brezly 19.02.07, 16:19 Co to sie porobilo, no normalnie, cisza i wytezona, rytmiczna praca zawodowa na przemain z rekonwalescencja. Wsadzam do pulapki miejscowosc limerykowa: Seydhisfjordhur, dwa tomiki Bialoszewskiego i sloik konfitur jezynowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo53 Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 16:31 Protestuje, to jest dyskryminacja plci, tegono, domagam sie przesylania informacji istotnych szersymi kanalami. Tez chcemy byc informowani co wy tam na temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 16:39 Kiedy wlasnie wymiana informacji ustala :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 18:44 W północnozimnym Seydhisfjordhur, mieszkał hodowca kur, latami był dręczony, gadaniem swojej zony, wolnosci zew go skusił i w końcu ją udusił Cześc brez:) wpadłam zamiast immanueli na ciacho z jeżyna ale zostawię trochę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 18:46 Oooooooo, czeeeeesc:-)) Ciebie to tu jeszcze nie bylo, chyba, co? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 18:47 nie ale mnie zwabiłes kiedyś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 18:49 Linko jako? Ten gosciu, co ci jego wierszyk poslalem, to jak donosi dziewiarka Vaud, napisal rowniez ""Der Moerder ist immer der Gaertner". Chyba musze sobie to sprawic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 18:54 a zarzuciłes linka do tłumaczeń bonmotów sportowych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 18:58 dzieki, mam w poczcie chyba jeszcze :) Pracujesz jeszcze nocami? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 19:00 Nie, nie. To byly wyjazdowe wystepy goscinne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 19:02 mówisz, że goscinnie beton lałeś ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 19:10 możesz mi na ucho powiedzieć, czemu... dziewiarstwo maszynowe? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 19:18 Haa.... Szlo wtedy o wybranie tytulu forum, ktory bedzie w maksymalnym stopniu odstraszal trolle. mialo byc cos tak suchego, nudnego, prozaicznego, przyziemnego po kostki od gumofilcow, zeby zaden nie zajrzal. Stanelo na tym, a geniusz Matki Zalozycielki spowodowal ze nabralo to drugie znaczenia. Boc pleciemy na masznach tu. Potem zesmy dlugo rzucali tzw. siatki maskujace. Czyli watki majace w tytulach np. "Czesci zamienne do osnowarek i prasowalnic", etc. Okazuje sie, ze jak sie pogoogla to bardzo ciekawa jest terminolgia tekstylno-dziewiarsko-wlokiennicza. No i tak sie ostalo. Skutek jest taki, ze malo kto tu na ochotnika zaglada, mimo ze forum puszy sie jak byk na liscie Roznych:-))) O trollach nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 19:20 szkoda ze nie widziałes mojej miny, jak podążyłam linkiem :DDDD "zatkło mnie" mniej wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 19:22 Chcialbym to zobaczyc:-))) A nasililo sie po zobaczeniu tytulow watkow? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 19:25 o-słupienie w oczach było :) zamiast skupienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 19:29 To chyba jakby o to wtedy szlo, jakesmy to wymyslali :-)) Pomysl teraz ze jestes trollem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 19:31 ech no jestem :)) prawie, musze tylko troche poćwiczyć Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pulapka na Immanuele 19.02.07, 20:31 Hodowca gadów z Seydhisfjordhur Dnia pewnego na "la amour" Niewątpliwej nabrał ochoty. Cóż z tego, gdy klejnoty Jego własny odgryzł mu aligatour. PS. Wchodzę ci ja do mojej własnej pułapki, a tu nawet konfitury z jeżyn wyjedzone! Brezliku masz coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pulapka na Immanuele 20.02.07, 07:48 Dobra, to wsadzam nastepny sloik z jezynowymi. Z zapasow strategicznych miejscowej armii. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Pulapka na Immanuele 20.02.07, 08:35 Hodowca kur z miasteczka Seydhisfjordhur stał sie ofiara miłosci pur do damy z opinią putany Zaliczano ją wręcz do grona Koryntu cór! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Pulapka na Immanuele 20.02.07, 08:39 albo Hodowca kur z miasteczka Seydhisfjordhur niewielki miał wybór zapałał wiec do damy z opinią putany Zaliczano ją, co tu kryć, do grona Koryntu cór Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pulapka na Immanuele 20.02.07, 08:42 Kto to wie dzis, czesc pani Myszko, co to cory Koryntu. A kiedys to kazdy dzielnciowy tego okreslenia uzywal. Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: Pulapka na Immanuele 20.02.07, 12:48 W pewnej wiosce Seydhisfjordhur Gdzieś niedaleko stołowych gór Żył sobie pewien zielony gbur, ten entuzjasta szpinaku i figli na trzepaku, syn Koryntu cór. Odpowiedz Link Zgłoś