Gość: zz IP: 146.95.232.* 15.03.06, 16:39 moze jakas inna partnerka... bo ja na czarnych nie moge patrzec w TV... wszedzie czarni i czarni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyszek Nie myl habitu z kolorem skóry IP: *.icpnet.pl 15.03.06, 16:45 bo dla mnie np. kolor skóry Halie Berry jest niesłychanie śliczny i apetyczny, w przeciwieństwie do odczuć jakie mam na widok większości naszych katabasów. Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_kris Tylko ze ona jest mulatka... 16.03.06, 02:02 zreszta jak wiekszosc czarnuchow w USA. Po prostu ktos iles pokolen wstecz odwalil ta ciezka robote i ulepszyl jej afrykanskie geny. Z pozytkiem dla ludzkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Travolta znów zatańczy 15.03.06, 17:25 w "TAŃCU Z GWIAZDAMI"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remedios Re: Travolta znów zatańczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:44 A przepraszam, ale co masz do czarnych? To właśnie oni najlepiej tańczą i rapują, cholerny rasisto!!! Tfu! Pluję na Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierasista Re: Travolta znów zatańczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:10 bo teraz biali są dyskryminowani, a gdy o tym wspomnisz zostajesz raz-dwa rasistą (co widać na przykładzie powyżej) jeśli carny pobije białego idzie siedzieć za napaść. jeśli biały czarnego - za napaść na tle rasowym i dostaje dożywocie :P wracając do tematu, niektóre czarne "mordy" mogę oglądać cały czas np Samuel L. Jackson - ale z nim pewnie Travolta nie zatańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Travolta znów zatańczy 15.03.06, 21:07 swita prawda.... ale Queen Latifah to tez chyba powinna nieco schudnac przed kreceniem bo tasma moze tego nie wytrzymac. Pamietacie film o 4 dziewczynach rabujacych banki? Queen to byla ta najwieksza wlasnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Travolta znów zatańczy 16.03.06, 10:34 A Ty może byś dowiedział się cokolwiek o temacie zanim się wypowiesz? Główna bohaterka "Hairspray" jest właśnie osobą "puszystą", więc Twoja propozycja jest mało na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Travolta znów zatańczy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:21 a kiedy magister zatańczy i zaśpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_kris miejmy nadzieje ze wkrotce... 16.03.06, 02:06 zatanczy, zaspiewa a potem usiadzie (na 20 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Travolta znów zatańczy IP: *.Stanford.EDU 15.03.06, 19:27 No to Queen Latifah tez powinna schudnac-:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malta Re: Travolta znów zatańczy IP: *.aster.pl 15.03.06, 20:37 zz, a ja na Ciebie patrzec nie moge, bo nie dosc zes rudy to jeszcze masz czerwonegochuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RASSA [...] IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.06, 21:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidloco Kocham Tony'ego Manero... IP: *.itpp.pl 15.03.06, 22:29 Jak wiadomo, bohater "Gorączki" nazywał się Tony Manero... znam jednego, który też tak się nazywa :) bardzo go kocham :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Travolta znów zatańczy IP: *.zmt.tarnow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 08:14 Ta tłusta kobieta ma być jego partnerką to tańca ??? chyba jakiś żart. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin !!! 16.03.06, 10:37 Ludzie... litości... Gusty gustami, wolicie wieszaki od atrakcyjnej kobiety o obłych kształtach - wasz problem. Ale czy nikt z was nie kojarzy musicalu "Hairspray"?! Odpowiedz Link Zgłoś