Dodaj do ulubionych

Ich Troje jedzie na Eurowizję

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:00
Rodowicz była rzczarowana wyborem publiczności, nawet nie chciała skomentować
tego, że to ICH TROJE pojedzie do Aten
Obserwuj wątek
    • Gość: dj80 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.acn.waw.pl 28.01.06, 23:02
      A dziwisz się? Szkoda, że nie dali wypowiedzień się "Kosie" Kosińskiemu ;-)

Pozdr
      DJ
      • Gość: xxxym Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:05
        nadzieja w tym, ze nie przejda kwalifikacje, bo inaczej wielki wstyd dla polski.
        • Gość: kuba wojewódzki Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:08
          ... tak w każdych wyborach ;) Głosujący Polacy nie uczą się niczego :(
          • Gość: GIEDROWICZ Re: Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... IP: *.chello.pl 29.01.06, 00:03
            co to za porównanie niesforny fifaku?? ty akurat kolego do poziomu Michała
            intelektualnie i jako showman musisz po prostu dorosnąć!! :o)
            poproś mamę, żeby ci "Bessa~Lalę" poczytała...
            a do polityki w ogóle się nie mieszaj -
            cyrk mamy faktycznie i bez ciebie!
            • Gość: En Re: Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:15
              hehehe, promujesz Pan swoją książkę nawet podczas wyzywania innych na forum.
              • mlasskacz Mi już jest wszystko jedno...Kaczory, Lepper, LPR 29.01.06, 00:24
                a teraz na dodatek te asy...No cóz, ale to przecież Eurowizja, czyli chyba akurat ci sa na swoim miejscu.
                • Gość: dziewięćsił Ich Pięcioro: Pijak, Plastuś i Trzy Pasztety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 00:09
            • Gość: En P.S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:19
              ...nie wiem, czy skutecznie. Mnie Pańska wypowiedź do zaglądnięcia chociaż do
              tej książki nie zachęca, wręcz przeciwnie.
            • Gość: daj_pan_spokoj bessa-lala IP: *.net136.okay.pl 29.01.06, 08:25
              cos pan - zglupial? wszedzie o tej bessa-lala.
              sprawdzilem na goglach, trafilem na jakas ksiegarnie z tym tytulem.
              a tam w kilku slowach majacych zachecic czytelnika do kupna zobaczylem takie bzdety, ze ciezko uwierzyc, ze ktos to napisal.
              wspolczuje - moze sie pan zajmij pisaniem sokowirowek czy innych odkurzaczy.
              • Gość: daj_pan_spokoj errata IP: *.net136.okay.pl 29.01.06, 08:25
                istrukcji do sokowirowek, mialo byc rzez jasna
          • corgran Re: Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... 29.01.06, 08:32
            Po raz pierwszy chyba zgadzam się z Wojewódzkim. Naprawdę nie wiadomo, co jest
            już gorsze. Chyba jednak Kaczory - bo to wstyd i zagrożenie na dłuższą metę.
            Wiśniewskiego nie muszę słuchać i oglądać, a Kaczory są wszechobecne. Jedno i
            drugie jest wyrazem gustu i smaku Polaków. Nieżyjąca już niestety Agnieszka
            Osiecka powiedziała, że co drugi mężczyzna w Polsce wygląda jak bracia
            Kaczyńscy. Miała całkowitą rację. A gust muzyczny większości obywateli tego
            tego nieszczęsnego kraju jest taki jak właśnie Ich Troje. Smutne. Z drugiej
            jednak strony Eurowizja jest kompletnym dnem. A że od czasu do czasu pojawiały
            się tam wydarzenia w postaci Abby, Nany Mouskouri, Marie Miriam czy Celine
            Dion, było chyba tylko kwestią przypadku. Dzisiaj ten festiwal nie ma żadnego
            znaczenia i z muzyką ma niewiele wspólnego. W ubiegłym roku jedynie
            reprezentantka Malty pokazała wielką klasę. Po prostu kobieta śpiewała piosenkę
            z prawdziwego zdarzenia. Ale nie towarzyszyły temu żadne wygibasy, podskoki i
            inne ognie. Od Polski dostała znaczącą ilość punktów... Więc może polski gust
            muzyczny nie jest jeszcze do końca stracony. A Ich Troje należy życzyć, aby
            odpadli w eliminacjach. Wystarczają dawkę wstydu przynoszą państwo Kaczyńscy.
          • Gość: maryla Re: NAJLEPIEJ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 09:38
            Najlepiej byłoby wymienić polaków na jakąś inna nację. Ciągle ktoś ma pretensje
            do wyborców. Ci, którym nie podoba się wybór "Ich troje" powinni byli siedzieć
            przy telewizorach i wysyłać esemesy. Najmniej przejmuję się opinią p. Rodowicz,
            bo mnie ona np. absolutnie nie podoba się w serialu, w którym gra i uważam, że
            ubiera się okropnie, ale jest tak przekonana o swojej nieomylności, że szkoda
            dyskusji na ten temat.
          • gadzety_reklamowe Re: Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... 01.02.06, 12:12
            Gość portalu: kuba wojewódzki napisał(a):

> ... tak w każdych wyborach ;) Głosujący Polacy nie uczą się niczego :(

Z roku na rok jest coraz gorzej z naszymi wyborami. Dlaczego? Może nie wszyscy
            chcemy głosować a póżniej tylko narzekamy.
        • arius5 Na pewno beda lepsi od Iwana i Delfina 29.01.06, 02:50
          Wisnia potrafi zrobic dobry show, zna sie na tym, poprzednio wypadli dobrze,
          teraz tez dadza rade.

• marros1 Re: Na pewno beda lepsi od Iwana i Delfina 29.01.06, 08:50
            > Wisnia potrafi zrobic dobry show, zna sie na tym, poprzednio wypadli dobrze,
            > teraz tez dadza rade.

W pełni się zgadzam. Osobiście nie lubię musyki Ich Troje ani stylu
            Wiśniewskiego, ale uważam że to dobrze że nas reprezentują. Posłuchajcie tej
            piosenki i porównajcie z tymi, które wygrywały w poprzednich latach. Biorąc pod
            uwagę gusta europejczyków myślę że możemy zajść wysoko. Nie sądzę, żebyśmy
            wygrali (bo Eurowizja coraz bardziej staje się festiwalem "politycznym" niż
            muzycznym) ale na pewno się nie skompromitujemy. Po za tym Wiśniewski zapada w
            pamięć poprzez show, które zazwyczaj robi na scenie, co działa na naszą korzyść :).

P.S. Jak już krytykujecie to podajcie jakieś sensowne powody.

Pozdrawiam,
            Marcin
          • Gość: deK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:30
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gumowe ucho Rodowicz - na wieś, kury macać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:14
          • Gość: Kasia Mosia Nie Rodowicz tylko Badziewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 00:03
      • mjerominek SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 29.01.06, 00:25
        TRAGEDNIA DLA ŚLASKA, dla Polski, a WY i TVP o EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZGINĘŁY DZIECI, NIEWINNE OSOBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A WY stękacie nad
        Eurowizją, kóra NIE PRZYWRÓCI IM JUŻ ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W S T Y D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Xantie Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:27
          Show must go on! :( Biznes is biznes |:(. Nie ma co sie ,martwić, już Michał
          Wiśniewski skomponuje piękna piosenkę ku czci ofiar katastrofy, będzi
          epuszczana 5o racy dziennie i tym TVP zagłuszy sumienie.
          • self-mademan Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 03.02.06, 14:45
            w TV trwam:P
        • Gość: robert Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:33
          mjerominek napisała:

> TRAGEDNIA DLA ŚLASKA, dla Polski, a WY i TVP o EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > ZGINĘŁY DZIECI, NIEWINNE OSOBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A WY stękacie nad
          > Eurowizją, kóra NIE PRZYWRÓCI IM JUŻ ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > !!!!
          >
          > W S T Y D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czemu dla Polski nie napisałeś dużymi literami ????????????
          • mjerominek Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 29.01.06, 00:41

Ponieważ nie chciałam wypowiadać się za fakt czy cała Polska będzie to odbierać
            jako tragedie narodową. NIe wiem czy mnie dobrze zrozumiano, a nie chcę tutaj
            afery rozpętać, ponieważ POLSKI nie napisałam drukowanymi. Nie chciałam wywołac
            burzy odnośnie dużych małych liter, ale burze odnośnie tvp eurowizji i
            wiśniewskiego czy jak mu tam.
            może być takei usprawiedliwienie?
        • kooboo Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 29.01.06, 00:46
          mjerominek napisała:

> TRAGEDNIA DLA ŚLASKA, dla Polski, a WY i TVP o EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > ZGINĘŁY DZIECI, NIEWINNE OSOBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A WY stękacie nad
          > Eurowizją, kóra NIE PRZYWRÓCI IM JUŻ ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > !!!!
          >
          > W S T Y D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już w innym miejscu to napisałem, więc tylko się zacytuję:

"A co, mają wyłączyć może jeszcze całą telewizję i włączyć syreny? Czy Ty myślisz
          w ogóle? Kurde codziennie ludzie umierają, codziennie płoną domy i codziennie
          komuś dzieje się krzywda. I co, prezes telewizji też powinien codziennie jeździć
          po pogorzeliskach i odwiedzać ofiary wypadków? Może na wszelki wypadek usuńmy
          kolor z telewizji na znak współczucia i pamięci o wszystkich ludziach którzy
          cierpią?! Niestety taka jest RZECZYWISTOŚĆ.
          Zamiast pleść głupoty samemu na forum i siedzieć w internecie, czemu nie
          pojedziesz na miejsce tragedii i nie pomożesz?! To się, nazywa HIPOKRYZJA."

A Twoje stękanie przywróci im życie? Hm?!
          • mjerominek Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 29.01.06, 00:58
            nie.... ta tragednia mnie dotknęła i wypraszam sobie byś używał sformułowania
            stękanie... i hipokryzji jest we mnei o wiele mniej niż w Tobie.
            A jeżeli chodzi o fakt wyłanczania, braku koloru nic takiego nie proponowałam.

Jest coś takiego jak dobre wychowanie kultura i na pół minut podczas porgramu
            wspomnieć
            - dowiedzielismy sie...
            - na chwile przerwiemy...
            cokolwiek by bylo wiadome, że ludzie na górynch szczeblach ogranięci fascynacja
            kasy, konkursów, itp. mogą zapomnieć o swoim EGO!

...
            • kooboo Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 29.01.06, 01:15
              mjerominek:
              >i hipokryzji jest we mnei o wiele mniej niż w Tobie.

Jakieś argumenty przemawiające za tym stwierdzeniem? Czy może ot tak sobie
              palnęłaś odwetowo?
              Wiesz dlaczego nazywam to hipokryzją? Bo jeśli tak się przejmujesz tą tragedią,
              jeśli rzeczywiście tak Cię ona dotknęła, to co do cholery robisz na forum
              dotyczącym Eurowizji?! Pewnie umartwianie się tragedią doprowadziło Cię do
              skrajnego wyczerpania psychiczno-motorycznego i tylko przypadkiem na nie
              weszłaś, trochę wbrew swej woli przejrzałaś i przeczytałaś, a opadające ręce
              przypadkiem wklepały wszystkie te słowa (bo przypuszczam, że te wszystkie
              wykrzykniki są efektem omdlewających rąk?)

mjerominek:
              >A jeżeli chodzi o fakt wyłanczania, braku koloru nic takiego nie proponowałam.

To było dla przejaskrawienia, dla lepszego wyrażenia moich myśli.

mjerominek:
              >Jest coś takiego jak dobre wychowanie kultura i na pół minut podczas porgramu
              wspomnieć (...)

Owszem, podczas programu wspomniano o tej tragedii. Wyrażono współczucie, bo co
              jeszcze miano zrobić? Rozgonić towarzystwo do domów?
              • mjerominek Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 29.01.06, 01:41
                i właśnie o tą CHWILĘ mi chodziło.... o nic innego...
        • Gość: kuba Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.tvcablenet.be 29.01.06, 02:18
          A jak to się stało, że Ty się tu znalazłeś? Czyżbyś zajrzał do artykułu o
          Eurowizji??...

A może ci, co "stękają nad Eurowizją", też wiedzą o tragedii w Katowicach...
          Może wiedzą, że ich bieżąca postawa nie będzie miała żadnego wpływu na to, ile
          osób zostało/zostanie uratowanych?

Pozdrawiam
          • kooboo Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 29.01.06, 12:45
            Gość portalu: kuba napisał(a):

> A jak to się stało, że Ty się tu znalazłeś? Czyżbyś zajrzał do artykułu o
            > Eurowizji??...

Nie zajrzałem przypadkiem, tylko wszedłem z premedytacją. Oglądałem Eurowizję i
            nawet się nieźle bawiłem, pomimo tragedii (i bynajmniej nie mam tu na myśli
            wyboru Ich Troje na reprezentację). Wszedłem, bo chciałem zobaczyć co myślą o
            tym wszystkim inni użytkownicy. I jak widzę taką obłudę jaką zaprezentowała
            mjerominek, która wrzeszczy, biedaczysko, by się wszyscy opanowali i nie wiem
            co, chyba zaczęli rozpaczać w ciszy po domach, to sorry, ale mnie szlag trafia.
            W dodatku pieprzy głupoty i nawet nie ma pojęcia o temacie - bo jak można
            wrzeszczeć, że głupia Eurowizja sobie leci, a tam ludzie umierają i nawet nie
            wspomną o tej tragedii. Wspomnieli. Mjerominek nawet o tym nie wiedziała, bo to
            zwyczajny mąciciel i pieniacz. I to mnie cholernie wkurza.

A propos tej masakry, to co ja mam poradzić na to, że się zawalił dach? Mogę co
            najwyżej się pozzłościć na wszystkich kretynów, którzy przez swoje niedbalstwo
            bądź lenistwo doprowadzili do śmierci takiej ilości ludzi. Ale nie zacznę się
            przez to nagle umartwiać. Tak samo nie zacznę się umartwiać, gdy zleci lawina
            błota, która za jednym zamachem zmiata całą wioskę i zabiera ze sobą 10 razy
            tyle ludzie jak zawalony dach. Nie uwierzę także w jakiekolwiek umartwianie się
            innych użytkowników forum - Ci których ta tragedia rzeczywiście zasmuciła, to
            ci którzy napisali skromne "to straszne", "okropne" itp. A ci co wyjeżdżają ze
            SKANDAL i niezliczoną ilością wykrzykników to tylko chcą robić zamęt i szukają
            taniej sensacji. Niestety życie jest takie zasrane i trzeba żyć dalej.

Pozdrawiam.
        • Gość: luka_sz Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:33
          TY TEŻ TAKIM WYKRZYKIWANIEM IM ŻYCIA NIE PRZYWROCISZ.... COZ, ZYCIE TOCZY SIE
          DALEJ... ile ludzi codziennie ginie i jakos nitk o tym tak nie mowi i nie
          odwoluje programow!?
      • Gość: Basia19 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:43
        To super ze Ich Troje jedzie na eurowizje przynajmniej cos zyskaja a nie jak
        taki piasek czy szczesniak.Uwielbiam Michala Wisniewskiego niech przyjedzie na
        koncert do katowic lub Myslowic byloby super!!Trzymam za was kciuki w maju na
        eurowizju wierze w was!!!BUZIACZKI!!
    • patrysha1 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:03
      Prosze niech wpowadzą w regulamienie, że członkowie ich troje nie moga juz
      wiecej startowac w eliminacjach, bo jeszcze za rok przyjdznie sie przez nich
      wstydzić przed światem.

Ja wiem, że eurowizja to tandeta, ale wole żeby z polski pojechał ktoś kto
      naprawde umie śpiewać (obie panie Kasie mają naprawdę niezły głos) i pokaze
      poziom, a nie taka tandeta (nawet jezeli mieliby wygrac).
      • Gość: KumoterSzyszkownik Playback i "zawodowcy" IP: *.internet.v.pl 28.01.06, 23:10
        Jak zwykle na każdej imprezie muzycznej tego typu, nasze "gwiazdeczki" jadą
        równo z playbacku. Potem katastrofa i wstyd, bo w finale Eurowizji trzeba
        zaprezentować się "na żywca".
      • Gość: reniuszka Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:20
        Podpisuję sie pod tym Patrysha1. Tandeta i kicz to mało powiedziane ! W dodatku hańba, że w takiej chwili, chwili tragedii nie przerwano koncertu.
        Szkoda słów.

Renia
    • losdebilosos Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:05
      Ludzie czym Wy się kierowaliści wyborem tych czerwonych małp do EUROWIZJI???
      Było tylu lepszych wykonawców, wedłóg mnie oczywiście. Każdy, ale tylko nie
      Oni!!! Boże zlituj sie. Znowu małpy wejdą na scene,zaśpiewają i będą na dalekim
      końcu.I Polska znowu bedzie sie wstydzić:((( Niech chociaż kupią sobie nowe
      stroje;) Normalnie pełen profesjonalizm!!!
      • Gość: dd Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:11
        i kto jeszcze chece demokracji? ch.. z nimi.
      • Gość: NANA Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.brda.net 28.01.06, 23:38
        POPIERAM TAK TRZYMAC. LUDZIE GDZIE WY MACIE SLUCH I OCZY .WSYD DLA POLAKOW/.ICH
        TROJE TO DNO POD KAZDYM WZGLEDEM.
      • Gość: Michal Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.jaracza.osiedla.pl / *.neting.pl 28.01.06, 23:40
        Ku przypomnieniu to wlaśnie ich Troje zajęło najwyższe miejsce oprócz edyty
        górniak.
        • Gość: mieszko966 no to może wysłać Edytę?? ;-) IP: *.kopnet.pl 28.01.06, 23:46
    • mroofka2 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:06

aaa niech jedzie, na pewno zajmie wysokie miejsce w porównaniu z tym obciachem sprzed roku....
    • Gość: alithia Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 28.01.06, 23:06
      o matko... znowu oni.... szkoda gadac
    • Gość: wyborca Opamiętaj się Polsko!!! Jak nie Kaczyńscy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:06
      ... to znowu Ich Troje! I tak w każdych wyborach ;)
      • Gość: pash [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:13
        • Gość: A kto miał pojecha Re: Opamiętaj się Polsko!!! Jak nie Kaczyńscy... IP: *.dabnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:33
          Sorry, generalnie nie zabieram głosu na forach, bo nie widzę najmniejszego
          sensu, polemizować z małolatami i innymi podobnymi. Przepraszam, a kto miał
          pojechać ?? Jeżeli nie pamiętacie to reprezentowali nas m.in. : Piasek,
          K.Kowalska, Mietek Szcześniak, Anna Maria Jopek itd. I co osiągneli nic i niech
          ktoś napisze, że oni nie potrafią spiewać. Szkoda słów, Eurowizja rządzi się
          swoimi prawami i tylko Ich Troje gwarantuje nam w miarę wysokie miejsce
          • kooboo Re: Opamiętaj się Polsko!!! Jak nie Kaczyńscy... 28.01.06, 23:36
            No tak się składa, że pani Górniak zajęła swojego czasu drugie miejsce.
            A potem wystąpiła na mistrzostwach i wszystko zepsuła :) .
      • Gość: pashol [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:14
        • Gość: uzhet [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:16
        • Gość: Jaro [...] IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.01.06, 23:58
    • Gość: HALL Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 82.160.122.* 28.01.06, 23:14
      Wstyd!!! Ich Troje i PiS rules!!
    • Gość: Marionea Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:14
      Nie lubię "ICH TROJE", to nie moje klimaty, ale uważam, że Robert Leszczyński
      jest po prostu żenujący. Na każdym kroku wyraża swoją nienawiść do tego
      zespołu, natomiast nie wiedzieć czemu, wyraża pochlebne opinie na
      temat "Quins". Ratunku!!! Przecież te panny to dopiero dno i wodorosty!!!
      Prawdziwa żenada!!! Ale widać trafiły w gust Leszczyńskiego(hahahaha...)
      • Gość: aaa Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.pronet.lublin.pl 28.01.06, 23:17
        pewnie mu zaplacily
      • Gość: BEES Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.06, 23:30
        Przypomnę:Edyta - 2, Ich Troje - 7; o reszcie przez litość nie wspomnę!
    • Gość: khysiek O KWAAAAAAAAAAAAA :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:15
      po jaką cholerę ta publicznośc, pazerne na smsy tvpsiaki ?
    • the_bizzare Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:16
      moim zdaniem chyba kasy im brakuje..... podobno tak z Magda Femme sie
      poklocili... i z Justyna tez a tu SURPRISE:/ :] wystepujemy razem;) wygranej
      nie bede komentowac tak jak jurorzy nie chcieli:P i tak nalepsze Kasie byly i
      The jet set..... Maciek Silski tz niczego sobie... i to tym zwyciezcom naleza
      sie gratulacje:) pzdr:*
    • Gość: khysiek Jak nie zły urok to przemarsz wojsk, kaine grenzen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:17
      moze by im obywatelstwo odebrać jak beda w atenach :(
    • osako Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:17
      bardzo dobrze ze ich wybrali. eurowizja to festiwal profesjonalnej tandety na
      ktorym wybic sie od lat moze tylko profesjonalna tandeta wiec super ze polska
      wysle najbardziej profesjonalna i najatrakcyjniejsza tandete jaka ma. zaloze
      sie ze wejda do pierwszej dziesiatki.

nie rozumiem o co chodzi krytykom tego wyboru. kogo chcecie tam wyslac?
      steczkowska? radka? im wyzszy poziom artystyczny wykonanwcy na tym festiwalu
      tym wieksza szansa na zajecie przez niego ostatniego miejsca i pozostanie
      niezauwazonym.

mam nadzieje ze w przyszlym roku pojedzie doda. jej cyce i sceniczny tupet
      zrobia furore. bedzie druga roksana.
      • Gość: Marionea Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:21
        Zgadzam się z Tobą Osako!Swięte słowa :)
        • Gość: kop Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:25
          a czy w takim razie byc niezauwazanym jest cos negatywnego? nie wpisuj bzdur.
          • Gość: osako Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dsl.telepac.pt 29.01.06, 00:05
            ty piszesz bzdury. moze nie zauwazyles ale to jest KONKURS,a na konkurs wysyla
            sie kogos kto ma szanse na wybicie sie w tym konkursie, a nie na bycie olanym
      • Gość: marta [...] IP: 81.210.89.* 28.01.06, 23:23
        • Gość: Marinea [...] IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:31
          • Gość: osako Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dsl.telepac.pt 29.01.06, 00:08
            fakt. ich troje sa powyzej sredniej poziomu wykonawcow pokazujacych sie na tym
            konkursie. przynajmniej umieja zrobic show.
      • Gość: Jacek-t Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.chello.pl 29.01.06, 01:43
        Steczkowska już występowała na Eurowizji. Oczywiście totalna porażka.
    • Gość: dąb Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:23
      dno
      • Gość: Marionea Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:25
        Miło Cię poznać :) To twoje imię, czy nazwisko?
    • Gość: Arek Rodowicz czas na emeryturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:27
      ile jeszcze trzeba czekać, dajcie w końcu szansę młodym
      • Gość: plas [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:28
    • Gość: jojo Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 87.206.218.* 28.01.06, 23:27
      masakra.
      naprawde.
      ja bylam za cerekwicka i the jet set (mieli duza szanse na euro)

a wisniewski? tandeta, jak eurowizja wiec moze jest sznasa
    • Gość: mieszko966 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.kopnet.pl 28.01.06, 23:27
      Też miałem nadzieję, że wreszcie wybierze się na Eurowizję ktoś przyzwoity (po
      cichu liczyłem na Maćka Śliskiego). Jeśli już nawet nie po to,żeby wygrać, to
      przynajmniej po to, żeby pokazać, że my, Polacy, nie godzimy się na sztuczne
      zaniżanie poziomu artystycznego tej imprezy. Gdzie te czasy, kiedy na Eurowizji
      wygrywał norweski Secret Graden, piosenki należało wykonywać w języku
      narodowym, a za wybór odpowiadało profesjonalne jury. :(

Z drugiej strony, jeśli Michał W. pogodził się z Magdą F., to chyba już nawet
      ich zwycięstwo w Atenach mnie nie zdziwi. A tak swoją drogą, to nie wiem czy
      zauważyliście, ale z "Ich Troje" zrobiło się "Ich Sześcioro". ;-)
      • Gość: Olka Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:42
        Też glosowałam na Maćka, ale niestety mój głos nie pomógł mu :( A tak chciałam
        się w końcu za nasz kraj nie wstydzić... Po "Za karę" wyszłam z pokoju i
        słyszałam tylko 'echa' występu IT, wróciłam gdzieś koło występu Kasi C. i
        myślałam, że nic mnie już nie zaskoczy...
        A potem pokazali skrót występów... Doszli do IT i przyznaję, że wymsknęło mi
        się O Ku*wa... No bo co z nimi robi Magda?? Do tej pory darzyłam ją sporym
        szacunkiem, za to, że nie dała się zupełnie zgnoić Wiśniewskiemu i przyznaję
        jej niektóre solowe kawałki warte były uwagi... A teraz wróciła do Ich
        Sześcioro :/ Kasa! I to temu sprzedają się ludzie...
        Ja tylko jestem ciekawa w którym miesiącu będzie Ania (?) podczas występu...
        Czyżbyśmu mieli mieć pierwszą 'ciążówkę' w historii Eurowizji?? Jak miło
        przechodzić do historii...
        Poziom ogólny wcale nie był tak wysoki jak nam to próbowano wmówić... IT,
        Queens... Skutecznie go zaniżały... Nie dziwię się reakcji Leszczyńskiego...
        Teraz stwierdzenia, że to była decyzja widzów i komisji w pewnien sposób ubliża
        jej członkom...
        No cóż po raz kolejny przyjdzie Polsce przepraszać Europę za Ich Troje
    • Gość: kinio Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:28
      o cholera, ale wstyd będzie.
      • Gość: mieszko966 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.kopnet.pl 28.01.06, 23:30
        Może trzeba było wybrać Danzela. Nawet jakby była wiocha, to przynajmniej
        możnaby zwalić winę na Belgów. ;)
      • Gość: triw [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:32
      • Gość: dąb Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:32
        nie imię i nie nazwisko
        • Gość: Marionea Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:34
          O! Jaka cięta riposta...
      • behemot68 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 29.01.06, 09:52
        A teraz ich troje zmieni nazwę: Na "Ich Dwóch"
    • Gość: bliźniak czy to jest moralne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:31
      czy to jest moralne, żeby oni jechali na tą eurowizję?
      i czy w telewizji T.... będzie można zobaczyć ten koncert.
    • Gość: Mirta Ich Troje jedzie na Eurowizję a w Chrzowie ....... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.01.06, 23:32
      To straszna znieczulica w narodzie. Jak mogli śpiewać, głosować, bawic się ze
      swiadomością, że tam umierają ludzie. Czy mamona przysłania wszystkim oczy? A
      prezes telewizji powinien pojechać tam i zobaczyć tragedię a nie durne
      eliminacje. Wstyd!
      • Gość: A kto miał pojecha [...] IP: *.dabnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:35
        • losdebilosos Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję a w Chrzowie .. 28.01.06, 23:38
          POLSKA PRZEPRASZA ZA "ich troje"
      • Gość: mieszko966 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję a w Chrzowie .. IP: *.kopnet.pl 28.01.06, 23:39
        Ludzie zdecydowanie nadużywają słowa "znieczulica". Raz, że nie takie tragedie
        świat, a nawet Śląsk widział, a dwa, że organizatorzy (akurat końcówkę koncertu
        obejrzałem) nie pozostawili tego bez komentarza i złożyli od siebie wyrazy
        współczucia. Inna sprawa, że katastrofa rzeczywiście miała miejsce w
        Katowicach, a nie w Chorzowie!!
      • kooboo Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję a w Chrzowie .. 28.01.06, 23:45
        Gość portalu: Mirta napisał(a):

> To straszna znieczulica w narodzie. Jak mogli śpiewać, głosować, bawic się ze
        > swiadomością, że tam umierają ludzie. Czy mamona przysłania wszystkim oczy? A
        > prezes telewizji powinien pojechać tam i zobaczyć tragedię a nie durne
        > eliminacje. Wstyd!

A co, mają wyłączyć może jeszcze całą telewizję i włączyć syreny? Czy Ty myślisz
        w ogóle? Kurde codziennie ludzie umierają, codziennie płoną domy i codziennie
        komuś dzieje się krzywda. I co, prezes telewizji też powinien codziennie jeździć
        po pogorzeliskach i odwiedzać ofiary wypadków? Może na wszelki wypadek usuńmy
        kolor z telewizji na znak współczucia i pamięci o wszystkich ludziach którzy
        cierpią?! Niestety taka jest RZECZYWISTOŚĆ.
        Zamiast pleść głupoty sama na forum i siedzieć w internecie, czemu nie
        pojedziesz na miejsce tragedii i nie pomożesz?! To się, Mirta, nazywa HIPOKRYZJA.
    • Gość: Tysiek Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:35
      A może w tej kulawej, polskiej demokracji historia lubi się powtarzać i łapki
      zamieszał Ojciec Dyrektor ks Rydzyk i pokierował (za pośrednictwem moherków)
      losem głosowania ;-)?????
      • Gość: dąb Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:38
        a twoja natychmiastowa
        • Gość: Marionea Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:40
          To prawda. Wyłowiłam Ciebie z tłumu. Wpadłeś mi w oko...
          • Gość: dąb Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.01.06, 00:04
            i co dalej ?
            • Gość: maliniak Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:49
              zrobi ci loda
    • wojtkowiak.d Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:38
      Ich Troje słuchałam na początku, ostatnie afery obrzydziły zespół i pajaca M.W.
      Przyznaję jednak, że na taki festiwal, jakim jest Eurowizja - ich piosenka
      najbardziej się nadaje. Mnie podobała się jeszcze Agata Torzewska, Silski i
      Brathanki...natomiast Sławek Uniatowski zupełnie nie ten klimat.
      Na Eurowizji nie ma miejsca na ambitne utwory czy pokaz wokalistyki, nie
      mówiąc o tekstach...Eurowizyjna piosenka ma być rytmiczna, melodyjna, trudno -
      łatwa, lekka i przyjemna. Dla młodych to jednak jest wielka promocja pokazać się
      w eliminacjach.
      Wyobrażacie sobie wysłać na Eurowizję wykonawcę innych gatunków - np. Patrycji
      Markowskiej, Stare Dobre Małżeństwo, Michała Bajora, Monikę Brodkę czy Romana
      Roczenia???
      • Gość: ddd Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:41
        to po co w ogole polska tam kogos wysyla? przeciez nikt nie musi.
        • Gość: gość Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:54
          wg mnie Ich Troje ma duże sznse na zwycięstwo, ostatnio zdobyli 7 miejsce (II
          wśród polskich artystów) i nie mieliśmy wtedy powodów do wstydu, skąd te
          oskarżenia... ja także słucham innej muzyki, ale w sumie cieszę się, że to
          właśnie oni będą nas reprezentować, pewnie zrobią fajowe show :-)
        • Gość: osako Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dsl.telepac.pt 29.01.06, 00:10
          zeby ludzie przed telewizorami mieli zabawe i zeby byla ogladalnosc.
      • clk Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:49
        Torzewska?
        Ta to fałszowała.
    • Gość: Elen Tandeta jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:40
      czy w tym kraju nie ma solidnych artystów, czy może ich nie dopuszczają do koryta ?
    • kooboo Polak głupi po szkodzie... 28.01.06, 23:41
      Rety, no i cała mądrość ludowa miała chyba wolne w chwilach wybierania i
      słabości psychicznej Polaków.

Oczywiście wszyscy znają przysłowie:
      CZŁOWIEK MĄDRY PO SZKODZIE.
      Ale nie, zero nauki... Byli raz Ich Troje na Eurowizji i zdziałali aż nic. Rety,
      ludzie! Ich Troje?!

Polak głupi przed szkodą i po szkodzie :/ .
      • Gość: dfdffd [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:43
      • Gość: dąb Re: Polak głupi po szkodzie... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:44
        w jaki sposób to uczyniłaś?
        • kooboo Re: Polak głupi po szkodzie... 28.01.06, 23:48
          dąb napisał(a):

> w jaki sposób to uczyniłaś?

Kto uczyniła? Co uczyniła? Jeśli to do mnie było (bo jest w moim poście), to
          jestem ON :) . I trochę więcej precyzji w swoich wypowiedziach, bo nie wiadomo o
          co chodzi :/ .
        • Gość: basia19 Skandal w Katowickiej hali targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:51
          jestem mieszkanka katowic i to ja wlasnie tez moglam byc w tedy w tej hali
          targowej jak tak wogole mogl sie dach zawalic przeciez wiedzieli ze tam tyle
          sniegu jest na dachu.Teraz ci ludzie nie zyja i nikt im zycia nie przywroci
          szkoda slow.okropna tragedia!!!
      • Gość: ada Re: Dla tych którzy nie lubią Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:49
        Krótko ,nikt Wam nie każe tego oglądać.
        • kooboo Re: Dla tych którzy nie lubią Eurowizji 28.01.06, 23:51
          ada napisał(a):

> Krótko ,nikt Wam nie każe tego oglądać.

A gdzie ja napisałem, że nie lubię? Lubię oglądać Eurowizję. Nie lubię Ich
          Troje, ale o gustach się nie dyskutuje. Za to dyskutować można o, nazwijmy to,
          skuteczności a ich poprzedni występ mówi sam za siebie.
    • Gość: Swoboda_T Dżizussss - no comment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:43
      "Polacy występują w Konkursie Piosenki Eurowizji od 10 lat (odbywa się on od
      1956 r.). Do tej pory najlepiej wypadła nasza pierwsza reprezentantka, Edyta
      Górniak, która w 1994 r. zajęła drugie miejsce"
      • Gość: NANA Re: Dżizussss - no comment IP: *.brda.net 28.01.06, 23:50
        TAK I TO BYLA PRAWDZIWA GWIAZDA.iCH TROJE NIE MOGA DOROWNAC EDYCIE DO PIET
        .wISNIEWSKI JEST MIERNOTA LUDZIE PRZEJRZYCIE NA OCZY .
      • Gość: dąb Re: Dżizussss - no comment IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:58
        to było napisane do Marionei
      • Gość: osako Re: Dżizussss - no comment IP: *.dsl.telepac.pt 29.01.06, 00:12
        jak wygrala gorniak glosowalo jeszcze jury a nie publika. wiec konkurs mial
        poziom artystyczny. dzisiejszy festiwal jest przykrojony do poziomu mandaryny a
        nie gorniak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka