vaud 16.03.06, 19:31 W piatek, miedzy 8h30 a 10h, czasu wschodnio-zamorskiego. Znaczy U Was to o jakiejs 14h30 czy cus. Uprzejmie prosze o uwzglednienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Kciuki 16.03.06, 19:45 ale swiety Patryk zaraz pozniej. i biere pivo :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kciuki 16.03.06, 19:51 1. Lapie. 2. Na sw. Patryka posylam stosowne kartki: a/www.care2.com/ecards/build/1/5521 (w plasach moje boa widac) b/www.care2.com/ecards/build/1/5520 (z dedykacja dla Zielonejmyszy) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kciuki 16.03.06, 19:51 Nauszniki badz glosniki do wlasciwego odbioru potrzebne sunt. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Kciuki 16.03.06, 19:52 Czemu nie, choc mnie w tym roku jakos celtycko nie dopisalo. Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: Kciuki 16.03.06, 20:10 dzieki za dedykacje. Trzeba by gdzies zanurzyc pyszczee jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: Kciuki 16.03.06, 20:17 Kiliklam. Goddam. Atam . Rusze w tan,padam,padam padam.Jutro moze sobie dam. Z tym ze na studiach pijemy w soboty.PO. O! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kciuki 17.03.06, 05:26 odbiegam ( po nowym dywanie) poudawac przed soba, ze spie. Dziejta pracowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kciuki/Paddy go easy 17.03.06, 07:47 D-bry. Zawsze mnie dziwi jak mnie ta muzyczka bierze. Jak by sie wszelkie osrodki badawczo-rozwojowe przemyslu krytycznego wylaczaly. Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: Kciuki/Paddy go easy 17.03.06, 09:07 Podkorze. Dobre cza sy były. kciuki trzymam wiec pisac nie moge. Ha!! Odpowiedz Link Zgłoś
nimmka Re: Kciuki/Paddy go easy 17.03.06, 09:35 Potrzymam, a jakze. W koncu i tak nie lapie o co biega to co mi szkodzi, a Ci moze - pomoze :):):):) a i pomodle sie tak na wszelki w widzie lub po.;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kciuki/Paddy go easy 17.03.06, 09:43 To ja sobie zaczekam i po obiedzie potrzymam. Moze uchyle Nimmce rabka ze Vaud jak Krzys. Jak wychodzi zajentyk to itd. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Zdalam! 27.03.06, 07:18 na "A". Ciag dalszy psychologii. Serdeczne dziekuje za kciuki. Kazdy kciuk na wage zlota!!! Oj, dana, dana, egzamina zdana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Zdalam! 27.03.06, 19:29 Gratulacje, pani Wutko. Aha, zamawiam kciuku na czwartek. Między 10 a 12. W ogóle to dziwnie. Wczoraj chciałem przestawić zegarek i pokrętło zostało mi w ręku. tak że on ignoruje zmiane czasu. Dzis przez to siedzaiałem zadowolony w robocie, sądząc że jeszcze 17.00. Ekhem, ekhem. Nie będę cytował. Zwłaszcza że miałem wrócic z laptopem dla P. Zebym teraz czegos takiego na okolicznośc nie wywinął w ramach wystepów gościnnych w H. Np. nie spóźnił się do Bwana Kubwy na Rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Zdalam! 27.03.06, 23:17 brezly napisał: > Gratulacje, pani Wutko. > Aha, zamawiam kciuku na czwartek. Między 10 a 12. > W ogóle to dziwnie. Wczoraj chciałem przestawić zegarek i pokrętło zostało mi w > ręku. tak że on ignoruje zmiane czasu. Dzis przez to siedzaiałem zadowolony w > robocie, sądząc że jeszcze 17.00. Ekhem, ekhem. Nie będę cytował. Zwłaszcza że > miałem wrócic z laptopem dla P. > Zebym teraz czegos takiego na okolicznośc nie wywinął w ramach wystepów > gościnnych w H. Np. nie spóźnił się do Bwana Kubwy na Rozmowę. ----> jak ja sie przestraszylam, ze H. to Havana, a Bwana Kubwa to Kubus Kastratek! No ale trzymac bede te kciuki ze wszystkich sil. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Zdalam! 28.03.06, 07:28 Tez potrzymam panie BR. Przynajmniej alibi bedzie ze nic nie robie.. Odpowiedz Link Zgłoś