siemensik1 01.12.06, 13:14 jankiel widze ze znowu masz sile w duchu swietym i ojcu rydzyku i bedziesz nas uswiadamial.za starzy juz jestesmy.z twoim poziomem nauk to ewentualnie do zerowki,dzieciaki to lykna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksfiona jak już o ks Rydzyku to na wesoło 01.12.06, 13:32 10 przykazań Ojca Rydzyka Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli: 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego. Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: janekx nie zaczynaj 01.12.06, 14:30 Koleś przestań być trollem, pisz o Zamościu, a jak masz coś do kogoś konkretnie, to jest od tego poczta. Poczytaj sobie netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: janekx nie zaczynaj 01.12.06, 17:58 Januszu zaloz sobie nowe forum, pisz tam ile wlezie i zapraszaj nas tam oraz caly lud forumowy !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siemensik1 Re: janekx nie zaczynaj 01.12.06, 18:10 koles, cos do kogos to ja mam konkretnie do janka x wiec spadaj malutki. po drugie netykieta obowiazuje takze moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka siemensik trolluje 01.12.06, 18:51 siemensik - ile ty watków założyłeś? Ile z nich dotyczy Zamoscia? Jak nie wątki, to może choć swoje wypowiedzi podliczysz i spuchniesz z dumy, że tak często o mieście hetmana pisujesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemensik1 Re: siemensik trolluje 01.12.06, 21:03 policz ile procentowo watkow o zamosciu jest w dzielach janka.jak policzysz daj znac:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_zam Re: siemensik trolluje 01.12.06, 22:14 trolujesz trolujesz. pisz coś o Zamościu - daj se już spokój z Januszem. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: siemensik trolluje 02.12.06, 09:02 Siemensiku - nie wypatruj źdźbła w oku bliźniego, najpierw spójrz w swe oczęta, czy tam belki nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś