naryanah 18.07.06, 14:09 pomysly na grafike nowego potralu bizu - czyli co wam w glowach siedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanniver75 Re: PORTAL - grafika 19.07.06, 13:28 bardzo ogólnie: myślę, że fajnie gdyby grafika była spokojna i stonowana, ponieważ prawdopodobnie na głównej stronie będzie sporo informacji, nie powinna "przeszkadzać" i męczyć, ale oczywiście tematycznie być związana... zobaczcie tu - jest oszczędnie, prawie minimalistyczne, ale wiadomo o co chodzi... może tylko kolorów więcej warto by dać, bo w końcu to serwis o biżu ma być:) ---- Moja Biżu Odpowiedz Link Zgłoś
sasenka Re: PORTAL - grafika 19.07.06, 13:45 mi się bardzo podoba oprawa strony Kati, chodzi mi o ogóle wrażenie: nienachalna kolorystyka; ciekawy motyw, bohater drugiego planu; całość wysmakowana i gustowna; Musi być pięknie, bo my piękne rzeczy robimy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
gaja_07 Re: PORTAL - grafika 20.07.06, 17:22 wg mnie musi być przestronnie i czytelnie jasna strona ma ta zaletę że szybciej się znajdzie to czego sie szuka, ostre kolory robią bałagan, baner z logiem - tu można poszaleć, resztę tytulików bym ujednoliciła, Odpowiedz Link Zgłoś