szubad 30.03.06, 23:20 sparzyłam sie chciałam dobrze wyszło źle :( ...jest dobrymi chęciami brukowane czy radami? stawiam jednak na chęci. nie mogę podać szczegółów, bo są tyleż smutne co gupie. Tera ide sie upić, ubic albo utopić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szubad piekuo to my 30.03.06, 23:45 (Przepraszam za fumy i humory.Jak mawia w takich wypadkach Pan Olo, mam tydzien karencji, to sie nie powtorzy. Ale jakby Kto wiedział czym brukujo to niech powie. A tera sie ide wstydzic) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: piekuo to my 31.03.06, 00:43 Pieklo jest ... dobrymi checiami. Mam nadzieje ze sie tak upilas ze nie dalas rady sie utopic. A tak poza tym glowa do gory ! Kran Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: piekuo to my 31.03.06, 09:15 > Ale jakby Kto wiedział czym brukujo to niech powie niestety, nawet będąc w piekle chodzę z głową w chmurach więc nie widzę z czego bruk... a jak już się potkne i przewrócę na tym bruku, to za bardzo boli, to siniaki swoje oglądam, a nie bruk... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: piekuo to my 31.03.06, 09:32 Piekuo to interesujace miejsce lepsze niz niebuo.Bez watpienia. Ile razy tak mialm ale po piciu uokropniejszy jest moralniakkk Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Czy piekło...pytanie zasadnicze 31.03.06, 11:11 Znaczy to jest chyba zalezne od tego ktory kawalek piekla, nie? Przez analogie z budownictwem. Tu kamien, tam cegla, owdzie drewno. Tak mysle ze jak pieklo blizsze szkolnictwu i mediom to radami, jak administracji to checiami. Tez sobie mysle ze takie eksluzywne wnetrza piekielne to dobrymi minami do zlej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Czy piekło...pytanie zasadnicze 31.03.06, 11:28 szubad napisała: > Tera ide sie upić, ubic albo utopić. Doradzalbym upicie, bo mozan powtorzyc jak jedno nie pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Czy piekło...pytanie zasadnicze 31.03.06, 19:39 Poza tym "pije od miesiąca" na gruncie naszej kultury narodowej głębi przeżywania rozpaczy i winy poczucia (koniecznie!) dowodnie dowodzi, podczas gdy "topi się od miesiąca" albo "zabija się od miesiąca" sugeruje jakąś mieszanka nieudolności (niby to słowiańskie ale czemus gupio) w sprawach praktycznych i/lub pewnej fanfaronady. "Topienie się od miesiąca" może takze w technicznie zoorientowanej części widowni wywołać niesosowne uwagi o duzej płwywalności, co pociągą za sobą niesmaczne rozważania o konstrukcji Smucącego się. Że pusta w środku, ze nadmuchana, że korek etc. Aha, szubad, zadnych karencji, przycupywań i takich tam inych bumelek. Jeszcze tego brakowało żeby przez Weltschmerz heklowanie ustało, nie ma nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Czy piekło...pytanie zasadnicze 31.03.06, 20:24 kocie miauczenie na psie smutki Odpowiedz Link Zgłoś
szubad do Pana Brezly 31.03.06, 21:27 Panie Brezly, samokrytyka spisana z notatko suzbowo, u panny Andzeliki w podpisach szubad za overlockiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Nie nadamy biegu sprawie 31.03.06, 22:27 Bo my ru bynajmniej rozumiemy że młodość musi się, mianowicie, jak to mówią, wybiegać. Ale zarówno nie mozemy, tego no, ueee, żeby nam tu życie wenętrzne wpływało na społeczne. Kolektiw nie może mianowiciee tych no togzyn psychologicznych, neutronalizować obojętnością, szeroko pojęta. Takie jest moje spojrzenie, jezeli je chcieliście usłyszeć, kol. Szubad, jak najbardziej i wynika z rosnących potrzeb, co wzywają. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Nie nadamy biegu sprawie 31.03.06, 22:37 szubad zdaje sobie sprawe pomimo młodości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Dodam tylko 01.04.06, 12:49 że już starozytni Amerykanie wiedzieli że, jak głosi napis znaleziony w Ithaca, New York "vivere non necessary est, weavere necessary est, c'mmon, man". Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Dodam tylko 01.04.06, 13:58 To jest prawdziwy watek Osnowajacy ! Cornell....ale nie Makuszynski.... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dodam tylko 01.04.06, 17:38 Zeby nie było żadnych watpliwości to dodam że chyba nie ma żadnych wątpliwości skąd sie łacińskie słówko "texo" wzięło. Od kogo się znaczy tkać nauczyli, yeaah, ooopee!! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Dalsze studia 01.04.06, 17:49 Ha! Gugiel nadał ze greckie na dziewiarsto jest πλέξιμο, πλεκτό. Ehem, plexiglas byłby szkłem dziewiarskim? No bo z włokna jakby. A naszą gwiązdą jakaś Plexima (Centauir?)? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dalsze studia 02.04.06, 10:45 Masz na mysli fragment Dziejów Autostrad w pl. Kanuku?:-) Odpowiedz Link Zgłoś