Dodaj do ulubionych

Mamusie - przyjezdne - studentki

23.09.04, 10:41
Hejka!! Duzo tu Was?? Ja zjezdzam do Ol. pod koniec nastepnego tygodnia, a
Wy??:)
Obserwuj wątek
    • matyldziostwo Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 24.09.04, 14:32
      Ja jutro. Muszę przysposobić opiekunkę i rozpakować klamoty,nie chce mi sie
      jechać bo jeszcze tydzień będę sama (mężuś wraca za tydzień), ale na uczelnie
      to mi się chce, wreszcie jakaś odmiana od tego monotonnego życia. Pozdrawiam
      • mydelniczka Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 24.09.04, 16:24
        A w jakim wieku dzidzia? Mialas dziekanke? Moj synek ma 10 miesiecy i przez
        ostani rok bylam na urlopie. Ja podobnie nie moge sie doczekac powrotu na
        uczelnie, ale niestety Piotrus idzie do zloba :( Co studiujesz i na ktorym
        roku, jezeli mozna wiedziec? :)
        Pozdrawiam.
        • matyldziostwo Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 24.09.04, 22:01
          mój mały 14.09 skończył roczek, studiuję wetę i jak się dowiedziałam ze jestem
          w ciąży zawaliłam ważny egz. i tak czy tak miałam rok w plecy (powinnam być na
          4)ale cały czas siedziałam w olsztynie bo robiłam część przedmiotów z roku
          wyżej dzięki temu teraz mam łatwiej. Jak to wygląda u Ciebie? Pozdrawiam
          • mydelniczka Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 25.09.04, 09:00
            Ja wracam na trzeci rok biologii, Piotrek jest z 23 listopada, chcialam wrocic
            od razu, ale brzuchol dokuczal i zrezygnowalam (a juz zameldowalam sie w
            akademiku i mialam kupe problemow pozniej :)) Jestem z Moraga - to niedaleko od
            Ol. , jakies 60km. Gdzie mieszkasz w Olsztynie?
            Pozdr.
            • chuda20 Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 25.09.04, 11:50
              Hej:)
              ja coprawda przyjezdna nie jestem tylko miejscowa :o) ale tez studiuję.Teraz
              jestem na 3 roku a moja mała ma 16 miesięcy :o)
              Pozdrawiam-chuda
              • mydelniczka Re: Mamusie - przyjezdne - studentki 25.09.04, 15:16
                ;)) A co studiujesz? Skoro ma 16 m-cy to pewnie studioalyscie juz "razem?
                Ciezko bylo?
                Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka