Dodaj do ulubionych

O co chodzi z Willa AXE?

IP: *.acn.waw.pl 30.06.07, 19:15
Czy ktoś wie o co w tym chodzi? Kolega mi opowiadał o tym ale jakoś niejasno...
Obserwuj wątek
    • karuzella23 Re: O co chodzi z Willa AXE? 02.07.07, 13:11
      Na pewno to coś fajnego...
      www.efektaxe.pl/
      • Gość: mini Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:43
        hmmm fajnie. czyli co - mogę pojechać na majorkę z miłymi pokojówkami axe? :)
        brzmi atrakcyjnie ;>
    • Gość: krejzor Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:32
      ogólnie chodzi o to że możesz wygrać wyjazd na Majorkę i siedzieć sobie w
      zarąbistej willi z seksownymi laseczkami....
      Powodzenia
      • niemachissto Re: O co chodzi z Willa AXE? 03.07.07, 15:33
        tu masz info o konkursie:
        www.konkursaxe.pl
        ja już kupiłem sobie dezodorant i wysyłam esa :)))
        • Gość: Hubcio Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 03.07.07, 18:02
          Ja tez kupilem sobie po kazdym zapachu i wyslalem smsy:) a co tam moze pojade na
          majorke :)
          • Gość: Ciekawy Dzięki chłopaki... IP: *.171.91.186.crowley.pl 04.07.07, 13:37
            To czeka mnie wycieczka do sklepu :D Majorka... z pięknymi axetkami :D
            • Gość: z daleka Re: Dzięki chłopaki... IP: *.kymp.net 04.07.07, 13:50
              Wam to prosto. A ja muszę czekać aż brat mi AXE z polski przyśle :) esa już w
              moim imieniu wysłał :D

Pozdrawiam
      • Gość: dumik Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:57
        Taki konkurs to ja rozumiem...kurcze aż chce się grać. Ciekawe tylko na ile
        można się zaczepić na tej Majorce. Wiecie może?
        • niemachissto Re: O co chodzi z Willa AXE? 04.07.07, 14:45
          spoko, no problem. używam axe od dawna i ten konkurs tylko potwierdza, że axe ma
          fantazje ;)
        • Gość: TBAG Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 04.07.07, 18:47
          kazz.wrzuta.pl/film/u6tJviUjxl/ o to :) ze mozna tam trafic na caly
          tydzien z kilkoma cudnymi pieknosciami:)
          • Gość: janko niemuzykant Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:17
            No tak, Axe ma teraz świetny konkurs dla używających dezodorantów. Można się
            wybrać z kolegą na tydzień pełny wrażeń na Majorkę...
            same plusy!
            • Gość: pastello Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 17:09
              o widzę,że coś się święci ;) mam ten dezodorant i jestem zadowolony, ale jeszcze
              nie wysłalem smsa. Kurcze mam nadzieje, ze jeszcze jest czas ;)
              • Gość: Sebo Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 05.07.07, 17:48
                Ja juz powysylalem smsy teraz czekam:)
                • Gość: niecierpliwy Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:51
                  przeczytałem to wszystko i jak nigdy nie interesowałem sie konkursami tak tym
                  chyba zacznę no bo szkoda by przegapić taką nagrodę....
                  na sama myśl humor mi się poprawia.
                  • Gość: Sebek_wawa Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 06.07.07, 22:51
                    Willa axe narazie tylko o tym mysle:)
                    • Gość: już.tuż.tuż Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:17
                      ja liczę na wygraną, taka nagroda...mniam...mógłbym w tej willi całe życie spedzić.
                      • Gość: Turek Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 09.07.07, 22:32
                        No nie tylko ty na nia liczysz:) taka wygrana nie czesto sie zdarza
                      • Gość: jak to tak można Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:33
                        no nieźle, nieźle, chłopaki, widzę że tutaj jest niezła kolejka(konkurencja),
                        kurcze zmniejszacie mi szansę na wygraną...no nie...
                        a to ja miałem jechać z kumplem na Majorkę!!!
                        • Gość: Charles Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:48
                          I to sie nazywa konkurs! :) Wiele bym zrobil, zeby do takie willi z
                          pokojoweczkami trafic :)
                          • Gość: Seboooo Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.acn.waw.pl 13.07.07, 18:51
                            W czasie wolnym sie marzy:)

---
                            www.willaaxe.pl
                            • Gość: ink Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.compi.net.pl 01.08.07, 12:15
                              marzy nie marzy, zaraz sie kończy :( a ja nadal nie wygrałęm. cóż, mam tylko
                              nadzieję, że kiedyś to powtórzą jeszcze i swoja szansę w ich willi dostanę.
                              • grzechu20 Re: O co chodzi z Willa AXE? 06.08.07, 23:35
                                No i się skończyło. Ktoś wygrał, ktoś był w tej willi w ogóle? :D Rzeczywiście
                                fajnie by było, jakby jeszcze kiedyś coś takiego zrobili.
    • Gość: darek27 Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 13:21
      konkurs jest zarąbisty słuchajcie bo masz siedem dni w ekskluzywnej willi z
      basenem kortem tenisowym jedzonko śródziemnomorskie (ibiza)i co najlepsze piękne
      kobiety przez 24h na dobę przez okrągłe 7 dni...
      jak można nie wziąć udziały w takim konkursie????????????????
      • Gość: malaui Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.centertel.pl 14.07.07, 22:54
        trendexpert.wordpress.com/2007/07/04/willa-axe/ - macie więcej info
        • Gość: Ziom Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 11:54
          Ale co te pokojówki tam robią? One łóżko ścielą czy pomagają je pomiętosić?
          • Gość: dumik Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:55
            Trzeba wysłać smsa pojechać i sprawdzić...
            jak dla mnie to mogą i jedno i drugie.
            • Gość: gori Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 15:50
              juz kilka smsow poszlo:)
              *------------------*
              konkursaxe.pl
      • Gość: Pavello Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:42
        Przeczytalem c napisales, wlazlem na ich stronke i zobaczylem jak i co. Wyglada
        to bombowo :D Chyba zajze do sklepu wracajac z pracy -przyda mi sie akurat maly
        urlpik na Majorce
    • Gość: j.s. Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:31
      Hehe, ale z was naiwniacy. Testosteron jednak potrafi przesłonić myślenie :)))
      Powodzenia w nabijaniu kabzy producentowi pachnidełek! :)
      • Gość: muniek Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:33
        konkurs jest kapitalny, puściłem smsa i liczę na "efekt"
        taki tydzień to poezja.
        • Gość: michael Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:27
          a ktos kojarzy do kiedy jest ten konkurs? kiedy sie konczy? bo wyslalem smsa i
          nie wiem ile mam czekac na wynik.
          • Gość: kapuśniak Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:25
            do 04.08 mozna smiało puszczać smski, ale lepiej nie czekac na ostatnia chwilę!
            A wiecie że na ich stronce są juz pierwsi wygrani!!!
            • Gość: Pidżon Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:47
              Aaaa, to jeszcze jest masa czasu. Dopiero dwa SMSy wysłałem, to jeszcze trochę
              swoje szanse podbuduję.
              • Gość: władek2 Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:15
                no nie ma tak wiele czasu, już są pierwsi wygrani(na stronce axe)więc jak chce
                się załapać na Majorkę to trzeba się spieszyć. Przynajmniej ja się spieszę!
                • Gość: gaz Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.autocom.pl 24.07.07, 22:51
                  ładnie to tak z sobą rozmawiać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka