brezly 21.11.06, 07:34 Femme fatale i cham fatal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Tragedie romanskie 21.11.06, 08:30 To prawie jak w Szwajcarii, gdzie niedaleko siebie leza miasta Cham i Baar:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Galanteria romanska 12.12.06, 00:51 O przerywaniu: "A co wlasciwie chcialas powiedziec tuz zanim JA zaczalem mowic?" (W oryginale ladniej: "Tu voulais donc me dire quelque chose juste avant que JE commence à parler?") Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Galanteria romanska 12.12.06, 06:48 ewakurz napisała: > O przerywaniu: > > "A co wlasciwie chcialas powiedziec tuz zanim JA zaczalem mowic?" > (W oryginale ladniej: "Tu voulais donc me dire quelque chose juste avant que JE > > commence à parler?") Odpowiedz prawidlowa: "ze sie mylisz w tmy co chcesz powiedziec":-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Tragedie anglosaskie 22.11.06, 01:52 ten k'bet to jakis oduam szinu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tragedie anglosaskie 22.11.06, 07:34 To "kolo lozka" znaczy:-) Albo "do lozka" wrecz, zalezy czy po polsku czy po rosyjsku sie mowi po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Tragedie anglosaskie 22.11.06, 07:46 brezly napisał: > To "kolo lozka" znaczy:-) Albo "do lozka" wrecz, zalezy czy po polsku czy po > rosyjsku sie mowi po angielsku. o to to! Panie Brezly!:-) ("bo w tym caly jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz" (tego samego);-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tragedie anglosaskie 22.11.06, 07:51 Chociaz, dzien dobry pani Szubadowa, mozna ten problem rozwiazac udajac sie do restauracji jakowej. I tam ona sobie zamawia szpinak a on jakies paskudztwo morskie z mackami i kazdy chce swoje a oba zadowolene:-)) Ze ja wtedy siedzac obok, szybo koncze i wychodze, to co ich to obchodzi, nonie? Widziala pani King Crimson co wlepilem? Odpowiedz Link Zgłoś