Dodaj do ulubionych

paczta, co znalazłam!

12.07.07, 14:31
www.ing.uni.wroc.pl/~rnied/humor%20taksonomiczny.htm
Obserwuj wątek
    • brezly Re: paczta, co znalazłam! 12.07.07, 14:34
      Linkuje:-)

Halucigeni sparsa, faktycznie po pijaku i po marysze mozna:
      nsw.royalsoc.org.au/journal/images/campbell/camp_5.gif
    • zielonamysz Re: paczta, co znalazłam! 12.07.07, 14:35
      magnificat apocryfus ordinaris.
    • brezly A w ogole Immanuelo 12.07.07, 14:38
      to dawno ci nie mowilem ze ja cie ajlawju i najwyzsza pora to nadrobic :-)))
      • immanuela Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 14:43
        wiem, wiem, za Kubusia Batalistę, ja toże tjebja ljublju, ale już nie pamiętam
        za co :-)))
        • brezly Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 14:45
          Nie nie, za caloksztalt. Za Kubusia Bataliste masz lody, za caloksztalt dozgonny
          ajlafju.
          • zielonamysz Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 14:58
            qurcze. Ale romanz Immmaa...
            znikam..
            • immanuela Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 15:03
              romansss byłby, gdyby Brezu jednocześnie nie kochał Słoneczka, Pani Fiurki, oraz
              zapewne jeszcze paru innych. Mam wrażenie, że Brezu to i Mateusza kocha :-)))
              Pa, Myszu!
              • zielonamysz Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 15:13
                najgoretsze ,,wontki'' winniscie zaznaczac by sie gapie nie wpychali - jak ja tu
                pa Imko.
                • millefiori Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 09:48
                  Wyjde z szafy na chwile, ot, tak tlo i ruch sceniczny porobic i ide z powrotem.
                  • brezly Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 09:55
                    Szafa jako brama do innego swiata? :-)
                    • millefiori Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 10:07
                      Przenosnie i doslownie. Pamieta pan te afery z brama w Zaulku, co z zawiasow i
                      inne hece? Poza tym, w zaulku byly 2 szafy przechodnie. Doslownie, przechodzilo
                      sie przez te szafy, przez 1. - z pokoju do ukrytego pomieszczenia, gdzie
                      spokojnie mozna bylo sobie rozlozyc materac i cicho siedziec, 2. - szafa spod
                      schodow w hallu komunikowala sie ukrytymi (za naszych czasow juz zamurowanymi,
                      niestety) drzwiami ze sciana szafy w przedpokoju przy glownej lazience miedzy
                      dwiema sypialniami. MZ i pani Vaudka widzialy na wlasne oczy.

• brezly Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 10:09
                        Ech, te k.u.k tajemniczki :-)) A gdzies tam tam szkielet jakiegos kochanka w
                        czako nie lezal, przebity wlasna szpada?
                        • millefiori Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 10:22
                          Wie pan, ciekawie wygladalo rozplanowanie mieszkania. Po pierwszym poziomie
                          mozna sie bylo ganiac w kolko przez wszystkie pomieszczenia, z wyjatkiem obu
                          lazienek i spizatni, ale i tak w obu lazienkach i w spizarni byluy okna, wiec
                          mozna bylo wyjsc awaryjnie. Z salonu mozna bylo wyjsc przez taras na schody i
                          ewakuowac sie do przedniego lub tylnego ogrodu, ewentualnie wlezc na strych nad
                          przybudowka badz do pokoju w przybudowce. Poza tym byl domek ogrodnika na koncu
                          ogrodu i garaz z zamaskowanym kanalem. Obrosniety bluszczem tak, ze nie widac
                          bylo obejscia miedzy murem garazu a podstawy najnizszego tarasu ogrodu.
                          Zapomnialam, ze w lazience na poddaszu, za prysznicem byl kolejny schowek,
                          rozmiarow 4 m na +/- 1,2, tyle, ze pod scietym dachem i trzeba bylo w sklonie
                          sie tam miescic, no i strych, a oprocz tego przestrzen pod wiezba, do ktorej
                          mozna sie bylo wsmyrgnac przez otwierane swietliki w dwoch pokojach na poddaszu.
                          Tlumy mozna by upchnac, bezkolizyjnie.
                          • brezly Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 10:28
                            A co tam bylo porpezdnio, ze sie zapytam. Prywatne mieszkanie czy jakas jaskinia
                            gry? Bo pasuje na czasy prohibicji jak nic.
                            • immanuela Pani Fiorku, a od dawna Pani 16.07.07, 20:58
                              w tej szafie siedziała?
                              • millefiori Re: Pani Fiorku, a od dawna Pani 17.07.07, 10:24
                                Od poczatku remontu wspominanego co czas jakis w watku obok. W szafie jest
                                najciszej, a poza tym najmniej mnie widac i nie musze robic za protetyke.
                                • immanuela Re: Pani Fiorku, a od dawna Pani 17.07.07, 18:16
                                  takie siedzenie w szafach po rozmaitych wountkach to powinno być ustawowo zabronione, ale nie o tym miałam. Pani jedzie do Oj po DO m.in.?
                                  • millefiori Re: Pani Fiorku, a od dawna Pani 17.07.07, 18:30
                                    Oj, po DO tyz, pani Immanuelo. Musze zrobic zdjecie stosowne i znowu bedzie o
                                    usmiechaniu sie bez zebow;D
                                    • immanuela Re: Pani Fiorku, a od dawna Pani 18.07.07, 10:08
                                      przypomniała mi Pani zabawny fakt. Otóż jedno zaprzyjaźnione dziecię płci
                                      żeńskiej zostało zabrane przez mamę do fotografa. Pan fotograf, jak to zwykle
                                      bywa, powiedział: "Uśmiech proszę". Dziecię będące akurat w trakcie wymiany
                                      ząbków z mlecznych na stałe, uśmiechnęło się szeroko. Fotograf, skonsternowany,
                                      powiedział: "To może jednak bez uśmiechu".
    • brezly A propos taksonomii 12.07.07, 14:44
      en.wikipedia.org/wiki/Strigiphilus_garylarsoni
      www.his.com/~merkin/pix/Garylarsoni.png
      • brezly Re: A propos taksonomii 13.07.07, 08:56
        Tez jest dobre:
        www.ing.uni.wroc.pl/~rnied/przeboje.htm
        • mateuszwierzbicki Re: A propos taksonomii 18.07.07, 11:38
          i tym samym Immka zdobyła specjalność ,,Szperacz", co poświadczy odpowiednia
          naszywka na rękawie mundurka :)

P.S. A czy to źle, że Pan Brez mnie kocha z wzajemnością? ;)
          • immanuela Re: A propos taksonomii 18.07.07, 12:01
            no wiesz, jak się tak wszyscy kochają, to zaraz robi się cudniej ;-)
            • mateuszwierzbicki Re: A propos taksonomii 18.07.07, 12:42
              róbcie miłość, nie wojnę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka