Dodaj do ulubionych

hej?? jest tu ktos??

12.03.06, 23:05
bo ja bym sie chetnie przywitala i pogadala z kims bo wszedzie nuda a ja
lapie dola i chyba nie moge sluchac tych wszystkich pieknych piosenek ktore
mnie w taki nastruj wprowadzaja
Obserwuj wątek
    • tempe cześć 12.03.06, 23:10
      fajnego masz króliczka
      wygląda na mięciutki
      • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:12
        czesc:)

ponoc jest tak sympatyczny jak ja:)

ponoc tak samo pyzaty:)
        • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:19
          Ale Ty nie jesteś królikiem?

PS Fajny.
          • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:20
            no nie..jestem kocica:)
            • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:21
              Kocicę też tutaj mamy.
              Różową.
              Ty nie jesteś różowa?
              • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:21
                nie:)
                widziles moja wizytowke??
                chcialabys sie zaprzyjaznic z moimi królickami??
                • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:23
                  Coś mi się widzi, że znam jednego z tych królików.
                  • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:24
                    wystarczy poznać jednego by znać już wszystkie
                    • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:25
                      Królik królikowi nierówny.
                      Niektóre są miękkie i puszyste, a inne wręcz przeciwnie...
                      • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:27
                        chude i obslizgle:)
                        • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:29
                          A z takimi to się jeszcze nie spotkałem.
                          Widać, źle karmione musiały być...
                          • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:31
                            jak sie taczaly po tapczanie ze slimakami to czego sie od nich spodziewac?
                            • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:33
                              To ślimaki ich goniły.
                              Króliki się frustrowały.
                              • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:34
                                jak królicek zfrustrowany to wiadomo co mu na mózg sie rzuci??

jeju..zeby tylko nie zaczely kącać
                                • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:35
                                  Króliki to betka przy wkur.ionych ślimakach...
                                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:37
                                    oj widzilam kiedys w TV slimaka ktory wpierniczal malze...ta biedna jescze zyla
                                    a on juz ja tam ... brrryyy ale o tym nie w nocy bo komary beda sie snic
                                    • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:38
                                      Ze skorupką tego małża wpierniczał?
                                      • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:39
                                        za skorupką
                                        żeby nie patrzył
                                        boby mu przykro
                                        • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:41
                                          Małżoitarny ślimak.
                                          Pewnie pomrów...
                                      • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:41
                                        zeswidrowal skorupke zombkami czy czyms tak i wpuscil jej soki trawienne do
                                        srodka..a potem wysywal jak ta jescze niestrawiona do konca zyla biedna
                                        • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:42
                                          W sumie nie było tak źle.
                                          Mógł się rzucić na operatora kamery.
                                          • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:45
                                            biedakowi by aż pewnie okko wessalo do paszczu
                                            • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:46
                                              I nie zapłakał by już nigdy...
                                              • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:47
                                                w kolejnym wcieleniu moze by mu sie trafilo byc oprawcą
                                                • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:49
                                                  Zreinkarnował by się w pomrowa-zabójcę.
                                                  Marzenie Hindusów!
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:51
                                                    ja tam wole byc kotem...
                                                    nie wiem czemu to wcielenie jest takie haniebne...pewnie wczesniej cos
                                                    przeskrobalam
                                                  • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:52
                                                    Byłaś kapłanem egipskim.
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:53
                                                    to chyba niby nie tak zle..oni tam wszak koty lubili
                                                  • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:55
                                                    a temu króliku w uszku coś chrupnęło
                                                    czy to Mrug rozpoczął konsumpcję?
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:56
                                                    oj...na razie tylko polizał
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:00
                                                    Siekaczem...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:01
                                                    mnie??
                                                    toz ja nic nie zrobiłam
                                                  • tempe Re: cześć 13.03.06, 00:02
                                                    preludium do zgniatacza
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:03
                                                    mnie??
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:03
                                                    takiego kochanego dzieciaka??
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:04
                                                    A chciałabyś?
                                                  • tempe Re: cześć 13.03.06, 00:05
                                                    powiedz los
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:07
                                                    tempe napisał:

> powiedz los
                                                    > karma
                                                    > predystynacja

A razie czego...reinkarnacja...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:05
                                                    wolałabym skonczyc na lizaniu :D
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:06
                                                    Nie można mieć wszystkiego czego się chce...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:07
                                                    mrug napisał:

> Nie można mieć wszystkiego czego się chce...

toż ja narazie na nic sie nie umawiam
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:08
                                                    Ale protestujessz przeciwko siekaczom...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:09
                                                    mrug napisał:

> Ale protestujessz przeciwko siekaczom...

bo to takie agresywne..jak sie bawic to delikatnie
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:10
                                                    Ale dlaczego od razu agresywne...?
                                                    Przyjacielskie sieknięcie...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:12
                                                    mrug napisał:

> Ale dlaczego od razu agresywne...?
                                                    > Przyjacielskie sieknięcie...

ale ja wole jak sie mnie drapie i masuje po plecach i brzuszku..nie lubie być
                                                    siekana
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:13
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=38375051&a=38377717
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:15
                                                    no wiem wiem..to moze ukladzik...male kąsniecie w szyje w zamian za drapanie??
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:16
                                                    Nie zwykłem pertraktować...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:17
                                                    mrug napisał:

> Nie zwykłem pertraktować...

to nie bedzie zadnej przyjemnosci..nie ma tak,ze tylko jedna strona odczuwa
                                                    korzysci...
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:21
                                                    Nie widzisz korzyści z sieknięcia?
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:22
                                                    mrug napisał:

> Nie widzisz korzyści z sieknięcia?

nie...
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:23
                                                    Nawet z takiego przyjacielskiego?
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:24
                                                    a bedzie bolalo?
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:25
                                                    Niekoniecznie...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:26
                                                    a bedzie przyjemnie?
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:28
                                                    Oczywiście.
                                                    Inaczej bym Ci tego nie proponował...

Też już się będę zbierał. Jak będziesz się miała ochotę ponudzić, to wpadaj.;)
                                                    Dobranoc.
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:29
                                                    ja milam isc godzine temu...ale jescze wpadne
                                                    dobranoc
                                                  • pinkpanther Re: cześć 13.03.06, 10:35
                                                    oo
                                                    się króliczek rozjechał...
                                          • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:46
                                            przewiercić zombkami obiektyw Zeissa
                                            • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:47
                                              Tak powstał teleskop Habla...
                                              • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:48
                                                Habel na hrad!
                                                • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:50
                                                  A hrad do czczan!
                                                  I piwo na dole...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:52
                                                    jak piwo to tylko Pilsner..ale ten czaski a nie z Poznania...
                                        • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:42
                                          zombiami?
                                          wysrywał?

to wygląda na jakąś audycję naukową
                                          • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:44
                                            To na pewno był Richard Atenborough a nie ślimak...
                                            • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:46
                                              a on stary jest...pewnie nie jest juz taki szybki
                                              • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:51
                                                Wyprzedza standartowego ślimaka na wirażach...
                                                • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:51
                                                  no i co z tego skoro na prostej zostaje w tyle
                                                  • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:53
                                                    Ale wiraże są sednem...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:54
                                                    nie zawsze..jak na torze jest dluga prosta..i malo wiraży to najlepsza sa
                                                    wyscigowki z przyspieszenie prostoliniowym
                                                  • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:58
                                                    To Richard wysiada...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:59
                                                    ale z tego co pamietam to tylko w Hiszpani jest "Katalunia" z taka dluga
                                                    prosta...reszta to niewiadomo...trzeba by zorganizowac zawody
                                                • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:52
                                                  bo standartowy na wirażach śluzem się toczy
                                                  a to gazu trzeba
                                                  • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:53
                                                    Te w skorupkach mają przewagę.
                                                    Mogą się stoczyć.
                                          • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:44
                                            nooooo
                                            a temu małżu serducho bilo jak dzikie...
                                            bo te małżu taki klej najlepszy ponoc na swiecie robilo...zeby jak bedzie fala
                                            na morzu to nie odpłynąć...i jak sie przyczepilo to juz byla pizdziawa
                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:25
                    aj...ale one sa towarzysie..i kilku panow z forum chcialao zeby ktos sie nimi
                    zaopiekowal i zeby sobie juz poszly
                    • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:26
                      A te króliki to samczyki czy samiczki?
                      • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:27
                        nie pytalam:)
                        • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:28
                          A jak Ci się wydaje?
                          • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:30
                            po pyszczkach to ja umiem rozpoznawac tylko koty...ale te tu co co siersciuchy
                            to chyba samiec na dole i samiczka w orientacji gornej:)
                            • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:32
                              Seksistowskie podejście, ale od biedy ujdzie...
                              • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:33
                                czemu od razu sexistowskie??
                                • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:34
                                  Bo to modne słowo.
                                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:36
                                    to po rowno ich jest czyli z wszystko zgadnie z natura:)
                                    • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:37
                                      Dwa.
                                      Miękkie i puszyste...
                                  • tempe mądre!/nt 12.03.06, 23:36
                                    • mrug Re: mądre!/nt 12.03.06, 23:37
                                      W niektórych kręgach...
                                      • tempe krągłe?/nt 12.03.06, 23:40
                                        • tygrysio_misio jędrne??/nt 12.03.06, 23:41

• tempe jądrowate???/+t 12.03.06, 23:43
                                            przebiegle nabiegłe?
        • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:19
          a Królik jednego naszego kolegi to też jest pyzaty
          a tuszy nabył dzięki krwi swoich wrogów /jak i przypadkowych przechodniów
          popatrz sobie na wizytówkę Mruga
          chodzą słuchy że ten Królik to nawet może być O N !
          choć może mniej sympatyczny
          • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:20
            Jak mniej, jak bardzo?
            • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:21
              a nie pogryziesz mnie??
              • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:21
                Ja nie. Ja jestem ten sympatyczny.
                Za królika nie ręczę...
                • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:24
                  no tak..dzis w wieczorynce królicek tez byl wredny..nie chcial dac Kubusiowi
                  miodu...

królicki potrafia byc wredna...a jak szybko sie rozmnarzaja..to wszystko dla
                  becikowego...

ale my koty jestesmy naszczescie najlepsze:)
              • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:23
                to cięta rana będzie
                dostojna, ba! dystyngowana
          • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:20
            jeju...to ja chyba musze skad wiac bo moge stracic noge:))
            • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:25
              tak
              ale pisz póki nie stracisz ręki
              • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:26
                naszczescie moje kocisko juz przyszlo do mnie na kolana mnie branic przez
                zgraja wscieklych królikow:)
                • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:27
                  To czemu wizytówka się nie zmieniła?
                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:29
                    bo my tu tak po cichu..zebym nikt nie widzial:)
                    • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:31
                      My, to znaczy króliki?
                      • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:32
                        my zmaczy ja z moja Kiciunia kochana...pokaze wam zaraz...
                      • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:37
                        króliki ale milijon!
                        • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:39
                          Legion.
                          Królicza siła!
                  • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:30
                    bo koty miały królicze nicki
                    • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:30
                      Skurczybyki!
                      • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:32
                        bo koty sa przebiegle...potrafia sie kryc w roznych wcieleniach..trzeba byc
                        kotem zeby umiec to dostrzec
                        • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:33
                          kot nie musi nic dostrzegać bo on wszystko to już wcześniej wie
                          dziwię sie tylko że pytałaś czy kto tu /no skoro wiedziałaś
                          to konstruuje mi hipotezę żeś raczej królik a nie kot
                          i widac król z góry
                          • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:35
                            toz to byl taki wybieg zeby sie ktos do mnie odezwal i zeby napoczac nowa
                            rozmowe...

wiedzilam,ze ktos musi tu byc skoro 10min wczensiej napisal ostatniego
                            posta...cwane my kociaki jestesmy:)
                            • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:41
                              rany!
                              jesteśmy na wybiegu
                              złapaaani
                              in flagranti
                              • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:43
                                no skoro na wybiegu to trzeba uwazac zeby sie nie potknac..bo lipa bedzie przy
                                Armanim
                              • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:43
                                Wreszcie mogę się poczuć jak prawdziwa modelka!
                                Ha!
                                • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:46
                                  a ja nie lubie byc modelka...one nie maja piersi... ja lubie je miec
                                  • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:48
                                    To możesz będąc modelką zajść w ciążę.
                                    I piersi od razu podrosną.
                                    • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:55
                                      ale wtedy u Armaniego przechlapane na calej lini....
                                      • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:56
                                        bedzie nowa linia
                                        • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:57
                                          krągla czy falista?
                                          • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:58
                                            Zmiennokształtna.
                                          • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:58
                                            będzie ciągła i
                                            ciągła lina
                                            • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:01
                                              a moze pociągla..wiecej chetnych by sie znalazlo do slinienia sie na jej widok:)
                                • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:47
                                  tobie łatwo bo w królikach chodzisz i norki mówisz
                                  • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:48
                                    Liczy się tylko naga prawda...
                                  • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:48
                                    co??
                                    to jednak uciekac??
                                    • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:51
                                      masz jeszcze jak?
                                      • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:51
                                        Króliki spętały nogi...
                                        • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:52
                                          ale jescze moge sie czolgac
                                          • mrug Re: cześć 12.03.06, 23:55
                                            Po króliczkach...każdy by chciał!
                                            • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:56
                                              ja tam wole po osobniku mojej populacji...tyle ze przeciwnej plci
                                              • tempe Re: cześć 12.03.06, 23:57
                                                że w przeciwne kierunki i z powrotem?
                                                to do niczego dobrego nie prowadzi
                                                • tygrysio_misio Re: cześć 12.03.06, 23:59
                                                  ja to do niczego..do potomstwa
                                                  • tempe Re: cześć 13.03.06, 00:01
                                                    no właśnie!
                                                    i poto to komu?
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:02
                                                    zeby przedlzyc gatunek..bo inaczje za 100lat nie bedzie po kim sie turlac...a
                                                    to takie przyjemne
                                                  • tempe Re: cześć 13.03.06, 00:04
                                                    to niech inni przedłużają
                                                    a my będziemy sie turlać
                                                    stukilkudziesięcioletni starcy khakhakha yyyyp aaargh
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:04
                                                    Nowy wspaniały świat...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:06
                                                    tempe napisał:

> to niech inni przedłużają
                                                    > a my będziemy sie turlać
                                                    > stukilkudziesięcioletni starcy khakhakha yyyyp aaargh

jak tam wole sie turlac za młodu
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:09
                                                    A co będziesz na starość robił?
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:09
                                                    mrug napisał:

> A co będziesz na starość robił?

...robiła...?
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:11
                                                    mrug napisał:

> ...robiła...?

otóż to!!
                                                    własciwa płeć:)

• tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:10
                                                    mrug napisał:

> A co będziesz na starość robił?

będe czytać i bluzgać polityków
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:11
                                                    A jak wzroku i cierpliwości nie nastanie?
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:13
                                                    mrug napisał:

> A jak wzroku i cierpliwości nie nastanie?

to będa oddawać się rozkoszy odkrywania podswiadomosci poprzez LSD....
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:15
                                                    To ja wolę się na starość poturlać...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:16
                                                    mrug napisał:

> To ja wolę się na starość poturlać...

a z kim??
                                                    wszyscy beda juz starzy i zchorowani...temu trzeba zapobiegawczo turlac sie
                                                    teraz
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:17
                                                    A czy ja się muszę z rówieśnikami turlać?
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:18
                                                    mrug napisał:

> A czy ja się muszę z rówieśnikami turlać?

nie maturlanie teraz to i nie bedzie na starosc...takie jest prawo przedluzania
                                                    gatunku..królicki wiedza i dobrze robią
                                                  • tempe Re: cześć 13.03.06, 00:09
                                                    kociaki tak winny
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:12
                                                    tempe napisał:

> kociaki tak winny

Jak winne, to tym bardziej...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:14
                                                    mrug napisał:

> Jak winne, to tym bardziej...

jakie winne..takie słodkie i urocze...
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:15
                                                    Im więcej wina, tym więcej winy.
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:17
                                                    stanowczo protestuje przeciwko wciaganiu mnie w jakaś intryge!!
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:18
                                                    tygrysio_misio napisała:

> stanowczo protestuje przeciwko wciaganiu mnie w jakaś intryge!!
                                                    >
                                                    >

Sama się wciągnęłaś...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:19
                                                    mrug napisał:

> Sama się wciągnęłaś...

to ja sie wyciągam..i to juz
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:21
                                                    To nie takie proste...
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:23
                                                    mrug napisał:

> To nie takie proste...

to co ja mam teraz zrobic..chcialam sie tylko zaprzyjaznic
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:24
                                                    A nie zrobiłaś tego?
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:27
                                                    no nie wiem...skoro jestem tak szykanowana?
                                                  • tempe Re: cześć 13.03.06, 00:17
                                                    winne duszne i cieliste
                                                    ślimaczyć
                                                    dobranoc
                                                  • mrug Re: cześć 13.03.06, 00:18
                                                    Dobranoc Tempe.
                                                  • tygrysio_misio Re: cześć 13.03.06, 00:19
                                                    no własnie dobranoc...
    • tygrysio_misio moje Kiciu kochane 12.03.06, 23:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=28791442
    • pinkpanther Re: hej?? jest tu ktos?? 13.03.06, 10:34
      witam cię tygrysiu jako siostra-kocica
      • tygrysio_misio Re: hej?? jest tu ktos?? 13.03.06, 20:35
        jak milo poznac mi przedstawicielke tej samej rodziny:)
    • roborobi Re: hej?? jest tu ktos?? 13.03.06, 11:54
      Hmmmm, ładne zdjęcie ;). Witaj ;)
      • tygrysio_misio Re: hej?? jest tu ktos?? 13.03.06, 20:36
        Ladne..moze i tak..ale z jakim szczytnym celem..wszak o zwierzaczki trzeba dbac
        jak tylko sie da..i nadstawiac naga piers za nich:)
    • mmmal Re: hej?? jest tu ktos?? 15.03.06, 10:00
      wuaśnie
      • roborobi Re: hej?? jest tu ktos?? 15.03.06, 10:51
        Pewnie Ciebie już nie ma?
        • mmmal Re: hej?? jest tu ktos?? 15.03.06, 12:31
          jestem, a raczej bywam
          baaardzo dużo pracy
          • roborobi Re: hej?? jest tu ktos?? 15.03.06, 12:34
            Niedobra robota ;)
            • mmmal Re: hej?? jest tu ktos?? 15.03.06, 16:33
              Dobra, dobra robota... :)
              Lubię ją, tylko znienacka na łeb mi się zwaliła,
              ogłuszając mię nieco ;)
              A jutro będzie jeszcze gorzej (lepiej) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka