Dodaj do ulubionych

Mandaryna: Let's Dance

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:08
E Mandaryna. Weź coś zaśpiewaj co ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ffff czekam na pląsającą Renatkę i Mandarynę IP: *.chello.pl 18.08.06, 10:38
      dwa doskonałe symbole polski kiczowatej i plebejskiej. tylko dlaczego tytuł
      programu po angielsku?
      www.porysunki.blox.pl
      • anika1983 Re: czekam na pląsającą Renatkę i Mandarynę 18.08.06, 11:45
        nie no, a Michał niech im zaśpiewa do tańca, ale Lepper będzie bił oklaski, jak
        to zobaczę to chyba z krzesła spadnę, a telewizor poleci za okno
        • frant3 Pozdrowienia dla Mandaryny 18.08.06, 15:54
          Mandaryna! Przesyłam całuski!

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
    • Gość: czeresniak Wieś tańczy i śpiewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:45
      Proponuję zmianę nazwy na bardziej prawdziwie polską, katolicką i prawomyślną: Wieś tańczy i śpiewa.
    • Gość: koral Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:49
      taka obcojezyczna nazwa jest jeszcze bardziej kiczowata u takich ludzi
    • Gość: hihi Telewizja schodzi na psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:56
      Wiekszej wiochy jak mandaryna to nie ma. WSTYD, ŁEEEEEEEEEEEEEEEEE, fUUUUUUUUUJ,
    • Gość: Jacek Mandaryna: Let's Dance IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.06, 11:39
      Wolałbym program "Mandaryna: Let's Sing"
    • Gość: Agness Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:10
      łeeeeeeeeeeee, żenada!!!!!!!!
    • drevni.kocur Mandaryna: Let's Dance 18.08.06, 14:23
      "Dzisiaj ćwiczyłam cały dzień w cyrku."

i w cyrku zostań, to twój poziom
      na scenie się kompromitujesz

• inappropriate Re: Mandaryna: Let's Dance 18.08.06, 14:24
        o to, to! :))
    • Gość: Kaszalot Mandaryna: Let's Dance IP: *.igo.wroc.pl 18.08.06, 14:24
      Zamiast Mandaryna powinna się nazywać Mordawrynnę, ten pseudonim artystyczny
      odzierciedlałby jej wszpaniały wokal. Jak słyszę jej śpiew to zawsze myślę że
      mi instalacja wod-kan pęka, a tu się okazuję że to tylko Mordawrynnę.
    • inappropriate 'Jeżeli dwa pierwsze odcinki... 18.08.06, 14:28
      ...nowego programu Mandaryny "Let's Dance" przypadną widzom do gustu, to
      jesienią będzie on regularnie pojawiał się w Polsacie.'

Jeśli będą to mierzyć słupkami oglądalności to pewnie Mandaryna będzie ten swój
      programik prowadzić. Ludzie z czystej ciekawości będą to oglądać. Więc może
      lepiej nie włączać w tym czasie telewizorów?
      • Gość: Agnieszka Re: 'Jeżeli dwa pierwsze odcinki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:20
        e tam śpiewa kiepsko ale akurat tańczyć potrafi,zobaczymy co pokaże.
        • hera9 Ty to nazywasz tancem?? 19.08.06, 14:51
          moze ta kobieta,szukajaca za wszelka cene popularnosci,zatanczy walca,na
          przyklad.Sądze ze to dla tej myslącej inaczej główki za trudne.
      • Gość: marek Re: 'Jeżeli dwa pierwsze odcinki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:24
        po sukcesach Disco Polo w latach 90-tych Polsat wraca do programów dla
        małorozgarniętej masowej widowni,
        tylko dlaczego Gazeta uczestniczy w promowaniu tej miernoty?
        przecież to żadne wydarzenie, o którym warto informować zarówno w wersji
        drukowanej jak i elektronicznej GW..
    • arahat1 jako lud taka rozrywka- pollitra, mandaryna, ich 18.08.06, 16:04
      troje a pozniej za kierownice do domu wpier...zonie bo przesolila zupe...
    • nessuno Polshit i mandaryna 18.08.06, 16:38
      ...dobrana para.Czemu Polsat schodzi na psy? Czy już naprawdę nie mają nic
      lepszego do zaoferowania? Rozumiem, to stacja prywatna, więc ich wolny
      wybór.Poza badziewną i tandetną do bólu mandaryną nie zaoferują nam nic więcej,
      bo ich na to nie stać.Widzowie zapewne czekają na coś bardziej ambitnego, niż
      wyjące beztalencie.
    • Gość: cs Amatorka IP: *.k608.webspeed.dk 18.08.06, 16:52
      Ani to piosenkarka, ani tancerka.
      Zeby chociaz jakas szkole skonczyla w tym kierunku, to moze by cos umiala, ale
      toto chyba jest swietlicznaka czy cos w tym stylu.
      Tandeta.
    • Gość: eviot glupota Dody doda Mardarynie urody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:35
      taka tandeta szkoda , plukanie mozgu ludziom
      • magda999933 Re: glupota Dody doda Mardarynie urody 03.10.06, 08:22
        Moim zdaniem Doda ma głos a Mandaryna to zero,nie umie śpiewać.
    • Gość: jowim Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 23:36
      jest wielu co umie tanczyc a nie umie spiewac i odwrotnie.Mandarynie akurat
      tanczenie wychodzi dobrze a spiew prawie prezydencko
      • Gość: irasiad Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 11:14
        Myślę sobie, że przesadzacie trochę z tymi okrzykami: tandeta!, wieś!, żenada!
        Po co się tak oburzać. Najpierw ją obejrzyjcie, a potem będzie czas na krytykę.
    • vergoth Mandaryna: Let's Dance 19.08.06, 08:14
      Betoniara Renata to chyba jakiegos chodzonego
    • Gość: Andrzej Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.chello.pl 19.08.06, 10:18
      teraz na każdym kroku można spotkać Mandarynę, która ładniejsza, zgrabna, to od
      razu się nazywa Mandaryną.
      Tak jest dziś obecnie w Polsce
    • Gość: Misiu88 Mandaryna: Let's Dance IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.06, 11:51
      Wolałbym program pt. "Mandaryna: Let's Song"
    • Gość: Buraczyna Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 11:59
      HOPA!
      • Gość: sprawiedliwa Re: Mandaryna: Let's Dance IP: 82.146.246.* 19.08.06, 13:06
        jest mila sympatyczna dziewczyna i zycze jej zeby program sie podobal.Nie
        wyszlo jej w zyciu ,wiec moze to bedzie rekompensata za wszystkie
        przykrosci ,ktore ja spotkaly.Nie jestem fanka mandaryny ,ale uwazam ,ze trzeba
        obejrzec i wtedy miec swoje zdanie .Uwazam ,ze pani Beger w tangu moze byc
        bardzo ciekawa.
    • rudy_rudolf kto to jest Mandaryna? 19.08.06, 14:48
      od kiedy ta pani jest specjalistką od: porad kobiecych, śpiewu, a teraz jeszcze
      tańca?Fakt, nie oglądam TV,więc może ciężko mi zrozumieć skąd się nagle
      biorą "gwiazdy", które stają się autorytetami w niermalże każdej medialnej
      dziedzinie.

zrelaksuj się na
      www.asiaq.pl
      • Gość: xxx mandaty to za co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:39
        mandaty to widze cos, czym nalezy sie publicznie chwalic, i co policjant moze
        skasowac, jak sie z nim zatanczy. no budujace ...
    • Gość: gremlinekdance Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.chello.pl 19.08.06, 17:23
      matko boska. Ja też jestem mistrzynią polski, ale to nie znaczy że zaraz będę
      uczyła tańczyć tą wieś... Wstyd być tancerzem IDO, po obejrzeniu tego... No
      wiecie.
    • Gość: ciekawy Mandaryna: don't let me down IP: *.sympatico.ca 19.08.06, 17:50
      jak to? a rzucania "na glebe" nie cwiczyli?
    • Gość: needyou Mandaryna: Let's Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 18:11
      dobre.. zwłaszcza że Mandaryna jest wybitnym ekspertem w dziedzinie...Styl jak
      z wiejskiej dyskoteki inspirowany kasetami z areobikiem z wczesnych lat
      osiemdziesiątych..
    • Gość: zapiekanka Polacy-gesi i swojego jezyka nie maja IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 19.08.06, 18:45
      A czy Mandaryna nie mogla nazwac tego programy "Zatanczmy"??? Co za
      prymitiwizm! Juz mi sie niedobrze robi od tej inwazji anglojezycznej w Polsce.
      Wstyd u tyle!

To ja w takim razie proponuje zeby kolezanka Mandaryna zmienila tez swoj
      pseudonim estradowy na "Mandarine" - z pewnosci dodaloby to
      wiecej 'swiatowosci' jej karierze.

Eh, szkoda gadac....
      • Gość: poleczka Re: Polacy-gesi i swojego jezyka nie maja IP: 82.146.246.* 19.08.06, 21:32
        wiecej pogody ducha wszyscy na forum to malkontenci .Usmiechnijcie sie ,a jak
        wam sie nie podoba ...nie ogladajcie.Mnie sie wybory miss nie podobaja .
        Wyszlam i nie ogladam..
    • czarna.182 Re: Mandaryna: Let's Dance 20.08.06, 16:11
      Mandarynka już nie wie za co się złapać.
      Brakuje jeszcze żeby prowadziła teleturniej 'Graj z Mandaryną'
      Masakra..
      • Gość: MALINKA Re: Mandaryna: Let's Dance IP: *.kos.vectranet.pl / 80.50.228.* 21.08.06, 11:41
        JA MYŚLE, ZE MANDARYNA ZDAJE SOBIE SPRAWE Z TEGO, ZE NIC JEJ W ZYCIU TAK
        NAPRAWDE NIE WYCHODZI. NAJPIERW ZROBIŁA Z SIEBIE IDIOTKE NA FESTIWALU W
        SOPOCIE,WTEDY CHCIAŁA PRZYCIAGNAC DO SIEBIE CIEKAWSKICH HISTORIA ROZWODU JEJ Z
        MICHAŁEM, NIE DAWNO TEZ WYCZYTAŁAMZE MANDARYNA BIERZE SIE ZA PROJEKTOWANIE
        UBRAN,TERAZ TEN PROGRAM? UWAŻAM ZE DZIEWCZYNA SAMA NIE MA POJECIA CO CHCE Z
        ZYCIU ROBIĆ,CHWYTA SIE ZA WSZYSTKO NA CZYM MOŻE TYLKO ZAROBIC TROCHE GROSZA,DLA
        MNIE TO NIE ZIEMSKIE PONIŻANIE SAMEJ SIEBIE. A CO LET'S DANCE TO MYŚLE ZE TE
        DWA PIERWSZE JEJ ODCINKI BEDE JEJ OSTATNIMI,BO JAK DLA MNIE TO KISZKA1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka