Dodaj do ulubionych

Nocleg w Suczawie

21.04.04, 22:05
Czy może ktoś zna tani, sprawdzony nocleg w Suczawie /Rumunia/ lub okolicy -
Bukowina, Mołdawia Rumuńska lub Maramuresz. Planuję wybrać sie tam latem.
Za wszelkie informacje z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Irena Re: Nocleg w Suczawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:19
      Ja spalam w hotelu Bucovina (dwójka za 18 euro - w cenie skromne sniadanie,
      pani twierdzila, ze nie maja jedynek!!). Nie ma juz taniego hotelu dla
      handlarzy z Ukrainy, ktory kosztowal 3$ ;o) ale byl podobno mocno podejrzany.
      Nie spotkalam sie z prywatnymi kwaterami w Suczawie. Sa na pewno w Suczewicie.
      Czy jedziesz tam autem? Jesli nie zarezerwuj sobie sporo czasu (jesli chcesz
      zobaczyc cos wiecej niz Suczawę) bo tam marnie z transportem.
    • Gość: as Re: Nocleg w Suczawie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 13:28
      Jak staniesz tak, ze za plecami masz dworzec kolejowy to w naprzeciw (troche w
      gore) idzie sobie taka ulica zdechla troche Jakies 800 m tą ulicą na wprost i
      po lewej stronie jest hotel. Byl za 10 DEM/noc. Calkiem OK.

as
      • Gość: acton Re: Nocleg w Suczawie IP: *.w / *.w-net.pl 27.04.04, 01:19
        Po jakiego grzyba nocować w Suczawie? Jak już musisz, to jest drogi Hotel
        Bucovina. Dla trampów opcją jest Polski Dom Kultury czy jakoś tak się to
        nazywa. Przenocowują za darmo, ale trochę to niezręczne ich o to prosić, a dla
        nich zdecydowanie problem. Nasi często nadużywają ich gościnności...Podobno
        jest tania opcja z noclegiem w hotelu dworcowy...ale możliwe że mi się coś
        porypałosmile
        • Gość: michał Re: Nocleg w Suczawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 10:56
          Czy ktoś wie coś na temat hotelu Autogara w Suczawie. W przewodniku Pascala
          jest informacja na ten temat, ale nigdzie indziej nic nie znalazłem. Może ktoś
          tam nocował. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
          • Gość: krisi Re: Nocleg w Suczawie IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.siec.sandomierz.gdc.pl 23.07.04, 16:51
            3 lata temu nocowalem w hotelu dworcowym (autobusowym). Zimna woda, dosyc
            brudno, ale kosztowalo to chyba 3 $. Hotel jest dosłownie na dworcu na piętrze.
            Polecam bo tanioa\ ale nie wiem czy nadal istnieje i jakie sa obecne ceny.
    • tylda1 Re: Nocleg w Suczawie 02.08.04, 22:46
      Nie ma żadnego problemu ze znalezieniem noclegów w prywatnych kwaterach w
      okolicach monastyrów na Bukowinie. We wsi Voronet prawie każdy dom oferuje
      pokoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka