Gość: KazioM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:00 Rodowicz była rzczarowana wyborem publiczności, nawet nie chciała skomentować tego, że to ICH TROJE pojedzie do Aten Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dj80 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.acn.waw.pl 28.01.06, 23:02 A dziwisz się? Szkoda, że nie dali wypowiedzień się "Kosie" Kosińskiemu ;-) Pozdr DJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxym Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:05 nadzieja w tym, ze nie przejda kwalifikacje, bo inaczej wielki wstyd dla polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba wojewódzki Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:08 ... tak w każdych wyborach ;) Głosujący Polacy nie uczą się niczego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIEDROWICZ Re: Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... IP: *.chello.pl 29.01.06, 00:03 co to za porównanie niesforny fifaku?? ty akurat kolego do poziomu Michała intelektualnie i jako showman musisz po prostu dorosnąć!! :o) poproś mamę, żeby ci "Bessa~Lalę" poczytała... a do polityki w ogóle się nie mieszaj - cyrk mamy faktycznie i bez ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En Re: Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:15 hehehe, promujesz Pan swoją książkę nawet podczas wyzywania innych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Mi już jest wszystko jedno...Kaczory, Lepper, LPR 29.01.06, 00:24 a teraz na dodatek te asy...No cóz, ale to przecież Eurowizja, czyli chyba akurat ci sa na swoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewięćsił Ich Pięcioro: Pijak, Plastuś i Trzy Pasztety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En P.S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:19 ...nie wiem, czy skutecznie. Mnie Pańska wypowiedź do zaglądnięcia chociaż do tej książki nie zachęca, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daj_pan_spokoj bessa-lala IP: *.net136.okay.pl 29.01.06, 08:25 cos pan - zglupial? wszedzie o tej bessa-lala. sprawdzilem na goglach, trafilem na jakas ksiegarnie z tym tytulem. a tam w kilku slowach majacych zachecic czytelnika do kupna zobaczylem takie bzdety, ze ciezko uwierzyc, ze ktos to napisal. wspolczuje - moze sie pan zajmij pisaniem sokowirowek czy innych odkurzaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daj_pan_spokoj errata IP: *.net136.okay.pl 29.01.06, 08:25 istrukcji do sokowirowek, mialo byc rzez jasna Odpowiedz Link Zgłoś
corgran Re: Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... 29.01.06, 08:32 Po raz pierwszy chyba zgadzam się z Wojewódzkim. Naprawdę nie wiadomo, co jest już gorsze. Chyba jednak Kaczory - bo to wstyd i zagrożenie na dłuższą metę. Wiśniewskiego nie muszę słuchać i oglądać, a Kaczory są wszechobecne. Jedno i drugie jest wyrazem gustu i smaku Polaków. Nieżyjąca już niestety Agnieszka Osiecka powiedziała, że co drugi mężczyzna w Polsce wygląda jak bracia Kaczyńscy. Miała całkowitą rację. A gust muzyczny większości obywateli tego tego nieszczęsnego kraju jest taki jak właśnie Ich Troje. Smutne. Z drugiej jednak strony Eurowizja jest kompletnym dnem. A że od czasu do czasu pojawiały się tam wydarzenia w postaci Abby, Nany Mouskouri, Marie Miriam czy Celine Dion, było chyba tylko kwestią przypadku. Dzisiaj ten festiwal nie ma żadnego znaczenia i z muzyką ma niewiele wspólnego. W ubiegłym roku jedynie reprezentantka Malty pokazała wielką klasę. Po prostu kobieta śpiewała piosenkę z prawdziwego zdarzenia. Ale nie towarzyszyły temu żadne wygibasy, podskoki i inne ognie. Od Polski dostała znaczącą ilość punktów... Więc może polski gust muzyczny nie jest jeszcze do końca stracony. A Ich Troje należy życzyć, aby odpadli w eliminacjach. Wystarczają dawkę wstydu przynoszą państwo Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla Re: NAJLEPIEJ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 09:38 Najlepiej byłoby wymienić polaków na jakąś inna nację. Ciągle ktoś ma pretensje do wyborców. Ci, którym nie podoba się wybór "Ich troje" powinni byli siedzieć przy telewizorach i wysyłać esemesy. Najmniej przejmuję się opinią p. Rodowicz, bo mnie ona np. absolutnie nie podoba się w serialu, w którym gra i uważam, że ubiera się okropnie, ale jest tak przekonana o swojej nieomylności, że szkoda dyskusji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
gadzety_reklamowe Re: Jak nie Kaczyńscy... to znowu Ich Troje... 01.02.06, 12:12 Gość portalu: kuba wojewódzki napisał(a): > ... tak w każdych wyborach ;) Głosujący Polacy nie uczą się niczego :( Z roku na rok jest coraz gorzej z naszymi wyborami. Dlaczego? Może nie wszyscy chcemy głosować a póżniej tylko narzekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Na pewno beda lepsi od Iwana i Delfina 29.01.06, 02:50 Wisnia potrafi zrobic dobry show, zna sie na tym, poprzednio wypadli dobrze, teraz tez dadza rade. Odpowiedz Link Zgłoś
marros1 Re: Na pewno beda lepsi od Iwana i Delfina 29.01.06, 08:50 > Wisnia potrafi zrobic dobry show, zna sie na tym, poprzednio wypadli dobrze, > teraz tez dadza rade. W pełni się zgadzam. Osobiście nie lubię musyki Ich Troje ani stylu Wiśniewskiego, ale uważam że to dobrze że nas reprezentują. Posłuchajcie tej piosenki i porównajcie z tymi, które wygrywały w poprzednich latach. Biorąc pod uwagę gusta europejczyków myślę że możemy zajść wysoko. Nie sądzę, żebyśmy wygrali (bo Eurowizja coraz bardziej staje się festiwalem "politycznym" niż muzycznym) ale na pewno się nie skompromitujemy. Po za tym Wiśniewski zapada w pamięć poprzez show, które zazwyczaj robi na scenie, co działa na naszą korzyść :). P.S. Jak już krytykujecie to podajcie jakieś sensowne powody. Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumowe ucho Rodowicz - na wieś, kury macać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Mosia Nie Rodowicz tylko Badziewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
mjerominek SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 29.01.06, 00:25 TRAGEDNIA DLA ŚLASKA, dla Polski, a WY i TVP o EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZGINĘŁY DZIECI, NIEWINNE OSOBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A WY stękacie nad Eurowizją, kóra NIE PRZYWRÓCI IM JUŻ ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W S T Y D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xantie Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:27 Show must go on! :( Biznes is biznes |:(. Nie ma co sie ,martwić, już Michał Wiśniewski skomponuje piękna piosenkę ku czci ofiar katastrofy, będzi epuszczana 5o racy dziennie i tym TVP zagłuszy sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
self-mademan Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 03.02.06, 14:45 w TV trwam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:33 mjerominek napisała: > TRAGEDNIA DLA ŚLASKA, dla Polski, a WY i TVP o EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!! > SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > ZGINĘŁY DZIECI, NIEWINNE OSOBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A WY stękacie nad > Eurowizją, kóra NIE PRZYWRÓCI IM JUŻ ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!! > > W S T Y D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czemu dla Polski nie napisałeś dużymi literami ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mjerominek Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 29.01.06, 00:41 Ponieważ nie chciałam wypowiadać się za fakt czy cała Polska będzie to odbierać jako tragedie narodową. NIe wiem czy mnie dobrze zrozumiano, a nie chcę tutaj afery rozpętać, ponieważ POLSKI nie napisałam drukowanymi. Nie chciałam wywołac burzy odnośnie dużych małych liter, ale burze odnośnie tvp eurowizji i wiśniewskiego czy jak mu tam. może być takei usprawiedliwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
kooboo Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 29.01.06, 00:46 mjerominek napisała: > TRAGEDNIA DLA ŚLASKA, dla Polski, a WY i TVP o EUROWIZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!! > SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > ZGINĘŁY DZIECI, NIEWINNE OSOBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A WY stękacie nad > Eurowizją, kóra NIE PRZYWRÓCI IM JUŻ ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!! > > W S T Y D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już w innym miejscu to napisałem, więc tylko się zacytuję: "A co, mają wyłączyć może jeszcze całą telewizję i włączyć syreny? Czy Ty myślisz w ogóle? Kurde codziennie ludzie umierają, codziennie płoną domy i codziennie komuś dzieje się krzywda. I co, prezes telewizji też powinien codziennie jeździć po pogorzeliskach i odwiedzać ofiary wypadków? Może na wszelki wypadek usuńmy kolor z telewizji na znak współczucia i pamięci o wszystkich ludziach którzy cierpią?! Niestety taka jest RZECZYWISTOŚĆ. Zamiast pleść głupoty samemu na forum i siedzieć w internecie, czemu nie pojedziesz na miejsce tragedii i nie pomożesz?! To się, nazywa HIPOKRYZJA." A Twoje stękanie przywróci im życie? Hm?! Odpowiedz Link Zgłoś
mjerominek Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 29.01.06, 00:58 nie.... ta tragednia mnie dotknęła i wypraszam sobie byś używał sformułowania stękanie... i hipokryzji jest we mnei o wiele mniej niż w Tobie. A jeżeli chodzi o fakt wyłanczania, braku koloru nic takiego nie proponowałam. Jest coś takiego jak dobre wychowanie kultura i na pół minut podczas porgramu wspomnieć - dowiedzielismy sie... - na chwile przerwiemy... cokolwiek by bylo wiadome, że ludzie na górynch szczeblach ogranięci fascynacja kasy, konkursów, itp. mogą zapomnieć o swoim EGO! ... Odpowiedz Link Zgłoś
kooboo Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 29.01.06, 01:15 mjerominek: >i hipokryzji jest we mnei o wiele mniej niż w Tobie. Jakieś argumenty przemawiające za tym stwierdzeniem? Czy może ot tak sobie palnęłaś odwetowo? Wiesz dlaczego nazywam to hipokryzją? Bo jeśli tak się przejmujesz tą tragedią, jeśli rzeczywiście tak Cię ona dotknęła, to co do cholery robisz na forum dotyczącym Eurowizji?! Pewnie umartwianie się tragedią doprowadziło Cię do skrajnego wyczerpania psychiczno-motorycznego i tylko przypadkiem na nie weszłaś, trochę wbrew swej woli przejrzałaś i przeczytałaś, a opadające ręce przypadkiem wklepały wszystkie te słowa (bo przypuszczam, że te wszystkie wykrzykniki są efektem omdlewających rąk?) mjerominek: >A jeżeli chodzi o fakt wyłanczania, braku koloru nic takiego nie proponowałam. To było dla przejaskrawienia, dla lepszego wyrażenia moich myśli. mjerominek: >Jest coś takiego jak dobre wychowanie kultura i na pół minut podczas porgramu wspomnieć (...) Owszem, podczas programu wspomniano o tej tragedii. Wyrażono współczucie, bo co jeszcze miano zrobić? Rozgonić towarzystwo do domów? Odpowiedz Link Zgłoś
mjerominek Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 29.01.06, 01:41 i właśnie o tą CHWILĘ mi chodziło.... o nic innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.tvcablenet.be 29.01.06, 02:18 A jak to się stało, że Ty się tu znalazłeś? Czyżbyś zajrzał do artykułu o Eurowizji??... A może ci, co "stękają nad Eurowizją", też wiedzą o tragedii w Katowicach... Może wiedzą, że ich bieżąca postawa nie będzie miała żadnego wpływu na to, ile osób zostało/zostanie uratowanych? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kooboo Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 29.01.06, 12:45 Gość portalu: kuba napisał(a): > A jak to się stało, że Ty się tu znalazłeś? Czyżbyś zajrzał do artykułu o > Eurowizji??... Nie zajrzałem przypadkiem, tylko wszedłem z premedytacją. Oglądałem Eurowizję i nawet się nieźle bawiłem, pomimo tragedii (i bynajmniej nie mam tu na myśli wyboru Ich Troje na reprezentację). Wszedłem, bo chciałem zobaczyć co myślą o tym wszystkim inni użytkownicy. I jak widzę taką obłudę jaką zaprezentowała mjerominek, która wrzeszczy, biedaczysko, by się wszyscy opanowali i nie wiem co, chyba zaczęli rozpaczać w ciszy po domach, to sorry, ale mnie szlag trafia. W dodatku pieprzy głupoty i nawet nie ma pojęcia o temacie - bo jak można wrzeszczeć, że głupia Eurowizja sobie leci, a tam ludzie umierają i nawet nie wspomną o tej tragedii. Wspomnieli. Mjerominek nawet o tym nie wiedziała, bo to zwyczajny mąciciel i pieniacz. I to mnie cholernie wkurza. A propos tej masakry, to co ja mam poradzić na to, że się zawalił dach? Mogę co najwyżej się pozzłościć na wszystkich kretynów, którzy przez swoje niedbalstwo bądź lenistwo doprowadzili do śmierci takiej ilości ludzi. Ale nie zacznę się przez to nagle umartwiać. Tak samo nie zacznę się umartwiać, gdy zleci lawina błota, która za jednym zamachem zmiata całą wioskę i zabiera ze sobą 10 razy tyle ludzie jak zawalony dach. Nie uwierzę także w jakiekolwiek umartwianie się innych użytkowników forum - Ci których ta tragedia rzeczywiście zasmuciła, to ci którzy napisali skromne "to straszne", "okropne" itp. A ci co wyjeżdżają ze SKANDAL i niezliczoną ilością wykrzykników to tylko chcą robić zamęt i szukają taniej sensacji. Niestety życie jest takie zasrane i trzeba żyć dalej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka_sz Re: SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:33 TY TEŻ TAKIM WYKRZYKIWANIEM IM ŻYCIA NIE PRZYWROCISZ.... COZ, ZYCIE TOCZY SIE DALEJ... ile ludzi codziennie ginie i jakos nitk o tym tak nie mowi i nie odwoluje programow!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia19 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:43 To super ze Ich Troje jedzie na eurowizje przynajmniej cos zyskaja a nie jak taki piasek czy szczesniak.Uwielbiam Michala Wisniewskiego niech przyjedzie na koncert do katowic lub Myslowic byloby super!!Trzymam za was kciuki w maju na eurowizju wierze w was!!!BUZIACZKI!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrysha1 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:03 Prosze niech wpowadzą w regulamienie, że członkowie ich troje nie moga juz wiecej startowac w eliminacjach, bo jeszcze za rok przyjdznie sie przez nich wstydzić przed światem. Ja wiem, że eurowizja to tandeta, ale wole żeby z polski pojechał ktoś kto naprawde umie śpiewać (obie panie Kasie mają naprawdę niezły głos) i pokaze poziom, a nie taka tandeta (nawet jezeli mieliby wygrac). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik Playback i "zawodowcy" IP: *.internet.v.pl 28.01.06, 23:10 Jak zwykle na każdej imprezie muzycznej tego typu, nasze "gwiazdeczki" jadą równo z playbacku. Potem katastrofa i wstyd, bo w finale Eurowizji trzeba zaprezentować się "na żywca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniuszka Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:20 Podpisuję sie pod tym Patrysha1. Tandeta i kicz to mało powiedziane ! W dodatku hańba, że w takiej chwili, chwili tragedii nie przerwano koncertu. Szkoda słów. Renia Odpowiedz Link Zgłoś
losdebilosos Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:05 Ludzie czym Wy się kierowaliści wyborem tych czerwonych małp do EUROWIZJI??? Było tylu lepszych wykonawców, wedłóg mnie oczywiście. Każdy, ale tylko nie Oni!!! Boże zlituj sie. Znowu małpy wejdą na scene,zaśpiewają i będą na dalekim końcu.I Polska znowu bedzie sie wstydzić:((( Niech chociaż kupią sobie nowe stroje;) Normalnie pełen profesjonalizm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:11 i kto jeszcze chece demokracji? ch.. z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NANA Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.brda.net 28.01.06, 23:38 POPIERAM TAK TRZYMAC. LUDZIE GDZIE WY MACIE SLUCH I OCZY .WSYD DLA POLAKOW/.ICH TROJE TO DNO POD KAZDYM WZGLEDEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.jaracza.osiedla.pl / *.neting.pl 28.01.06, 23:40 Ku przypomnieniu to wlaśnie ich Troje zajęło najwyższe miejsce oprócz edyty górniak. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:06 aaa niech jedzie, na pewno zajmie wysokie miejsce w porównaniu z tym obciachem sprzed roku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alithia Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 28.01.06, 23:06 o matko... znowu oni.... szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Opamiętaj się Polsko!!! Jak nie Kaczyńscy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:06 ... to znowu Ich Troje! I tak w każdych wyborach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pash [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A kto miał pojecha Re: Opamiętaj się Polsko!!! Jak nie Kaczyńscy... IP: *.dabnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:33 Sorry, generalnie nie zabieram głosu na forach, bo nie widzę najmniejszego sensu, polemizować z małolatami i innymi podobnymi. Przepraszam, a kto miał pojechać ?? Jeżeli nie pamiętacie to reprezentowali nas m.in. : Piasek, K.Kowalska, Mietek Szcześniak, Anna Maria Jopek itd. I co osiągneli nic i niech ktoś napisze, że oni nie potrafią spiewać. Szkoda słów, Eurowizja rządzi się swoimi prawami i tylko Ich Troje gwarantuje nam w miarę wysokie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
kooboo Re: Opamiętaj się Polsko!!! Jak nie Kaczyńscy... 28.01.06, 23:36 No tak się składa, że pani Górniak zajęła swojego czasu drugie miejsce. A potem wystąpiła na mistrzostwach i wszystko zepsuła :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pashol [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzhet [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro [...] IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.01.06, 23:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALL Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 82.160.122.* 28.01.06, 23:14 Wstyd!!! Ich Troje i PiS rules!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marionea Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:14 Nie lubię "ICH TROJE", to nie moje klimaty, ale uważam, że Robert Leszczyński jest po prostu żenujący. Na każdym kroku wyraża swoją nienawiść do tego zespołu, natomiast nie wiedzieć czemu, wyraża pochlebne opinie na temat "Quins". Ratunku!!! Przecież te panny to dopiero dno i wodorosty!!! Prawdziwa żenada!!! Ale widać trafiły w gust Leszczyńskiego(hahahaha...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.pronet.lublin.pl 28.01.06, 23:17 pewnie mu zaplacily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEES Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.06, 23:30 Przypomnę:Edyta - 2, Ich Troje - 7; o reszcie przez litość nie wspomnę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khysiek O KWAAAAAAAAAAAAA :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:15 po jaką cholerę ta publicznośc, pazerne na smsy tvpsiaki ? Odpowiedz Link Zgłoś
the_bizzare Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:16 moim zdaniem chyba kasy im brakuje..... podobno tak z Magda Femme sie poklocili... i z Justyna tez a tu SURPRISE:/ :] wystepujemy razem;) wygranej nie bede komentowac tak jak jurorzy nie chcieli:P i tak nalepsze Kasie byly i The jet set..... Maciek Silski tz niczego sobie... i to tym zwyciezcom naleza sie gratulacje:) pzdr:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khysiek Jak nie zły urok to przemarsz wojsk, kaine grenzen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:17 moze by im obywatelstwo odebrać jak beda w atenach :( Odpowiedz Link Zgłoś
osako Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:17 bardzo dobrze ze ich wybrali. eurowizja to festiwal profesjonalnej tandety na ktorym wybic sie od lat moze tylko profesjonalna tandeta wiec super ze polska wysle najbardziej profesjonalna i najatrakcyjniejsza tandete jaka ma. zaloze sie ze wejda do pierwszej dziesiatki. nie rozumiem o co chodzi krytykom tego wyboru. kogo chcecie tam wyslac? steczkowska? radka? im wyzszy poziom artystyczny wykonanwcy na tym festiwalu tym wieksza szansa na zajecie przez niego ostatniego miejsca i pozostanie niezauwazonym. mam nadzieje ze w przyszlym roku pojedzie doda. jej cyce i sceniczny tupet zrobia furore. bedzie druga roksana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marionea Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:21 Zgadzam się z Tobą Osako!Swięte słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kop Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:25 a czy w takim razie byc niezauwazanym jest cos negatywnego? nie wpisuj bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osako Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dsl.telepac.pt 29.01.06, 00:05 ty piszesz bzdury. moze nie zauwazyles ale to jest KONKURS,a na konkurs wysyla sie kogos kto ma szanse na wybicie sie w tym konkursie, a nie na bycie olanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta [...] IP: 81.210.89.* 28.01.06, 23:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marinea [...] IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osako Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dsl.telepac.pt 29.01.06, 00:08 fakt. ich troje sa powyzej sredniej poziomu wykonawcow pokazujacych sie na tym konkursie. przynajmniej umieja zrobic show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.chello.pl 29.01.06, 01:43 Steczkowska już występowała na Eurowizji. Oczywiście totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:23 dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marionea Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:25 Miło Cię poznać :) To twoje imię, czy nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Rodowicz czas na emeryturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:27 ile jeszcze trzeba czekać, dajcie w końcu szansę młodym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plas [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 87.206.218.* 28.01.06, 23:27 masakra. naprawde. ja bylam za cerekwicka i the jet set (mieli duza szanse na euro) a wisniewski? tandeta, jak eurowizja wiec moze jest sznasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko966 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.kopnet.pl 28.01.06, 23:27 Też miałem nadzieję, że wreszcie wybierze się na Eurowizję ktoś przyzwoity (po cichu liczyłem na Maćka Śliskiego). Jeśli już nawet nie po to,żeby wygrać, to przynajmniej po to, żeby pokazać, że my, Polacy, nie godzimy się na sztuczne zaniżanie poziomu artystycznego tej imprezy. Gdzie te czasy, kiedy na Eurowizji wygrywał norweski Secret Graden, piosenki należało wykonywać w języku narodowym, a za wybór odpowiadało profesjonalne jury. :( Z drugiej strony, jeśli Michał W. pogodził się z Magdą F., to chyba już nawet ich zwycięstwo w Atenach mnie nie zdziwi. A tak swoją drogą, to nie wiem czy zauważyliście, ale z "Ich Troje" zrobiło się "Ich Sześcioro". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:42 Też glosowałam na Maćka, ale niestety mój głos nie pomógł mu :( A tak chciałam się w końcu za nasz kraj nie wstydzić... Po "Za karę" wyszłam z pokoju i słyszałam tylko 'echa' występu IT, wróciłam gdzieś koło występu Kasi C. i myślałam, że nic mnie już nie zaskoczy... A potem pokazali skrót występów... Doszli do IT i przyznaję, że wymsknęło mi się O Ku*wa... No bo co z nimi robi Magda?? Do tej pory darzyłam ją sporym szacunkiem, za to, że nie dała się zupełnie zgnoić Wiśniewskiemu i przyznaję jej niektóre solowe kawałki warte były uwagi... A teraz wróciła do Ich Sześcioro :/ Kasa! I to temu sprzedają się ludzie... Ja tylko jestem ciekawa w którym miesiącu będzie Ania (?) podczas występu... Czyżbyśmu mieli mieć pierwszą 'ciążówkę' w historii Eurowizji?? Jak miło przechodzić do historii... Poziom ogólny wcale nie był tak wysoki jak nam to próbowano wmówić... IT, Queens... Skutecznie go zaniżały... Nie dziwię się reakcji Leszczyńskiego... Teraz stwierdzenia, że to była decyzja widzów i komisji w pewnien sposób ubliża jej członkom... No cóż po raz kolejny przyjdzie Polsce przepraszać Europę za Ich Troje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:28 o cholera, ale wstyd będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko966 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.kopnet.pl 28.01.06, 23:30 Może trzeba było wybrać Danzela. Nawet jakby była wiocha, to przynajmniej możnaby zwalić winę na Belgów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triw [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:32 nie imię i nie nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marionea Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:34 O! Jaka cięta riposta... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 29.01.06, 09:52 A teraz ich troje zmieni nazwę: Na "Ich Dwóch" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniak czy to jest moralne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:31 czy to jest moralne, żeby oni jechali na tą eurowizję? i czy w telewizji T.... będzie można zobaczyć ten koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirta Ich Troje jedzie na Eurowizję a w Chrzowie ....... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.01.06, 23:32 To straszna znieczulica w narodzie. Jak mogli śpiewać, głosować, bawic się ze swiadomością, że tam umierają ludzie. Czy mamona przysłania wszystkim oczy? A prezes telewizji powinien pojechać tam i zobaczyć tragedię a nie durne eliminacje. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A kto miał pojecha [...] IP: *.dabnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
losdebilosos Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję a w Chrzowie .. 28.01.06, 23:38 POLSKA PRZEPRASZA ZA "ich troje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko966 Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję a w Chrzowie .. IP: *.kopnet.pl 28.01.06, 23:39 Ludzie zdecydowanie nadużywają słowa "znieczulica". Raz, że nie takie tragedie świat, a nawet Śląsk widział, a dwa, że organizatorzy (akurat końcówkę koncertu obejrzałem) nie pozostawili tego bez komentarza i złożyli od siebie wyrazy współczucia. Inna sprawa, że katastrofa rzeczywiście miała miejsce w Katowicach, a nie w Chorzowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kooboo Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję a w Chrzowie .. 28.01.06, 23:45 Gość portalu: Mirta napisał(a): > To straszna znieczulica w narodzie. Jak mogli śpiewać, głosować, bawic się ze > swiadomością, że tam umierają ludzie. Czy mamona przysłania wszystkim oczy? A > prezes telewizji powinien pojechać tam i zobaczyć tragedię a nie durne > eliminacje. Wstyd! A co, mają wyłączyć może jeszcze całą telewizję i włączyć syreny? Czy Ty myślisz w ogóle? Kurde codziennie ludzie umierają, codziennie płoną domy i codziennie komuś dzieje się krzywda. I co, prezes telewizji też powinien codziennie jeździć po pogorzeliskach i odwiedzać ofiary wypadków? Może na wszelki wypadek usuńmy kolor z telewizji na znak współczucia i pamięci o wszystkich ludziach którzy cierpią?! Niestety taka jest RZECZYWISTOŚĆ. Zamiast pleść głupoty sama na forum i siedzieć w internecie, czemu nie pojedziesz na miejsce tragedii i nie pomożesz?! To się, Mirta, nazywa HIPOKRYZJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysiek Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:35 A może w tej kulawej, polskiej demokracji historia lubi się powtarzać i łapki zamieszał Ojciec Dyrektor ks Rydzyk i pokierował (za pośrednictwem moherków) losem głosowania ;-)????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:38 a twoja natychmiastowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marionea Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: 80.72.38.* 28.01.06, 23:40 To prawda. Wyłowiłam Ciebie z tłumu. Wpadłeś mi w oko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.01.06, 00:04 i co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:49 zrobi ci loda Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkowiak.d Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:38 Ich Troje słuchałam na początku, ostatnie afery obrzydziły zespół i pajaca M.W. Przyznaję jednak, że na taki festiwal, jakim jest Eurowizja - ich piosenka najbardziej się nadaje. Mnie podobała się jeszcze Agata Torzewska, Silski i Brathanki...natomiast Sławek Uniatowski zupełnie nie ten klimat. Na Eurowizji nie ma miejsca na ambitne utwory czy pokaz wokalistyki, nie mówiąc o tekstach...Eurowizyjna piosenka ma być rytmiczna, melodyjna, trudno - łatwa, lekka i przyjemna. Dla młodych to jednak jest wielka promocja pokazać się w eliminacjach. Wyobrażacie sobie wysłać na Eurowizję wykonawcę innych gatunków - np. Patrycji Markowskiej, Stare Dobre Małżeństwo, Michała Bajora, Monikę Brodkę czy Romana Roczenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:41 to po co w ogole polska tam kogos wysyla? przeciez nikt nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:54 wg mnie Ich Troje ma duże sznse na zwycięstwo, ostatnio zdobyli 7 miejsce (II wśród polskich artystów) i nie mieliśmy wtedy powodów do wstydu, skąd te oskarżenia... ja także słucham innej muzyki, ale w sumie cieszę się, że to właśnie oni będą nas reprezentować, pewnie zrobią fajowe show :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osako Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję IP: *.dsl.telepac.pt 29.01.06, 00:10 zeby ludzie przed telewizorami mieli zabawe i zeby byla ogladalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Ich Troje jedzie na Eurowizję 28.01.06, 23:49 Torzewska? Ta to fałszowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elen Tandeta jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:40 czy w tym kraju nie ma solidnych artystów, czy może ich nie dopuszczają do koryta ? Odpowiedz Link Zgłoś
kooboo Polak głupi po szkodzie... 28.01.06, 23:41 Rety, no i cała mądrość ludowa miała chyba wolne w chwilach wybierania i słabości psychicznej Polaków. Oczywiście wszyscy znają przysłowie: CZŁOWIEK MĄDRY PO SZKODZIE. Ale nie, zero nauki... Byli raz Ich Troje na Eurowizji i zdziałali aż nic. Rety, ludzie! Ich Troje?! Polak głupi przed szkodą i po szkodzie :/ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdffd [...] IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 23:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb Re: Polak głupi po szkodzie... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:44 w jaki sposób to uczyniłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kooboo Re: Polak głupi po szkodzie... 28.01.06, 23:48 dąb napisał(a): > w jaki sposób to uczyniłaś? Kto uczyniła? Co uczyniła? Jeśli to do mnie było (bo jest w moim poście), to jestem ON :) . I trochę więcej precyzji w swoich wypowiedziach, bo nie wiadomo o co chodzi :/ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia19 Skandal w Katowickiej hali targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:51 jestem mieszkanka katowic i to ja wlasnie tez moglam byc w tedy w tej hali targowej jak tak wogole mogl sie dach zawalic przeciez wiedzieli ze tam tyle sniegu jest na dachu.Teraz ci ludzie nie zyja i nikt im zycia nie przywroci szkoda slow.okropna tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Dla tych którzy nie lubią Eurowizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:49 Krótko ,nikt Wam nie każe tego oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kooboo Re: Dla tych którzy nie lubią Eurowizji 28.01.06, 23:51 ada napisał(a): > Krótko ,nikt Wam nie każe tego oglądać. A gdzie ja napisałem, że nie lubię? Lubię oglądać Eurowizję. Nie lubię Ich Troje, ale o gustach się nie dyskutuje. Za to dyskutować można o, nazwijmy to, skuteczności a ich poprzedni występ mówi sam za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swoboda_T Dżizussss - no comment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:43 "Polacy występują w Konkursie Piosenki Eurowizji od 10 lat (odbywa się on od 1956 r.). Do tej pory najlepiej wypadła nasza pierwsza reprezentantka, Edyta Górniak, która w 1994 r. zajęła drugie miejsce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NANA Re: Dżizussss - no comment IP: *.brda.net 28.01.06, 23:50 TAK I TO BYLA PRAWDZIWA GWIAZDA.iCH TROJE NIE MOGA DOROWNAC EDYCIE DO PIET .wISNIEWSKI JEST MIERNOTA LUDZIE PRZEJRZYCIE NA OCZY . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb Re: Dżizussss - no comment IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 23:58 to było napisane do Marionei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osako Re: Dżizussss - no comment IP: *.dsl.telepac.pt 29.01.06, 00:12 jak wygrala gorniak glosowalo jeszcze jury a nie publika. wiec konkurs mial poziom artystyczny. dzisiejszy festiwal jest przykrojony do poziomu mandaryny a nie gorniak. Odpowiedz Link Zgłoś