Gość: czytelniczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 08:22 Narzeczona jest w szoku, bo po 5 latach bycia razem facet jej się oświadczył. Rzeczywiście zupełnie było to "niespodziewane":) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ON Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:11 chyba bardziej zaskoczył ją pierścionek niż same oświadczyny... hehe... ...może za tani? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Poseł jest po słowie. 02.01.07, 09:51 Obejrzycie posła i Renatkę: www.express.lodz.pl/images/fp_arts/misztal3%20ok.jpg -- Frant Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: Poseł jest po słowie. 02.01.07, 11:39 Lepiej sobie obejżyjcie to :D<a href="http://www.tabaszewski.info">Lepiej sobie obejżyjcie to :D</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowe usta Re: Poseł jest po słowie. IP: *.onlink.net 02.01.07, 15:12 troche przystlustawa ta baba Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Poseł jest po słowie. 02.01.07, 16:34 Sa gusta i guściki. Jeden lubi krowy, drugi króliki. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelel Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:03 co to k...a za wiadomości ze wzgórz Golana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: *.dsl.bell.ca 03.01.07, 04:26 najbardziej ja zaskoczylo to: iz gosc zaplacil za pierscionek 80 tys. zl,a nie 80 tys. dolcy - wszak oswiadczal sie w Arizonie? no nie? no i najbardziej ja zaskoczylo to,ze sie jej ten gosc oswiadczyl o 5 lat za pozno! wiadomo - jest teraz 5 lat starszy, a ona przez 5 lat musiala chodzic z kolezankami po barach ,gdzie kowboje tancza nago i musiala uzywac Long Johna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Poseł Misztal się zaręczył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:17 Najgłupsze wiadomości 2007 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowe usta Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: *.onlink.net 02.01.07, 15:17 i ta gazeta pyta o najglupsze wiadomosci. Otoz ja mamy. No chyba ,ze w Wyborczej uznano to za wiadomosc wagi panstwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz pan i władca Zaraz głupie polaczki będą się wymądrzać na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:56 hehehe . Idźcie lepiej zarabiać ,a nie tu bzdury pisać . Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk To ten facet co ma złoty łańcuch i dres w szafie.. 02.01.07, 10:00 ..z czasów, kiedy "nosił się na sportowo". www.dajpieroga.pl/index.php?p=link_show.php&id=117&kat=7 ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy .............i co z tego ? 02.01.07, 10:38 Szanowna redakcjo, Życie prywatne Pana Misztala nie interesuje mnie absolutnie. Co więcej : uważam,że opisywanie na waszych łamach historyjek z życia prywatnego człowieka zasługującego co najwyżej na współczucie,nie służy dobrze reputacji gazety,którą czytam od 1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Nie interesuje cie życie elit Czwartej RP ?? 02.01.07, 10:50 Nie chcesz wiedzieć, że oto pan poseł, który robi wszystko by tobie żyło się lepiej - wreszcie ułożył sobie życie? Oj...egoista z ciebie..... ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Nie interesuje cie życie elit Czwartej RP ?? 02.01.07, 12:04 Drogi kapitanie Stopczyk, obiecywałem sobie poprawę w nowym roku 2007,ale już dzisiaj szlak mnie trafia jak cała Polska podnieca się zaręczynami kretyna ze złotym łąńcuchem na szyi. Niech sobie złote błyskotki Misztal zakłada gdzie tylko chce,jednak podawanie przez media jakichkolwiek informacji z życia prywatnego tzw.elit IV RP utwierdza tych "prymitywów" w ich historycznym posłannictwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Re: .............i co z tego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 11:53 Będąc posłem jest osobą publiczną, a będąc w Samoobronie musi się charakteryzować dozą egzotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Juz nie jest w Samoobronie. 02.01.07, 12:03 Lepper go wyrzucił za "obnoszenie się z bogactwem" ;))) Tutaj możemy Piotrka obejrzeć: www.dajpieroga.pl/index.php?p=link_show.php&id=117&kat=7 ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Gejem myslalem,ze jest.Chcialem wyjsc za niego za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 10:51 maz w Hiszpanii.No i nici.Tylko romans mi zostaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: 213.192.66.* 02.01.07, 10:59 mogło być to dla niej zaskoczeniem, moze nie spodziewała sie poprostu ze to akurat tego dnia.ja sama zostałam zaskoczona w sylwestra przez mojego chłopaka , a jesteśmy razem 3 lata , mieszkamy wspólnie i nawet rozmawialismy o ślubie. niespodziwałam sie poprostu ze akurat w Sylwestra to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaniaznak Widziałem tę Renię 02.01.07, 11:09 Rycząca Pięćdziesiątka, dużo makijażu i "modny ciuch" w stylu Ptak hala G (chociaż pewnie droższy). Ogólnie wygląd "profesjonalistki" z dłuuuugim stażem. Jednym słowem: dobrze mu tak, temu Misztalowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maac Re: ryczaca 50tka piszesz IP: *.pools.arcor-ip.net 02.01.07, 23:54 To musi co dziateczki beda adoptowane. Tylko skad? Z wioski afrykanskiej moze albo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2M) Poseł Misztal się zaręczył IP: *.veranet.pl 02.01.07, 11:09 a cóż to za sensacja, na pewno jest dla wielu zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran Zerem poseł Misztal IP: *.chello.pl 02.01.07, 12:46 nie jest. Zero jest zarezerwowane dla Ziobry. A wracając do tematu... Czy to oznacza pięcioletnie posuwanie wybranki serca bez ślubu? Co na to koalicja? Co na to Kościół? Co na to IPN? Aż wreszcie, co na to Komisja Etyki Poselskiej?! Kalaniu dobrego imienia narodu zdecydowane nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Tylko metkę z ceną niech nosi z pierścionkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:32 bo koleżanki jej nie uwierzą, że taki drogi prezent zaręczynowy dostała. Prostactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aninka Poseł Misztal się zaręczył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:45 Następny bogaty człowiek, któremu się w głowie pokiełbasiło i aby wyrazić swe długoletnie uczucie kupuje pierścionek za 80 tysięcy. A czy jak ktoś dostanie pierścionek zaręczynowy za 100 zł, to co????? Nie daży tego kogoś uczuciem. Lepiej tę kasę na cele charytatywne by dali...... ps. nawiasem mówiąc polskim posłom zadziwiająco dobrze się powodzi, czyż nie.....?! Odpowiedz Link Zgłoś
condziu Re: Poseł Misztal się zaręczył 02.01.07, 15:55 Tylko, ze nie dorobil sie tej kasy jako posel ;) hahahaa Pani Misztalowa - i.wp.pl/a/f/jpeg/9654/misztalowa.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pykaczu Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:07 W dzisiejszych czasach tylko zdrowia sie nie kupi za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowe usta Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: *.onlink.net 02.01.07, 21:54 kupi sie zdrowie . no moze nie tak zupelnie,ze dasz kase i masz zdrowie ale majac kase stac cie na lepszego lekarza,lepsze lekarstwa,sanatoria, opieke i sprzet medyczny a w razie draki to majac kase umierasz w czystej poscieli a nie jak pies pod plotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pykaczu Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:08 Na tej fotce chodzi o babe czy o samochod? Odpowiedz Link Zgłoś
sojomail do "czytelniczka" 02.01.07, 16:09 Gość portalu: czytelniczka napisał(a): > Narzeczona jest w szoku, bo po 5 latach bycia razem facet jej się oświadczył. > Rzeczywiście zupełnie było to "niespodziewane":) no dlaczgeo nie moglo byc? skoro przez 5 lat sie nie oswiadczal to bardziej prawdopodobne ze da jej wypowiedzenie. ja poprzedniej swojej dziewczynie wlasnie po 5 latach dalem wypowiedzenie. i to dopiero bylo niespodziewane. Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Narzeczonym życzę dużo szczęścia i miłości, 02.01.07, 18:31 nie bedą mieć trosk materialnych, więc powinni patrzeć w przyszłość przez różowe okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:57 tez mi sensacja / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg 3.5 karat za 30 000$ to marny wybor hahahahaha IP: *.UCHSC.EDU 02.01.07, 19:01 popatrzalam na te brylanty w tej wielkosci i cenie to marny wybor pan Misztal dokonal hahahah moze wilki kamlot ale ani to jakas super czystosc ani kolor hahahah jakby tak szukal to by lepiej jej za ta cene kupil 2 karaty ale za to lepszej czystosci i koloru heheh ale wiadomo Misztal musi pokazac wielkosc a nie jakosc :)))) buahahah wspolczuje wybrance takiego koszamrnego faceta brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapa Poseł Misztal się zaręczył IP: *.utaonline.at 02.01.07, 19:15 Sram na posla Misztala i jego wybranke! Odpowiedz Link Zgłoś
net_friend Żenujące. 02.01.07, 19:34 Najwyrazniej media tez przechodzą kryzys wartości. Zamiast podawac informacje o sukcesach Polaków w Europejskim Programie Rozwoju Kosmosu lansuje sie do upadlego takie anomalie jak Wierzejski, Giertych, albo ten naukowiec od cementu. Ten artykuł to młyn na wode dla chłopka szukającego rozgłosu. Brawo GW. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Poseł Misztal się zaręczył 02.01.07, 20:27 Tylko 80 tys.zł? Żeby chociaż tyleż ale euro, to bym się zachwycił! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Poseł Misztal się zaręczył 02.01.07, 21:18 Jacy Wy wszyscy zawistni jesteście - podłość ludzka nie zna granic :) Zdrowia i Szczęścia życzę Młodej Parze - morfi - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Poseł Misztal się zaręczył IP: *.zabrze.net.pl 02.01.07, 21:56 czy to takie ważne, siwizna na glowie , wielki czas, ja w wieku posla a zareczałam sie 25 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Poseł Misztal się zaręczył IP: *.elsat.net.pl 02.01.07, 22:14 załozę sie ze ta renata to wysoka cycata blondyna,taka to będzie pasować do auta misztala heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: Poseł Misztal się zaręczył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:04 A mnie polskie dresy i ich życie (nawet to amerykaNskie) zupełnie nie obchodzą. Natomiast ta wiadomość w GW może człowieka zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vodnik Misztal forever! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:08 Porządny i orginalny facet, a jego wywód o modelach którzy muszą iść zawsze z kimś do łóżka rozbawił mnie do łez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Poseł Misztal się zaręczył IP: *.chello.pl 03.01.07, 00:08 hmmm... jak tam jest ta sonda to oprocz odp a to ciekawe i odp a co mnie to interesuje...powinna byc a ktoz to taki:) bo ja np. nie mam bladego pojecia kto to jest... co za Misztal??? niech mi ktos powie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Tu masz filmik z posłem Misztalem 03.01.07, 05:42 www.dajpieroga.pl/index.php?p=link_show.php&id=117&kat=7 Miłej zabawy:) ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś