Dodaj do ulubionych

Lepper wprowadza akcyzę na wodę

21.07.06, 12:23
"Wszystkich jednak pobił pos. Edward Kiedos, który potwierdził, że taki projekt istnieje naprawdę i dodał, że akcyzowanie wody będzie przedmiotem szczegółowej analizy w klubie."

- To straszne, to miała być tylko prowokacja a okazało się że rzeczywiście będzie akcyza na wodę!
Obserwuj wątek
    • pkulej Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę 21.07.06, 12:39
      Jakie to typowe:)
      Ciekawe czy pomysł wprowadzenia akcyzy na powietrze też by poparli? Pewnie tak:)
      • frant3 Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę 21.07.06, 12:47
        W studniach byłyby liczniki. A co z deszczówką, która spada z nieba?

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
        • mihau2000 nie ma problemu 21.07.06, 13:32
          > W studniach byłyby liczniki. A co z deszczówką, która spada z nieba?

wystarczy opodatkować od powierzchni dachu ;)

...co za obłuda, teraz należałoby porównać wypowiedzi tych posłów na normalne
          pytania

• dyskutant6 wcale nie takie glupie-woda pitna plyn strategiczn 21.07.06, 13:56
            y
          • Gość: marcu To LPR! Deszczówka, czyli NIebo, to poletko LPR, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:28
            nie Samoobrony (wydział zjawisk zwyczajnych, sekcja wodna).
        • Gość: Monarchista Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: 195.128.172.* 21.07.06, 21:14
          frant3 napisał:

>

Dzisiaj wszystko jest możliwe. Przypomniał mi się wulgarny wierszyk z czasów
          nacjonalizacji w latach 40-tych XX w.

Sraj, Polaku sraj,
          Bo to jet twój kraj.
          Jeszcze tyle ci zostało,
          że się możesz wysr.. śmiało,
          Tylko nie za dużą kupę
          Bo ci opodatkują d... (w oryginale było "bo ci upaństwowią..."
          • frant3 Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę 22.07.06, 08:03
            Dobre!

--
            Frant - humor, satyra, krytyka
        • kardynal_pacelli1 Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę 22.07.06, 08:57
          frant3 napisał:

>

Będą należność sciągać ryczałtem i to niezależnie od tego czy będzie padać czy
          nie. Najwiekszy jednak problem bedzie z rzekami, jeziorami i w końcu z
          morzem.Ogrodzą wszystko i bedą reglamentować dostep do ww. czy jak?
      • Gość: kewiz Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: 82.160.48.* 21.07.06, 15:53
        DEBILE POLGLOWKI KRETYNI IDIOCI BURAKI CWOKI PROSTAKI CYMBALY LEPPERY I
        GIERTYCHY nami rzadza ;)
        • Gość: master Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.euro / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 07:16
          RACJA! IM WYŻEJ, TYM CIEMNIEJ!!
          ..E ĆWOKI!
      • Gość: Konrad Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: 81.171.128.* 21.07.06, 17:03
        No ale przeciez juz jest podatek za powietrze. Tzw. klimatyczne w górach:D
      • Gość: woda bez mleka Re: Lepper - i cala reszta tych co "przy korytku" IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 21.07.06, 18:44
        Kto w tej Trojcy Nie-swietej milosciwie teraz
        rzadzacej w Polsce jest najwiekszym kretynem -
        bracia K. (mozna liczyc ich jako jedna sztuke),
        kretacz Lepper, czy faszysta Giertych?
    • Gość: liberkal Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:56
      Nie czaisz czegoś? ;)

Ale sobie naród wybrał rządzących....

Nie bez przyczyny kopuła sejmu przypomina namiot cyrkowy...
    • Gość: greg Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:06
      Na idiotow nie ma rady. Boze chron Polske od tych debili.
      • Gość: Monarchista Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: 195.128.172.* 21.07.06, 21:16
        Gość portalu: greg napisał(a):

> Na idiotow nie ma rady. Boze chron Polske od tych debili.

A to dlatego, że Bóg ustanowił granice ludzkiej inteligencji, ale nie ustanowił
        granic ludzkiej głupoty.
    • Gość: FreakyMisfit Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.07.06, 13:19
      Zadam tylko jedno zajebiście ważne pytanie:
      - gdzie byliście, jak należało Polskę ratować od tych idiotów?

