Dodaj do ulubionych

Mężczyźni grzechu warci

08.03.06, 09:23
a gdzie Romek G? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Sitting Bull Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 08.03.06, 09:33
      • mycha_301 Re: Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... 08.03.06, 10:01
        Crazy Horse....ledwo sie pozbieralam ze smiechu.Najlepsze okreslenie
        Przystojnego Rrromana jakie czytalam czy slyszalam.Polacy -jestescie kochani.
        Ostatnio poplulam ekran telewizora na okreslenie Majewskiego na Pana
        Przewodniczasego....Czlowiek z Brazu.A na innym forum przeczytalam o Panu
        Prezydencie...wysoki i piekny inaczej.Macie cos jeszcze?Podzielcie sie.
        • Gość: wojtek Re: Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 08.03.06, 10:06
          Każdy kadzi każdem i tyle. Natomiast artyści szukają niszy i chą się pokazać.
          Normalne. jednak na takie ciało leca tylko nastolatki lub . Nie każdy ma czas na
          utzrmanie takiej figury i dziewczyna i chłopak. Nie ma to jak show biznes,
          aświat nadal sie kręci.
          • parazyd Re: Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... 08.03.06, 11:36
            Qń-head ma jeszczę tę zaletę, że jakby co (no, wiecie...) to gwarantuje
            niepokalane poczęcie - jako bardziej święty od papieża (na tym polu może z nim
            konkurować tylko marszałek dwojga imion).
        • Gość: gość Re: Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... IP: *.europe.hp.net 08.03.06, 13:04
          Czyste Dobro - kopia wysokiego i pięknego inaczej
    • gwiezdna.matylda Pani Olgo! 08.03.06, 10:24
      Bardzo miło się to czytało, dziękuję za poprawienie mi humoru, pozdrawiam :-)
    • alexanderson Cezar cesarzem? 08.03.06, 10:53
      Pani Olgo, jak się nie wie, to nie trzeba pisać, żeby nie wyjść na durnia -
      Cezar nie ogłosił się cesarzem Rzymu, cesarstwo zaczyna się później, od
      Oktawiana Augusta.
      • Gość: john sobolewska olgo, prosze nie pisz juz wiecej IP: *.aster.pl 08.03.06, 11:41
        jak nie masz pomyslu, a co wiecej, nie umiesz kiepskiego pomyslu na tekst
        sprzedac- nie pisz. oszczedz papier i farbe drukarska.
      • Gość: Expert Re: Cezar cesarzem? IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 08.03.06, 17:54
        alexanderon ma rację.
        Jeśli już Panowie z historii, to gdzie podział się Napoleon????
    • jmk1973 Re: Mężczyźni grzechu warci 08.03.06, 11:43
      a gdzie sexy polski hydraulik,albo zyta gilowska?
    • Gość: pis Romek to przecież Romina !! płeć przciwna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.03.06, 11:48
      nie wiedziałeś o tym, a dlaczego z Wszechrobakami, tak bardzo chce zgnębić
      gejów??? pozdrawiam
      • Gość: Ewka dziadek Jagiełło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:51
        he,he - Jagiełło jako 70-latem spłodził 2 dzieci z 17-latką. To prawie jak z
        tym kawałem, że rozdają samochody na Placu Czerwonym....
        Może i ta 17-latka urodziła 2 dzieci ale mogę się założyć, że to nie dziadek
        Jagiełło się do tego przyczynił :))))
      • Gość: rotten Re: Romek to przecież Romina !! płeć przciwna IP: *.zax.pl / *.zax.pl 08.03.06, 17:30
        Tak. Romina Power.
    • Gość: muka! Che IP: *.aster.pl 08.03.06, 12:14
      No pewnie, nie ma to jak romans z mordercą ;)
    • Gość: T Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:27
      JA !!!!!!!!!!!
      • Gość: gosc Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:29
        T jak Tadeusz R?
      • Gość: Ewka Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:30
        Gość portalu: T napisał(a):

> JA !!!!!!!!!!!

A niby dlaczego ??
    • Gość: FreakyMisfit Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.03.06, 13:14
      Z tego co wiem, to sedesowo-klapowe wojny są wszczynane przez kobiety, faceci takie pierdoły mają gdzieś.
    • Gość: Ala Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:27
      Ten histeryk Cybulski? Chyba żartujecie. A poza tym moim ideałem jest kobieta.
      Samiec to samiec, kimkolwiek by nie był.
      • Gość: pacal taaa "samiec Twój wróg!!!" IP: *.bg.am.poznan.pl 08.03.06, 13:31
        prawda, samico?
      • dr_avalanche Re: Mężczyźni grzechu warci 08.03.06, 14:45
        "Kimkolwiek by był" się piszę. Siadaj, pała z polskiego.
    • tewje.rydzman jak już się Che Guevara załapał 08.03.06, 13:47
      to może by jeszcze Pol Pot, Stalin albo Hitler? Dla nich też wiele kobiet
      traciło głowy.
    • Gość: ader Re: A gdzie poseł Lepper???? IP: *.pai.net.pl 08.03.06, 13:50
      No gdzie????
    • Gość: daro Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:22
      a ja i tak wolę Kazia
    • Gość: zeus a gdzie john hartson? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 08.03.06, 14:41
      a gdzie john hartson?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka