone wydłużanie życia to będzie to raczej trudne do zastosowania w praktyce, a już na pewno przyniesie więcej problemów niż korzyści tak czy inaczej wszyscy kiedyś zdechniemy... nie ma nadziei... więc pijcie piwo póki możecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:19 Chciałabym dożyć 100 tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek111 Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? 17.01.06, 11:29 A ja już mógłbym jebnąć w kalendarz. Albo nie - po wakacjach :-) pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Ciało wytrzyma 17.01.06, 11:33 a co z umysłem? ten fizycznie tez pewnie nie bedzie sie starzal,ale skutki nawarstwiajacych sie przezyc z wielu (setek?) lat moga nie byc specjalnie korzystne .Zakladajac ze to co twierdzi ten naukowiec faktycznie bedzie mozliwe ,trzeba wiec odpowiedziec na pytanie,czy nie czeka nasz przyszlosc pelna smutnych powaznych majacych klopoty z akceptacja zmieniajacego sie swiata ludzi bedacych mlodym tylko cialem. Ale to i tak nie moje zmartwienie Ja po pierwsze i tak tego nie doczekam,a po drugie nawet jesli bym doczekal to i tak nie chce brac 400-letniego kredytu na to zeby pokryc koszty takiej kuracji Odpowiedz Link Zgłoś
oraw JESTEM NIEŚMIERTELNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 17.01.06, 11:40 I dawno już odkryłem Ja i Wielu innych TAJEMNICĘ NIESMIERTELNOŚCI! Ale Wy wszyscy tutaj tego nie zrozumiecie! Jesteście tylko symulacją!ILUZJĄ!!!! Was nie ma!!!!!! Mogę Wam wszystko powiedzieć,a tak nie zrozumiećie! Bo wyżej TYŁKA nie podskoczysz! A Wasze OGRANICZENIE jest ZAPROGRAMOWANE!!!! To jest JEDEN z KANTOWSKICH IMPERATYWÓW!!!!! Serdecznie pozdrawiam BATERYJKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enatasha Re: JESTEM NIEŚMIERTELNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 87.207.159.* 17.01.06, 12:03 A jakaż to tajemnica??? Ja jestem bardzo ciekawa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oswiecona Re: JESTEM NIEŚMIERTELNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.crowley.pl 17.01.06, 13:50 LOL, gadasz do iluzji? Niezle Ci sie we lbie pomieszalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilu33 Re: JESTEM NIEŚMIERTELNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 195.117.147.* 17.01.06, 14:44 skądś znam te słowa .. i tak nie zrozumiecie... to nie kto inny a JOLA DYWITY! Pisze takie posty że za cholerę nie idzie jej wykapować. Więc ani chybi, jak to, że JOLA wraz z ENDRJU LEPPEREM pojechali na wycieczkę do Chin i stamtąd wrócą NIEŚMIERTELNE!!! Po obaleniu litra gorzoły żenszeniowej każden jeden staje się nieśmiertelny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buła Re: JESTEM NIEŚMIERTELNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.06, 00:05 spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 17.01.06, 11:46 A co będzie, jak ci co już będą mogli żyć tysiąc lat zachcą żyć 5 tysięcy i smierć w tak młodym wieku jak np. 800 lat będzie tragedią!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.elb.vectranet.pl 17.01.06, 12:13 bogaci będą nieśmiertelni a biedota będzie charować i zdychać szybko, hurra, nadchodzi nowy porządek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Długie dożywocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:11 No to jak ktoś dostanie wyrok dożywotniego więzienia bez możliwości wcześniejszego zwolnienia to będzie miał przechlapane;) No i wreszcie kilkusetletnie kary więzienia dziś orzekane w niektórych krajach nabiorą nowego sensu. A co z przysięgą małżeńską na całe życie? Czy szkoła będzie 10 razy dłuższa? Co z wiekiem emerytalnym? Czy zdrożeją kredyty, bo będzie można je spłacać setki lat? - Ile lat ma twoją żona? - 666. - Nieźle się trzyma... Taaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumia I kara spadnie na wszystkich... IP: 217.168.133.* 17.01.06, 12:49 Bo zawsze znajdzie się wystarczająco wielu "religijnych" aby kazać, cierpieć milionom w imię jakiegoś Boga oficjalnie i swojego szaleństwa w rzeczywistości. Jakoś mi nie do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizyk Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.dyn.optonline.net 17.01.06, 12:15 Dlugowieczny Tusk bedzie mial szanse rozp.... Polske do konca. Mam nadzieje ze zywot antypolskich gazet bedzie za to krotszy, jako rekompensata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik te fizyk IP: 217.8.162.* 17.01.06, 12:40 Niby fizyk jesteś, a głupi jesteś. Do swoich wniosków doszedłeś empirycznie, czy to tylko teoria? Nie musisz odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizyk Re: te fizyk IP: *.dyn.optonline.net 17.01.06, 12:55 Tym ktorzy nie kojarza zadnych faktow trudno odpowiedziec. Moj dziadek zostal zamordowany, smieciu, w Oswiecimu, bo walczyl o Polske i stad moj patryjotyzm. Czy Ty to rozumiesz, czy dalej bedziesz popieral zlodziei, zdrajcow i tych co rzekomo nie wiedzieli czym zajmowali sie ich dziadkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: te fizyk IP: 5.6.2R1D* / *.alcatel.fr 17.01.06, 14:21 A czy dla Ciebie istnieje jakas roznica miedzy wstapic a zostac wcielonym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: te fizyk IP: 217.8.162.* 17.01.06, 14:55 Utwierdzasz mnie w mojej poprzedniej diagnozie. Do wspomnianych cech umysłu należy dodać "znajomość" ortografii ;-) Chemik PS. Paru innych dziadków zginęło tu i ówdzie. Próba uczynienia z tego fundamentu do budowy czegokolwiek jest mało konstruktywna, a mściwość jest cechą małych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizyk [...] IP: *.dyn.optonline.net 17.01.06, 17:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasu Re: te fizyk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.06, 14:53 U mnie zgineły w oświecimiu 2 prababcie oraz jeden pradziadek, a badcie dwie (jedna ze strony ojca i jedna ze strony matki) przeżyły w oświęcimiu. Do tego jeden z dziadków walczył aktywnie (cały czas w oddziałach w ukryciu) w AK, drugi był tak zwanym czynnym sympatykiem (kurier). Więc nie pie....do...lll mi tu o swym patriotyzmie. Jak słyszę tego faszyzującego kaczorka z przerostem ambicjii to wiem ze moi przodkowie w grobie się przewracają w tempie osi szybko jadacego samochodu. Ważne co jest teraz a nie co było 75!!! lat temu. Zresztą co Tusk ma do długowieczności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasku Re: te fizyk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.06, 14:58 Miało być 65 lat temu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En Re: te fizyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:21 "Tym ktorzy nie kojarza zadnych faktow trudno odpowiedziec. Moj dziadek zostal zamordowany, smieciu, w Oswiecimu, bo walczyl o Polske i stad moj patryjotyzm. Czy Ty to rozumiesz, czy dalej bedziesz popieral zlodziei, zdrajcow i tych co rzekomo nie wiedzieli czym zajmowali sie ich dziadkowie." O jakim patriotyzmie piszesz cieciu? Jesteś de.bilem jakich mało. Fizyk? Jeżeli taki z Ciebie fizyk jak patriota, to współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizyk Re: te fizyk IP: *.dyn.optonline.net 17.01.06, 22:41 A co ty o mnie wiesz. Przeciesz ty nic nie rozumiesz ani z historii ani z mechaniki kwantowej. Jestes chwastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En tia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:06 nie wiem kim jesteś, ale masz problemy emocjonalne. fizyku-ogrodniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak no nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:51 chyba nie zafunduje nam wiecznych żydów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia1000 Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: 217.153.187.* 17.01.06, 13:22 ale kto by chciał życ 1000 lat na tym chorym świecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 hehe oto mała próbka tego co nas czeka 17.01.06, 13:27 1. na awans w firmie bedzie się czekać np. 80 lat :) 2. firmy headhunterskie będą dyskryminować 750 latków i narzekac że młodzi w wieku 50-250 lat wyjeżdżają za granice do pracy 3. zniknie pojęcia stara panna 4. wieczory panieńskie które będa urzadzały np. 150latki 5. wyobraźcie sobie takie ogłoszenia randkowe "młoda bezdzietna dynamniczna 200-latka tuż pod studiach poszukuje pana w celach matrymonialnych w wieku 250-300 lat". bo w koncu lepiej jak facet jest starszy od kobiety prawda? 6. przykładowy tekst z "PsówXXII" "Franz I jak Ci sie podoma moje 360 letnie ciało? e to ty stara d...pa jesteś" Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? 17.01.06, 13:39 Zgroza. Sanitariusze z lodzkiego pogotowia umra z glodu. Nie bedzie juz "skor". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meritum3 Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:14 Ech gdyby tak dziadek Tuska żył jeszcze mógł by sobie z Benkiem XVI jak kumpel z kumplem z vermachtu pogadać .... powspominać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meritum3 Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:09 Myszy owszem - zgoda ale takie kaczki? Boże uchowaj 100- lat prezydentury to już czysta paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leim Wypadki IP: *.cdprojekt.pl 17.01.06, 14:13 A pomyśleliście, jaką wielką tragedią będzie każdy wypadek? Coś mi się wydaje, że wśród 800-latków większość nie będzie miała rąk albo nóg i zdeformowane ciało na skutek różnego typu wypadków drogowych, upadków ze schodów itp... w końcu statystycznie będziemy mieli szansę na jakieś 20x tyle wypadków! A jak bardzo 20-latek będzie się stresować... mój boże, nie próbuj przypadkiem huśtać się za wysoko na huśtawce! Przed tobą jeszcze ponad 900 lat życia, nie zniszcz wszystkiego skacząc na główkę! itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Nieskończenie długi punkt. IP: 82.160.122.* 17.01.06, 22:15 Jak na główkę skoczy to pod kroplówkę na 4982 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.06, 14:14 Baju baju bedziesz w raju. Tak jak w polowei XX wieku bylismy o krok od podbicia kosmosu tak teraz jestesmy o krok od bycia niesmiertelnymi na naszej kochanej ziemi. Jaaasne ;P A GW dzisiaj, nawet jak na nia, wyjatkowo duzo syfu zamiescila. Lepiej niz Fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soban Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:21 ... a łyżka na to: niemożliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 I tak najwiecej skorzystaja urodzeni po 2030r 17.01.06, 15:03 W artykule jest mowa o wydłużeniu zycia średnio o 25 lat po roku 2030. Czyli tylko bogaci 55 latkowie i młodsi maja szanse zalapac sie tą na kuracje. To dobra wiadomośc dla urodzonych w 2030. Oczywiscie w zamoznych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.01.06, 14:37 Ja tam im wierzę. Człowiek to taka bardzo złożona maszyneria, w dodatku źle zaprogramowana. Póki jest dopływ energii z zewnątrz, nie ma żadnych przeciwskazań, by ta maszyneria nie mogła działać dłużej. Jednynym ograniczeniem są właśnie geny, które kodują zaprogramowaną śmierć komórki. Zresztą naturze śmierć jest po prostu "na rękę", patrz ewolucja. I wcale bym się nie zdziwił, gdyby ktoś rozpracował ten mechanizm i zrobił z tego użytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: 80.51.232.* 17.01.06, 14:44 Boże, a kto utrzyma tych wszystkich emerytów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Teraz nasze radio bedzie przez wieki TRWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:52 pod czujnym okiem wiecznego Ojca Dyrektora... Tylko trzeba zebrać troche pieniędzy. Nr konta na wiadomej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnnyD A ja faktycznie jestem nieśmiertelny IP: *.e-pwn.pl 17.01.06, 14:54 A ja faktycznie jestem nieśmiertelny. Wiem to z doświadczenia. W 100 procentach przypadków, które zaobserwowałem zawsze umierają inni a nie ja. Coś w tym jest. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekarz zdrowe jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:26 www.mieszanki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 to i tak hurra optymizm;-))) 17.01.06, 16:00 Tylko kilka procent POlaków skorzysta z tego po 2030r( co najmniej klasa średnia) Przy obecnym dochodzie prawie 6000 $ na osobe. i wzroscie 5% rocznie za 30 lat dogonimy GB z 2004 z ich 25-26000$ a 40-50 osiągniemy ich poziom z 2030r. Czyli dopiero dla zwykłych Polaków urodzonych po 2045-2055 dlugosc zycia wydluży sie o 25 lat:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silnoręki Re: Tajemnica nieśmiertelności odkryta? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 17.01.06, 15:36 ciekawe co będzie z osobowością bo z czasem to człowiekowi rośnie zapotrzebowanie na święty i wszystkiego mu się odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość I system emerytalny się już całkowicie załamie!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.06, 15:36 No chyba, że podniosą dla wszystkich wiek emerytalny do 900 lat! Albo składki ZUSowskie do 95% dochodów. Odpowiedz Link Zgłoś