immanuela 12.07.07, 14:31 www.ing.uni.wroc.pl/~rnied/humor%20taksonomiczny.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: paczta, co znalazłam! 12.07.07, 14:34 Linkuje:-) Halucigeni sparsa, faktycznie po pijaku i po marysze mozna: nsw.royalsoc.org.au/journal/images/campbell/camp_5.gif Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: paczta, co znalazłam! 12.07.07, 14:35 magnificat apocryfus ordinaris. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A w ogole Immanuelo 12.07.07, 14:38 to dawno ci nie mowilem ze ja cie ajlawju i najwyzsza pora to nadrobic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 14:43 wiem, wiem, za Kubusia Batalistę, ja toże tjebja ljublju, ale już nie pamiętam za co :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 14:45 Nie nie, za caloksztalt. Za Kubusia Bataliste masz lody, za caloksztalt dozgonny ajlafju. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 14:58 qurcze. Ale romanz Immmaa... znikam.. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 15:03 romansss byłby, gdyby Brezu jednocześnie nie kochał Słoneczka, Pani Fiurki, oraz zapewne jeszcze paru innych. Mam wrażenie, że Brezu to i Mateusza kocha :-))) Pa, Myszu! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: A w ogole Immanuelo 12.07.07, 15:13 najgoretsze ,,wontki'' winniscie zaznaczac by sie gapie nie wpychali - jak ja tu pa Imko. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 09:48 Wyjde z szafy na chwile, ot, tak tlo i ruch sceniczny porobic i ide z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 09:55 Szafa jako brama do innego swiata? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 10:07 Przenosnie i doslownie. Pamieta pan te afery z brama w Zaulku, co z zawiasow i inne hece? Poza tym, w zaulku byly 2 szafy przechodnie. Doslownie, przechodzilo sie przez te szafy, przez 1. - z pokoju do ukrytego pomieszczenia, gdzie spokojnie mozna bylo sobie rozlozyc materac i cicho siedziec, 2. - szafa spod schodow w hallu komunikowala sie ukrytymi (za naszych czasow juz zamurowanymi, niestety) drzwiami ze sciana szafy w przedpokoju przy glownej lazience miedzy dwiema sypialniami. MZ i pani Vaudka widzialy na wlasne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 10:09 Ech, te k.u.k tajemniczki :-)) A gdzies tam tam szkielet jakiegos kochanka w czako nie lezal, przebity wlasna szpada? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 10:22 Wie pan, ciekawie wygladalo rozplanowanie mieszkania. Po pierwszym poziomie mozna sie bylo ganiac w kolko przez wszystkie pomieszczenia, z wyjatkiem obu lazienek i spizatni, ale i tak w obu lazienkach i w spizarni byluy okna, wiec mozna bylo wyjsc awaryjnie. Z salonu mozna bylo wyjsc przez taras na schody i ewakuowac sie do przedniego lub tylnego ogrodu, ewentualnie wlezc na strych nad przybudowka badz do pokoju w przybudowce. Poza tym byl domek ogrodnika na koncu ogrodu i garaz z zamaskowanym kanalem. Obrosniety bluszczem tak, ze nie widac bylo obejscia miedzy murem garazu a podstawy najnizszego tarasu ogrodu. Zapomnialam, ze w lazience na poddaszu, za prysznicem byl kolejny schowek, rozmiarow 4 m na +/- 1,2, tyle, ze pod scietym dachem i trzeba bylo w sklonie sie tam miescic, no i strych, a oprocz tego przestrzen pod wiezba, do ktorej mozna sie bylo wsmyrgnac przez otwierane swietliki w dwoch pokojach na poddaszu. Tlumy mozna by upchnac, bezkolizyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A w ogole Immanuelo 13.07.07, 10:28 A co tam bylo porpezdnio, ze sie zapytam. Prywatne mieszkanie czy jakas jaskinia gry? Bo pasuje na czasy prohibicji jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiorku, a od dawna Pani 17.07.07, 10:24 Od poczatku remontu wspominanego co czas jakis w watku obok. W szafie jest najciszej, a poza tym najmniej mnie widac i nie musze robic za protetyke. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiorku, a od dawna Pani 17.07.07, 18:16 takie siedzenie w szafach po rozmaitych wountkach to powinno być ustawowo zabronione, ale nie o tym miałam. Pani jedzie do Oj po DO m.in.? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiorku, a od dawna Pani 17.07.07, 18:30 Oj, po DO tyz, pani Immanuelo. Musze zrobic zdjecie stosowne i znowu bedzie o usmiechaniu sie bez zebow;D Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Fiorku, a od dawna Pani 18.07.07, 10:08 przypomniała mi Pani zabawny fakt. Otóż jedno zaprzyjaźnione dziecię płci żeńskiej zostało zabrane przez mamę do fotografa. Pan fotograf, jak to zwykle bywa, powiedział: "Uśmiech proszę". Dziecię będące akurat w trakcie wymiany ząbków z mlecznych na stałe, uśmiechnęło się szeroko. Fotograf, skonsternowany, powiedział: "To może jednak bez uśmiechu". Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A propos taksonomii 12.07.07, 14:44 en.wikipedia.org/wiki/Strigiphilus_garylarsoni www.his.com/~merkin/pix/Garylarsoni.png Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A propos taksonomii 13.07.07, 08:56 Tez jest dobre: www.ing.uni.wroc.pl/~rnied/przeboje.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: A propos taksonomii 18.07.07, 11:38 i tym samym Immka zdobyła specjalność ,,Szperacz", co poświadczy odpowiednia naszywka na rękawie mundurka :) P.S. A czy to źle, że Pan Brez mnie kocha z wzajemnością? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: A propos taksonomii 18.07.07, 12:01 no wiesz, jak się tak wszyscy kochają, to zaraz robi się cudniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: A propos taksonomii 18.07.07, 12:42 róbcie miłość, nie wojnę :) Odpowiedz Link Zgłoś