Ja zrobiłem co mogłem, ale było mnie za mało...
      • Gość: bru Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.gentoo.corp / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:21
        ja tez probowalem, ale g.. to dalo, bo tym co swiatlejszym sie nie chcialo isc
        na wybory. Co ciekawe kogo bym nie spytal (z 1 wyjatkiem) ten byl na wyborach,
        rowiez nie znam osoby (z 1 rowniez wyjatkiem) ktora by glosowala na szczochow,
        faszystow lub wodnych akcyzowcow. Wiec pytam skad ten wynik?!?
        • muzg_na_patyku Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę 21.07.06, 14:52
          "Wiec pytam skad ten wynik?!?"

ano, m.in. stąd :
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3453137.html
          Dopóki nie zniemi się prawo, takie rzeczy będą na porządku dziennym. A nie będzie żadnej zmiany, bo ci ludzie są już u władzy.
        • Gość: Radek.uk Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.07.06, 17:03
          Ja juz bylem w Anglii. Przepraszam i przykro mi... nie bylo znizek na loty na
          wybory...
          • Gość: Miron Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: 135.196.211.* 21.07.06, 17:47
            Ja tez bylem a anglii...wystarczylo sie mailem zarejsertowac w ambasadzie i
            mozna bylo glosowac..a nawet jesli Cie na liscie ni byl dawalo sie
            zaglosowac...kto chce to moze..wiec nie tlumacz sie UK
            • profes_ Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę 23.07.06, 23:26
              Tia. I dwa obwody - Londyn i chyba gdzies w Szkocji drugi. Z Midlands tak na
              oko wydatek rzedu 40-50£ za udzial w wyborach - troche drogo wychodzi.
      • kardynal_pacelli1 Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę 22.07.06, 09:00
        Gość portalu: FreakyMisfit napisał(a):

> Zadam tylko jedno zajebiście ważne pytanie:
        > - gdzie byliście, jak należało Polskę ratować od tych idiotów?
        >
        > Ja zrobiłem co mogłem, ale było mnie za mało...

Ja byłem z tobą i nie daliśmy rady.
        A jak będzie z dostępem do fontann.
    • Gość: woody Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 13:50
      Wydalam na grzybach w lesie płyn ustrojowy , żądam zapłaty od lasów
      polskich .Założyć mi licznik na fujarę.
      • Gość: aga Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: 194.165.48.* 21.07.06, 13:58
        a moze woda sodowa mu uderzyla do glowy :) ha ha
    • gilu33 Jolka,komentarz proszę do tego szczytu debilizmu 21.07.06, 13:59
      .. posłów ze światłego ugrupowania o nazwie Samoobrona.Tylko nie wklejaj
      kolejnej agitki z 6 szuflady o GW i PO , bo to Fakt zrobił z posłów Leppera
      ostatnich kretynów...
    • Gość: pawel Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.aster.pl 21.07.06, 14:35
      a wzystkiemu winna PO , oczywiście !!
    • Gość: elka Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:36
      a ja to bym wp0rowadziła akcuzę od głuputy, policzcie ile na samych posłach
      państwo by zarobiło, o reszcie społeczeństwa nie mówię
      • Gość: Schweiger Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 15:10
        Prosze mi tu nie atakowac Andrzeja Wspanialego.To jest moj (i nie tylko moj )
        CICHY FAWORYT na stanowisko ,ktorw obecnie zajmuje Kabotyn Pierwszy alias
        Mamlok. Daj Bog ,by sie Wspanialemu to udalo.Juz Kabotyn Pierwszy dostarcza mi
        mnostwo uciechy za kazdym otwarciem szanownych usteczek ( choc rzadko to
        robi ) , ale jak Andrzej dorywa sie do mikrofonu ,jego elokwencja , gleboki
        sens jego uwag no a przede wszystkim ta jego niepowtarzalna dykcja pozbawiaja
        mnie dechu z wrazenia.Rece same sie skladaja do oklaskow a dusza wola ; Andrzej
        jeszcze ,jeszcze mnogo.
      • Gość: xaliemorph Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.icpnet.pl 21.07.06, 15:27
        Ja na akcyzę ana głupotę ale dla wyborców durniów co takich przygłupów wybrali.
    • Gość: andrew glupota polakow zaczyna byc znana w swiecie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:03
      i sa tego dziesiatki przykladow...
      • Gość: Schweiger Re: glupota polakow zaczyna byc znana w swiecie!! IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 15:17
        Widze ,ze wyraznie oszczedzasz Polakow i masz nad nimi litosc piszac "
        dziesiatki" .Toz to juz wolowej skory nie nastarczy by te ilosc zanotowac.
        • Gość: giani_zola Re: glupota polakow zaczyna byc znana w swiecie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:17
          panowie i panie... akcyza- boski pomysł, przy okazji będzie mniej biurokracji
          przy obliczaniu należności wobec państwa, którego obywatele szczycą się
          wejściem do struktur UE, a władza wyrażnie dąży do odseparowania się od świata
          w którym ludzie bardziej inteligentni od trzody chlewnej decydują o postaci
          władzy.
      • zapytaniaznak Mów za siebie ;-) 21.07.06, 16:19
        Jeżeli chodzi o głupotę Polaków - nie sądzę, abyśmy się różnili.
        Oczywiście prawdą jest, że "głupich nie sieją", może nietypowe u nas jest to, że
        takie matoły tak wysoko zaszły. Nietypowe i niepokojące.
        • myslacyszaryczlowiek1 Re: Mów za siebie ;-) 21.07.06, 18:09
          Te wszystkie wypowiedzi swiadczą tylko o waszaj glupocie. Każdego można podejść
          odpowiednio preparując historyjkę. Ciekawe dlaczego tylko zaofiarę prowokacji
          wybrano sobie PIS i Samoobronę, pewnie też czeka to LPR. A jakoś te niezależne
          media nie kwapiły się z podaniem wiadomości o pijanicy Kwaśniewskim i chachmęcie
          Baltzerku i fundacji jego żony, czy też o Judejczykach którzy przyjechali
          szantażować polski rząd.

• Gość: woda bez mleka Re: Nie odwracaj teraz kota ogonem! IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 21.07.06, 18:51
            Balcerowiczowi to "nie-myslacy szary czlowieczku"
            to pewnie moglbys najwyzej drzwi do samochodu
            otwierac (jako tzw. walet).

p.S. I jeszcze to wtracenie o "Judejczykach"...
            Skad w Polsce (i na tym forum) bierze sie
            tak wiele ksenofobicznego, rasistowskiego
            i anty-semickiego g...a? Skad???
            • Gość: Maria Re: Nie odwracaj teraz kota ogonem! IP: *.spfdma.east.verizon.net 22.07.06, 01:52
              a skad tyle nienawisci w tych waszych marnych cialach do POLAKOW? ta nienawisc
              • Gość: Maria Re: Nie odwracaj teraz kota ogonem! IP: *.spfdma.east.verizon.net 22.07.06, 02:07
                ta nienawisc jest wieksza niz wy i kiedys was zezre. wy synowie Kaina nie z
                niszczycie Polski do konca bo zydokomuna tez kiedys zdechnie. NIE KOCHAM
                ZYDOW I NIKT MNIE NIE ZMUSI ZEBYM ICH KOCHALA. DAJE IM TO CO OD NICH DOSTAJE.
                • kardynal_pacelli1 Re: Nie odwracaj teraz kota ogonem! 22.07.06, 09:05
                  Gość portalu: Maria napisał(a):

> ta nienawisc jest wieksza niz wy i kiedys was zezre. wy synowie Kaina nie z
                  > niszczycie Polski do konca bo zydokomuna tez kiedys zdechnie. NIE KOCHAM
                  > ZYDOW I NIKT MNIE NIE ZMUSI ZEBYM ICH KOCHALA. DAJE IM TO CO OD NICH DOSTAJE.
                  >
                  Przecież nikt do miłości bliżniego żydowskiego cie nie zmusza i pewno nigdy
                  tego nie robił, ale do myslenia to mógłbys się zmusić.Sam!
          • Gość: TwójPanPodnóżku Re: Mów za siebie ;-) IP: *.crowley.pl 21.07.06, 21:54
            Sam głupi to swoje nieszczęścia na innych zwala. I tak w ch.. do zaje..nia.
          • Gość: tylko pytam dlaczego ich? Bo sa najbardziej naiwni i posluszni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:55
            wladzy, i nie maja swojego zdania!! TYLKO WODZ i WODZ!! Slepi i glusi i tylko
            pilnuja swoicjh poasadek i licza forse podatnikow. DARMOZJADY I USZUSCI! Klamcy
            o 3000000 miszkan nie wspomne)))
    • Gość: polonus czego sie spodziewac.... IP: *.wiline.com 21.07.06, 18:11
      przeciez to dEBIL
    • joanna_can w wielu miejscach swiata woda jest luksusem 21.07.06, 18:14
      mozna sie rowniez spodziewac, ze w Polsce za 50 lat stanie sie rowniez towarem
      rzadkim. Wasze pra-wnuki nie beda wtedy tak kpily z tego pomyslu...
    • minipolak Teoretyczne pytanie 21.07.06, 18:50
      Woda swiecona zwolniona od akcyzy?
      • Gość: woda bez mleka Re: Teoretyczne pytanie - czyli woda i mydlo IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 21.07.06, 18:54
        Woda swiecona bez akcyzy? Taaak, ale pewnie
        tylko dla "genetycznie" prawdziwych Polakow...
    • Gość: Jola_z Dywit Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 19:01
      Nasz Wódz Opalona Japa musi przecież za coś spełnić swoje mądre
      obiecanki.Następnym krokiem będzie opodatkowanie szaleństw z małżonką.Wolę 3
      kroki w szaleństwo , niż 3 szaleństwa w kroku.
      • Gość: podejrzliwa to podrobka "prawdziwej" joli! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.07.06, 19:10
        Nikt nie przebije oryginalu
    • unicef123 Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę 21.07.06, 19:30

na jaką wodę ? chyba ognistą !

Głupota jest tez darem Bożym ale nie nalezy jej nadużywać !
      Zastanów się pan , panie wiecznie "upalony "
    • Gość: Zbych Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.crowley.pl 21.07.06, 20:26
      Jaki pan taki kram. Inaczej mówiąc "inteligencja" posłów Samoobrony jest wprost proporcjonalna do "inteligencji" lidera. Będzie jeszcze gorzej, jeśli Gertych pozostanie na stanowisku ministra edukacji.
    • myslacyszaryczlowiek1 Re: Mów za siebie ;-) 21.07.06, 20:58
      Widać że same homomichnikusy się zebrały. Ze też ta młodzież jest taka podatna
      na manipulowanie.
      • Gość: gro Re: Mów za siebie ;-) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.07.06, 08:49
        myslacyszaryczlowiek1 napisał:

> Widać że same homomichnikusy się zebrały. Ze też ta młodzież jest taka podatna
        > na manipulowanie.

hmmm... manipulowaniem nazywasz swoje wrzucanie byle jak i byle tylko wrzucić
        cokolwiek? bo nawet tego zgrabną myślą nazwać nie można.
        Ale, pewnie, najlepiej wszystkim wokół nawrzucać ile się da i potem umywac
        rączki - "to nie ja, to oni, a uwas bija murzynów" i takie tam.

BTW, uważam za conajmniej niesmaczne porównywanie ludzi wielkości np.
        balcerowicza z takim lepiejkiem czy romciem, że o bliźniakach nie wspomnę. nie
        ta liga, nie ta liga...
    • Gość: Bolek Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: 213.42.21.* 21.07.06, 22:32
      ZE blisko 1/2 czlonkow Samoobrony to prosci ludzie i prymitywni karierowicze, to
      wiemy - trzeba jednak przyznac, ze trzymaja sie spojnie i w ogien sie rzuca za
      Szefem jak stadko gesi.
    • Gość: Emily Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.jasien.net 21.07.06, 22:51
      A ja uwazam, ze wlasnie odkrylismy szokujace plany Samoobrony, hehe ;)
      • takutaku Kochani Polacy... 21.07.06, 23:15
        Łykacie tą PROWOKACJĘ jak by to była prawda. Po prostu widać jak IDEALNI czytelnicy GW lubią prawić miłe rzeczy osobom , według nich, mniej idealnym. Ot co!
        • rex7 Re: Kochani Polacy... 21.07.06, 23:27
          nie takutaku ale kutaskutas >patrz wyżej>
          Łykacie tą PROWOKACJĘ jak by to była prawda. Po prostu widać jak IDEALNI czytel
          > nicy GW lubią prawić miłe rzeczy osobom , według nich, mniej idealnym. Ot co!
          A ty co ? jesteś z jedynej słusznej partii ?
          • roosevelt5 Re: Kochani Polacy... 21.07.06, 23:36
            Może się powtarzam, ale cofamy się do PRL-u. Niestety takich mamy posłów i
            senatorów, jakich mamy wyborców, którzy na nich głosowali.
          • Gość: maria Re: Kochani Polacy... IP: *.spfdma.east.verizon.net 22.07.06, 02:41
            jestes tylko rex7 a szczekasz na POLAKOW jak bys byl burek 1007
        • Gość: Emily Re: Kochani Polacy... IP: *.jasien.net 22.07.06, 00:20
          A może rzeczywiście duża część polskich posłów to tzw. "ciemna masa" w dodatku
          wybrana przez jeszcze bardziej ciemną część społeczeństwa?...
          GW przyznała, że to była prowokacja, ale rozsądny, myślący człowiek od razu
          uznałby za szaleństwo i idiotyzm wprowadzanie akcyzy na wodę, więc tym bardziej
          nie rozumiem tych, którzy ślepo idą za Lepperem, w ogóle nie słysząc jakie
          zmiany chce wprowadzić, jakby był guru, a nawet samym Bogiem. Można go chyba
          tylko porównać do o. Rydzyka...
          • Gość: xyz Re: Kochani Polacy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 01:59
            Masz rację. To są ciemniaki ale często...z grubą kasą. Ciekawe czy CBA spróbuje
            dociec skąd się ...dorobili majątków. Lepper - 300 ha a średnia wielkość
            gospodarstwa rolnego wynosi w Polsce ok. 5 ha.
            Ale ostatnio po spotkaniu z Kaczorem /gdy nie miał być na zaprzysiężeniu Rządu/
            ma ...bardzo zmartwioną minę i ....dziwną mimikę.Znikła też opalenizna. On
            jakiś numer szykuje dla ..koalicji - ZOBACZYCIE...

To kolejny przykład, że powinien on i jego zaślepieni zwolennicy zamieszkać
            w ....KLEWKACH, jako element ...skansenu politycznego...dla turystó.
            Jakiż to wstyd, że któs taki jest w-ice premierem a inny małolat w-ce
            ministrem /jakiś Poncjusz czy Poncyliusz -to jakiś nie nasz chyba???!!!/.
            • Gość: Roosevelt Re: Kochani Polacy... IP: *.toya.net.pl 22.07.06, 02:31
              Na spotkaniu z Kaczyńskim, Lepper chyba usłyszał, że mają na niego haka, albo
              dostał niezłego kopniaka w tyłek. Jednak jego smutna mina i brak oklasków pod
              adresem Kaczyńskiego podczas przemówienia tego drugiego jest bardzo podejrzane.
              • Gość: bibi gun Re: Kochani Polacy... IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 22.07.06, 03:57
                zapewne nie klaskal ....bo zaciskal posladki zeby sie nie posrac w majty...., a
                moze jednak cos kombinuje z woda...!?...czy ten dEBIL wie o czym mowia w sejmie,
                podobno matury tez nie ma..:), zeby wyleczone znaczy lepszy od "prymasa,rabaja
                tow.what is his name....the guy from GW...yes mICHNIKA..? the teeth are fixed
                mr. michnik....if not rotten smell from your mouth is comming out. I did not
                here about you fucker for the long time....., what's cooking in your jewish
                bowl?
    • Gość: woda bez mleka Re: za malo mydla, za duzo wody swieconej... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 21.07.06, 23:12
      Nie ma we mnie jadu "unicefie123" - to tylko
      gorzka nieco ironia... i nic wiecej!
    • Gość: kaza40 Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 09:56
      proponuję zrobić podobną prowokację z posłami PIS-u jestem pewna że wynik
      będzie podobny, ubaw po pachy tylko nie wiem czy to jest śmieszne?
    • Gość: dioda postawiona wczesniej teza; glupi kraj glupich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:57
      ludzi, tylko teoretyczna a wydaje sie byc co roz potwierdzana w praktyce)))
    • panmarcin testy na inteligencję dla kandydatów do Sejmu!!! 22.07.06, 10:58
      proponuję wprowadzenie obowiązkowych testów na inteligencję i ze znajomości
      ekonomii dla kandydatów do parlamentu!
      Dla tych, którzy już dostaną się do Sejmu obowiązkowe coroczne badania
      psychiatryczne. Jak wiadomo praca parlamentarzysty jest ciężka i stresująca,
      może więc mieć fatalny wpływ na psychikę :P
      Czy ktoś mnie popiera?
    • Gość: PP Re: Lepper wprowadza akcyzę na wodę IP: *.244.132.78.mielec132.ptc.pl 22.07.06, 11:01
      A ja tylko powiem jedno słowo- ŻENADA
    • Gość: golonko Kiedy akcyza na powietrze? IP: *.versanet.de 22.07.06, 11:03
      Dodatkowo akcyza na debilnych politykow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka