Gość: Leszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:08 E Mandaryna. Weź coś zaśpiewaj co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ffff czekam na pląsającą Renatkę i Mandarynę IP: *.chello.pl 18.08.06, 10:38 dwa doskonałe symbole polski kiczowatej i plebejskiej. tylko dlaczego tytuł programu po angielsku? www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: czekam na pląsającą Renatkę i Mandarynę 18.08.06, 11:45 nie no, a Michał niech im zaśpiewa do tańca, ale Lepper będzie bił oklaski, jak to zobaczę to chyba z krzesła spadnę, a telewizor poleci za okno Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Pozdrowienia dla Mandaryny 18.08.06, 15:54 Mandaryna! Przesyłam całuski! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeresniak Wieś tańczy i śpiewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:45 Proponuję zmianę nazwy na bardziej prawdziwie polską, katolicką i prawomyślną: Wieś tańczy i śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koral Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:49 taka obcojezyczna nazwa jest jeszcze bardziej kiczowata u takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Telewizja schodzi na psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:56 Wiekszej wiochy jak mandaryna to nie ma. WSTYD, ŁEEEEEEEEEEEEEEEEE, fUUUUUUUUUJ, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Mandaryna: Let's Dance IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.06, 11:39 Wolałbym program "Mandaryna: Let's Sing" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agness Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:10 łeeeeeeeeeeee, żenada!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drevni.kocur Mandaryna: Let's Dance 18.08.06, 14:23 "Dzisiaj ćwiczyłam cały dzień w cyrku." i w cyrku zostań, to twój poziom na scenie się kompromitujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszalot Mandaryna: Let's Dance IP: *.igo.wroc.pl 18.08.06, 14:24 Zamiast Mandaryna powinna się nazywać Mordawrynnę, ten pseudonim artystyczny odzierciedlałby jej wszpaniały wokal. Jak słyszę jej śpiew to zawsze myślę że mi instalacja wod-kan pęka, a tu się okazuję że to tylko Mordawrynnę. Odpowiedz Link Zgłoś
inappropriate 'Jeżeli dwa pierwsze odcinki... 18.08.06, 14:28 ...nowego programu Mandaryny "Let's Dance" przypadną widzom do gustu, to jesienią będzie on regularnie pojawiał się w Polsacie.' Jeśli będą to mierzyć słupkami oglądalności to pewnie Mandaryna będzie ten swój programik prowadzić. Ludzie z czystej ciekawości będą to oglądać. Więc może lepiej nie włączać w tym czasie telewizorów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: 'Jeżeli dwa pierwsze odcinki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:20 e tam śpiewa kiepsko ale akurat tańczyć potrafi,zobaczymy co pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Ty to nazywasz tancem?? 19.08.06, 14:51 moze ta kobieta,szukajaca za wszelka cene popularnosci,zatanczy walca,na przyklad.Sądze ze to dla tej myslącej inaczej główki za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: 'Jeżeli dwa pierwsze odcinki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:24 po sukcesach Disco Polo w latach 90-tych Polsat wraca do programów dla małorozgarniętej masowej widowni, tylko dlaczego Gazeta uczestniczy w promowaniu tej miernoty? przecież to żadne wydarzenie, o którym warto informować zarówno w wersji drukowanej jak i elektronicznej GW.. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jako lud taka rozrywka- pollitra, mandaryna, ich 18.08.06, 16:04 troje a pozniej za kierownice do domu wpier...zonie bo przesolila zupe... Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Polshit i mandaryna 18.08.06, 16:38 ...dobrana para.Czemu Polsat schodzi na psy? Czy już naprawdę nie mają nic lepszego do zaoferowania? Rozumiem, to stacja prywatna, więc ich wolny wybór.Poza badziewną i tandetną do bólu mandaryną nie zaoferują nam nic więcej, bo ich na to nie stać.Widzowie zapewne czekają na coś bardziej ambitnego, niż wyjące beztalencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Amatorka IP: *.k608.webspeed.dk 18.08.06, 16:52 Ani to piosenkarka, ani tancerka. Zeby chociaz jakas szkole skonczyla w tym kierunku, to moze by cos umiala, ale toto chyba jest swietlicznaka czy cos w tym stylu. Tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eviot glupota Dody doda Mardarynie urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:35 taka tandeta szkoda , plukanie mozgu ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
magda999933 Re: glupota Dody doda Mardarynie urody 03.10.06, 08:22 Moim zdaniem Doda ma głos a Mandaryna to zero,nie umie śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowim Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 23:36 jest wielu co umie tanczyc a nie umie spiewac i odwrotnie.Mandarynie akurat tanczenie wychodzi dobrze a spiew prawie prezydencko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irasiad Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 11:14 Myślę sobie, że przesadzacie trochę z tymi okrzykami: tandeta!, wieś!, żenada! Po co się tak oburzać. Najpierw ją obejrzyjcie, a potem będzie czas na krytykę. Odpowiedz Link Zgłoś
vergoth Mandaryna: Let's Dance 19.08.06, 08:14 Betoniara Renata to chyba jakiegos chodzonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.chello.pl 19.08.06, 10:18 teraz na każdym kroku można spotkać Mandarynę, która ładniejsza, zgrabna, to od razu się nazywa Mandaryną. Tak jest dziś obecnie w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu88 Mandaryna: Let's Dance IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.06, 11:51 Wolałbym program pt. "Mandaryna: Let's Song" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buraczyna Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 11:59 HOPA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwa Re: Mandaryna: Let's Dance IP: 82.146.246.* 19.08.06, 13:06 jest mila sympatyczna dziewczyna i zycze jej zeby program sie podobal.Nie wyszlo jej w zyciu ,wiec moze to bedzie rekompensata za wszystkie przykrosci ,ktore ja spotkaly.Nie jestem fanka mandaryny ,ale uwazam ,ze trzeba obejrzec i wtedy miec swoje zdanie .Uwazam ,ze pani Beger w tangu moze byc bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf kto to jest Mandaryna? 19.08.06, 14:48 od kiedy ta pani jest specjalistką od: porad kobiecych, śpiewu, a teraz jeszcze tańca?Fakt, nie oglądam TV,więc może ciężko mi zrozumieć skąd się nagle biorą "gwiazdy", które stają się autorytetami w niermalże każdej medialnej dziedzinie. zrelaksuj się na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx mandaty to za co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:39 mandaty to widze cos, czym nalezy sie publicznie chwalic, i co policjant moze skasowac, jak sie z nim zatanczy. no budujace ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gremlinekdance Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.chello.pl 19.08.06, 17:23 matko boska. Ja też jestem mistrzynią polski, ale to nie znaczy że zaraz będę uczyła tańczyć tą wieś... Wstyd być tancerzem IDO, po obejrzeniu tego... No wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Mandaryna: don't let me down IP: *.sympatico.ca 19.08.06, 17:50 jak to? a rzucania "na glebe" nie cwiczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: needyou Mandaryna: Let's Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 18:11 dobre.. zwłaszcza że Mandaryna jest wybitnym ekspertem w dziedzinie...Styl jak z wiejskiej dyskoteki inspirowany kasetami z areobikiem z wczesnych lat osiemdziesiątych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapiekanka Polacy-gesi i swojego jezyka nie maja IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 19.08.06, 18:45 A czy Mandaryna nie mogla nazwac tego programy "Zatanczmy"??? Co za prymitiwizm! Juz mi sie niedobrze robi od tej inwazji anglojezycznej w Polsce. Wstyd u tyle! To ja w takim razie proponuje zeby kolezanka Mandaryna zmienila tez swoj pseudonim estradowy na "Mandarine" - z pewnosci dodaloby to wiecej 'swiatowosci' jej karierze. Eh, szkoda gadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poleczka Re: Polacy-gesi i swojego jezyka nie maja IP: 82.146.246.* 19.08.06, 21:32 wiecej pogody ducha wszyscy na forum to malkontenci .Usmiechnijcie sie ,a jak wam sie nie podoba ...nie ogladajcie.Mnie sie wybory miss nie podobaja . Wyszlam i nie ogladam.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.182 Re: Mandaryna: Let's Dance 20.08.06, 16:11 Mandarynka już nie wie za co się złapać. Brakuje jeszcze żeby prowadziła teleturniej 'Graj z Mandaryną' Masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALINKA Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.kos.vectranet.pl / 80.50.228.* 21.08.06, 11:41 JA MYŚLE, ZE MANDARYNA ZDAJE SOBIE SPRAWE Z TEGO, ZE NIC JEJ W ZYCIU TAK NAPRAWDE NIE WYCHODZI. NAJPIERW ZROBIŁA Z SIEBIE IDIOTKE NA FESTIWALU W SOPOCIE,WTEDY CHCIAŁA PRZYCIAGNAC DO SIEBIE CIEKAWSKICH HISTORIA ROZWODU JEJ Z MICHAŁEM, NIE DAWNO TEZ WYCZYTAŁAMZE MANDARYNA BIERZE SIE ZA PROJEKTOWANIE UBRAN,TERAZ TEN PROGRAM? UWAŻAM ZE DZIEWCZYNA SAMA NIE MA POJECIA CO CHCE Z ZYCIU ROBIĆ,CHWYTA SIE ZA WSZYSTKO NA CZYM MOŻE TYLKO ZAROBIC TROCHE GROSZA,DLA MNIE TO NIE ZIEMSKIE PONIŻANIE SAMEJ SIEBIE. A CO LET'S DANCE TO MYŚLE ZE TE DWA PIERWSZE JEJ ODCINKI BEDE JEJ OSTATNIMI,BO JAK DLA MNIE TO KISZKA1 Odpowiedz Link Zgłoś