pagnieszka Re: Smutno mi ... 10.12.06, 17:46 nos do góry , kawałek czekolady i fajna ksiazka powinny pomoc a juz napewno cieply kocyk i herbatka i silne ramiona - koniecznie cieple - w moim przypadku tylko takie dzialaja :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Smutno mi ... 10.12.06, 18:00 ja polecam kurs językowy, albo dwa, dorzucic studia podyplomowe i pare spotkan z przyjaciolmi i ich czerwonym winem oder grzancem. od czasu do czasu zajecia sportowe. ze smutkiem sie walczy, a sio. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Smutno mi ... 10.12.06, 19:22 :)))) Tu chyba chodziło żeby się melancholią podelektować, a tu twarda rzeczywistość... :D Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Smutno mi ... 10.12.06, 20:00 :) jak sie czasem melancholii popusci to moze sie zle skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
dryfman Re: Smutno mi ... 10.12.06, 18:59 Niezależnie od źródła, najlepsza jest nadzieja. Ona zawsze jest "pod ręką". Odpowiedz Link Zgłoś
linka34 Re: Smutno mi ... 10.12.06, 21:23 Dziekuje za rady i wszystkie dobre słowa. Smutek - przyczyny sa rozne. Czasem to zblizajace sie swieta i brak kogos bliskiego, kogos kto juz nigdy nie wroci, czasem tak ogolnie bez glebszej przyczyny a czasem...coz czasem lepiej nie wnikac... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Smutno mi ... 10.12.06, 23:06 Też mi smutno. Zauważyłam u siebie brak patriotyzmu. Co ja dzieciom powiem!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Smutno mi ... 10.12.06, 23:09 Prawdę. W tym względzie (patriotyzmu) mogę służyć doświadczeniem :> Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria121 Re: Smutno mi ... 27.12.06, 15:05 ...glowa do gory dziecinko, smutno jest nie tylko tobie,spojrz na ponure miny wszystkich wokol ,wszystkim smutno, bo zycie takie juz jest gowniane ,obiecanka cacanka a glupiemu radosc, wiec trzymaj fason jedziemy na tym samym wozku i biedni i bogaci a to juz cos Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Smutno mi ... 27.12.06, 16:07 Ej, no Mili Państwo - skąd taki pesymizm? Telewizja mówi, że się wszystkim poprawiło. Statystycznie rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
linka34 Re: Smutno mi ... 30.12.06, 20:08 masz racje annamaria121, tylko czasem tak mnie dopada ... Odpowiedz Link Zgłoś
dryfman Re: Smutno mi ... 31.12.06, 00:48 Linka..., a czemu Ty jesteś jeszcze "34"? Odpowiedz Link Zgłoś
linka34 Re: Smutno mi ... 31.12.06, 06:05 nie chce mi sie jakos zmieniac tej cyferki na koncu, a poza tym maila tez chyba powinnam zmienic w zwiazku ze zwiazkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Smutno mi ... 31.12.06, 15:34 w związku ze związkiem czasem można zmienić maila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
linka34 Re: Smutno mi ... 31.12.06, 17:17 ano mozna i w koncu sie poprawie i to zrobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Smutno mi ... 01.01.07, 01:50 masz dwie możliwości, albo zmienisz nick albo nie :) jak zmienisz, będzie to przełom, jak nie zmienisz, okażesz upór i zamiłowanie do bycia kontrowersyjną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Smutno mi ... 01.01.07, 02:17 to wykasowałam w ostatniej chwili :) a lenistwo jest całkiem niezłym źródłem nowych pomysłów. Przez ostatni rok marzyłam o lenistwie, by choć na chwilę rozciągnąć się na kanapie, posnuć, poobijać po domu i obrzydliwie marnując czas, puścić wodze fantazji Odpowiedz Link Zgłoś
linka34 Re: Smutno mi ... 01.01.07, 11:06 heheh dziwczyny, przyznam, ze to zwykłe lenistwo:)) tak tez pierwotnie wpisalam, ale zaraz potem wykasowalam - macie mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kruszek83 Re: Smutno mi ... 11.01.07, 11:18 To nie prawda ze wszystkim smutno nie warto tak pisc ,lepiej by brzmialo ze wszystkim czasem BYWA smutno bo ludzie z natury sa raczej weseli Odpowiedz Link Zgłoś
linka34 Re: Smutno mi ... 15.01.07, 18:28 Jezdem :)tylko czasu mało.Dobrze, ze niedługo ferie , biore tydzien urlopu i wyjezdzam. Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś