zyggis 20.09.06, 13:33 Mam odczucie, ze 122xlepiej niz w Chicago Il, czy NYC :-)))A co na to Anka1??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 20.09.06, 15:08 zyggis napisał: > Mam odczucie, ze 122xlepiej niz w Chicago Il, czy NYC :-)))A co na to Anka1??? Wszystko wzgledne jest. Tyle lat mieszkalem w Bialymstoku a nawet nie wiem gdzie jest Jagielonska, ale zacznij tylko wspominac Zielna, Ulanska, Kominek, Zapiecek a juz drgaja struny w mojej duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 20.09.06, 21:07 No wlasnie, gdzie jest Jagiellonska? A gdzie Kominek i Zapiecek? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 21.09.06, 08:03 oka4 napisała: > A gdzie Kominek i Zapiecek? No jak to gdzie ;) Na Nowym Miescie oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 21.09.06, 15:53 "jada goscie jada na Jagiellonska. do mnie nie przyjada, bo ja tu nie mieszkam" :))) Zyggi dziwne pytania zadajesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 21.09.06, 21:09 Slonce ,teraz mam, jak wiesz Wujka z GB, ale....w sobote odjezdza i cichy pokoik na IIp stoi otworem, wiec....zawsze mozna zamieszkac a Jagiellonskiej...i dlatego takie pytaie skierowalem o Slonce, do Ciebie:-)))I co teraz jak opinia na temat Jagiellonkiej???Jablek pelno, cisza narazie, choc juz Komb konczy budowe :-(((Ale...nic starconego...Jak zwykle, buziakow 122 i 2 na zapas ... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 21.09.06, 22:02 Co tu za sekrety i szyfry? Wzywam Korniego! Tu Oka, wzywam Korniego!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 22.09.06, 08:52 eee Oka wyluzuj, Zyggi jak zwykle sobie kpiny urzadza a i tak zerka jednym okiem czy Jego Babeczki nie czaja sie w poblizu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 22.09.06, 14:08 Korni:-)))Dzis nawet z Nim rozmawialem:-)))A Anulce buziakow 125:-) juz 0 2 wiecej :-)))Oka, Oka....ma tradnaja, Oka russkaja rieka, nie widiela Ty........a Tobie buziek ZERO:-)))))))))))chcesz sie bawic w NKWD???O juz niektorzy to przerabiali i co teraz???Odbiora im emeryturki..hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 22.09.06, 15:13 Zyggi prosze natychmiast sie poprawic z buziakami dla Oki i z kwiatkami do Canossy pomaszerowac !!! Bo Rolka z rosnacymi piatkami napuszcze,a wtedy NKWD wysiada ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 22.09.06, 17:39 Czynie jak kazesz...Kwiatki i buziaki 123:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 25.09.06, 08:41 chociaz jeden Mezczyzna ktory mnie slucha :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 25.09.06, 08:48 anka1 napisała: > chociaz jeden Mezczyzna ktory mnie slucha :))))) Bo...KOCHA szczerze i z calego serca!!!Milego dnia, tygodnia i buziakow 125, o 2 wiecej niz ostatnio:-)))A jak Rolek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 25.09.06, 15:36 taaa ? oj, bo jeszcze uwierze :))) Rolcio jest super. poza momentami kiedy gryzie, drapie, przywali krzeselkiem ( na szczescie plastikowym ) albo pojemnikiem na smieci po nogach przejedzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 25.09.06, 15:48 anka1 napisała: > taaa ? oj, bo jeszcze uwierze :))) > Rolcio jest super. poza momentami kiedy gryzie, drapie, przywali krzeselkiem ( > na szczescie plastikowym ) albo pojemnikiem na smieci po nogach przejedzie :))) Ty wiesz swoje, a ja swoje :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 26.09.06, 08:32 sek w tym Zyggi,ze wiesz wiecej ode mnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 26.09.06, 11:11 anka1 napisała: > sek w tym Zyggi,ze wiesz wiecej ode mnie :)))) no tak sie sklada:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 26.09.06, 15:36 a mi ostatnio nie ((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 27.09.06, 08:31 a co da sie zlozyc z rozbitego szkla Zyggi ? pekniecia i tak zostana. Odpowiedz Link Zgłoś
zidi1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 28.09.06, 05:56 zyggis ,mam pytanie.Właśnie się sprowadzam na Jagiellońską,jaką sieć wybrać najlepiej do netu,telefonu i telewizji? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 28.09.06, 19:36 zidi1 napisał: > zyggis ,mam pytanie.Właśnie się sprowadzam na Jagiellońską,jaką sieć wybrać > najlepiej do netu,telefonu i telewizji? Pozdr Ja klikam, z Neostrady:-(( tragedia, nie polecam, bardzo stara instalacja telefoniczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 28.09.06, 19:36 zidi1 napisał: > zyggis ,mam pytanie.Właśnie się sprowadzam na Jagiellońską,jaką sieć wybrać > najlepiej do netu,telefonu i telewizji? Pozdr Ja klikam, z Neostrady:-(( tragedia, nie polecam, bardzo stara instalacja telefoniczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zidi1 dzięki Zyggis 29.09.06, 05:28 no to mam problem ,w domu trzy kompy.chyba poszukam jakąś firmę która przesyła przaz radio.Nie znasz takowej? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 29.09.06, 08:52 anka1 napisała: > a co da sie zlozyc z rozbitego szkla Zyggi ? pekniecia i tak zostana. Rozbite szklo mozna stopic w nowy krysztal, tyle ze jest potrzbna WYSOKA temperatura. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 29.09.06, 15:17 ale to juz nie bedzie tym czym bylo Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 04.10.06, 08:04 anka1 napisała: > ale to juz nie bedzie tym czym bylo Tak, to Aniu zawsze jest, nie ma powrotu do przeszlosci, niestey:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 05.10.06, 16:47 i wielka szkoda Zyggi. szkoda,ze czlowiek chociaz raz w zyciu nie moze cofnac czasu, zeby cos poprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 06.10.06, 09:05 anka1 napisała: > i wielka szkoda Zyggi. szkoda,ze czlowiek chociaz raz w zyciu nie moze cofnac > czasu, zeby cos poprawic. Anulka, ze szklem tak to juz jest ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 06.10.06, 17:05 ale zawsze sobie ponarzekac mozna, nie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 15.10.06, 21:56 anka1 napisała: > ale zawsze sobie ponarzekac mozna, nie ?:) W zyciu, Aniu, w zyciu mam duzo wrazen do opowiedzienia po podrozy.Wzystkiego |Naj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 16.10.06, 15:51 w takim razie opowiadaj. watki podroznicze sa zawsze mile widziane na TT :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 17.10.06, 16:38 Hm pozdrav od Gospy Kralicy mira, a czy byla to podroz??? A moze cosm wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 16.10.06, 20:20 Dawaj Zyggis bo sam dawno nigdzie nie wyjeżdżałem z braku pieniędzy tzn. z powodu lenistwa. Teraz akurat zarabiam więc w marcu pewnie gdzieś pojadę i wtedy ja będę opowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 24.10.06, 08:24 Zyggi zostales wywolany i co ?:) gdzie te opowiesci ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 24.10.06, 08:40 anka1 napisała: > Zyggi zostales wywolany i co ?:) gdzie te opowiesci ? Ostanio saleje jako dziadek-eustachy na chat wp.pl :-))))))))), a opowiesci zapraszam na zielona herbatke opowiem ( mam 700 foto i 4 DVD nagrane z wyjazdu ) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 24.10.06, 15:54 he, to chyba z obstawa przyjdziemy, szalony Dziadku Eustachy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek-eustachy Re: Jak sie żyje na Jagiellońskiej... 24.10.06, 20:42 A nie mowilem, ze tak jest :-)))Pozdrowionka i to gorace... Odpowiedz Link Zgłoś