Gość: wesolek IP: 66.129.89.* 29.05.06, 09:51 nie zeby mnie to interesowalo ale fakt pozostaje faktem ze jakis genialny dziennikarz musial sie niezle napracowac nad tym "artykulem" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EwaR Re: Zakościelny się żeni IP: *.astra-net.com 29.05.06, 10:02 A ja nie rozumiem, dlaczego wszystkie Katarzyny w mediach są z uporem godnym lepszej sprawy przerabiane na "Kasie". Dziesięcioletnia Kasia jest jak najbardziej OK, ale jak czytam o "Kasi" Skrzyneckiej (za chwilę czterdziestka) albo "Kasi" Dowbor (wieku miłościwie nie wspomnę, ale niedługo będzie się łapać na wcześniejszą emeryturę) to... Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Z takim nazwiskiem… 29.05.06, 10:30 to chyba nie ma wyboru, nie może być kawalerem. Gość portalu: EwaR napisał(a): > A ja nie rozumiem, dlaczego wszystkie Katarzyny w mediach są z uporem > godnym lepszej sprawy przerabiane na "Kasie". A, bo to jest kryptoreklama margaryny! Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Re: Z takim nazwiskiem… 29.05.06, 12:45 > > A ja nie rozumiem, dlaczego wszystkie Katarzyny w mediach są z uporem > > godnym lepszej sprawy przerabiane na "Kasie". Caryca Katarzyna też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri Re: Zakościelny się żeni IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.05.06, 10:07 hhehehhehee ....to czemu nie maciuś z kasią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_triste Polski Brad Pitt IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 29.05.06, 10:09 Buehehehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakkerpa Re: Polski Brad Pitt IP: *.delfz1.gr.home.nl 29.05.06, 10:41 taki z niego brad pitt jak ze mnie madonnna, boże co za głupoty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: Polski Brad Pitt IP: 213.25.141.* 29.05.06, 16:05 rzekłbym nawet ROTFL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Zakościelny się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:13 hehe. No panienki, czas na żałobę narodową. Polski Brad Pitt się żeni. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Zakościelny się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:08 Ciekawe, czy swoje dziecko będą rodzić w Ugandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Zakościelny się żeni IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 29.05.06, 10:22 to nie mam szans. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szlafrok Reality 29.05.06, 10:24 No to pewnie będziemy mieli nowe reality show. Już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejah Re: Zakościelny się żeni IP: *.oracle.com 29.05.06, 10:55 dajcie im spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: Zakościelny się żeni 29.05.06, 10:56 Mieszkają już razem? Bez ślubu? W kraju Papieża Polaka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 29.05.06, 11:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mormon michnik to Żytt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:50 a Żydy sie nie żeniom tylko żydzom mamone . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syli Re: Zakościelny się żeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:59 Polski Brad Pitt to chyba lekka przesada, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: Zakościelny się żeni IP: *.chello.pl 29.05.06, 12:52 jaki kraj takie Brady Pity ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Zakościelny się żeni IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 29.05.06, 17:51 Taktak; Brady Pitty ma być. A tak ogólnie święte są Twoje słowa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Zakościelny się żeni 29.05.06, 13:06 Z Zakościelnego taki brat pit jak z Colargola król lasu lub puszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat pita Re: Zakościelny się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 16:58 taki brad pitt jak z Artura Andrusa(Andruza?) Marylin Monroe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oboze Re: Zakościelny się żeni IP: 212.160.172.* 29.05.06, 13:14 kto tego beznadziejnego żenade chciał!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Zakościelny się żeni IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 29.05.06, 15:53 A czym różni się Zakościlny od Pitta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: hu de fak is zakoszczeny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:24 no dokładnie... jak przeczytałem tytuł to myślałem że chodzi o jakiegoś kolesia co się zakrystią zajmuje... ale to się chyba inaczej nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Zakościelny się żeni 29.05.06, 13:22 Pod zdjeciem wspomniano o zuchwie. A co powyzej? Jak z inteligencja, wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangsta Re: Zakościelny się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:24 nie wiem skąd te ciagłe porównania zakościelnego do pitta przecież jeden z drugim nie ma nic wspólnego i to dosłownie. czy brad pitt jest nazywany amerykańskim zakościelnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Zakościelny się żeni IP: *.icpnet.pl 29.05.06, 15:06 szeroka szczęka, to oznaka niby czego u Zakościelnego, czy ktoś słyszał co ten człowiek ma do powiedzenia poza ekranem, zgroza pokroju K.Bujakiewicz. Do czego to doszło, królująca wszędzie bylejakość jest deprymująca. Jestem zrozpaczona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Zakościelny się żeni IP: 212.160.172.* 29.05.06, 15:19 Ten koleś nie ma NIC ciekawego do powiedzenia. Jest mdły I BEZNADZIEJNY. Cierpi na lęk przed oceną, kontroluje każdy swój gest. Nie ma w nim nic spontanicznego. Wszystkie jego próby udawania luzu są wypadają żałośnie. Zakościelny, jesteś ŻAŁOSNY!!! Do psychologa lalusiu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakoscielny buuuu jestescie okrutni! nie dam wam autografuuuu! IP: *.dyn.iinet.net.au 29.05.06, 16:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonhnrre Zakościelny to daleki kuzyn Rasiaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 16:59 Zakościelny to drewno!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Zakościelny to daleki kuzyn Rasiaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:05 Rany, niektorzy z Was sa naprawde nienormalni- moze by tak siebie samego pokomentowac a nie wszystkich dookola :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciciosan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek No dobra a kto to jest ten Zakościelny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:51 No dobra a kto to jest ten Kościelny czy tam Zakościelny?? Jak się domyslam jest to Pan ikona popkultury. Niechżesz mnie ktoś oświeci. Piosenkarz?? Malarz?? Znajomy się żeni i jakoś nic w gazetach na ten temat nie piszą. Co trzeba zrobić aby napisano, że na ten przykład ja sie żenię? Dokonać odkrycia z zakresu genetyki, inżynierii materiałowej? Wynaleść lek na raka?? Znaleść sposób na syntezę termojądrową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyje bana qrwo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: No dobra a kto to jest ten Zakościelny 29.05.06, 19:11 Wystarczy się nazywać Zakościelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Zakościelny się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:35 Ale news.Co to kogo obchodzi????????Brad Pit - no tylko zdolności nie te! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLE! Taki z niego Pitt jak z Wiśniewskiego Bono IP: *.4web.pl 29.05.06, 19:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykretyn Dawniej slub potem siup teraz siup- a po co slub? IP: *.fbx.proxad.net 29.05.06, 19:25 Zlajdaczala moralnosc mlodych polakow. Niech zyje pedalownia i lewactwo.A po was to chocby potop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie fanka ankieta - pytanie powinno byc odwrotne IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.05.06, 21:10 Gdzie tam Bradowi do Zakoscielnego!! Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Re:nie wiem kto to Zakościelny ? 29.05.06, 22:45 czy naprawdę musimy to wiedzieć, że ktoś tam się żeni i z kim. Nie interesuje mnie to kompletnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś