kanuk Re: Jak zrobic dobrze? 22.01.06, 05:09 poprowadzi cie swiatlo. snop z helikoptera. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Jak zrobic dobrze? 23.01.06, 02:25 olo53 napisał: > Komus, czemus? ----> tylko z instrukcja obslugi. Najlepiej w formie spoego podrecznika tlumaczonego z koreanskiego na czeski przez Fina. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose No właśnie? 29.01.06, 20:02 Jak poznasz odpowiedź to proszę o konspekt dla panterki. Ostatnio oprawiła zdjęcie i powiesiła je do góry nogami. Potem zdjeła je ze sciany, wyciągnęła z ramek, poprawiła, powiesiła i znów do góry nogami...i tak 4 razy. Przyszyła guzik do bluzki jednocześnie przyszywajac rękaw do nogawki spodni, które miała na sobie. Rano umyła zęby kremem do rąk. Soli moją kawę. Wychodzi do szkoły w spodniach z których nogawki nie wyciągnęła wczoraj noszonych rajstop i majtek, na skutek czego, w okolicach łydki ma bulwę. itd Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: No właśnie? 30.01.06, 04:18 I do cholery w koncu moze o to chodzi? Sie zastanawiam? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: No właśnie? 02.02.06, 11:54 to poco mi karzesz to wszystko robić skoro i tak potem zawsze poprawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: No właśnie? 02.02.06, 14:34 Bo na tym polega EDUKACJA. I nie zawsze poprawiam. Jasne buty wypastowane wiśniowa pastą zaakceptowałem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: No właśnie? 12.02.06, 03:39 cyber_moose napisał: > Jak poznasz odpowiedź to proszę o konspekt dla panterki. > > Ostatnio oprawiła zdjęcie i powiesiła je do góry nogami. Potem zdjeła je ze > sciany, wyciągnęła z ramek, poprawiła, powiesiła i znów do góry nogami...i tak > 4 razy. > Przyszyła guzik do bluzki jednocześnie przyszywajac rękaw do nogawki spodni, > które miała na sobie. > Rano umyła zęby kremem do rąk. > Soli moją kawę. > Wychodzi do szkoły w spodniach z których nogawki nie wyciągnęła wczoraj > noszonych rajstop i majtek, na skutek czego, w okolicach łydki ma bulwę. > itd -----> bulwa na lydce, to byla moja specjalnosc w liceumie. Alem sie usmiala! Yhyhy, a to mi sie przypomnialo, ze kiedys przyszedl do mnie Wysniony Absztyfikant; posiedzial, pogadal milusio i poszedl. Po jego odejsciu odkrylam, ze na krzesle, na ktorym siedzialam, na poprzeczce ponizej siedzenia wisial sobie uroczo czarny, koronkowy staniczek. Jak sie tam zawiesil - pojecia nie mam. Za to przetestowalam, ze znajdowal sie bezwzglednie w polu widzenia WA, a tu twarz mu nawet nie drgnela.. no nie wiedzialm, czy to dobrze, czy zle. Na wszelki wypadek poudawalam troche, ze mnie nie ma i ze nie mam czasu. Ze moze mu sie wspomnienia zatra ( zartou). No ale poprzychdzil jeszcze chwiiiilke. I nigdy ani slowem nie wspomnial o Koronkowej Kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: No właśnie? 13.02.06, 15:45 tv.yahoo.com/news/ap/20060211/113971902000.html Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jak zrobic dobrze? 07.12.06, 11:37 Podnosze tego watka gwoli informacji i przywolania Cyber_moose'a. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jak zrobic dobrze? 14.12.06, 11:25 n/t może tak? www.funportal.pl/Kocica_sobie_dobrze_sama_robi/4a74514f/wchodze.html Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Jak zrobic dobrze? 14.12.06, 11:58 robic dobrze trzeba tak, żeby było dobrze. Bardzo mnie intryguje czarny stanik z koronek (dygresja: niektóre modele biustonoszy potrafią składać się z 50, precyzujnie dopasowanych elementów), które Pani Voodka znalazła na krześle po wizycie Wyśnionego Absztyfikanta. Czy to oznacza, że ów staniczek zsunał się niepostrzeżenie Absztyfikantowi z klatki piersiowej? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Jak zrobic dobrze? 14.12.06, 12:35 a nie, az tak dociekliwy w tej kwestii nie jestem. Wczorajszej nocy z zapartym tchem dokument o damskiej bieliźnie sekretnej z zapartym tchem w tiwi śledziłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Jak zrobic dobrze? 14.12.06, 12:41 Istotnie, większość panów poprzestaje na poznaniu konstrukcji, tudzież instrukcji obsługi zapięcia (rozpięcia?) w/w części garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Jak zrobic dobrze? 14.12.06, 12:47 trudno, żebysmy jako panowie jeszcze to nosili :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Jak zrobic dobrze? 14.12.06, 15:27 tasz nikt od Was tego nie wymaga, Panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Jak zrobic dobrze? 14.12.06, 15:35 to do czego innego, poza badaniem konstrukcji i rozszyftowywaniem zapięcia, mamy się ograniczać, co Panna mojej płci sugerowała? :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Jak zrobic dobrze? 14.12.06, 15:40 ot choćby jakość koronek kontemplować, zacność materiału, wytrzymałość fiszbin. A Wy nic, tylko te zapięcia i zapiecia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Jak zrobic dobrze? 14.12.06, 15:49 a nie, jak ładne, to na pewno kontemplujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś