el_bigos 19.02.07, 13:46 tej babie naprawdę obiło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akyszty Juz jest na to za stara 19.02.07, 14:03 Jezus mial mniej lat, kiedy sie poswiecil. Teraz moze byc, jak Matka Teresa :-P -- Mroczne sekrety Ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cez Re: Juz jest na to za stara IP: *.onlink.net 19.02.07, 14:34 Gdyby takie idiotyzmy wygadywala polska gwiazdka toby ja chciano ukamienowac, a ze tak bredzi Madonna to nasz gawiedz siedzi cicho. My tylko swoich obrzucamy goownami prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherFucker Koncert był zarąbisty wieśniaki IP: *.com.pl 19.02.07, 15:02 wiem bo byłem i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: Koncert był zarąbisty wieśniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:35 Naprawdę znakomita recenzja koncertu.....Bravo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik2 A dali mi jazda, ściero jedna! 19.02.07, 17:36 To oczywiście do pani Ciccone czy jak jej tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernardo Taki jeden, co się porównywał do Jezusa IP: *.compi.net.pl 19.02.07, 17:41 leży od dawna w piachu, posłany tam przez miłosiernego fana jego beztalencia. To niejaki John lewak Lennon, który stwierdził kiedyś, że jest popularniejszy od Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: Taki jeden, co się porównywał do Jezusa??? IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 19.02.07, 21:44 Czy moglbys "Bernardo" podac zrodlo takowej wypowiedzi S.P. Johna Lennona, tzn. ze "jest (on) popularniejszy od Chrystusa"? Odpowiedz Link Zgłoś
autsider Re: Taki jeden, co się porównywał do Jezusa??? 20.02.07, 09:37 zrodlo? he he kolega juz zapomnial o Panu Google? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Taki jeden, co się porównywał do Jezusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 01:01 a pewnemu ultrakonserwatywnemu szamanowi z Polski o imieniu Karol też się zdawało że jest popularniejszy od Chrystusa i tak samo w ziemi leży i żrą go robaczki jak lewaka Lennona... i co z tego?? Gość portalu: Bernardo napisał(a): > leży od dawna w piachu, posłany tam przez miłosiernego fana jego beztalencia. T > o > niejaki John lewak Lennon, który stwierdził kiedyś, że jest popularniejszy od > Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos co innego jest porównywanie swojej popularności IP: 213.17.140.* 20.02.07, 09:08 do popularności Jezusa, a co innego jest porównywanie się do niego samego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Koncert był zarąbisty wieśniaki IP: *.x.pppool.de 19.02.07, 21:15 Sam jestes wiesniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos ludzie, co za kretyn, a kto tu kwestionuje to, że IP: 213.17.140.* 20.02.07, 09:06 koncert nie było dobrym showem? potrafisz czytać ze zrozumieniem artykuł?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: Koncert był zarąbisty wieśniaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:25 Przygadał kocioł garncowi... wieśniaku, skoro chodzisz na koncerty Madonny to weź sie zamknij badziewirzu... hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu król to proste ! z jej kasą IP: 80.54.200.* 20.02.07, 09:34 -przestanie się golić i broda sama wyrośnie -chirurg utnie cyce obwisłe i przyprawi co nieco w kroku -jeszcze tylko niech się przybije do krzyża, to może w końcu przestanie śpiewać, za to płyty osiągną niebotyczny nakład... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam_jak_jezus_lol Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.crowley.pl 19.02.07, 14:04 Zgadzam się z monsieur bigosem. Jak znana osoba zaczyna takie farmazony pleść, to najlepszy znak, że wstąpiła (ta osoba) na ściężkę Violetty Villas. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
nieczytaj2 Powoli osiąga stan"Villas":-) może razem .. 19.02.07, 14:09 zamieszkają w Lewinie z Pieskami...Podobno pani V.V oskarża o zamknięcie w szpitalu psychiatrycznym służby specjalne i zamierza porozmiawiać z Panem Macierewiczem.. Odpowiedz Link Zgłoś
rumburak0001 Tą to już p.. do reszty,fajnie by było.. 19.02.07, 14:04 jakby ją ktoś odstrzelił jak wspomnianych Kinga czy Lennona.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Czy królowa POPu pójdzie śladem króla POpu? IP: *.intersoft.pl 19.02.07, 14:08 Czy ją też do końca pokręci jak M. Jacksona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oretyrety Madonno, przede wsystkim musisz zapuścić brodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:10 I już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świr Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:13 Madonno przecież wszyscy jesteśmy Chrystusami! Odpowiedz Link Zgłoś
rafikzabki Madonna: Chcę być jak Jezus 19.02.07, 14:19 cóz miałem przyjemnosc obejrzec ten koncert [w kinie nie na żywo] z tego co widziłęm publicznosc była zachwycona, w moim odczuciu tez nie było tam żadnego przegiecie i profanacji... Tak się to odbiera [ja tez] po publikacjach w mediach któen iepokazują całego kawałka... Ona pokazuje w tle sieroty od pocżatku leci liczniki do końca kwałka któy jest nie wiaodmo czym pote się okazuje że to 20 milionów - licza dzieci które umały z głodu w przeciagu 10 lat [chyba]. na dodatek lecą cyttry z jezusa: Byłem spragniony a daliście mi pić byłem nagi a odzialiście mnie...itp.. zreszta cąły koncert utwór po utworze jest zaangażowany w prolemy tego świata, dzieci , głód, przemoc wobec kobiet, sytuacja kobiet w świecie islamu oraz problem antagonizmu żydowsko-arabskiego... na dodatek koncert przygotowny perfekcyjnie -to co robią tam tancerze to mistrzostwo swiata... polecam zobaczcie sami całosć a potem oceńcie.... bourza was bojet kobeta i tyle... jak ktoś w pasjach wielkopiatkwoych odgrywa role Jezusa a jest to facet to sie tak nie oburzacie na dodatek niektórzy na Filipinach nawet sie krzyzuja naprawdę... a to artyska siegnąła po mocny ale w cłaosci moim zdaniem uzasadniony srodek wyrazu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logg Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:33 Baba ma już klimaks i jej odwała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabara&sayonara Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.st.kolornet.pl 19.02.07, 21:35 Chyba chodziło Ci o klimakterium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diarejbi Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.pradnik.net 19.02.07, 21:13 > a to artyska siegnąła po mocny ale w cłaosci moim zdaniem uzasadniony srodek > wyrazu.. Bardzo słusznie. Po co sięgać do kieszeni, skoro można sobie jeszcze dorobić na środkach wyrazu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pff Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.181.219.81.magma-net.pl 20.02.07, 01:05 Nie chodzi nawet o sam koncert, chodzi o to co ona mówi... Luther King? Ghandi? Z kim ona sie porównuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Jezus,jak niesie przekaz,był cnotliwy.... 19.02.07, 14:35 a ona???.....Poza tym,czy jest transwestytą?...Ukrytym menem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z Czy "madonna" rozwazala wyzyte u psychiatry??????? IP: 74.12.102.* 19.02.07, 14:52 Juz sam dobor "pseudonimu artystycznego" przez te brzydka, zachowujaca sie jak prostytutka kobiete, mowi wiele o jej antyCHRZESCJANSKICH intencjach. Prawdopodobnie ten kontrastujacy z jej moralnoscia i zachowaniem pseudonim pomogl jej w karierze, podobnie jak naszej Nieznalskiej jej "wiekopomne dzielo" ktore nieCHRZESCJANIE natychmiast umiescili w galerii. Zachowanie "madonny", b. spears, jacksona i innych nie budzi watpliwosci, ze ci ludzie maja powazne problemy PSYCHICZNIE. Jestem gotow to udowodnic przed sadem cenzorze. Polacy, nie dajcie sie oglupic globalnej antyCHRZESCJANSKIEJ propagandzie. Polska mlodziez nie powinna brac za idoli Jacksona oskarzonego o molestowanie dzieci, Spears z ogolona pod wplywem chorej psychiki glowa, czy "madonny" ktora dla kariery, mimo iz zachowywala sie gorzej od prostytutki, przybrala prowokujacy pseudonim dla zrobienia kariery. Dlaczego nieCHRZESCJANIE tak propaguja "madonne" ??????? Oto dlaczego: 1/ Metro reported that Madonna has spent £1.6 million on a Georgian mansion in London's Regent's Park to be used as a hotel and drop-in centre for Kabbalah followers. 2/ czytaj Polaku: www.telegraph.co.uk/arts/main.jhtml?xml=/arts/2005/01/10/ftkab10.xml&sSheet=/arts/2005/01/10/ixartright.html prosze zauwazyc ze b. spears tez dala pieniadze, stad pozytywna reklama dla tej chorej psychicznie kobiety w globalistycznych mediach. Prosze przeczytac caly artykul. Nalezy kliknac numerki na dole pierszej strony aby dostac nastepne. Oto interesujacy fragment: But then things turned crazy. A weird religious service started with prayer readings and chanting that culminated in everyone turning to the east, pushing the air with their hands, and crying out "Cher-er-er-er-nobyl" at the top of their voices. They thought they were curing Chernobyl of radiation, using the power of Kabbalah to drive away the evil - and one of the biggest rock stars on the planet was joining in the chanting. "The issue of how to pay the £860 came up a couple of days later. I didn't want to hand over a credit card, so I invented a cock-and-bull story about offshore riches and promised to deliver cash - £860 in total for the Kabbalah water and the Zohar books. I counted out the cash, then Shouster counted it out again. "Having paid £860, I was next offered a trip to celebrate a Kabbalah religious festival in Israel. Rabbi Philip Berg, the leader of the Kabbalah Centre movement, would be present. I was presented with an invoice for $6,232 (£3,331); flights were to be extra ..." cenzorze, nie osmieszaj sie, to sa FAKTY wyciagniete z waszej waszej waszej prasy. Oczywiscie sciagniesz artykul z pierwszej strony zeby obnizyc impakt prawda? Eh ta "ewangelia" judasza ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z Interesujace cytaty ktorych nie lubi Cenzor IP: 74.12.102.* 19.02.07, 14:54 cytat: B. Spears: "Madonna first introduced Kabbalah to me at a time in my life when it was much needed. It has helped me get rid of a lot of negative influences that were guiding me down the wrong path. There came a point where not even my family or my advisors had the answers I needed. The answers I was looking for were all in my heart. Through Kabbalah, I was able to look within myself, clear all the negative energy and turn my life around. Natomiast wczoraj michnik doniosl ze spears ogolila glowe na lyso. Jak panstwo widzicie, kaballah (kabala) dziala. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z Ile "madonna" dala kabalistom?? $$$$$$$$$$$$$$$$$$ IP: 74.12.102.* 19.02.07, 14:58 Wyglada na to ze nawet bardzo malo inteligentni wreszcie zalapuja ze miliony wydane nieCHRZESCJANOM byly wydane niepotrzebnie: cytat z waszej prasy cenzorze: The pop world's most unusual partnership may be over. Madonna and Kabbalah, the once obscure sect she championed - and upon which she has lavished millions of dollars - appear to be on the verge of separation. Close friends say the singer has talked of loosening her red Kabbalah wristband and is wearying of the mystical Jewish belief system. She has decided to give it up, they say, having tired of the financial burden and the effect her strong beliefs have had on her relationship with husband Guy Ritchie. Madonna is also said to be concerned that following Kabbalah separates her children from more conventional customs such as Christmas, which they do not currently celebrate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z Dowod na stan umyslowy "madonny" IP: 74.12.102.* 19.02.07, 15:02 cytat: Madonna wants to help save the world from an ecological meltdown. The superstar believes using a special Kabbalah water will help dispose of nuclear waste. The music icon and her movie director husband Guy Ritchie have reportedly lobbied the British government and the Department of Trade and Industry (DTI) with the idea to use the "mystical" liquid to treat the radioactive by-products of nuclear power. It is claimed the fluid has already worked when used in Russia on nuclear waste. Polacy, nie pozwolcie aby tacy byli waszymi idolami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z Re: Dowod na stan umyslowy "madonny" IP: 74.12.102.* 19.02.07, 15:09 Oto co sama "madonna" mowi o swojej sexualnej przeszlosci: 'Sometimes I was being overtly sexual for the sake of showing off when I didn't need to be. I think I hurt myself,' the singer told the American magazine, Ladies' Home Journal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z "madonna" i spears - czy mialy lezbijska przygode? IP: 74.12.102.* 19.02.07, 15:11 www.toxicmagazine.com/?p=494 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z sex narzedziem "madonny" - dowody IP: 74.12.102.* 19.02.07, 15:19 cytaty z "madonny" “I'm tough, ambitious, and I know exactly what I want. If that makes me a bitch, okay.” “Sometimes you have to be a bitch to get things done.” czy tylko sexem posluguje sie ta stara zachrypnieta kobieta aby zarobic wiecej pieniedzy? He he he nie tylko. Aby zrobic kariere trzeba sie takze przypodobac ..... cenzorze, przeciez wiesz ze nie napisze. cytat: Madonna has paid out more than $4.5 million to the Kabbalah in just four years. The 'Hung Up' singer donated the huge sum of money to the US based religion, an off-shoot of Judaism, with the cash going directly to the heads of the faith Philip and Karen Berg. The massive donations have been revealed in the US tax records for Madonna's Ray of Light Foundation, which document every payment made by her to the Bergs since 2001. Fox News TV reported Roger Friedman said: "The Bergs must have thought they had died and gone to heaven." The Bergs have received a fortune in donations to the Kabbalah. Their 2004 tax return revealed the couple attributed around $21.2 million in assets to their New York based Kabbalah centre and charity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z Chrystus kochal dzieci - a "madonna" ????????????? IP: 74.12.102.* 19.02.07, 15:22 "madonna" dala tyle pieniedzy w 4 lata dla tych ktorych nie wolno przy dzisiejszej wolnosci slowa wymienic: Madonna has paid out more than $4.5 million to the Kabbalah in just four years. The 'Hung Up' singer donated the huge sum of money to the US based religion, an off-shoot of Judaism, with the cash going directly to the heads of the faith Philip and Karen Berg. podczas gdy miliony dzieci umiera co roku z glodu. Polaku, nie daj sie oglupic. Wydaj pieniadze na ksiazke dla dziecka zamiast na plyte "madonny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: Chrystus kochal dzieci... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 19.02.07, 21:48 Hej "Akumovitzu" vel "Ekumeniczny"! Jak tam glowka, czy (po tych kilku postach) goraczka juz ci opada? A tak swoja droga - czy ktos pochodzenia zydowskiego mocno skrzywdzil cie w dziecinstwie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_j_j_lol Re: "madonna" i spears - czy mialy lezbijska przy IP: *.crowley.pl 19.02.07, 15:21 Masz ciekawą tendencję dyskutowania samemu ze sobą. Ponadto mniej ciekawą tendencję do produkowania tekstów kwalifikujących się do kategorii TLDR (too long, didn't read), w dodatku przesyconych jadowitą nienawiścią. Podsumowanie - masz zadatki na mesjasza XXI wieku. Wykorzystaj to, albowiem fortuna i stada rozpalonych chrześcijanek mogą cię ominąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z chca mnie zniechecic bo mowie prawde IP: 74.12.102.* 19.02.07, 15:31 niektorzy niePOLACY nienawidza mnie za to ze mowie prawde o ich diamentach, oszstwach, ich idolach. Poniewaz ich kretynski umysl nie potrafi poslugiwac sie ARGUMENTAMI, za argument uzywaja tylko slow: "nienawisc", "antysemityzm" Oni mysla ze tymi slowami wytrychami mnie przestrasza. Zarzucajac mi "nienawisc" za cytowanie WASZEJ prasy robisz z siebie nie tylko glupka, ale ujawniasz swoje zle intencje wobec Chrzescjan. Polacy KOCHAJA Zydow do tego stopnia ze jednego przystojnego Zyda, ktorego "madonna" wymienila, uwazaja za Syna Bozego a pewna przesliczna Zydoweczke, za Matke Boga. Jednakze Polacy maja prawo powiedziec ze Gasiorowski i Bagsik to zlodzieje ktorzy uciekli do Izraela. I tylko KRETYN moze to uznac za antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_j_j_lol Re: chca mnie zniechecic bo mowie prawde IP: *.crowley.pl 19.02.07, 15:39 pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia_paranoidalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z Sam postawil sobie prawidlowa diagnoze ;-))))))))) IP: 74.12.102.* 19.02.07, 15:46 Postawiles sobie PRAWIDLOWA diagnoze. ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sam do tego doszedles czy z pomoca psychiatry? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozz Re: Sam postawil sobie prawidlowa diagnoze ;-)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:55 I co się tak stresujesz? Czy ona wydaje twoje pieniądze? Niech sobie wpłaca gdzie chce, na co chce, pisze co chce, gada co chce. Niech sobie wiąże na ręku sznurki, łańcuchy, kokardki; wiesza się na krzyżu, półksiężycu czy gwieździe. Kto cię zmusza byś się tym przejmował i martwił się o kogokolwiek kto uwierzy w te jej dyrdymały? Wklej tu jeszcze troche tekstu, podaj pare linków ty się podbudujesz a inni normalni i tak będą to mieć w d..ie. Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: Czy "madonna" rozwazala wyzyte u psychiatry?? 19.02.07, 18:09 Gość portalu: A.K.U.M.O.W.I.T.Z napisał(a): > Juz sam dobor "pseudonimu artystycznego" przez te brzydka, zachowujaca sie jak > prostytutka kobiete, mowi wiele o jej antyCHRZESCJANSKICH intencjach. > Prawdopodobnie ten kontrastujacy z jej moralnoscia i zachowaniem pseudonim > pomogl jej w karierze, podobnie jak naszej Nieznalskiej jej "wiekopomne dzielo" > Przede wszystkim do psychiatry powinieneś pójść Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: Czy "madonna" rozwazala wyzyte u psychiatry?? IP: *.chello.pl 19.02.07, 20:57 Gość portalu: A.K.U.M.O.W.I.T.Z napisał(a): > Juz sam dobor "pseudonimu artystycznego" Twoja "rzeczowa" wypowiedź świadczy jednoznacznie, że masz znikome pojęcie w temacie, w którym raczyłeś zabrać głos. Madonna, to nie pseudonim, lecz pierwsze imię piosenkarki, której dotyczy artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricki Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:58 Jej nie odbiło. Ona się urodziła szalona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uniżony sługa 07.07.2007 - nadejdą tego dnia moce piekielne .n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:03 Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: Madonna: Chcę być jak Jezus 19.02.07, 15:04 myslalem ze ona juz zaliczyla wszystkie religie swiata?! wlacznie z tymi co juz nie istnieja albo dogorywaja ;) na starosc jej odbilo i chce wszystkich adoptowac... taka villas na wieksza skale jak ktos tu gdzies napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Czy juz wzywać pogotowie do tej pani? IP: *.compi.net.pl 19.02.07, 17:42 Odpowiedz Link Zgłoś
drchandra Mozemy ja koronowac na Krola Polski ;) 19.02.07, 15:06 Powiedzmy, w kolejnej kadencji sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp "Madonna" chce zostać "Jezusem"... IP: *.113.75.202.bbplus.pte-ag2.dyn.plus.net 19.02.07, 15:08 Kolejny dowód na to w jak popie..nych czasach żyjemy. Parę wieków temu takie "gwiazdy" miały reputację i pozycję zwykłych kurew, z którymi nikt się nie liczył poza sceną, a jak wskazuje ten typowy przypadek, była to pozycja uzasadniona poziomem umysłowym jaki "gwiazdy" reprezentują. Niestety żyjemy w czasach dyktatu proletariatu i człowiek myślący musi znosić tego typu aberracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz Pan i władca Dlaczego Polacy oceniają jej stan psychiczny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:13 Macie bagno i srake w kraju ,a macie prawo oceniać kobietę ,która mogłaby wykupić pół Polski ? Kiboli na stadionach ,rodziców zabijających gwałcących własne dzieci ,polityków którzy srają na swoich obywateli , pedofilów duchownych , policję strzelającą do niewinnych itd. Maci bagno i oceniacie inne kraje i inne osoby ,bo sami nie potraficie poradzić sobie z własnymi problemami psychicznymi. Jesteście żałośni . Tylko Polak potrafi zniszczyć taki piękny kraj jakim jest Polska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z Jaki pseudonim taki stan psychiczny ;-)))))))))))) IP: 74.12.102.* 19.02.07, 15:44 Drogi niePOLAKU, mimo iz twoj wlasny pseudonim najlepiej swiadczy o twoim stanie psychicznym ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO odpowiem: 1/ nie mozesz zabronic ludziom oceniac. Chcielibyscie, ale to niemozliwe. 2/ stan naszego kraju i innych krajow to wynik "reformy" i "prywatyzacji" takich jak Balcerowitz 3/ miliardy ludzi maluje zakazane znaki na murach i cmentarzach. Jak myslisz czy nie jest to znak ze oni wiedza dlaczego sa biedni? 4/ Mam 50 fragmentow z waszej prasy o pedofilach. Cytuje dwa. Jesli jeszcze raz sie odezwiesz, zacytuje wszystkie: cytat: "Police three weeks ago launched an investigation into alleged sexual abuse by a teacher at Jerusalem's Mercaz Harav yeshiva 14 years ago ... In mid-December, police were alerted to accusations by three men - now in their late 20s - who studied at the yeshiva in their teenage years and said they were sexually molested by the man. Police then began investigations into other men who reportedly were also sexually abused, but did not come forward ... The head of the yeshiva, former Ashkenazi chief rabbi Avraham Shapira, was alerted to the complaints several months ago in an anonymous letter and soon after in an anonymous phone call ... Senior National Religious Party figures, meanwhile, reacted to reports that Shapira attempted to silence those who made the allegations of sexual misconduct ... This is not the first time that Shapira has been suspected of trying to prevent a police inquiry into the improprieties of yeshiva teachers. Last year, he received a warning letter from Attorney- General Elyakim Rubinstein after he was said to have tried to cover up the illegal sexual behavior of Ze'ev Kopolevitch, formerly head of Jerusalem's Netiv Meir Yeshiva, who was sentenced to three-and-a-half years in prison." cytat: "A former employee of Calgary Jewish Community Council has been charged with possession of child pornography, sexual assault and sexual interference with a child under 14 years of age. David Webber, 35, was arrested on February 22. On that date, police executed a search warrant on his apartment. In the search, they seized a large number of Polaroid photographs of nude boys aged 10 to 14 and written materials. Several children have already been interviewed and are alleged to be victims of sexual assault ... Before moving to Calgary, Webber was youth director of the Beth Israel Synagogue in Edmonton. In 1990, he was charged with sexual assault in Edmonton, but the charges were subsequently dismissed." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pff Re: Dlaczego Polacy oceniają jej stan psychiczny IP: *.181.219.81.magma-net.pl 20.02.07, 01:09 Ty chyba problem jakiś masz ze sobą... Wypowiedź zupełnie nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin7801 Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:20 ta pani powinna sie leczyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Madonna: Chcę być jak Jezus IP: 82.84.0.* 19.02.07, 15:36 On tak naprawde to mial wiele przeslan. Kto byl bogaty to mial rozdawac biednym ale Madonnie jest wygodnie powybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek z tłumu kretynka. IP: 62.233.211.* 19.02.07, 15:38 dla utrzymania popularności gotowa wpieprzyć g.wno osła na scenie - jeśli tylko zajdzie taka potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))) Re: kretynka. IP: *.acn.waw.pl 19.02.07, 16:51 Gość portalu: człowiek z tłumu napisał(a): > dla utrzymania popularności gotowa wpieprzyć g.wno osła na scenie - jeśli tylko > zajdzie taka potrzeba. No cóż... takie czasy, że wpieprzanie gówna jest obok porównywania się z Jezuskiem. Polski katolicyzm ma głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek z tłumu Re: kretynka. IP: 62.233.211.* 19.02.07, 20:03 ale ja nie jestem katolikiem. wogóle nie jestem wierzący (w ujęciu religijnym jeśli można by tak rzec). Odpowiedz Link Zgłoś
momodesign Najlepszy show jaki widzialem 19.02.07, 15:41 Mowcie se co chcecie, ale nie mozna oderwac wzroku od tego, co sie wyprawia na scenie. Zajebisty dzwiek, zajebisty montaz, zajebista akcja. Show przez dwie godziny nie zwalnia ani na chwile. Deliberacje, czy ona jest normalna czy nie odkladam na bok. To czego oczekuje od tworcow popkultury, to show na dobrym poziomie. I to jest dobry show, najlepszy jaki kiedykolwiek widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Najlepszy show jaki widzialem IP: *.x.pppool.de 19.02.07, 21:17 Hm, skoro zajebisty, to raczej na miano Jezus nr2 Madonna nie ma co liczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu król Re: Najlepszy show jaki widzialem IP: 80.54.200.* 20.02.07, 09:50 jak byłeś w kościele czy na religii to też słyszaleś, że Jezus był zajebisty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.zke.com.pl 19.02.07, 15:50 Skończy w wariatkowie, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozofos bata jej brakuje tu i ówdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Niech wpadnie do Torunia 19.02.07, 16:09 O.Tadeusz z przyjemnością ją ukrzyżuje...:) www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:40 wodę w wino też będzie zamieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Jane Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:03 szoły szołami, ale czy Madonna rzeczywiście pomaga komukolwiek oprócz kabalistów, czy tylko pokazuje, że 'przydało by się, żeby ktoś pomógł głodnym dzieciom w Afryce'? bo jeśli to drugie, to chyba nie wie o co w tym wszystkim chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Madonna: Chcę być jak Jezus 19.02.07, 17:33 Zabawne, że tekst artykułu wcale nie pokrywa się z tytułem. Tytuł: "Madonna: Chcę być jak Jezus" (czyli jakoby cytat z jej wypowiedzi) Tekst: "Według mnie, wszyscy musimy być Jezusami naszych czasów - powiedziała piosenkarka." (czyli sens zupełnie inny, zbieżny nader z tym co mówią m.in. duchowni chrześcijańscy) Uważajcie, drodzy dziennikarze, bo do tej pory takie manipulowanie było raczej domeną "Faktu" niż GW... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś