Gość: Ciekawy IP: *.acn.waw.pl 30.06.07, 19:15 Czy ktoś wie o co w tym chodzi? Kolega mi opowiadał o tym ale jakoś niejasno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karuzella23 Re: O co chodzi z Willa AXE? 02.07.07, 13:11 Na pewno to coś fajnego... www.efektaxe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:43 hmmm fajnie. czyli co - mogę pojechać na majorkę z miłymi pokojówkami axe? :) brzmi atrakcyjnie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krejzor Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:32 ogólnie chodzi o to że możesz wygrać wyjazd na Majorkę i siedzieć sobie w zarąbistej willi z seksownymi laseczkami.... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
niemachissto Re: O co chodzi z Willa AXE? 03.07.07, 15:33 tu masz info o konkursie: www.konkursaxe.pl ja już kupiłem sobie dezodorant i wysyłam esa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubcio Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 03.07.07, 18:02 Ja tez kupilem sobie po kazdym zapachu i wyslalem smsy:) a co tam moze pojade na majorke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Dzięki chłopaki... IP: *.171.91.186.crowley.pl 04.07.07, 13:37 To czeka mnie wycieczka do sklepu :D Majorka... z pięknymi axetkami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Dzięki chłopaki... IP: *.kymp.net 04.07.07, 13:50 Wam to prosto. A ja muszę czekać aż brat mi AXE z polski przyśle :) esa już w moim imieniu wysłał :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumik Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:57 Taki konkurs to ja rozumiem...kurcze aż chce się grać. Ciekawe tylko na ile można się zaczepić na tej Majorce. Wiecie może? Odpowiedz Link Zgłoś
niemachissto Re: O co chodzi z Willa AXE? 04.07.07, 14:45 spoko, no problem. używam axe od dawna i ten konkurs tylko potwierdza, że axe ma fantazje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TBAG Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 04.07.07, 18:47 kazz.wrzuta.pl/film/u6tJviUjxl/ o to :) ze mozna tam trafic na caly tydzien z kilkoma cudnymi pieknosciami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko niemuzykant Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:17 No tak, Axe ma teraz świetny konkurs dla używających dezodorantów. Można się wybrać z kolegą na tydzień pełny wrażeń na Majorkę... same plusy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pastello Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 17:09 o widzę,że coś się święci ;) mam ten dezodorant i jestem zadowolony, ale jeszcze nie wysłalem smsa. Kurcze mam nadzieje, ze jeszcze jest czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebo Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 05.07.07, 17:48 Ja juz powysylalem smsy teraz czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:51 przeczytałem to wszystko i jak nigdy nie interesowałem sie konkursami tak tym chyba zacznę no bo szkoda by przegapić taką nagrodę.... na sama myśl humor mi się poprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek_wawa Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 06.07.07, 22:51 Willa axe narazie tylko o tym mysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już.tuż.tuż Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:17 ja liczę na wygraną, taka nagroda...mniam...mógłbym w tej willi całe życie spedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: 85.222.36.* 09.07.07, 22:32 No nie tylko ty na nia liczysz:) taka wygrana nie czesto sie zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to tak można Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:33 no nieźle, nieźle, chłopaki, widzę że tutaj jest niezła kolejka(konkurencja), kurcze zmniejszacie mi szansę na wygraną...no nie... a to ja miałem jechać z kumplem na Majorkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:48 I to sie nazywa konkurs! :) Wiele bym zrobil, zeby do takie willi z pokojoweczkami trafic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seboooo Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.acn.waw.pl 13.07.07, 18:51 W czasie wolnym sie marzy:) --- www.willaaxe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ink Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.compi.net.pl 01.08.07, 12:15 marzy nie marzy, zaraz sie kończy :( a ja nadal nie wygrałęm. cóż, mam tylko nadzieję, że kiedyś to powtórzą jeszcze i swoja szansę w ich willi dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechu20 Re: O co chodzi z Willa AXE? 06.08.07, 23:35 No i się skończyło. Ktoś wygrał, ktoś był w tej willi w ogóle? :D Rzeczywiście fajnie by było, jakby jeszcze kiedyś coś takiego zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek27 Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 13:21 konkurs jest zarąbisty słuchajcie bo masz siedem dni w ekskluzywnej willi z basenem kortem tenisowym jedzonko śródziemnomorskie (ibiza)i co najlepsze piękne kobiety przez 24h na dobę przez okrągłe 7 dni... jak można nie wziąć udziały w takim konkursie???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaui Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.centertel.pl 14.07.07, 22:54 trendexpert.wordpress.com/2007/07/04/willa-axe/ - macie więcej info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 11:54 Ale co te pokojówki tam robią? One łóżko ścielą czy pomagają je pomiętosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumik Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:55 Trzeba wysłać smsa pojechać i sprawdzić... jak dla mnie to mogą i jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gori Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 15:50 juz kilka smsow poszlo:) *------------------* konkursaxe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavello Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:42 Przeczytalem c napisales, wlazlem na ich stronke i zobaczylem jak i co. Wyglada to bombowo :D Chyba zajze do sklepu wracajac z pracy -przyda mi sie akurat maly urlpik na Majorce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.s. Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:31 Hehe, ale z was naiwniacy. Testosteron jednak potrafi przesłonić myślenie :))) Powodzenia w nabijaniu kabzy producentowi pachnidełek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:33 konkurs jest kapitalny, puściłem smsa i liczę na "efekt" taki tydzień to poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:27 a ktos kojarzy do kiedy jest ten konkurs? kiedy sie konczy? bo wyslalem smsa i nie wiem ile mam czekac na wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapuśniak Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:25 do 04.08 mozna smiało puszczać smski, ale lepiej nie czekac na ostatnia chwilę! A wiecie że na ich stronce są juz pierwsi wygrani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pidżon Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:47 Aaaa, to jeszcze jest masa czasu. Dopiero dwa SMSy wysłałem, to jeszcze trochę swoje szanse podbuduję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek2 Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:15 no nie ma tak wiele czasu, już są pierwsi wygrani(na stronce axe)więc jak chce się załapać na Majorkę to trzeba się spieszyć. Przynajmniej ja się spieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaz Re: O co chodzi z Willa AXE? IP: *.autocom.pl 24.07.07, 22:51 ładnie to tak z sobą rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś