Dodaj do ulubionych

Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze

IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.08.06, 15:09
Swietna pani! Zycze powodzenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andzin Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:11
      Pochodze z tego samego miasteczka co Pani Posłanka-Pisenkarka i rad bym był
      gdyby Pani poseł została przyz spiewaniu.
      • Gość: karo Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:03
        Za dwa pomidory,za pół kilo gruszek -śpiewam bo muszę bo muszę!!!A co,poselska
        dieta nie starcza do pierwszego???
        • framberg Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze 09.08.06, 21:22
          To praca tej pani i jeśli nie koliduje z pracami sejmowymi to nie widzę
          problemu.
          A biorą pod uwagę jakość pracy sejmu pewnie lepiej wychodzimy na jejśpiewie.
          • Gość: fredek "Praca w Sejmie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 07:24
            niech sie Pani Poseł tylko nie przepracuje - naprawde śmiechu warte
            • frant3 Re: "Praca w Sejmie" 10.08.06, 08:20
              Jak ja nie cierpię saksofonu i jazz'u!

--
              Frant - humor, satyra, krytyka
          • alek06 Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze 22.08.06, 14:44
            Z dwojga złego już lepsze to śpiewanie ;-)
      • dynamika Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze 23.08.06, 16:43
        hehe
        Andzin popieram Cie w 100%
    • Gość: mela Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:32
      niech spiewa i tylko śpiewa,bo na posła to śię nie nadaje,za głupia i kłótliwa
      baba,zawistna,bez wykształcenia, totylko na pośmiewisko
    • Gość: xyz Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:34
      jejulubina piosenka to,,straciłam cnote"
      • badjuk SAX !!! LOL :)))))) 09.08.06, 19:59

• Gość: ja Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:50
        ludzie zlitujcie się - niech śpiwa jak lubi i umie, cóż byłoby za wesele bez
        muzyki , a życie - jakież smutne.
        Skąd tyle jadu w wypowiedziach?
        • Gość: olo Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:55
          a ile jadu jest w pani poseł? napewno wesele z taką jest o wiele bardziej wesołe
          nie potrzeba tyle alkoholu
    • Gość: serpic_ok Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 21:15
      Buraki w sejmie.
      • jorn Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze 09.08.06, 21:45
        Cóż, czasami bandyci śpiewają...
    • Gość: mishuggah Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.chello.pl 09.08.06, 23:42
      ale jesteście żałośni... nie lubie Samoobrony, dla mnie to banda burakow, ale
      bez przesady. A ta Pani skoro lubi śpiew, sprawia jej to przyjemnosc, przy tym
      jest posłem - niech sobie jest... Wolę takich ludzi, niż posłow, ktorym tylko
      polityka w głowie i świata poza nia nie widzą.
      • lewyczlowiekprawicy Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze 10.08.06, 10:21
        Też nie przepadam za lepperzystami, jednak nie ośmieszałbym tej kobiety. To, że
        jest muzykiem może świadczyć o wysokiej wrażliwości. Tacy ludzie powinni nas
        reprezentować bez względu na przynależność partyjną.
        • Gość: suzin Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:46
          ta pani nie jest muzykiem!!!coś ci się pomyliło i nie jest wrażliwa osobą to,że
          coś fałszuje nie świadczy o jej wrażliwości lewyczłowiekprawicy-to to samo co
          ,,tacy ludzie powinni nas reprezentować"-bzdura totalna,nie życzę sobie,żeby
          taka mnie reprezentowała.Kto ją zna (myślący oczywiście) to wstydzi się koło
          niej stanąć więc jeżeli chcesz,żeby cię reprezentowała to musisz ją poznać.
      • Gość: olo Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:56
        nie wiesz jaki burak z p. poseł i nie wiesz o czym piszesz
    • zoezoe Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze 10.08.06, 10:51
      muzyka własna, słowa szwagier?
    • michalparadowski Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze 10.08.06, 11:51
      Napewno nie gorzej od p.Przewodniczącego!
      Autor:
      Muzykalny
    • Gość: gość Ci z PO też śpiewają tylko cienko ostatnio. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 11:59
      Na szczęście!
      • Gość: słowik Re: Ci z PO też śpiewają tylko cienko ostatnio. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:18
        Co komu do czego jak czego nie jego
    • Gość: grajek_weselny Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.rwe.com 10.08.06, 14:37
      Co za żenada... takie sztuki to tylko w Polsce.
      Widział ktoś kongresmana z usa który pogrwa po weselach ?
      Kompromitacja!!
    • Gość: student Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:43
      W Samoobronie są same "wyjatkowe indywidua".Jeden grandzi na lotnisku,drygi
      kradnie prąd,trzeci nie płaci rat kredytu,piąty fałszuje listy wyborcze,szósty
      -bez matury rzadzi profesorami i wystepuje jak na scenie,siódmy spiewa.......no
      nie fajnych mamy posłów i senatorów-BRAWKA WYBORCY-nie wstyd wam????????
    • bibbi5 Re: każdy kto ma talent to niech śpiewa i tyle 10.08.06, 17:35
      • Gość: annavika Re: cała prawda IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:45
        Spiewa i gra - to super, ale jak to robi, już nie napisali. Miałam przyjemnośc
        być na weselu, na którym spiewała pani posłanka. Tragedia!!!!!!! Zaro słuchu,
        zero głosu. Beztalencie. Ogólnie zespół jako całość nie jest najgorszy. Grają
        na żywo. Niestety to właśnie "wokalistka" jest jego najslabszą (koszmarną)
        stroną. Mało tego...W bezpośredniej styczności Pani paduch i jej mąż wykazują
        sie totalnym brakiem kultury. Są zadufani w sobie, bezczelni a ich największą
        dumą jest własnie poselstwo pani Marzeny. Moim zdaniem zasiadanie w sejmie z
        ramienia Samoobrony to narawdę nie jest powód do dumy (!!!) i podkreślanie tego
        przy każdej mozliwej okazji, wywyższanie sie przed sąsiadami, znajomymi, a
        nawet obcymi ludżmi jest żenadą. Jedno jest pewne: spiewanie pani posłanki i
        tak przynosi mniej wstydu niż jej poselska "działalność".
        • Gość: recydywa Re: cała prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:51
          jedno i drugie przynosi wstyd!!
        • gringo111 Re: Cała Prawda 01.03.07, 10:14
          Pani Marzeno niech Pani nie porównuje żeglarstwa do pijackich imprez jakimi są
          niestety polskie wesela.To po 1.Ja zrozumiałbym Panią gdyby Pani tylko na
          weselach spiewała(pomijam jego kunszt techniczny)ale widok idącej Pani (Poseł)
          za parą weselną i grającą na tamburymie jest bardzo żenujący.
      • Gość: morys Re: każdy kto ma talent to niech śpiewa i tyle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:49
        tak kto ma talent,ajak nie ma to co????podobno najlepszy numer,,Straciłam cnotę"
        chciałbym to usłyszeć podobno kabaret!
    • Gość: xyz Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:36
      wcale nie gra na saksie tylko tak do zdjęcia,wcale nie świetna ,paskudna i tępa
    • Gość: bidula Re: Posłanka śpiewa "100 lat" młodej parze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:31
      a ja nie życzę powodzenia wręcz przeciwnie,żeby jak najszybciej wydało się,że
      jest fałszywą,zawistną,i nic nie umiejącą babą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka