Gość: Sitting Bull Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 08.03.06, 09:33 Odpowiedz Link Zgłoś
mycha_301 Re: Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... 08.03.06, 10:01 Crazy Horse....ledwo sie pozbieralam ze smiechu.Najlepsze okreslenie Przystojnego Rrromana jakie czytalam czy slyszalam.Polacy -jestescie kochani. Ostatnio poplulam ekran telewizora na okreslenie Majewskiego na Pana Przewodniczasego....Czlowiek z Brazu.A na innym forum przeczytalam o Panu Prezydencie...wysoki i piekny inaczej.Macie cos jeszcze?Podzielcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 08.03.06, 10:06 Każdy kadzi każdem i tyle. Natomiast artyści szukają niszy i chą się pokazać. Normalne. jednak na takie ciało leca tylko nastolatki lub . Nie każdy ma czas na utzrmanie takiej figury i dziewczyna i chłopak. Nie ma to jak show biznes, aświat nadal sie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... 08.03.06, 11:36 Qń-head ma jeszczę tę zaletę, że jakby co (no, wiecie...) to gwarantuje niepokalane poczęcie - jako bardziej święty od papieża (na tym polu może z nim konkurować tylko marszałek dwojga imion). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Crazy Horse? Zawsze atrakcyjny... IP: *.europe.hp.net 08.03.06, 13:04 Czyste Dobro - kopia wysokiego i pięknego inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdna.matylda Pani Olgo! 08.03.06, 10:24 Bardzo miło się to czytało, dziękuję za poprawienie mi humoru, pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Cezar cesarzem? 08.03.06, 10:53 Pani Olgo, jak się nie wie, to nie trzeba pisać, żeby nie wyjść na durnia - Cezar nie ogłosił się cesarzem Rzymu, cesarstwo zaczyna się później, od Oktawiana Augusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john sobolewska olgo, prosze nie pisz juz wiecej IP: *.aster.pl 08.03.06, 11:41 jak nie masz pomyslu, a co wiecej, nie umiesz kiepskiego pomyslu na tekst sprzedac- nie pisz. oszczedz papier i farbe drukarska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expert Re: Cezar cesarzem? IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 08.03.06, 17:54 alexanderon ma rację. Jeśli już Panowie z historii, to gdzie podział się Napoleon???? Odpowiedz Link Zgłoś
jmk1973 Re: Mężczyźni grzechu warci 08.03.06, 11:43 a gdzie sexy polski hydraulik,albo zyta gilowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis Romek to przecież Romina !! płeć przciwna IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.03.06, 11:48 nie wiedziałeś o tym, a dlaczego z Wszechrobakami, tak bardzo chce zgnębić gejów??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka dziadek Jagiełło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:51 he,he - Jagiełło jako 70-latem spłodził 2 dzieci z 17-latką. To prawie jak z tym kawałem, że rozdają samochody na Placu Czerwonym.... Może i ta 17-latka urodziła 2 dzieci ale mogę się założyć, że to nie dziadek Jagiełło się do tego przyczynił :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotten Re: Romek to przecież Romina !! płeć przciwna IP: *.zax.pl / *.zax.pl 08.03.06, 17:30 Tak. Romina Power. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Che IP: *.aster.pl 08.03.06, 12:14 No pewnie, nie ma to jak romans z mordercą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:27 JA !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:29 T jak Tadeusz R? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:30 Gość portalu: T napisał(a): > JA !!!!!!!!!!! A niby dlaczego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.03.06, 13:14 Z tego co wiem, to sedesowo-klapowe wojny są wszczynane przez kobiety, faceci takie pierdoły mają gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:27 Ten histeryk Cybulski? Chyba żartujecie. A poza tym moim ideałem jest kobieta. Samiec to samiec, kimkolwiek by nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal taaa "samiec Twój wróg!!!" IP: *.bg.am.poznan.pl 08.03.06, 13:31 prawda, samico? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Mężczyźni grzechu warci 08.03.06, 14:45 "Kimkolwiek by był" się piszę. Siadaj, pała z polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tewje.rydzman jak już się Che Guevara załapał 08.03.06, 13:47 to może by jeszcze Pol Pot, Stalin albo Hitler? Dla nich też wiele kobiet traciło głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ader Re: A gdzie poseł Lepper???? IP: *.pai.net.pl 08.03.06, 13:50 No gdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Mężczyźni grzechu warci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:22 a ja i tak wolę Kazia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus a gdzie john hartson? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 08.03.06, 14:41 a gdzie john hartson? Odpowiedz Link Zgłoś